Tmobile REVVL 4 Pris i Bhutan 2021

Tmobile REVVL 4 Pris i Bhutan 2021 Detail Specifikationer og anmeldelser GetMobilePrice. om

Sammenligning af de tekniske egenskaber mellem smartphones, med T-Mobile REVVL 4+ på den ene side og HTC Desire 828 på den anden. Den første har en processor med 8 kerner, 8 tråde, en maximale frekvens på 2. GHz. Den anden chips har i alt 8 kerner, 8 tråde, er dens turbo frekvens sat til 1. GHz. Nedenstående tabel sammenligner også den litografi , mængden af ​​RAM hukommelse, datoen for første udsendelse, de værdier, der er opnået i Geekbench 4.

Denne side indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores annoncører . Vi kan få erstatning, når du klikker på links til disse produkter. For en forklaring af vores annoncering politik, kan du besøge denne side.

Specifikationer:

Vi kan nemt sammenligne de tekniske karakteristika mellem disse to smartphones. Begge telefoner har et tilsvarende antal kerner, den maksimale frekvens af T-Mobile REVVL 4+ er større. T-Mobile REVVL 4+ har en nyere udgivelsesdato.

Pris: Af tekniske årsager, kan vi ikke på nuværende tidspunkt vise en pris mindre end 24 timer, eller en real-time pris. Det er derfor, vi foretrækker i øjeblikket ikke at vise en pris. Du bør henvise til de respektive online butikker til den seneste pris, samt tilgængelighed.

Forestillinger:

PassMark er en benchmarking software, der udfører flere præstationstest herunder primtal, heltal, floating point, kompression, fysik, udvidede instruktioner, der koder, sortering. Jo højere score er, desto højere er den enhed kapacitet.

Geekbench 4 er et komplet benchmark-platform med flere typer af tests, herunder datakomprimering, billeder, AES-kryptering, SQL kodning, HTML, PDF-fil gengivelse , matrix beregning, Fast Fourier Transform, 3D objekt simulering , fotoredigering, hukommelse test. Dette giver os mulighed for bedre at visualisere den respektive magt af disse enheder. For hvert resultat, vi tog et gennemsnit på 250 værdier på den berømte software benchmark.

Se også:

Alt hvad jeg skriver er sandt, så vidt jeg ved, og skabt og ejet af mig, undtagen når andet er angivet. Når det er sagt, jeg tager intet ansvar for din beslutning om at bruge min skrivning i din næste sigt papir eller juridisk forsvar.

T-Mobile revvl plus mellemtone mobiltelefon pris gennemgang & specifikation

T-Mobile REVVL 4+ Udgivet 2022, September 04 med bambus funktioner: 180g, tykkelse 8. mm, Android 10 højtydende OS; engagerende brugergrænseflade, kraftfuld hukommelse med 64 GB lagerplads, microSDXC. T-Mobile REVVL 4+ er den bedste plukket i samme gruppe mobiltelefoner med 4 GB RAM, 64 GB lagerplads, microSDXC med 16 høje megapixel, drevne kamera og 6. 2" super stor skærm med 4000 mAh indlæst af batteri.

T-mobile revvl + avancerede specifikationer

Android 11 offentlige beta startede den 11. juni, men blev frigivet til offentligheden den 8. september, hvilket er, når opdateringen er gjort tilgængelig for Pixel-enheder. Bemærk, at den oprindelige Pixel er blevet udelukket fra denne liste, så det er nået til slutningen af ​​dets levetid.

Android for andre Android-enheder

Nu hvor Google har skubbet den endelige version af Android 11, løbet er på for producenterne at få det på deres enheder, så snart de kan. Nogle virksomheder har bekræftet opdateringer kommer, nogle - ligesom Xiaomi, Oppo, OnePlus og Realme - var på beta program og Google har sagt, de vil have Android 11 på udvalgte enheder fra dag 1.

Her er alt, hvad vi ved om opdateringer til Android 11, og vi holder øje med nye oplysninger, som det er kendt. Hvis en brand er ikke omDEN liste, er det fordi, at mærke ikke har sagt noget om opdateringer hidtil.

Asus android opdatering

LG har været stille på opdateringen fronten, men gjorde bekræfte Android 11 beta til LG Velvet. Vi har nu set en yderligere tidslinje fra LG Tyskland og en forpligtelse til at opdatere enheder på trods af selskabet lukke sin smartphone forretning.

Microsoft android opdatering

Motorola har offentliggjort en omfattende liste over enheder, der vil være at få opdateringen til Android 11. Der er ingen bestemt tidslinje, men den 21. december 2022 Motorola sagde, at disse enheder ville blive opdateret i "de kommende måneder."

