Top 14 løsninger til at reparere Windows 10 genkender ikke Android-telefon

Hvad skal man gøre, hvis vivo v9 ikke opretter forbindelse til pc via USB

Smartphone-brugere forbinder ofte deres mobilenhed til deres pc. Dette kan gøres for at overføre filer fra en enhed til en anden til videre brug. Men nogle gange støder på visse problemer, hvilket forårsager vivo V9 at ignorere forbindelsen til pc via USB. Hvorfor sker dette og kan gøres i dette tilfælde?

Hvorfor gør ikke vivo v tilslut til pc

Således kan alle de identificerede problemer opdeles i fysiske og software. For at bestemme den nøjagtige grund, der får vivo V9 til at undlade at oprette forbindelse til pc'en, skal du kontrollere hardware og indstillinger for begge enheder.

Hvordan løser du problemet

Først skal du sørge for, at du bruger et korrekt fungerende USB-kabel til forbindelsen. Den nemmeste måde er at oplade din telefon med samme ledning. Hvis enheden oplades, er kablet ikke problemet.

Det andet punkt, som brugere ofte overser, er den forkerte forbindelsestype. Når en bruger forbinder en smartphone til en pc, vises en meddelelse på skærmen på den mobile enhed, der tilbyder at vælge en af ​​flere parringstyper:

Standardindstillingen er kun strøm. I dette tilfælde modtager Android-smartphone blot sin opladning fra computeren. Tjek dine parringsindstillinger og vælg "Connect As Media" eller "USB-lager." Kun i dette tilfælde vil pc'en bestemme vivo V9-telefonen som et fuldt udbygget lagermedium.

De installeres typisk automatisk første gang du parrer din smartphone og pc. Softwaren er kun indlæst, hvis der er en internetforbindelse. Hvis du ikke opretter forbindelse til et netværk, vil førerne ikke downloades. Derfor anbefales det at tjekke din internetforbindelse.

Alternative forbindelsesmetoder

Den første mulighed garanterer ikke behov for en detaljeret beskrivelse, da du bare skal indsætte hukommelseskortet i adapteren og tilslutte det til pc'en gennem det relevante stik. Denne form for parring vil dog kun tillade dig at overføre filer til eller fra et flashdrev.

Dette vil gøre det muligt for smartphone at oprette forbindelse til pc'en uden at bruge et USB-kabel. MyphoneExplorer på din computer viser en liste over alle tilgængelige filer. Du kan overføre oplysninger både fra telefonen og til opbevaring.

Hvordan undgå dette problem i fremtiden

Sådan deler du dit Windows Internet med din Android-telefon via USB-kabel: - Spekulerer på, om det er muligt at gennemse internettet uden WiFi eller mobile data? Ja, det er muligt. Hvis din pc har en internetforbindelse, kan du dele den med din Android-enhed ved blot at bruge et USB-port og USB-kabel. Lyder fedt? Læs videre da, dette indlæg er for dig.

Reader interaktioner

Download Transfer Companion til din Android-enhed fra Google Play Store. Du skal køre mindst version 1. 8 af Transfer Companion - så tjek for opdateringer, hvis du tidligere har downloadet overførsel af Companion til din Android-enhed.

Download Droid Transfer til din pc

Som en del af Windows NT-familien af ​​operativsystemer er Windows 10 et personligt computersystem udviklet og udgivet den 29. juli 2022 af Microsoft. Alle søger at opgradere deres system til Windows 10 siden lanceringen. Myriad af funktioner og imponerende brugergrænseflade af Windows 10 gør det til et skevende operativsystem, men du kan stå over for mindre problemer, mens du opgraderer dit system fra Windows 7 eller 8 til Windows 10.

Et af disse fælles problemer er, at Windows 10 ikke gør det Genkend Android-telefon, selv når du tilslutter den med din pc. Dette kan være helt Irriterer Især når du søger at overføre filer fra din telefon til pc eller gendanne slettede eller tabte Android-data med computeren ved at bruge Android Data Recovery-software.

