Tmobile til at gå på pension 3G CDMA-netværk i begyndelsen af ​​2022 rapport

Tmobile Postpones Sprint 3G Shutdown til 31. marts, 2022

Ikke efterligne en sprint eller anden relateret medarbejder. Enhver, der gør dette, vil blive forbudt. Hvis du identificerer eller repræsenterer dig selv som medarbejder i et indlæg eller en kommentar, skal du anmode om flair via den verificerede flair-anmodningsformular.

Hvis du sender en artikel link, skal du bruge artiklen titel eller meget tæt på den. Mindre justeringer for grammatik, stavning mv er tilladt. Venligst ikke post Teaser eller Clickbait-stil titler til dine tekstposter.

Post ikke swac-anmodninger, swac-koder eller SWAC-associerede e-mail-adresser her. De vil blive fjernet, og du vil blive udsat for et forbud. Send ikke PM'er til verificerede medarbejdere, der beder om swac. Dette vil også udsætte dig for et forbud. Vi er seriøse om dette. Hvis du er en verificeret Sprint-medarbejder, og du vil tilbyde dine egne oplysninger, så har du lov til at gøre det. Bare hold den faktiske info til en privat besked venligst.

Der er en dedikeret Subreddit til Sprint medarbejdere til at diskutere ting, der ikke er kunde, der vender mod AT / R / Sprintemployes. Vi opfordrer enhver bekræftet medarbejder til at besked mods der for at anmode om adgang. De har et særskilt moderationshold, end vi gør.

Hurtige links

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Mange store virksomheder har en it-sikkerhed eller it-overensstemmelseskontrol afdeling, der sikrer, at alle de fælles sikkerhedsspørgsmål er taget hånd om f.eks. Serverpatching, planlægning af penetrationstest, verifikation af brugerkonti på computersystemerne og Verifikation af , at testsystemer ikke har adgang til produktionsdata. Forhåbentlig vil T-Mobile's nye konsulentpartnere hjælpe dem med at opbygge denne kapacitet, hvis de ikke allerede har det på plads. Det ser ud til, at informationssikkerheden er et systemisk problem i T-Mobile, og jeg spekulerer på, hvor mange yderligere problemer der er sket, der ikke har vist sig offentligt, så vi ikke ved dem.

T-Mobile har udvidet N41 til 100MHz nu i Louisville, KY-området. Det ser ud til, at de tog Sprint-netværket ned til en enkelt 20MHz B41-bærer ved EARFCN 41490, og de har ændret GCI-mønsteret til 31, 32 og 33, dette var tidligere den 3. bærer ved anvendelse af 41, 42 og 43 GCI-slutninger. Jeg bemærkede en anstændig hastighedsforøgelse på mit hus fra stigningen, jeg plejede at få 500-550 ned omkring en kilometer fra webstedet, nu har jeg ramt 700 et par gange. Jeg har ikke været ved at teste ved siden af ​​webstedet endnu for at se, om backhaul er blevet øget endnu, det bedste jeg nogensinde har fået fra dette særlige websted på 80MHz N41 var 730 ned sidder lige foran det klokken 4.

Det er imponerende. Min bedste hastighed til dato er 674, og et par over 550. Jeg antager, at der ikke er nogen måde at fortælle efter, hvor meget båndbredde blev brugt? Mit signal check eksporterede data ser ikke ud til at vise det.

På vores konto har vi to Samsung A50. Den ene er låst op fra bedste køb. Den ene er Sprint-mærket fra Walmart. Den ulåste siger, at det er berettiget til en TMO SIM, men jeg fik et CMDA-pensionsbrev til Sprint-Branded One. Vil jeg blive tvunget til at få en ny telefon til at erstatte Sprint-mærket en?