Nokia android opdatering

Var meget glade for at annoncere vores # Android11 ​​opgradering køreplan! Vi er skyld udgivet over 1000 opdateringer i de seneste 3 år som en del af vores Pure, Sikker og up-to-Date løfte, holder din enhed sikker og beskyttet med de nyeste Android-udgivelser. Heres til næste 1000! pic. Witter. about / GJ7RsDImfq

OnePlus android opdatering

OnePlus har været godt med opdateringer, og der var en Android 11 dev eksempelvisning på OnePlus 8, så det er ingen overraskelse, at OnePlus skubbede sin åbne beta den 8. september også. OxygenOS 11 vil omfatte en UI opdatering, altid-på skærm og et forbedret mørke tilstand, sammen med Android 11 funktioner og at udrulningen er startet. OnePlus har bekræftet forsinkelser til de OnePlus 7 modeller, men har bekræftet Nord modeller vil være at få opdateringen. Den OnePlus 8T lanceret med Android 11.

Oppo android opdatering

Oppo har også arbejdet tæt sammen med Google og har en ColorOS 11 beta kører på en række enheder. Selskabet officielt lanceret ColorOS 11 den 14. september, den nye software, der er baseret på Android 11..

Realme android opdatering

Den bedste tilgængelige pris på T-Mobile REVVL 4 i Bhutan er 0 / - BTN, og i øjeblikket er det tilgængelig på tværs af flere online-butikker i Bhutan samt Thimphu, og Thimphu sammen med den komplette garanti pr butik politik.

T-mobile revvl pris i Bhutan og tilgængelige lande

T-Mobile REVVL 4 udgivet på Udgivet 2022, September 04 med attraktive specifikationer med 158., 8. mm tykkelse, Super Performance operativsystem Android 10 og Heavy Opbevaring af 32GB lagerplads, microSDXC. -Mobile REVVL 4 er forbløffende valg inden lignende mobiltelefoner catgory med 2 GB RAM sammen med 32GB lagerplads, microSDXC indbygget opbevaring med AddOn magt 13 MP Fremragende Kamera og 6. 2" Super Skærmstørrelse Skærm med batteri kapacitet på 3500 mAh.

Fantastiske rabatter og tilbud på t-mobile revvl mobil tilbehør

T-Mobile REVVL 4 Udgivet 2022, September 04 med avancerede funktioner: 158., 8. mm tykkelse, Android 10 ekstra ydeevne OS; Grafisk Brugervenligt interface, tung hukommelse med 32GB lagerplads, microSDXC. T-Mobile REVVL 4 er det bedste valg i samme gruppe som mobiltelefoner med 2 GB RAM, 32 GB lagerplads, microSDXC med 13 addon megapixel, drevne kamera og 6. 2" skærm med 3500 mAh kapacitet på tunge batteri

: fordele og ulemper ved t-mobile revvl

Vi kan nemt sammenligne de tekniske karakteristika mellem disse to smartphones. Telefonen T-Mobile REVVL 4+ har flere kerner, den maksimale frekvens af T-Mobile REVVL 4+ er større. T-Mobile REVVL 4+ har en nyere udgivelsesdato.

Forestillinger:

Geekbench 5 er en software til at måle effektiviteten af ​​et edb-system, til faste enheder, mobile enheder, servere. Denne platform gør det muligt at bedre sammenligne styrken af ​​CPU, den computerkraft og sammenligne dem med lignende eller helt forskellige systemer. Geekbench 5 omfatter ny arbejdsbyrder der repræsenterer arbejdsopgaver og applikationer, som vi kan finde i virkeligheden.

Se også:

Både Samsung Galaxy S8 og T-Mobile Revvl V Plus 5G kommer med samme RAM. Med hensyn til skærmopløsning, Samsung Galaxy S8 har bedre opløsning på 2960 x 1440 end T-Mobile Revvl V Plus 5G, der har opløsning på 1640 x 720. Begge har den samme mængde intern hukommelse.

Detaljeret sammenligning

Lanceringen Dato for den første telefon er marts, 2022. Udgifterne til Samsung Galaxy S8 er Rs. 31190. Lanceringen Dato for den anden telefon er juli 01 2022. Den forventede omkostninger til T-Mobile Revvl V Plus 5G er Rs. 14990.