Nogle pc'er tilbyder Bluetooth-funktionalitet i disse dage, men bulkfiler kan kun overføres i forbindelse med tilslutning af en enhed til din pc ved hjælp af et kabel. Men den gode nyhed er, at du nemt kan løse dette problem med nogle levedygtige løsninger på næsten ingen tid. Vi leverer nogle af de bedste løsninger for at løse problemet, hvis Windows 10 er ikke afsløre Android-telefon:

Løsning: genstart android telefon / Windows-computer

Nogle gange er den bedste løsning er den mest oplagte. Mange software og endda hardware relaterede spørgsmål kan let ordnes med denne enkle opdatering. Og nogle brugere har rapporteret, at efter genstart deres Android-enhed eller computer, de endelig lykkedes at løse det problem, at deres Android-enhed ikke blev registreret af Windows 10. Så det gør ikke ondt at prøve.

Løsning: bruge et andet USB-kabel

Bruger du den originale kabel af din telefon? Hvis ikke, kan dette være den skyldige. Desuden er nogle USB-kabler er designet til kun opladning. Det betyder, kan du ikke tilslutte din Android-telefon til computer til filoverførsel med denne form for USB-kabel. Så youd hellere prøve en anden USB-kabel.

Løsning: indstillinger kontrollere usb computer tilslutning

Når du tilslutter telefonen til Windows-computer, vil computeren automatisk installere den korrekte USB-driver til din Android, således at telefonen arbejde ordentligt på computeren. Men nogle gange, kan din computer undlader at gøre det. Derfor bør du downloade og installere den rigtige USB-driveren manuelt for at løse problemet, at computeren gør ikke genkende Android-telefon.

Løsning: Tænd flytilstand

Nogle brugere havde forsøgt at tænde for Flytilstand på Android, og det blev med held genkendes af computeren, og det lykkedes dem at overføre filer uden problemer. Så du kan prøve dette trick og bare slukke for Flytilstand efter efterbehandling filoverførsel.

Løsning: geninstallere android drivere

Tryk Windows-tasten og X -> vælg Enhedshåndtering på listen -> vælg din Android-enhed, skal du højreklikke på den og vælge Opdater driversoftware -> vælge Gennemse min computer for driver software -> hit Lad mig vælge på en liste over enhedsdrivere på min computer -> vælg MTP USB-enhed fra menuen og klik på Næste -> telefonen skal påvises efter MTP USB-driveren installeret.

Løsning: installere medier Feature Pack

Hvis du vil overføre Android filer til Windows 10 computer, skal du tilslutte telefonen til pc'en i MTP-tilstand, som er relateret til Windows Media Player. Mens N og KN-versioner af Windows 10 ikke har det, er du nødt til at gå til Microsofts officielle site for at downloade Media Feature Pack til din computer med Windows 10 N eller Windows 10 KN-udgaverne.

Løsning: genstart telefon til odin tilstand

Mange Android-telefon fremstiller rs har udviklet deres egen pc suiter, der giver dig mulighed for at tilslutte Android-telefon til pc'en. Alt du skal gøre er at installere den pågældende pc suite på dit system og tilslutte telefonen efter det.

Det er måske ikke løse de forbindelsesproblemer i alle de tilfælde, men mange brugere har fundet, at computeren ikke anerkende telefon problem rettet efter installation af sin respektive PC suite. For eksempel kan brugere af Samsung mobiltelefoner hente KIES software, som de er specielt udviklet til at forbinde deres telefoner med alle typer af pc'er.

Løsning: brug en tredjepart app

Mange brugere installere en tredjeparts app på deres system, hvis deres computer plejer genkende telefonen. Det fungerer faktisk i nogle tilfælde, fordi disse apps er flettet med flere funktionaliteter at få hjælp til at synkronisere en telefon med computeren.

Vi anbefaler dig at prøve en App navngivet som Syncios som er en gratis app, der lader dig tilslutte din telefon med en pc. Desuden er det fungerer godt for både Android og iPhone, så du ikke behøver bekymre sig om mærke og model af telefonen, du bruger. Bortset fra Syncios, er der flere andre gratis apps, der kan installeres til at forbinde din mobiltelefon til en pc, og du kan nemt finde dem på internettet.