FN-Carrier har allerede startet Meddelelse Kunder, der i øjeblikket er 12 + måneder i deres nuværende lejekontrakt eller ejer deres enhed direkte, inviterer dem til at opgradere til en ny enhed. Vælg kunder er blevet informeret om

Memoet siger også, at T-Mobile planlægger at sende yderligere e-mails til kunder senere i år. Hvis du er en forretningskunde, skal du allerede vide om ændringen, da T-Mobile-krav, den allerede har anmeldt erhvervskunder tilbage i december 2022.

Tilsyneladende har T-Mobile nogle gode tilbud, som kunderne måske kan være i stand til At drage fordel af at komme ind i en ny telefon, der understøtter vores udviklende netværk, ifølge notatet. Mange af disse tilbud vil være specifikt målrettet til T-Mobile's Eksisterende Sprint-kunder, så du bliver nødt til at holde dine øjne skrællet for nogen af ​​disse tilbud i de kommende måneder.

Endrun Technologies er det eneste firma i verden til at designe og fremstille netværkstidsservere, der bruger CDMA-mobiltelefonsignaler som en timingreference. Disse produkter begyndte at sælge i 2001 og har været meget populært. Men nu, 20 år senere, er CDMA-mobiltelefonsystemet nær dets end-of-life i U.. Det er allerede helt afbrudt i de fleste dele af verden. Derfor annoncerede vi udfasningen af ​​vores Sonoma CDMA Network Time Server i december 2022.

Hvor længe vil CDMA være rundt?

T-Mobile har ikke offentligt annonceret en solnedgangsdato for Sprint CDMA 3G-netværket. De har dog messaged til nogle T-Mobile for erhvervskunder, de har til hensigt at Sunset Sprint CDMA 3G-tjeneste på eller omkring 31. marts, 2022.

CDMA-tjenesten kunne nedbryde eller blive utilgængelig i nogle områder før de respektive solnedgangsdatoer Da begge udbydere fokuserer på at flytte kunder til deres 4G og 5G-netværk og repurere spektret. Derfor rådgiver Endrun kunder, der i øjeblikket betjener CDMA-tidsservere for at begynde at planlægge nu til overgang til en GPS-baseret netværkstidsserver. Alternativt kan konfiguration af tidsservere til at fungere som en Stratum 2 NTP-server være en mulighed.

Et andet skridt

T-Mobile vil lukke Sprints LTE-netværk senest den 2022. juni, da det fortsætter med at flytte kunder på sit eget netværk efter fusionen sidste år. T-Mobile har også været travlt med at bruge sprints spektrum til at udvide sin 5G-netværksrulning.

Desuden bekræftede T-Mobile allerede, at det ville lukke de ældre 3G CDMA-netværk i januar 2022, og tilsyneladende har de allerede lykkedes at flytte næsten 33% af sprintkunder på sit T-mobile netværk. Så hvis du er en sprint kunde, heres hvad du behøver at vide.

Den overordnede Sprint-netværksafbrydelse er en del af T-MOBILES-planen for at assimilere Sprint efter dens Blockbuster $ 26 milliarder køb af operatøren i en transaktion, der lukkede sidste år. T-Mobile er i færd med at opbygge et 5G-netværk ved hjælp af sprints spektrum og tårnaktiver og arbejder på at skifte sprints gamle kunder fra Sprint-netværket som følge heraf.

Derudover bekræftede T-Mobile nyhederne på sin egen hjemmeside og forklarede yderligere, at dets reps ville nå ud til hver Sprint-kunde direkte og individuelt. I det væsentlige er T-Mobile sig tilbage til ældre teknologi til at gøre plads til sin mere avancerede 4G LTE og 5G-netværksudvidelse.

For posten er T-Mobile ikke den eneste, der gør sådan en ting. AT & T dræber 3g tidligt næste år, og Verizon planlægger at gøre det samme inden 2023. Disse dage er det for det meste ældre flip-telefoner, der kører på 3G, så dette burde ikke være en stor bekymring for det store flertal af kunderne. Hvis du allerede har en nyere telefon, der er udgivet inden for det sidste år, eller så, skal du være i orden. Alligevel fortsatte T-Mobile for at sige dette om enheder og dets nye kunder flyttede over fra Sprint.