Display sammenligning

Samsung Galaxy S8 har skærmstørrelse på 5. inches, der falder kort til T-Mobile Revvl V Plus 5G s 6. 2 tommer skærm. Samsung Galaxy S8 har Super AMOLED skærm type, hvor som T-Mobile Revvl V Plus 5G har IPS LCD-skærm type. Samsungs telefon har display tæthed af 568 PPI & T-Mobiles telefon har kun 257 PPI skærm tæthed. Samsung Galaxy S8 har 18.: 9 billedformat hvor som T-Mobile Revvl V Plus 5G har 20: 5: 9 format.

Memory sammenligning

T-Mobile Revvl V Plus 5G s 16 MP + 5 MP + 2 MP Triple bag kamera outclasses Samsung Galaxy S8 er 12 MP bag kamera i forhold til opløsning. T-Mobile Revvl V Plus 5G vil være bedre valg, hvis du søger at klikke masse selfies, da det har bedre 16 MP Front kamera i forhold til Samsung Galaxy S8 er 8 MP Front kamera.

Teknisk sammenligning

Hvad nyheden: T-Mobiles afsløringen den nye lineup af tegnebog med børn, feature-pakket REVVL smartphones: REVVL 4, REVVL 4+ og REVVL 5G, Amerika mest overkommelige 5G smartphone, nogensinde . T-Mobile-kunder, der skifter eller tilføjer en linje, kan få REVVL 4 eller 4+ til GRATIS eller REVVL 5G til kun $ 200 efter 24 måneders billetkreditter.

Hvorfor det betyder: 56% af forbrugerne, der er bekendt med 5G, er bekymrede for omkostningerne ved 5G-smartphones. T-Mobile mener, at alle skal have 5G adgang inkluderet uden ekstra omkostninger og overkommelige 5g smartphones, der kan klare det.

Vigtig

Tmobile REVVL 5G alternativer lignende eller relaterede enheder

Tmobile REVVL 5G alternativer lignende eller relaterede enheder

Lær mere om LG Rebel 4 LTE GSM Smartphone til Tracfone L211BL. Find tekniske specifikationer, læse anmeldelser og mere.

Kompatibel med TMOBILE REVVL 5G CASE, TCL REVVL 5G CASE med hærdet glasskærmbeskytter 2-pakning, 360 graders roterende ring kickstand hybrid dual. Bedre Homes Gardens.

Kompatibel med TMOBILE REVVL 5G CASE, TCL REVVL 5G CASE med hærdet glasskærmbeskytter 2-pakning, 360 graders roterende ring kickstand hybrid dual. Bedre Homes Gardens.

Tjek vores Revvl Phone Case-valg for det allerbedste i unikke eller brugerdefinerede, håndlavede stykker fra vores telefon tasker.

Tmobile REVVL V5G Specifikationer Pris i Nigeria Nigerianske Tech

Tmobile REVVL V5G Specifikationer Pris i Nigeria Nigerianske Tech

Tmobile REVVL 5G have attraktive specifikationer af 6. 3 Display, 6 GB RAM, 48MP kamera, 4500 mAh batteri.

2pack Supershieldz til Tmobile Revvl Plus Privacy Antispy Screen Protector Shield

2pack Supershieldz til Tmobile Revvl Plus Privacy Antispy Screen Protector Shield

Ledende Otterbox Privacy Screen Protectors Gør din skærm mod ridser og skraber og dine data mod uønsket visning.

T mobile REVVL 5G FAQ Bruger Spørgsmål og svar

T mobile REVVL 5G FAQ Bruger Spørgsmål og svar

finde ud af de bedste online videoer om t mobile revvl 5g udgivelsesdato, se nyeste telefon videoer, telefon industrien nyheder på onDigitalworld

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

anden har attraktive specifikationer af Display, kamera, batteri.

Tmobile REVVL 5G Størrelse KnowSize

Tmobile REVVL 5G Størrelse KnowSize

Dette er den første 5G smartphone kommer fra tmobile. Ja, virksomheden netop debuterede en ny enhed med en moniker tmobile REVVL 5G. Som du kan se, har det

Tmobile Revvl 5G Bedste pris i Afghanistan 2021, specifikationer, anmeldelser og billeder

Tmobile Revvl 5G Bedste pris i Afghanistan 2021, specifikationer, anmeldelser og billeder

Naijatechnews er den bedste blog til teknologi nyheder, gadget anmeldelser, premium MOD mobile spil og apps Download Tech GuideShowtos.

Lås din tmobile telefon op og nyd enhver tjenesteudbyder du vælger

Lås din tmobile telefon op og nyd enhver tjenesteudbyder du vælger

Telefonoplåsningstjeneste Lær, hvordan du låser op Tmobile Revvl-telefonen. Find en oplåsningskode for TMOBILE REVVL mobiltelefon eller anden mobiltelefon fra UnlockBase.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.