Løsning: Slet uønskede filer fra din telefon

Nogle gange er den eksterne og telefonens hukommelse på enheden er fuld. Det hæmmer også sin tilslutning med en computer, da ingen hukommelse der er tilbage til at rejse en forespørgsel forbindelse og behandle den. Derfor kan du slette de uønskede filer fra din telefon.

bruge et andet USB-kabel

Slut telefonen til en computer. Hvis computeren ikke reagerer eller en meddelelse vises der angiver, at en ukendt Der er registreret USB-enhed, skal du åbne telefon app og indtaste * # * # 2.846.579 # * # * at få adgang til skærmen ProjectMenu. Gå til Background Indstillinger> USB Port-indstillinger> Fremstilling Mode derefter gå til Enhedshåndtering> porte på computeren, og kontrollere, om Android Adapter pCUI og DBAdapter Reserved interface vises i listen. Hvis det er tilfældet, betyder det, at USB-porten er tilsluttet korrekt.

Hvis ikke, skal du bruge en anden USB-port eller computer for at prøve igen. Hvis de to porte stadig ikke vises, skal du sikkerhedskopiere dine data og tage din enhed og bevis for køb til et autoriseret Huawei kundeservicecenter for assistance.

Kontroller USB-driveren på computeren

Opdater enhedshåndteringsskærmen eller fjern og indsæt derefter USB-kablet. Føreren installeres derefter automatisk. Du kan også downloade driveren fra den officielle hjemmeside for ADB / HDB / MTP.

Vigtig

Tmobile annoncerer 20 en time mindsteløn for alle ansatte

Tmobile annoncerer 20 en time mindsteløn for alle ansatte

Som en T-Mobile kunde, der er flere måder, du kan få adgang til og kontrollere din telefonsvarer. Denne artikel vil forklare, hvordan du opsætter din voicemail med en adgangskode og derefter hvordan du får adgang til din voicemail ved hjælp af My tmobile app, og med en udpeget nummer.

Læs mere om Mytmoclaim. about engelsk

Læs mere om Mytmoclaim. about engelsk

Jeg ledte på at få beskyttelse enhed til min næste telefon, og da jeg undersøgte hjemmesiden for tmobile der synes at være to ...

Min Tmobile konto Usage Login Information, AccountLoginask

Min Tmobile konto Usage Login Information, AccountLoginask

Start studerer jeg nødt til at indgive en forsikring påstand. Lær ordforråd, vilkår, og mere med flashcards, spil og andre undersøgelse værktøjer.

Cash Coin Cafe Forum

Cash Coin Cafe Forum

Få direkte adgang til NetFedcu Org på enkelt klik gennem Officiel link fra NetFedCu Org.

Ikke-understøttet browser

Ikke-understøttet browser

Definition og anvendelse af Longitudinal Stabilitet Derivater for Elastic ...

Nic Startup MyTM vinder Supernova Pitch Competition hos GITEX Future Stars 2021

Nic Startup MyTM vinder Supernova Pitch Competition hos GITEX Future Stars 2021

MTM til SUBX ONLINE CONVERTER. Se, hvor meget dit beløb er MTM MomentumToken nu i Subx StartUpboosttoken. Testet af brugerne.

MYTM Travels Lahore Minnesota

MYTM Travels Lahore Minnesota

mytm bevæger Oversigt Travel MYTM giver den bedste lettelse at arrangere tour tjenester til lokale destinationer her i Pakistan. Vi tilbyder en ..

Genekspression specificitet muslingen svampedræbende mytimycin MytM

Genekspression specificitet muslingen svampedræbende mytimycin MytM

Find Mytm stock billeder i HD og millioner af andre royaltyfree stock-fotos, illustrationer og vektorer i Shutterstock kollektionen. Tusindvis af nye, højkvalitets billeder tilføjet hver dag.

myTouch 3G Slide går officielt på tmobile Mobiletor. om.

myTouch 3G Slide går officielt på tmobile Mobiletor. om.

Den myTouch 3G Slide er en solid mellemklasse Android-telefon med en stor feature sæt, men dens kamera Código så god som dem på andre telefoner i sin klasse.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.