Flytte kunder, der er på gamle netværk på moderne, avancerede højhastighedsnetværk betyder, at de skal have telefoner og enheder, der kan klare de nyeste teknologier og ikke stole på ældre. Godt sikre, at vi støtter vores kunder og partnere gennem overgangen. Vi begyndte at sende meddelelser i slutningen af ​​sidste år, og alle, der har brug for at handle, vil blive givet avanceret varsel og høre direkte fra T-Mobile.

Hvis du bruger en gammel enhed, der ikke har 4G LTE eller 5G, har du sandsynligvis brug for en ny telefon inden 20. juni 2022. Heldigvis arbejder populære Samsung-telefoner og Sprint-iPhones på T-Mobile, så mange brugere vil være fint.

At sætte det simpelthen, da de fleste mennesker vil være på markedet for en ny 5G-telefon, hvis de ikke allerede har en allerede, vil den nyligt-kombinerede T-Mobile have en plan for at sikre, at den bruger en enkelt standard og understøttes. Når det er sagt, om du kan nyde 5g service fra virksomheden, vil sandsynligvis afhænge af, hvor du bor.

Denne linje op mere med info fra en betroet kilde hele vejen tilbage i februar, selvom den rapport sagde, at datoen ville være i april. Det er sikkert at sige, at netværksafbrydelser er en stor virksomhed, og datoer internt skiftede ganske meget. Nu da datoen er officielt offentlig, forhåbentlig vil det ikke ændre sig igen.

Ifølge nogle interne screenshots erhvervet af os her på T-MO-rapporten lukker T-Mobile ned Sprint LTE-netværket den 30. juni 2022. Dokumentationen bekræfter også den tidligere delte Sprint 3G CDMA-afbrydelse af 1. januar 1. januar , 2022.

Det er også bekræftet Tidligere nyheder, at T-Mobile vil lukke sin egen 3G UMTS i oktober 2022, hvilket er 2-3 måneder hurtigere end sprints 3G, og dens 2G GSM i december af 2022. En kilde tilbage i februar udtalte, at den 3G UMTS-nedlukning sandsynligvis blev forsinket til april 2022, men der er ikke tegn på, at opdateret Tidsplan i disse dokumenter. Dens mulige disse datoer kan ændre sig igen givet, hvordan de allerede har et par gange, eller at disse dokumenter er forældede og har brug for opdatering.

Disse dokumenter er interne for medarbejdere at se. I det væsentlige er de en vejledning til at informere kunder, der kan spørger om fremtiden for deres gamle sprintforbindelser. Brev blev sendt ud til berørte individuelle kunder, som tidligere delet på Reddit, informerer dem om den ventende Sprint LTE-afbrydelse.

Nu, at Sprint er T-Mobile, kombinerede Sprints-aktiver med T-mobiler for at levere en transformativ 5G-netværksoplevelse fra store byer til små byer og overalt imellem, og vi bevæger os hurtigt for at opbygge vores mest avancerede netværk nogensinde for vores kunder. For at opnå dette vil vi gå på pension for Sprint CDMA og LTE-netværkerne for at frigøre spektrum, der vil hjælpe os med at styrke hele vores netværk og flytte alle kunder til mere avancerede teknologier som 4G & 5G.

T-Mobile Network Shutdowns

Hvis du stadig hænger på den gamle Sprint-forbindelse, kan det være på tide at overveje dine muligheder. Du kan skifte til en T-Mobile SIM på kvalificerede enheder ved at købe et SIM her, eller ved at besøge enhver T-Mobile Store. Få mere at vide om TNX her.

Appleinsider støttes af dets publikum og kan tjene provision som Amazon Associate og Affiliate Partner om kvalificerende køb. Disse affilierede partnerskaber påvirker ikke vores redaktionelle indhold.

