Gør dine Mobiltelefoner jeg fik våde indikator fra Red Tilbage til White

iPhone Flydende Skader Reparation

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Apple anfører dog, at vandmodstanden af ​​iPhone 12 vil nedbrydes med tiden. Dette er vigtigt at bemærke, fordi væske skaden ikke er dækket af Apples garanti, så du bliver nødt til at købe en ny iPhone, hvis det bryder. EN

Hvilke iPhones er faktisk vandtæt?

Der er ingen iPhones, der er helt vandtæt. Men alle modeller siden iPhone 7 er vandafvisende. Den iPhones vand-modstand rating er steget gennem årene, og iPhone 12 er mere vandtæt end nogen anden model. EN

Kan du brusebad med din iphone?

Med en IP68 vand-modstand rating, iPhone er ikke beskyttet mod højt tryk eller temperaturer, ifølge Den Internationale Elektrotekniske Kommission. Så Apple anbefaler, at du ikke svømme, brusebad, bade eller lege vandsport med en iPhone 12. Â

Hvad skal man gøre, hvis din iPhone bliver våd

Hvis din telefon bliver våd, tør det af med en fnugfri klud. Så forsigtigt trykke den mod din hånd med Lightning port nedad for at fjerne overskydende vand. Endelig placere den foran en ventilator med den kølige luft blæser ind i Belysning porten.

Det kan tage op til 24 timer til din iPhone til tørre. Apple advarer mod at tilslutte din iPhone i indtil din iPhone er helt tørre for at undgå skader. Du bør også undgå at indsætte vatpinde eller papirservietter i Lightning-port eller brug en føntørrer eller trykluft til at tørre din iPhone.

Hvordan at fortælle, hvis din iphone er vand beskadiget

For at åbne SIM-bakken, skal du bruge en papirclips eller en anden lang, spids genstand. Derefter fjerne SIM-bakken og vinkel din iPhone under en lys. Du vil se LCI under en lille serienummer. Hvis du ser rødt overalt inde i SIM-porten, betyder det, at væsken fået inde din iPhone, og det er nok vand beskadiget.

Erstatning til iPhone bundkort vandskade indikator mærkat

Det er med vidt at acceptere store klageudskiftninger til originale dele, som holder en ret balance mellem pris og kvalitet. Det har bæredygtig forsyningskæde i Kina, og alle komponenter på skærmen er kopikvalitet. Typisk LCD-skærmen er fra flere forskellige fabrikker , den mest populære 4 på kinesiske marked er JK, AUO, Longteng, og ShenChao. Ved at sammenligne lysstyrken og skarpheden af ​​LCD, fandt vi JK er den bedste kvalitet blandt dem, og den næstbedste er AUO. Ingen tvivl om, at de andre komponenter på skærmen er alle.

Det er uden tvivl, det er rive ned fra brugt iPhone med alle de dele 100% originale og fungerer perfekt ligesom en original ny skærm, det har, hvad den oprindelige nye skærm har. Den eneste klage over denne kvalitet er, at nogle af skærmene er med 1 eller 2 ridser, men stadig være velkomne af vores kritiske kunder, der kræver god kvalitet.

iPhone 4S Mainboard vandskade Indikator Sticker

Det er 100% original fra Apple-autoriseret fabrikker som Toshiba, Sharp, og LG. Vi får denne form for skærm fra første niveau forhandler. Skærmbilledet på skærmen er oleofobisk overtrukket, hvilket forhindrer fra fingeraftryk, når du bruger din iPhone. Og starter med iPhone 7g, baggrundslyset fra forskellige autoriserede fabrikker kommer med en anden kode. Baggrundsbelysning fra Sharp har koden begynder med DKH / CON, fra Toshiba begynder med C11 / F7C / FZQ, fra LG begynder med DTP / C3F.

Vær opmærksom på din personlige sikkerhed først! Hvis du står i vand eller dit tøj er vådt, skal du fjerne dig selv fra enhver potentiel elektrisk stød før man tænker hentning en neddykket smartphone.

Hvis den elektroniske enhed stadig er nedsænket og er forbundet til en ekstern strømkilde, finde en sikker måde at afbryde den. Hvis det er muligt, at finde en afbryder eller kontakt til den kilde til magt. Vær forsigtig, hvis du vælger at fjerne en prop eller strømforsyning fra en stikkontakt, der ikke har været slukket.

At kraft nedlukning en iPhone 6s og ældre, tryk og hold på knapperne Hjem og Vågeblus til / fra, indtil skærmen slukker, og derefter straks slip begge knapper. For iPhone 7, tryk og hold knappen Vågeblus til / og Lydstyrke ned, indtil skærmen slukker.

Hvis din telefon var fuldt nedsænket i nogen tid, er det sandsynligt, nogle af de interne komponenter korroderede. Korrosion ligner en hvid, kalkholdig film, der dækker metaloverflader, og er især udbredt på pins og stik, der bærer strøm. Korrosion opløser metaller og vil forårsage driftsforstyrrelser i telefonen.

