Tmobile Triple Cut SIM-kort

Tmobile Triple Cut SIM-kort Walmart. om.

Dette er for det meste takket være den mobile SIM. Der er to centrale grunde til, at SIM-kortet er så sikker. For det første, et SIM er fysisk. Dette gør det svært at stjæle massevis. Desuden et SIM krypterer og gemmer følsomme kritiske data inde i en børnesikret Secure Element. Det er lidt ligesom en bankboks, og det er næsten uindtagelig.

Men den traditionelle mobile SIM har dog en himmelråbende fejl. Når det kommunikerer sin identitet til netværket sker det i klartekst. Det er naturligvis et problem, hvis en hacker er i stand til at opsnappe denne meddelelse.

Nu, selvfølgelig, er vi ind i 5G æra. Kapaciteten af ​​nye 5G netværk vil langt udvide antallet af tilsluttede apparater. GSMA forudsiger at antallet vil mere ramt næsten 25 milliarder i 2025.

Så den mobile industri har handlet om at lukke den 'almindelig tekst' smuthul. Ved etablering af standarderne for 5G sikkerhed, det mandat en ny måde for SIM at kommunikere med netværket ved hjælp kryptering og private nøgler. EN

Forståelse imsisÂ

Alle enheder på det mobile netværk har brug for en unik identitet â € ”noget, der viser sig at luftfartsselskabet, at det er autentisk og kan have tillid til. På 2G, 3G og 4G-netværk, er dette den International Mobile Subscriber Identity. IMSI omfatter landekoden, trådløse kode, og telefonnummer. Den eksisterer på en chip inde i SIM-kortet.

IMSI'er på 2G, 3G og 4G-netværk er ikke krypteret. I stedet er de transmitteres i klartekst via luften. Så selv om opkald og tekster er krypteret i 4G, brugerne metadata â € ”identitet og placering en €”er ikke. Dette efterlader ejeren af ​​IMSI åbne for en række trusler.

Når man står med et IMSI catcher angreb, kan MNO'er blive tvunget til at ændre deres authentication algoritmer netværk eller udskifte abonnenters SIM-kort. Dette kan være dyrt og skade deres brand omdømme.

G sim: beskyttelse fra en IMSI catcher

Når den mobile standardiseringsorgan 3GPP definerede 5G sikkerhedsarkitektur, det besluttet at fastsætte den kryptering problemet med 4G. Hvordan? Ved at sikre den fulde anonymisering af abonnentens identitet fra mobilt udstyr til hovednettet. Â Â

Hvordan den nye generation af g sims bages i denne kryptering?

SIM specialister såsom Thales og Qualcomm har bygget meget tilpasselig om bord identitet kryptering i deres 5G SIM-produkter. Disse SIMs kommer i flere formfaktorer â € ”aftagelig, loddet, esim.

Hvordan MNO'er fordel?

Når det er sagt, de nye 5G sikkerhed protokoller gør give MNO fleksibilitet til at støtte retshåndhævelse når det er nødvendigt. Siden MNO styrer sikkerhed og privatlivets fred af IMSI fra SIM til netværket, kan det stadig arbejde med agenter til at overvåge godkendte kriminelle mål.

Dette er øjeblikket weve arbejdet hen imod, da vi delte vores vision for en hurtigere, mere rummeligt fremtiden â €”en vision vi kaldte 5G for alle a €” når vi annoncerede vores planer om at fusionere med Sprint tre år siden, sagde Mike Sievert, administrerende direktør for T-Mobile. Var helt bogstaveligt den eneste virksomhed, der kan kickstarte denne nye æra af tilslutningsmuligheder, der har netværket til at opgradere Americas telefoner, boliger og små byer til 5G. Og var lige begyndt.

I løbet af de sidste par år, har milliarder af dollars er blevet brugt til at bygge 5G netværk. Milliarder mere er gået for forpustet annoncer udråber løftet om en 5G-drevne fremtid. Men for de fleste mennesker, har 5G været en total nonevent. Hvorfor? Fordi 92% af amerikanerne ikke har en 5G telefon som i begyndelsen af ​​dette år. Og ingen 5G telefon betyder ingen 5G oplevelse.

