Tmobile previews esim aktivering app til iPhone forud for lanceringen December

Tmobile er ved at lancere sit eget esim app til iPhone XS og XR

Indhold:

  1. Et andet skridt

Jeg har haft min Razr på Verizon i flere måneder nu.  Købte det lige fra Motorola. about  Jeg prøvede det på AT & T i sidste uge, og det var så nemt at tilføje den esim profil til den.  Tilføjet EID igennem på AT & T butik, scannet QR fra esim aktivering kortet og færdig!  Jeg kan skifte mellem Verizon og AT & T nemt.  Jeg vil bruge min T-Mobile og det har været et mareridt.  Jeg tilføjede EID med T-Mobile kundeservice og ved at scanne QR-koden, ville det vise Aktivering T-Mobile så efter et par sekunder, det vil sige noget gik galt. En T-Mobile-systemet vil vise EID registreres og tildeles et nyt IMSI til telefonen, men det vil bare ikke afslutte processen på telefonen.  Det vil sige Aktivering T-Mobile. derefter mislykkedes med beskeden "Netværk ikke aktiveret"  Prøver igen QR-koden ville hurtigt mislykkes uden selv at sige Aktivering T-Mobile. medmindre T-Mobile tildele en ny IMSI til EID igen.

Jeg forsøgte også manuelt indtaste T-MOBILE. DSB. ET til SM-DP-adresse i stedet for at bruge QR-koden, men samme resultat og nye IMSI skulle tildeles. Â Også forsøgt bru-005-v4-prod-atl2. dsb. et og samme resultat. Â Sandsynligvis gik gennem 6 forskellige IMSI allerede fordi hver mislykket forsøg under aktivering vil medføre, at EID at blive fjernet fra T-Mobile-systemet dermed en ny IMSI skal genudgivet for at EID igen.

Er der noget der mangler på SM-DP side, T-Mobile side eller Motorola, der er årsag dette? Â Kan ikke finde én enkelt person online nævne om brug Razr på T-Mobile. Â Er jeg den eneste person skøre person forsøger at gøre dette? Â Har nogen fået denne telefon til arbejde T-Mobile? Â

Re: arbejder på på & t men kan ikke aktivere på T-Mobile

Hej og tak for at tage sig tid til at sende dit spørgsmål / bekymring. Jeg vil være helt ærlig over for dig, jeg er ikke sikker. Jeg bliver nødt til at stille nogle mennesker på min ende. Jeg har ikke testet eller forsøgt at bruge min Razr på andet end Verizon noget andet luftfartsselskab. Jeg vil sende dit spørgsmål op flagstangen og se hvad jeg kan finde ud af.

Har nogen hjulpet dig i dag? Tryk på tommelfingeren på ikonet nederst til højre for at takke dem med en kudo! Hvis du finder et indlæg nyttigt, og det svarer på dit spørgsmål, skal du markere det som en "accepteret løsning"! Dette vil hjælpe resten af ​​samfundet med lignende spørgsmål, der identificerer den verificerede løsning og drager fordel af den.

Et andet skridt

Wailea, Hawaiiâ €”I dag fik vi vores første visning af T-Mobiles esim app, som ligner det muligt at tilslutte en ny forudbetalt T-Mobile linje uden at gå ind i en butik eller har et fysisk SIM-kort sendt til dig . Tilmeld dig på din nye iPhone med blot et par klik.

T-Mobile er rullende denne app ud til sine medarbejdere til træning i morgen, og har til formål at lancere den ved udgangen af ​​året, ifølge kilder tæt på udviklingen og udrulningen. For nu, vil det kun støtte tilføje forudbetalte planer om at EslMS; den tankegang synes at være, at det vil blive brugt til indgående roaming og sekundære linjer, med kunderne stadig gå i butikker og få fysiske SIM aktiveret for primære linjer og familie planer.

Den esim funktionalitet i nye iPhone XS, XS Max og XR-enheder lader dig lægge sammen og trække service planer fra forskellige luftfartsselskaber efter behag, og vedligeholde to aktive linjer på samme tid. Mindst, det er den teori. Amerikanske luftfartsselskaber støttede ikke esim ved lanceringen. Den første støtte kom fra roaming luftfartsselskaber GigSky og Truphone, som begge vendte funktion på sidste måned.

AT & T bekræftet via e-mail, at kunderne bør besøge butikker for at modtage QR-koder til at aktivere deres ESIMS, og at AT & T vil være i stand til at støtte alle forudbetalte og efterbetalte service planer for esim-baserede iPhones. Fierce Wireless siger Verizon vil begynde at støtte esim i morgen.

