Tmobile for Business Portfolio indeholder ubegrænset 5G Data Planer for Virksomheder

Tmobiles Katz Enterprises stadig ikke ved os

T-Mobiles forretningsservice enhed torsdag afslørede en tredelt portefølje af løsninger rettet mod virksomheder, der arbejder fra hjemmet baseret på de selvbestaltede un-luftfartsselskaber stadig mere robust 5G footprint.

Den helt nye T-Mobile WFX portefølje omfatter T-Mobile Home Office Internet, en bredbåndsløsning til hjemmearbejdere; T-Mobile Samarbejd, en cloud-baseret serie af kommunikationsredskab; og T-Mobile Enterprise Ubegrænset, trådløse planer med ubegrænset 5G at konkurrere med de andre trådløse luftfartsselskaber delt, eller samles cellulære planer.

T-Mobile Enterprise Unlimited er en ny trådløs løsning tilbyder ubegrænset 5G og 4G adgang til samme eller bedre pris kontra konkurrerende luftfartsselskaber fælles samlede planer for erhvervskunder, sagde T-Mobile CEO Mike Sievert. 5G vil forårsage en næsten 38 procent bølge hvert år i de næste fem år i mobildataforbruget ifølge T-Mobile.

De fleste virksomheder i dag er ikke sat op til succes i vores 5G fremtiden, siger Michael Katz, T-Mobiles executive vice president, under porteføljen lanceringen live stream på torsdag. Næsten 50 procent af virksomhedens brugere i dag er på begrænsede, eller fælles data planer, sagde Katz. Hver eneste af organisationerne har at forsøge at forudsige, hvor meget data, de vil bruge hver måned, og thats næsten umuligt, når man tænker disse organisationer har tusindvis af ansatte.

En sådan organisation, Advantix Solutions Group, er en Richardson, Texas-baserede firma med speciale i telecom revision og mobility management. Men mens ubegrænset planer oprindeligt var tænkt som en ulempe for de Telecom Expense Management virksomheder, det modsatte har været tilfældet, siger Natasha Royer Coons, chef indtægter officer i Advantix.

Når luftfartsselskaber først kom op med ubegrænset data på enheder â € | syntes at eksperter som os ville have job, men thats ikke tilfældet, sagde hun. Jeg tror theres absolut stadig et behov for det, vi laver.

Mobilitetsstyringsfirmaer er stadig nødvendige af virksomheder månedligt for at tildele omkostningerne tilbage til bestemte afdelinger eller personer, og for igangværende optimeringsbehov, sagde Coons. Der er aspekter af det, som aldrig går væk. I vores branche så vi i år siden, og der er et ton vedtagelse omkring ubegrænsede planer, men det har virkelig ikke stoppet behovet for software, der styrer og rapporterer om omkostningseoptimering.

Siever kaldes T-Mobile unikt udstyret til at levere på løftet om 5G, fordi nu kombineret med Sprint, har transportøren det største og mest tilgængelige 5G-netværk i U.. Med mere end 1 million kvadratkilometer dækket - næsten 2. gange større end AT & TS 5G-netværk og næsten fire gange større end Verizon 5G-netværket tilføjede han.

T-Mobile Home Office Internet er en virksomhedsklasse, 4G og 5G bredbåndsforbindelse designet til medarbejdere, der arbejder hjemmefra og kan dække 60 millioner boliger i dag. Udbuddet vil give fjernt medarbejdere den båndbredde og sikkerhed, der er nødvendig for at få arbejde hjemmefra, mens de ikke konkurrerer med deres eksisterende boligområde Wi-Fi-netværk, så andre i hjemmet kan fortsætte med at arbejde, lære og spille, sagde Katz.

Cloud-baserede T-Mobile Collaborat, som er designet med mobilitet i tankerne, er et nyt løsningssæt, der omfatter forretningsopkald, messaging og konferencer fra enhver enhed. Produkterne bruger Real-time AI til funktioner som Automatic Meeting Notes og Action Elements fra Voice eller Video-opkald og kan integrere med Office 365, blandt andet arbejdspladsapps, siger Mishka Dehgan, Senior Vice President of Strategy, Product and Solution Engineering for T- Mobil.

