Tmobile tilbyder 6 linjer af Essential Plan for 135

Tmobile lancerer nye Essentials Plan, Starter ved 60

T-Mobile har måske sagde i sidste uge, at de havde ingen aktuelle planer om at øge priserne på deres ubegrænsede tilbud, men det betyder ikke, at de plejer fortsætte med at foretage ændringer. Her til morgen, den UnCarrier annoncerede T-Mobile Essentials, en ny budgetplan, der indeholder kun the € |essentials.

Den 10. august vil T-Mobile frigivet T-Mobile Essentials planer med en start pris på $ 60 / mo for en enkelt linje. Hvis du tilføjer en 2. linje, thatll være en ekstra $ 30 / mo. For strækninger 3-6, kan du tilføje på $ 15 / mo per linje. For en familie på 4, ville det være $ 120 / mo eller $ 30 pr linje. For at få disse priser, glem at youll behov for at tilmelde sig autopay, ellers prisen er $ 5 højere per linje. Skatter og afgifter er ikke inkluderet som om de er på andre planer.

Sine næsten identiske, bortset fra T-Mobile ONE omkostninger $ 10 mere om måneden per linie og har gratis Netflix med 2 + linjer, Gogo in-flight WiFi-adgang, ubegrænset 2G hastighedsdata i 210+ lande, og 5 GB LTE-data i Canada og Mexico. Essentials pris betyder også omfatter ikke skatter og afgifter, som jeg nævnte ovenfor.

Hvis du er en tung Netflix bruger, så T-Mobile ONE kunne være værd $ 10 / mo opgradering. Hvis ikke, og du dont nogensinde gå til Canada eller Mexico, så Im ikke sikker på, hvorfor du ville nedgradere til denne nye Essentials planen.

I tilfælde blev du har problemer med at holde styr, T-Mobile har nu 4 forskellige ubegrænset planer. Thats værd at påpege, fordi de har brugt en del af dagens meddelelse klovneri de andre luftfartsselskaber for alle deres muligheder, at skabe forvirring. Men hvis man ser på T-Mobile, de nu har T-Mobile Essentials, T-Mobile en, en Plus, og ONE Plus International. Thats fire. Verizon har tre planer. AT & T og Sprint har hver to.

Alle universitetsinstitutter og University medarbejdere er berettiget til nedsatte trådløse satser gennem udbyderne er angivet nedenfor. Fordi planer og kampagner ændres ofte, vi er i stand til at levere en online sammenligning. Venligst kontakt sælgere direkte for at få detaljerede oplysninger og til at foretage indkøb.

Cellular providersÂ

Heldigvis er de internationale planer for Ta € ”Mobil kunder er mere omkostningseffektiv for roaming i Indien. Du kan få internationale data roaming gratis på visse postpaid planer, men hastigheden er normalt begrænset til 2G. For højere hastigheder, herunder 4G, youll nødt til at tilføje en international Pass koster $ 5 per dag.

Hvordan gør jeg et internationalt opkald på t-mobile?

Er WhatsApp Gebyr for internationale opkald? Når du laver et taleopkald til en kontakt via WhatsApp app, dont du få debiteret for telefonopkald, da det ingen virkelig et telefonopkald. Du behøver dog få opkrævet for eventuelle data, der anvendes, fordi opkaldet sker udelukkende over internettet.

Kan jeg kalder canada med tmobile?

TA € ”Mobil kunder vil være i stand til at ringe og tekst mexicanske og canadiske telefonnumre med deres regelmæssige U.. minutter. Dem på ubegrænset planer vil have ubegrænset opkald eller tekster til disse numre, også. Når du rejser i disse lande, vil kunderne kunne ringe U.., Mexicanske og canadiske numre med deres minutter.

TA € ”Mobil oplader ikke for indenlandske roaming data. Du vil modtage en gratis forbrug alarm via sms til at underrette dig, når du er nærmer slutningen af ​​indenlandske roaming data til rådighed for det pågældende område, og en anden alarm, når du når det.

Hvordan kan jeg ringe internationalt for gratis?

Den kaldende part skal betale for opkald til trådløse telefoner. Derfor når du kalder internationale trådløse kunder, der bruger din fastnettelefon, kan udenlandske udbydere passere til din U.. tjenesteudbyder de ekstra omkostninger ved etablering af opkaldet, der viser sig som en tillæg på din regning.

Kan du tekst internationalt gratis?

For Android-brugere, er der flere web-baserede messaging-tjenester, der giver dig mulighed for at sende SMS til mobilnumre rundt om i verden. Siden sin web-baseret, kan du også sende meddelelser fra din pc. Dette er en populær webbaseret messaging service til at sende gratis international tekst.

Hvad er ulempen ved wifi kaldelse?

Dataforbrug er en anden sandsynlige ulempe. Data, til side, hvad vi virkelig ønsker at komme ind på her, er lydkvaliteten, som kan være tvivlsom når dine opkald er forskudt fra cellulære til WiFi. Nogle der har prøvet det siger, at kvaliteten af ​​opkaldet kan være urolig eller forvrænget . Andre har rapporteret problemer med forsinkelse tid, når de foretager WiFi opkald.