Hvordan virker det? Enkel! Handel med din eksisterende mobiltelefon, og T-Mobile vil give dig en helt endefuld ny Samsung Galaxy A32 5G smartphone gratis, eksklusivt til T-Mobile efterbetalte kunder. Dette tilbud gælder for nye og eksisterende kunder, og alle gamle telefon i funktionsdygtig stand â €”flip telefon, Sidekick, hvad det så kuffert telefon blev kaldt. T-Mobile vil tage det. Og i bytte, får du en gratis 5G smartphone efter 24 månedlige bill kreditter og betaler kun moms.

I dag er 60 millioner amerikanere sidder fast på begrænsede data planer fra Verizon eller AT & T â € | fleste med begrænset eller ingen 5G adgang. Med den store ubegrænsede handle-up kan disse mennesker handle op til både ubegrænsede data og fuld adgang til T-Mobiles ekspansivt 5G-netværk - herunder ultrakapacitet og udvidet rækkevidde â € "alt til samme eller bedre pris end Carriers tilbyder For begrænsede dataplaner i dag.

Og hvis du er en eksisterende T-Mobile Postbetalt kunde - herunder alle tidligere sprintkunder â € "stadig på en begrænset dataplan, er du også dækket. Du får en opgradering til ubegrænset. Gratis.

For et år siden var overkommelig, pålidelig bredbånd en god ting at have. Så kom pandemien sammen. Nu er det afgørende. Men for mange amerikanere er højhastigheds-internettet stadig en umulig drøm. Det ændrer sig også i dag, takket være UN-Carriers Expansive 5G-netværk.

T-Mobile Home Internet lancerer i dag med mere end 30 millioner husstande, der er berettiget, hvilket gør T-Mobile en af ​​de største bredbåndsudbydere i hele landet efter serviceområde "på sin første tjeneste. Det er allerede flere boliger end Verizon håber at dække i slutningen af ​​2023.

Spørgsmålet om overkommeligt, pålideligt bredbånd er særligt akut i landdistrikterne, hvor en fjerdedel af alle husstande ikke har adgang til et hvilket som helst højhastigheds bredbånd. Og næsten 40 procent af husstandene, der har adgang til at leve i områder med kun en udbyder, hvilket betyder ingen konkurrence. Det er derfor, at T-Mobile sørgede for, at næsten 10 millioner af de husstande, der er berettiget til T-Mobile Home Internet i dag, er i Rural America, med planer om at fortsætte med at udvide adgangen.

T-Mobile Home Internetadgang i landdistrikterne er muligt, fordi FN-Carriers 5G-netværket ikke kun er Americas største, hurtigste og mest pålidelige 5G-netværk. Dens også Americas største landlige 5G-netværk â € "med meget. T-Mobiles 5G-netværk spændinger 1. Million kvadratkilometer, med 1. 5 millioner af denne dækning i Small Town America. Det er næsten 5x større end Verizon og mere end dobbelt AT & T. Det betyder, at FN-Carrier leverer valg og konkurrence på landdistrikterne, der har været underserveret for alt for længe.

Siden begyndelsen af ​​den digitale tidsalder har forbindelsen til landdistrikterne Amerika været en Eftertanke , sagde T-Mobile Senior Vice President Edwige Robinson. Et af vores vigtigste mål er at sikre, at Small Town America ikke efterlades under overgangen til 5G. Derfor vil 5g for alle vil spændes over hele landet - små byer samt store byer, landdistrikter samt forstæderne.

På T-Mobile er vores engagement i Small Town America omkring mere end infrastruktur. Det handler om en langsigtet forpligtelse til at støtte folket og lokale virksomheder, der hjælper landdistrikterne med at trives og vokse, sagde Jon Frey, Executive Vice President of T-Mobile. Vi har et mål her: Vær dit hjembynetværk. Det starter med et stort 5G-netværk og fortsætter med vedvarende Investeringer i lokalsamfund gennem T-Mobile Hometown, så byerne så mange af os elsker arent efterladt i denne næste trådløse generation.