Dagens nyheder kunne ikke være mere rettidigt eller presserende, fordi det hele om at udstyre virksomheder til succes i tider med systemiske skift i den måde, vi alle arbejder på, sagde Sievert om luftfartsselskaberne Seneste produktlancering. I 2022 så vi et årti af forandring pakket ind i et enkelt år.

T-Mobile I september introducerede T-Mobile for Business Partner-programmet, som kombinerede stykker af både Sprint og T-Mobiles Legacy Channel-programmer til mobilitet og wireline partnere. T-Mobile på det tidspunkt sagde, at det var at øge kanalinvesteringen ved at fordoble salgs- og engineeringshold dedikeret til partnere, samt dedikeret Wireline implementering kundesupport og marketingressourcer til VARS, Agent Partners og MSPS.

Dette er kundeservice Vurdering uge, når vi genkender T-Mobiles fantastiske frontline medarbejdere og den lidenskab, de sætter i deres arbejde hver eneste dag. Temaet for dette år er hjertet af tjenesten, som taler direkte til modstandsdygtigheden og elsker mine pleje- og digitale holdmedlemmer sammen med vores partnere i detail- og netværksteknik, vis vores kunder gennem alle interaktioner.

Først er T.. Fountain, en plejechef for små og mellemstore virksomheder, der arbejder i vores Las Vegas Customer Experience Center. T.. Er noget som en lille business whisperer: Som afdelingsleder overvåger han et team af fire trænere, tre fører og 40 dedikerede eksperter og opfordrer dem til at arbejde tæt sammen med deres kunder og salgspartnere over hele den vestlige U.. og at investere i deres succes.

Hver virksomhed, siger han, bygger en betroet familie over tid. Ikke kun loyale medarbejdere, men skattelettelsen, revisor, leverandører og andre tætte allierede, de bringer ind i folden og stoler på for at hjælpe deres forretning vokse. T.. og hans eksperter stræber efter at være et værdsat medlem af den pågældende familie.

Det er et stort ansvar, og det indebærer stigende ud over. T.. Og hans hold fordyber sig i brancher så varieret som transport, sundhedspleje, bagning â € "Du hedder det â €" for bedre at forstå den teknologi, der bedst for hver. De læser handelsskrifter, snakker med jævnaldrende i andre industrier og udvikler en ægte nysgerrighed og kompetence for deres kunder.

Med denne praktiske viden, T.. og hans hold implementerer deres følelsesmæssige intelligens. De tilbyder forretningsguidance med positivitet, empati og takt. Trods alt, T.. siger, at det kaldte kundepleje af en grund: Du skal bekymre dig om kunder.

Resultatet er, hvad T.. beskriver som en professionel concierge service for trådløs. Uanset om du har brug for den nyeste teknologi eller en sympatisk øre, hans hold har din ryg. Dette kan omfatte proaktivt checker ind på sundheden hos en kunders forretning for at sikre alt kører så glat som muligt. Eller hjælpe en strandet kunde forbinde med en detailbutik og erstatte en defekt enhed. Uanset hvad, dens en all-in tilgang, der stammer fra det, T.. kalder en holdning af trældom, en sætning, han lærte på sin første frontline Ekspert job tilbage i 2022. Jeg kalder det hjerte.

Dette drev til at forstå kundernes behov gør ikke stop ved Care. Maddie Bach er en senior manager på den digitale Business team til nye produkter. Baseret i Seattle, shes en syv-årig veteran i den digitale side af T-Mobile Customer Experience. Hun og hendes team er fokuseret på at levere T-Mobile Home Internet til eksisterende og potentielle kunder. Og for at gøre det, bøjer hun bemærkelsesværdig venstre og højre hjerne dygtighed.

Maddie starter ved at sætte sig selv i kundens sko. Hvilket, som hun påpeger, er let, fordi var alle kunder til en person. Vi ved alle, hvordan vi ønsker at blive behandlet. Vi ønsker langsigtede relationer, ikke anonyme transaktioner. Eller vi vil have total brugervenlighed på vores egne betingelser.