Skulde jeg give wifi kalder på hele tiden?

Wi-Fi-opkald fungerer godt det meste af tiden. Det er op til dig. Ved hjælp af det vil frigøre noget af den cellulære båndbredde. Hvis du har fuld LTE barer på dit hjem det kunne bare være bedre / nemmere at bruge cellulære til opkald.

Kan man bruge wifi kald uden celle tjeneste?

Du kan bruge WiFi ringer og messaging enhver tid, at din telefon har en stabil WiFi signal. Du kan gøre det uden en mobilforbindelse, så selv hvis din telefon ikke er i stand til at foretage regelmæssige opkald, du kan WiFi callext så længe du har internettet.

Efter at fusionere Sprint med T-Mobile, Mike Sievert, administrerende direktør for T-Mobile, USA gjort en stor annoncering lancere trykladning un-luftfartsselskab, som nye eller eksisterende T-Mobile og Sprint kunder kan få fire linjer af T-Mobile Essentials plan for $ 26 pr linje for en total på $ 105 per måned, hvis de vælger auto-pay option. I øjeblikket er fire linjer af Essential plan er tilgængelige for $ 120, så en besparelse på $ 15 per måned. Endvidere vil fem linjer koste $ 120 og seks familie linjer vil koste kun $ 135 kun.

T-Mobile afgørende plan

T-Mobile Essentials tilbyder ubegrænset tale, tekst, og 4G LTE smartphone data samt 5G adgang som uden ekstra beregning. Den ubegrænsede 3G mobilt hotspot brug er også inkluderet. Kunderne kan deltage i T-Mobile tirsdage omhandler også. Sammenlignet med Magentas planer, tre andre ting at bemærke er, at streaming video er begrænset til SD-kvalitet kun kunderne måske bemærke langsommere datahastigheder i tider med overbelastning af nettet. Online streaming media platform Netflix er ikke inkluderet, som bliver tilbudt i Magenta planer.

Kunder, der udnytter denne aftale kan også få en særlig rabat på en ny 5G telefon og kan spare op til $ 600 med regningen kreditter og berettigede trade-in i bytte med deres eksisterende smartphones.

Mike Sievert, administrerende direktør for T-Mobile, USA sammenlignet denne trykladning un-carrier aftale med familie planer af Verizon og AT & T og afslørede, at kunderne vil få mere til billigere priser. Hvis de også vil skifte til T-Mobile, kan de drage fordel af Hold & Switch tilbud.

Med denne Hold & Switch tilbud, kan kunder hos Verizon og AT & T beholde deres eksisterende støtteberettigede telefoner og T-Mobile vil, hvad de skylder AT & T eller Verizon for dem, op til $ 450 via den virtuelle forudbetalt kort.

T-Mobile, USA har foretaget ændringer i sine simpelt valg Familie planer for 4 linjer og derover, op til 6 linier. Nu fremefter, vil hver linje i familien planen for 4 linier og derover får 2. GB LTE-data gennem 2022 og efter januar 2, 2022, vil de automatisk blive vendt tilbage til 1GB LTE-data.

En familie plan koster kun $ 100 for fire linjer og femte & sjette linjer kan tilføjes ved ekstra betaling på $ 10 for hver linje, så en samlet udbetaling på $ 120 for seks linjer. Hver linje får 2. GB LTE-data plus ubegrænset tale og sms'e og enhver familie medlem ønsker at bruge yderligere data, som de kan bruge til nedsat hastighed efter passage 2. GB grænse. Hver linje vil også nyde Un-carrier funktioner i ubegrænset data og sms'e i mere end 120 verdensomspændende destinationer under roaming.

Der er rygter om, at T-Mobile også vil tillade tilføjelse af yderligere linier i en Family Plan ved ekstra betaling på $ 20 for den syvende linje, op til 1oth linje, der starter august 17, 2022 men stadig har det ikke bekræftet. Hvis rygtet bliver til virkelighed så en familie plan kunne have 10 linjer med en samlet månedlig faktura på $ 200 og hver linje vil være at få 2. GB LTE-data.

Jeg har altid været en fan af at skrive og elsker at dele information om nyeste teknologier, mobiltelefoner, gadgets og sociale medier. Deling og erhverve viden er en velsignelse, lad andel samt erhverve det. Jeg er meget glad for kaffe.

T-Mobile i dag lanceret sin nye Essentials planlægge, som er et nyt tilbud til kunder, der ønsker det grundlæggende. Det omfatter ubegrænset tale, tekst, og smartphone data samt ubegrænset 3G mobilt hotspot. Kunderne får også ubegrænset tale, tekst, og 2G-data i Mexico og Canada og ubegrænset sms'er sammen med $ 0. 5 per minut at ringe i andre internationale destinationer. T-Mobile tirsdage og de gaver, der kommer med det er inkluderet, også.