Apples nye iPhones også er ikke helt de eneste amerikanske telefoner med ESIMS. Googles Pixel 2 og 3 telefoner har ESIMS, men de kan kun bruges til at aktivere planer på Googles egen Fi luftfartsselskab. Google sagde i et blogindlæg på Dec. 3, at Truphone, Gigsky, og Sprint vil støtte Pixel 3s esim "i de kommende måneder."

Om Sascha Segan

PCMAG. OM's Lead Mobile Analyst, Sascha Segan, har gennemgået hundredvis af smartphones, tabletter og andre gadgets i mere end 9 år med PCMAG. Han er hovedet for vores hurtigste mobilnetværksprojekt, en af ​​værterne på den daglige PCMAG Live Web Show og taler ofte i massemedier på mobiltelefonrelaterede problemer. Hans Kommentar har dukket op på ABC, BBC, CBC, CNBC, CNN, Fox News og i Aviser fra San Antonio, Texas til Edmonton, Alberta.

Segan er også en multipel prisvindende rejseforfatter, der har bidraget til Frommer's serie rejseguider og websteder i mere end et årti. Andet end hans hjemby New York, hans favorit â € |

Appleinsider støttes af dets publikum og kan tjene provision som Amazon Associate og Affiliate Partner om kvalificerende køb. Disse affilierede partnerskaber påvirker ikke vores redaktionelle indhold.

Som forberedelse af en bred offentlig lancering, der forventes inden årets udgang, T-Mobile på torsdag forhåndsvisning ESIM Aktiveringsapp til iPhone, der gør det muligt for iPhone XS og XR-ejere at konfigurere en anden linje på deres enhed uden at besøge en detailhandel.

Som detaljeret af publikationen aktiverer appen en forudbetalt servicelinie på en vært iPhone ved at gå brugere gennem en simpel installationsproces. Abonnenter bliver bedt om at angive en e-mail-adresse â € " tilsyneladende knyttet til deres T-Mobile-konto â €" for godkendelse og verifikation af tjenester. Appen fortsætter med at kontrollere enhedens kompatibilitet før Levering Onboard ESIM og Tildele et sekundært telefonnummer.

Den strømlinede aktiveringsoplevelse står i skarp kontrast til systemer i brug af konkurrerende luftfartsselskaber som AT & T, som kræver, at kunderne scanner en QR-kode på en mursten og mørtelbutik. Det skal dog bemærkes, at AT & T's ESIM-støtte omfatter både forudbetalte og efterbetalte planer.

T-Mobile planer om at distribuere appen til personale til træning på fredag ​​foran en offentlig debut senere i denne måned. En nøjagtig lanceringstidslinje blev ikke givet, selvom kilder, der er bekendt med selskabets planer, kræve, at transportøren vil gøre det muligt for ESIM-støtte inden udgangen af ​​året, siger rapporten.

Introduceret med de nyeste iPhone XS og XR-modeller i september, muliggør dual-SIM-teknologien brugen af ​​to telefonnumre og to abonnementsplaner på en enkelt enhed. Populær i Asien giver Tech brugerne mulighed for at spare på roamingafgifter under international rejse eller opretholde separate forretninger og personlige linjer uden ekstra hardware.

Når Apple afslørede tre nye iPhone modeller tilbage i september, bekræftede virksomheden rygter, der sagde, at de nye håndsæt ville komme med Dobbelt SIM-support. Men i modsætning til andre enheder, der understøtter to fysiske sims, har iPhone XS og iPhone XR kun plads til en enkelt sim inde. Det andet SIM er en virtuel SIM eller ESIM, som kan konfigureres i telefonindstillingerne. Men ESIM-funktionalitet kræver støtte fra trådløse luftfartsselskaber, og de vigtigste amerikanske luftfartsselskaber har taget deres tid på at rulle ud den nye funktion. T-Mobile er en af ​​de store fire, der endnu ikke har rullet ESIM-support til de nye iPhones, men dets arbejde på en frittstående app, der ville bringe ESIM-support til iPhone.

Rapporten siger, at appen skal være tilgængelig for brugerne inden udgangen af ​​året, hvilket også tilbyder støtte til forudbetalt ESIM-kort. Ideen er, at brugerne ville få en sekundær forudbetalt linje til roaming og andre formål. Kunder skal stadig gå til butikker for primære linjer og familieplaner, som aktiveres via fysiske sims.