Maddies Gruppen arbejder tæt sammen med den omhu og User Experience hold, poring over kundernes rapporter og resultater. Denne tværgående teamsamarbejde giver hende til bedre forståelse kundernes adfærd og forventninger. Hvordan har de ankommer til vores hjemmeside? Hvilken side har de lander på, og hvilken side havde de forlader fra? Hvor kan vi forbedre? Resultaterne, siger hun, fortælle en historie om kundernes adfærd, hvis du ved, hvordan man læser dem.

Home Internet er et nyt produkt til os, så hendes hold arbejde er afgørende for at hjælpe os med at lære, hvad kunderne ønsker og behov med denne tjeneste. For eksempel nye hjem Internet kunder nylig bedt om hjælp etablere deres tjeneste. Som svar, Maddie og hendes kolleger i Care, Digital og Retention udviklet et online-hub, der giver alle de oplysninger, de har brug for at sikre en smidig og nem opsætning.

Som en selvstændig beskrevet folk pleaser, James finder ægte opfyldelse fra hans tilgang til pleje. Han bruger forsætlig sætninger, spørgsmål og pauser, at hjælpe med at sætte kunderne i ro og i førersædet. Med hvert opkald, James giver kunderne de værktøjer til at nå frem til en løsning, som de tror vil virkelig forbedre deres liv. Og på bagsiden, er James bemyndiget til at gøre, hvad han kan for at hjælpe kunderne bliver hos os.

Theres en grund til, at James sidste år vandt Kathy Woods Award, som fremhæver toppen performer i Care. James intuitivt griber de fundamentals af kundens psykologi, og han bruger dem til at hjælpe sine kunder føler sig hørt og forstået.

For eksempel, han arbejdede tæt sammen med en kunde, der havde mistet sit job på grund af den pandemiske og couldnt løn hendes regning. James satte hende op på en særlig betaling plan og derefter holdt i tæt kontakt med hende til at følge hende videre. Hun fandt et nyt job, men havde brug for ekstra tid til at stabilisere sit månedlige budget, så James hjalp hende med at få på vores modgangsbetalingsprogram. Igen blev han i kontakt med at give støtten, moralsk eller på anden måde, hun måtte have brug for. Nu er hendes konto i god stand, og Shes forblev en loyal â € "og taknemmelig â €" T-Mobile Customer.

Vores un-carrier ide om at servere kunder er ikke et spørgsmål om tal eller statistik. Det er ikke et spørgsmål om at holde fast i et script eller dodging ansvar. Omsorg for og betjener kunder er et spørgsmål om ejerskab, af stolthed, af forbindelse. Det er et spørgsmål om hjerte. Og det er noget, vi alle kan værdsætte.

Naturligvis "promotionality og diskontering " er blot et stykke af en meget større "uncarrier" -stil puslespil at AT & T vil have til at udføre i sin helhed i de kommende år, hvis den ønsker at genvinde al det tabte terræn til T-Mobile for sent.

Mens CEO John Stankey for nylig bekræftede, at virksomheden allerede arbejder hårdt på "omplacering og opdatering" sit mærke i overensstemmelse med nye markeds- og forbrugerforventninger, kan et meget vigtigere stykke af puslespillet være en kommende spektrumauktion.

G vil også spille en afgørende rolle

AT & T vil naturligvis have brug for en hel del tid til faktisk at implementere et spektrum, der følger af FCC's snart-til-kick-off auktion 110, det bliver klarere og klarere, at transportøren sigter mod at spille det lange spil på flere forskellige slagmarker , chipping væk på T-Mobile's Leads med en robust kombination af

For øjeblikket kan den oprindelige "un-carrier" vedtage en ventetid og-se-strategi, ser over skulderen konstant for at sikre, at den 10-årige rekonstruktionsplan vagt drevet af Stankey ikke vil ende med AT & T tilbage på andenpladsen.