Nationens næststørste mobilbærer af abonnenter, der tidligere var forventet at lukke Sprints 3G-netværk i januar, da det aggressivt ramper til 5 g. Tårne og vigtigere vil trådløst spektrum opnået fra afviklingsprocessen blive tildelt hurtigere 4G og 5G-netværk.

T-Mobile's velindstillede overgangsplaner er blevet afbrudt af navngivne partnere, der ikke har fulgt efter deres ansvar for at hjælpe deres kunder gennem dette skift, "sagde transportøren i dag.

Mens T-Mobile undlader at navngive navne, bemærker CNET, at skålen for nylig rejste bekymringer om tidslinjen. Virksomheden sagde tidligere kunder om sit boost mobile datterselskab, som afhænger af Sprints 3G-netværk, kunne påvirkes af nedlukningen.

Sprint-netværkets nedlukning er T-Mobile's næste skridt i at kombinere sine aktiver efter en fusion på 26 milliarder dollar, der var færdiggjort i april 2022. Sammen med 3G-netværket vil Sprints LTE-aktiver blive pensioneret i Juni 2022.

Vigtig

Chase mobil app vandt t åben

Chase mobil app vandt t åben

Denne video guider dig på hurtige nemme trin til at downloade og tilmelding i Huntington app. FØRSTE og fremmest, skal du gå til App Store til Apple iOS eller google ...

Bedste Bluetooth trådløs højttaler til 2021

Bedste Bluetooth trådløs højttaler til 2021

Ultimate Ears Hyperboom 83 vs Amazon Echo 4th Gen 85. Få de detaljer, som en eksperter foretrækker.

Ultimate Ears Hyperboom fornyede undersøgelse større gennemsnitlig bedre

Ultimate Ears Hyperboom fornyede undersøgelse større gennemsnitlig bedre

Læs 12 anmeldelser og find den laveste pris for Ultimate Ears Hyperboom. Samlet set er dette Højttaler vurderet 95100 Excellent.

Vind en Jack Daniels Hyperboom Højttaler

Vind en Jack Daniels Hyperboom Højttaler

Hyperboom rocks en supermassiv lyd og ekstrem bas, der tager din fest i stratosfæren. Dens fænomenale dynamiske rækkevidde bringer dine spor til livet,

A Sermon den 2. Tim. jeg. 12 foranlediget af død Elizabeth Stafford, med ...

A Sermon den 2. Tim. jeg. 12 foranlediget af død Elizabeth Stafford, med ...

12 Years a Slave instrueret af Steve McQueen. Med Chiwetel Ejiofor, Dwight Henry, Dickie Gravois, Bryan Batt. I mellemkrigstiden USA, Solomon Northup, en fri sort mand fra det nordlige New York, bliver bortført og solgt som slave.

I 12 Earpods

I 12 Earpods

Få den nye iPhone 12 og iPhone 12 mini fra Apple. Personlig opsætning til rådighed. Køb nu med gratis levering.

Hvorfor skal du ALDRIG svare på junk eller spam tekstbeskeder

Hvorfor skal du ALDRIG svare på junk eller spam tekstbeskeder

SMS-svindel kan være skræmmende overbevisende og er på vej op. Lær at stoppe spam tekstbeskeder og blokere uønskede meddelelser.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

December 2021 Den nyeste Apple Watch Series 6 pris i Singapore starter fra S 450. 4. Undersøg top billigste Apple Watch Series 6 pris i Singapore, check specifikationer, newused prisliste på iPrice.

To haler kæledyr firma hej mit navn er god pige personlig hund kat id tag chewy. om.

To haler kæledyr firma hej mit navn er god pige personlig hund kat id tag chewy. om.

Når du leder efter en muslimsk baby pige navn, kan du gå fra en traditionel til moderne valg fra en bred vifte af moderne baby navne nævnt nedenfor

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.