PCMAG antyder, at T-MOBILES-appen skal være lettere at bruge end andre ESIM-muligheder. Men iPhone XS og iPhone XR brugere, der ønsker at tilføje en anden linje til deres telefoner, skal kunne gøre det via Apples Settings app eller ved at scanne en QR-kode, som ikke lyder for kompliceret.

Gigsky og Truphone var de første amerikanske luftfartsselskaber til at levere ESIM-støtte til nye iPhone-ejere, men de er mindre MVNO'er. I mellemtiden bekræftede både AT & T og Verizon til voldsomt trådløst, at ESIM-understøttelsen af ​​2022 iPhones ruller ud kort tid.

PC magazine fik et eksklusivt kig på T-Mobiles ESIM-app til iPhone. Det giver brugerne mulighed for at oprette forbindelse til en ny forudbetalt T-Mobile-linje uden behov for et fysisk SIM-kort. Apple introducerede denne kapacitet med iPhone XS, XS MAX og XR. En række luftfartsselskaber planlægger at understøtte ESIM, men T-Mobile System blev nemmere end dem fra sine rivaler, da det er baseret på en app og ikke en QR-kode eller aktivering i butikken.

Vigtig

Penge tilbage garanti Mint Mobile Returpolitik

Penge tilbage garanti Mint Mobile Returpolitik

Typerne. Ofrefunds, du måske vil have fra tmobile og hvordan du skal anmode dem om at sikre, at du behandles retfærdigt.

Adgang til denne side er blevet nægtet.

Adgang til denne side er blevet nægtet.

En dommer ved National Labor Relations Board har fundet tmobile US skyldig i at engagere sig i landsdækkende arbejdsretlige krænkelser mod arbejdere. Det hidtil usete afgørelse kommer efter en sjælden spil fra den NLRB konsolidere flere klager mod tmobile

TMobiles 600MHz 5G toppe ved ca. 225Mbps, men der er advarsler

TMobiles 600MHz 5G toppe ved ca. 225Mbps, men der er advarsler

Selv som Tmobile smedjer videre med sin 5G netværk udrulningen, at andelen af ​​LTE datatrafik understøttes af dets 600 MHz spektrum mere end fordoblet i de seneste 12 måneder, en

Tmobile lanceringer 4G LTE i Mexicanske Golf

Tmobile lanceringer 4G LTE i Mexicanske Golf

I hvad var en delvis succes appel, har tmobile blevet rådgivet af en national reklame gennemgang bord panel til at holde op med at hævde, at dens 5G service er mere pålidelig th

Tmobile Little League Home Run Derby Champions At blive afsløret under Virtual Awards Vis den 9. december

Tmobile Little League Home Run Derby Champions At blive afsløret under Virtual Awards Vis den 9. december

Leder du efter butikker til at shoppe rundt, finder du i Tiendseo alle placeringerne, gem timer og telefonnummer til Sprint-butikker i Fairmont WV og få de bedste tilbud i online-katalogerne fra dine yndlingsbutikker. Lær mere på Tiendeo

Tmobile lanceringer FamilyMode overvågningssystem. Ser meget gerne Cirkel med Disney Missing fjernbetjening

Tmobile lanceringer FamilyMode overvågningssystem. Ser meget gerne Cirkel med Disney Missing fjernbetjening

Tmobile på mandag annoncerede en ny forældrekontrol løsning for forældre, der har brug for en hjælpende hånd i forvaltningen teknologi i deres husstand.

Den bedste Forældrekontrol med FamilyMode fra tmobile Den Tiptoe fe

Den bedste Forældrekontrol med FamilyMode fra tmobile Den Tiptoe fe

Tmobile FamilyMode klager, app brugere negative kommentarer og anmeldelser. Kan du dele dine negative tanker om tmobile familymode

Tmobile tilføjer ny familiemåde. Heres hvad det gør

Tmobile tilføjer ny familiemåde. Heres hvad det gør

Overvågning af dine børns internetforbrug og smarte enheder føler sig overvældende familiemode fra tmobile er svaret du har brug for.

Tmobile Tilbyder 4 linjer for 100 Per måned 25 per linje

Tmobile Tilbyder 4 linjer for 100 Per måned 25 per linje

Køb alt Trådløse 100 Ubegrænset Family 30Day 4 Linjer Forudbetalt Plan 100GB Shared data med høj hastighed, så 2G 10 GB mobilt hotspot per linie Direkte Top Up på Walmart. om

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.