At fejre at nå sit mål om at dække 300 millioner mennesker med udvidet område 5g tidligt og bringe ultrakapacitet 5g til 150 millioner mennesker, Ukonventionel Mobile Company T-Mobile har flaske FR-Carrier Spirit " ind i ultrakapaciteten 5gin og den ikke-alkoholiske udvidede rækkevidde 5Gere øl.

Når T-Mobile og Sprint kom sammen, byggede de landets største, hurtigste og mest pålidelige 5G-netværk. Ultra kapacitet 5G har en gennemsnitlig downloadhastighed på 325 Mbps med toppe på 1 Gbps ifølge en frigivelse i områder med en høj befolkning, mens udvidet interval 5g bringer netværket til landdistrikter og fjerntliggende områder. Mellem de to dækker mobilbæreren 1. million kvadratkilometer, hvilket er Mere end AT AT & T og Verizon. Nu har Ultra Kapacitet 5G nået 150 millioner mennesker, T-Mobile har sat et nyt mål at nå 200 millioner mennesker inden årets udgang. Til Femmeret Den hurtige tempo Forbindelse, som har været meget kritisk i det forløbne år, er T-Mobile m Erging Technology med Mixology for Cocktails og Mocktails , der er perfekte til sommeren.

Vigtig

Apple iPhone 13 UpgradeTradeIn Tilbud til tmobile for NewExisting Kunder Op til 975 Off w Kvalificeret iPhone TradeIn

Apple iPhone 13 UpgradeTradeIn Tilbud til tmobile for NewExisting Kunder Op til 975 Off w Kvalificeret iPhone TradeIn

Tmobile giver dig den bedste tradein værdi i trådløs garanteret Deltag tmobile og få op 650 tilbage. Få mere her

Du kan nu forudbestilling iPhone 13heres hvordan at fortælle, hvis Æbler opgradere programmet er det værd

Du kan nu forudbestilling iPhone 13heres hvordan at fortælle, hvis Æbler opgradere programmet er det værd

TMobiles Forever Upgrade initiativ vil give dig mulighed for at handle i din iPhone 13 i 2023 til 800 fra Apples næste iPhone-model.

Tmobile Visual Voicemail

Tmobile Visual Voicemail

Jeg fejlagtigt afinstalleret min tmobile visuel voicemail app og for livet af mig ikke nogen kan ligegyldigt, hvem jeg taler med, om dens tmobile eller Google kan jeg ikke ...

Sådan Access tmobile Voice Mail Techwalla

Sådan Access tmobile Voice Mail Techwalla

En del af tmobile brugere på OnePlus telefoner er efter sigende over for Visual Voicemail VVM aktiveringsproblemer, ifølge rapporter.

voicemail-meddelelser Tmobile Fællesskab

voicemail-meddelelser Tmobile Fællesskab

Tmobile Visual Voicemail ved tmobile USA blev hentet 30k gange i november 2021. Analyse indtægter og downloade data skøn og kategori placeringer for top mobile værktøjer apps. Data om tmobile Visual Voicemail og andre apps Ved tmobile USA

Denne browser understøttes ikke længere.

Denne browser understøttes ikke længere.

T-Mobile butik, placering i Ward Parkway Centre Kansas City, Missouri retninger med kort, åbningstider, anmeldelser. ContactAddress 8600 Ward Parkway, Kansas City, MO 64114, USA

Gør bagruden revner diskvalificerer til tradein på tmobile tmobile Fællesskab

Gør bagruden revner diskvalificerer til tradein på tmobile tmobile Fællesskab

Du kan få TMobileprofessional reparationer og service på vores tmobile servicecenter af en af ​​vores tmobile enhed kvalificerede tjenesteydere.

T Mobile Cell Phone Garanti

T Mobile Cell Phone Garanti

Hej Sorry for den temmelig dumt spørgsmål, jeg har næsten ingen erfaring med tmobile fordi Im stadig sidder fast med store røde Mine venner Nexus 5 ...

Tmobile Washingtonville, NY Timer og Steder

Tmobile Washingtonville, NY Timer og Steder

Find en tmobile butik i nærheden af ​​dig for at opgradere din mobiltelefon eller for at skifte din telefonplan hurtigt og nemt.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.