En anden ting at bemærke er, at T-Mobile Essentials kunder kan støde langsommere hastigheder end andre kunder i tider med overbelastning af nettet. Yderligere reduktion kunne opstå, hvis disse kunder bruger mere end 50 GB data i en enkelt måned.

Pris for T-Mobile Essentials starter ved $ 60 per måned for en enkelt linje og går op til $ 30 per måned for den anden linie og $ 15 per måned for linjerne 3 til 6. Disse priser inkluderer AutoPay, og kunder, der vælger Autopay, bliver nødt til at betale $ 5 mere om måneden. Også af note er, at i modsætning til T-Mobile One, indeholder T-Mobile Essential Plan Pricing ikke skatter og gebyrer.

T-Mobile tilbyder også nogle tilføjelser til kunder, der ønsker at forbedre deres væsentlige planlægningsplan. Disse omfatter 10 GB 4G LTE mobile hotspot-brug for $ 10 per måned og et $ 5 24-timers globalt pass, der tilbyder 512 MM op til 4G LTE Data plus ubegrænset opkald i Mexico, Canada og andre internationale destinationer.

Endelig har T-Mobile pensioneret sin ene plus internationale add-on, ligesom vi vidste det ville. Den tilføjelse, der tilbydes ubegrænsede internationale opkald, ubegrænset 4G LTE-data i Mexico og Canada, og ubegrænset 4G LTE mobil hotspot brug ud over de frynsegoder, der følger med den ene plus add-on, alt for $ 25 pr. Linje pr. Måned. Hvis du har tilmeldt dig en plus international før i dag, kan du holde det så længe du holder din plan.

Med USA lancerer den nye iPhone 5S og iPhone 5C den 20. september, mobiltelefoneksperterne på MyRatePlan. OM, en autoritet mobiltelefonplan sammenligningssted, har opdelt de samlede ejeromkostninger for hver ny iPhone på tværs af de 4 store amerikanske cellebærere. Sammenligningsmatrixfaktorerne i 24 måneder af ubegrænset snak og tekst og indeholder også databegrænsninger for hver luftfartsselskab på tværs af sammenlignelige planer. Sprint og T-Mobile tilbyder ubegrænsede dataindstillinger, mens Verizon Wireless og AT & T ikke gør det. De samlede ejeromkostninger blev beregnet over en typisk 2-årig periode.

Den Infographic nedenfor tager den usikkerhed ud af at bestemme, hvor meget den nye iPhone 5S eller iPhone 5C vil koste en forbruger afhængigt af hvilken bærer forbrugeren bruger over en 2 -Jear periode. Den infographic forudsætter en basispris for 16GB-versionen af ​​både iPhone 5C og iPhone 5S. Derudover er T-Mobile Rate-strukturen anderledes end de andre luftfartsselskaber.

Vigtig

Tmobile lanceringer FamilyMode overvågningssystem. Ser meget gerne Cirkel med Disney Missing fjernbetjening

Tmobile lanceringer FamilyMode overvågningssystem. Ser meget gerne Cirkel med Disney Missing fjernbetjening

Tmobile på mandag annoncerede en ny forældrekontrol løsning for forældre, der har brug for en hjælpende hånd i forvaltningen teknologi i deres husstand.

Den bedste Forældrekontrol med FamilyMode fra tmobile Den Tiptoe fe

Den bedste Forældrekontrol med FamilyMode fra tmobile Den Tiptoe fe

Tmobile FamilyMode klager, app brugere negative kommentarer og anmeldelser. Kan du dele dine negative tanker om tmobile familymode

Tmobile tilføjer ny familiemåde. Heres hvad det gør

Tmobile tilføjer ny familiemåde. Heres hvad det gør

Overvågning af dine børns internetforbrug og smarte enheder føler sig overvældende familiemode fra tmobile er svaret du har brug for.

Tmobile Tilbyder 4 linjer for 100 Per måned 25 per linje

Tmobile Tilbyder 4 linjer for 100 Per måned 25 per linje

Køb alt Trådløse 100 Ubegrænset Family 30Day 4 Linjer Forudbetalt Plan 100GB Shared data med høj hastighed, så 2G 10 GB mobilt hotspot per linie Direkte Top Up på Walmart. om

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Tmobile tilbyder 4 linjer af ubegrænset tale, tekst og data for kun 100 per måned. Dette er en begrænset forfremmelse, som slutter snart.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Familier strømmer til den tmobile Familieplan fire linjer til 100 med ubegrænset tale og tekst og fire MB data Hvad venter du på

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Find ud af, hvilken stor carrierVerizon, Sprint, tmobile, eller ATThas den bedste deal. Alternative luftfartsselskaber herunder Synlig, Boost Mobile, og Cricket Wireless er også vurderet.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Log ind på på nettet eller bruge Find.

LG G2 D801 tmobile KDZ Officiel firmwarefil ROM Gratis download

LG G2 D801 tmobile KDZ Officiel firmwarefil ROM Gratis download

tech Technews speedtest Verizon that tmobile sprint iOS Apple Samsung Galaxy iPhone 5G

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.