Med T-Mobile Hometown planlægger FN-Carrier at opbygge hundredvis af nye detailforretninger i små byer over hele Amerika i løbet af de næste to år. Disse nye butikker vil skabe 5.000 direkte nye job, plus tusindvis mere i byggeri og tjenester til at opbygge og vedligeholde dem.

I områder, hvor T-Mobile ikke kan placere detailforretninger, ryster FN-Carrier ting op med en innovativ ny tilgang kaldet Hometown Eksperter. En hjembyekspert er den officielle T-Mobile-repræsentant i et fællesskab. Tænk på det som en en-person butik, men uden en traditionel Storefront . Hometown eksperter vil gøre de fleste ting, vores mursten-og-mortar butik medarbejdere gør, herunder at forbinde folk til T-Mobiles 5G-netværk og Home Internet Service.

Indsæt / fjern sim

Belønningspunkter kan kun anvendes til en kvalificeret straight talk-plan, når du Akkumuler den samlede mængde af nødvendige punkter. Belønningspoint har ingen kontantværdi og kan ikke overføres til en anden kunde. Yderligere vilkår og betingelser gælder.

§ $ 10 Global Calling Card skal kombineres med en anden straight talk-serviceplan. International Long Distance Service er tilgængelig for kun at vælge destinationer, som kan ændres til enhver tid. Opkald skal oprindelse fra USA, eller Puerto Rico. Ingen international roaming tilladt. Kun til personlig brug. Opkald faktureres i et minuts trin. Airtime minutter vil blive fratrukket plus omkostningerne ved det internationale opkald. Priserne kan ændres uden forudgående varsel. Kortfordel udløber 180 dage efter sidste brug eller 30 dage efter, at din tjeneste er suspenderet, alt efter hvad der sker først. Kun tilgængelig online.

** Hver konto får lov til at ringe op til 15 unikke internationale telefonnumre i en 30-dages plancyklus, som nulstiller hver gang en ny plan indløses. Ubegrænset internationale opkald er tilgængelige for fastnet og mobilnumre kun i udvalgte destinationer, som kan ændres til enhver tid. Opkald skal oprindelse fra USA eller Puerto Rico. Ingen international roaming tilladt. Andre vilkår og betingelser gælder. Kun til personlig brug. Se venligst de seneste vilkår og betingelser for service på Straighttal. om.

Straight Talk® er et registreret varemærke tilhørende Tracfone Wireless, Inc. 2022 Tracfone Wireless, Inc. Alle rettigheder forbeholdt. Alle andre varemærker, servicemærker og handelsnavne Referenced På dette websted er ejendommen til deres respektive ejere.

T-Mobile har længe tilbudt et "testdrev" forfremmelse, så folk på rivaliserende trådløse udbydere får en enhed til at opleve sit netværk. Som spottet af lyslæsning og T-MO-rapporten har virksomheden stille taget et nyt skridt, der kunne gøre det betydeligt lettere at prøve og skifte luftfartsselskaber, så alle sammen med en iPhone XS eller senere på et rivaliserende netværk evnen til at downloade en Virtual ESIM-profil gennem en T-Mobile Network Test Drive app til iOS.

Ved at downloade profilen får du 30 gigabyte data i 30 dage gratis. T-Mobile kræver ikke, at du annullerer eller udskyder din nuværende service eller bytte dit eksisterende SIM-kort, i stedet lade dig sammenligne transportens dækning til din nuværende udbyder lige fra iPhone, du allerede bruger.

En potentielt stor advarsel: Din nuværende iPhone skal låses op fra enhver transportør. Hvis du har en iPhone, der er på en betalingsplan fra Verizon eller AT & T, kan du muligvis ikke prøve det, indtil du betaler den resterende saldo, eller din telefon er låst op.

Du får stadig brug for din almindelige telefon og apps, og fordi din regelmæssige linje ikke bliver pauset, vil du stadig kunne modtage opkald og meddelelser. Du kan vælge at indstille T-Mobile Line som din vigtigste dataplan, men det giver dig mulighed for at se, hvordan denne service sammenligner med det, du allerede har, når du gør de normale, daglige opgaver, du gør på din telefon.

Ved at udvide til en app og ESIM, ser T-Mobile sig at løse et problem, der har længe plaget sit testdrev tilbud. Når den først annoncerede kampagnen i 2022, lånte T-Mobile Company ud iPhone 5S håndsæt med en uge med ubegrænset snak, tekst og data. For nylig har det tilbudt et hotspot med samme 30 GB data i 30 dage, selvom den enhed er begrænset til 4G LTE.

At have den nye app "bør helt sikkert gøre det lettere for folk at tage T-Mobile op på sit langvarige testdrev tilbud," sagde TechSponential Analyst Avi Greengart og tilføjede, at nu er "en god tid for transportøren til Træk alle stopene ud "for at få folk til at prøve sin service.

Sidstnævnte netværk, som T-Mobile siger, tilbyder gennemsnitlige downloadhastigheder på 325 Mbps, begynder at står over for øget konkurrence senere i år fra AT & T og Verizon. Begge rivaliserende udbydere har brugt milliarder af dollars, der erhverver midterbåndsspektrum i de seneste Federal Communications Commission Auktioner, med deres respektive nye 5G-netværk, der forventes at blive tændt i slutningen af ​​året.

Vigtig

Hvor langsom upload-hastigheder påvirker Android-brugere

Hvor langsom upload-hastigheder påvirker Android-brugere

Motorvejen oplysninger Código en oneway gade. Heres hvorfor dine upload hastigheder er vigtige, og hvad du kan gøre for at øge dem.

En verden af ​​5G bands, og hvorfor N78 er den ene, der betyder noget

En verden af ​​5G bands, og hvorfor N78 er den ene, der betyder noget

Oplev mere om frekvensspektret vifte af 5G sine use cases og dens industrie ansøgning

Sådan slukker du 5g på iPhone 13

Sådan slukker du 5g på iPhone 13

Heres hvad du virkelig har brug for at vide om denne nextgen trådløse teknologi.

5GMARK SPEED KVALITET TEST APPS PÅ GOOGLE PLAY

5GMARK SPEED KVALITET TEST APPS PÅ GOOGLE PLAY

Hvor hurtigt 5g er er 5 g hurtigere end 4g køre 5g hastighed vs 4g hastighed inden for få sekunder og se, hvor forskellige de er

Hvad er forskellen på 4G og 5G

Hvad er forskellen på 4G og 5G

Da udviklingen i trådløse teknologier sker med halsbrækkende fart, kan det være forvirrende til tider at forstå, hvad alle de forskellige termer betyder. Derfor under et resumé af de væsentlige trådløse data kommunikationsstandarder for erhvervslivet i brug i dag.

Investering i 5G Aktier

Investering i 5G Aktier

Lær hvordan du kan tjene penge ved at investere i 5G-teknologien tilstrømning, at nogle kalder en transformativ revolution.

Pardon Vores Afbrydelse

Pardon Vores Afbrydelse

Få de bedste tilbud på Mobile Unlocked WiFi-hotspot Modem. Shop med Afterpay om støtteberettigede elementer. Gratis fragt og vender tilbage på eBay Plus elementer til Plus-medlemmer. shop i dag

5GHz WiFi sameksistens med 5G Cellular Forbedrer User Experience

5GHz WiFi sameksistens med 5G Cellular Forbedrer User Experience

Kombineret med 5GS høje hastigheder, effektiv udnyttelse af både WiFi og 5G spektre kunne tilbyde væsentligt forøgede datahastigheder med ubetydelig ventetid. WiFi skal således fortsat være en integreret del af smartphones, der supplerer 5G at optimere brugeroplevelsen.

5GHz WiFi ikke dukker op Foreslåede Rettelser

5GHz WiFi ikke dukker op Foreslåede Rettelser

Hvorfor kan ikke adapteren registrerer 5G WiFi i min router

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.