Hvis alle LCIS er hvide, og der er ingen fugt eller korrosion , lade telefonen skilt ad i et varmt, tørt sted for en dag eller to for at sikre enhver potentielt fanget væske fordamper, så saml telefonen.

Hvis du har en iPhone 4 eller tidligere, kan du fjerne de EMI skjolde for mere grundig rengøring af chips nedenunder. iPhone 5 og nyere modeller ikke har aftagelige EMI skjolde. Hvis du har en nyere iPhone og mener, at der er skader under skjolde, kan det være nødvendigt at konsultere en reparation professionel.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Alle varemærker tilhører deres respektive ejere. Enhedens dele CO., Limited er en tredjepart reservedel grossist og ikke ejer eller make krav til disse varemærker, der anvendes på denne hjemmeside, hvor det ikke er indehaver.

I denne blog vil vi lære årsagerne til iPhone vandskader og hvordan man kan kontrollere din iPhone vandskade. Desuden vil vi lade dig vide symptomerne på vand beskadigede iPhone, og hvad er reparationsmuligheder, som du kan vælge, og hvordan man kan afgøre, om at reparere det eller købe en ny.

iPhones 6s og før er ikke bedømt. IPhone 7, 8, X, XR, og SE 2 har IP67-vurderinger. Det betyder, at disse telefoner er støvtæt og vandafvisende når neddykket op til 1 meter i vand eller mindre.

Når vandet kikker inde din iPhone chancer er mere, at det ville påvirke lydsystem af din iPhone gør det dumme betydning du ikke kan høre nogen lyd, selv musikken spiller på din telefon eller mens din telefon ringer.

Det er en af ​​de mest almindelige problemer på en hvilken som helst telefon. Hvis vandet kommer i iPhones opladning port så chancerne er mere, at iPhone ikke vil opkræve. Hvis du observerer LCI-indikatoren vil du et rødt mærke, der indikerer, at din iPhone er vand beskadiget.

Dont do eventuelle drillesyge ting at tørre ud din iPhone ligesom at holde din iPhone inde i ris taske, som ikke vil løse dit problem, men vil øge problemet. Disse ris bønner sidde fast i opkrævning af havne, og du vil ikke være i stand til at fjerne dem, hvis du ikke har maskiner værktøjer til at fjerne dem.

Din iPhone måske ikke være i stand til at oprette forbindelse til dit trådløse netværk, hvis vandet har beskadiget SIM-kort slot. Et tegn på, at dit SIM-kort eller SIM-bakken er blevet beskadiget af vand kontakt er, hvis det siger ikke noget SIM i øverste venstre hjørne af din iPhones skærm.

Hvis du ikke kan se nogen symbol netværk på venstre side, så er det forståeligt at din iPhone er vandskade. Hvis iPhone-antennen er påvirket med flydende dråber, så vil det enten har ingen service eller meget dårlig service. Du kan ikke foretage telefonopkald, hvis din telefon er ude af drift.

IPhone Kameraet kan stoppe med at arbejde helt, hvis vandet kommer i kontakt med kameraet. Selv hvis kameraet fungerer, at selve dens almindeligt for en vand-beskadigede iPhone tage uskarpe billeder. Det sker, når linsen bliver blokeret af vand.

Vandskade er uforudsigelig . Husk, at virkningerne af vandskade Arent altid øjeblikkelig. Som vand migrerer inde en iPhone, komponenter, der havde arbejdet kan pludselig stoppe. Det kunne være dage eller uger, indtil problemerne begynder at opstå.

Hvis du bruger en gammel model iPhone 6s eller før modeller eller endda iPhone 7, hvis du tror, ​​at telefonen er alvorligt skadet derefter sin bedre at gå med den 2. mulighed. Men vi foreslår, at du tager telefonen til Apple reparation servicecenter for at få ekspert feedback, baseret på hans forslag. Du kan tage en beslutning, det bare at prissætningen til reparation af en vand-beskadigede iPhone er en smule højere end en ny iPhone. Når du sammenligner prisen på en ny telefon til omkostningerne ved at udskifte en enkelt del, til tider erstatte den eneste del er vejen at gå. Men nogle gange er det isnt.

Hvis resten af ​​din iPhone er i god form, og telefonen er forholdsvis ny, så en reparation måske din bedste mulighed, især hvis vandet-beskadigede del er en højttaler eller en anden forholdsvis billig del.

Udskiftning af hele iPhone kan være det rigtige skridt, hvis mere end én komponent er brudt, eller det plejer tænde på alle. Itll være mindre af en hovedpine og måske billigere end at erstatte flere stykker dele.

IT FOX Solutions er en lokal værksted i New Zealand, hvor vi er eksperter i reparation af tjenester til mobiltelefoner, iPhones, MacBook, tablets, laptops og computer reparationer. Vores professionelle certificerede eksperter er i stand til at reparere enhver enhed med ethvert problem, uanset om det kunne være en vandskade iPhone, brudt glas, skærm udskiftning, opladning af port, kamera glas udskiftning, softwareopdatering, en brudt hovedtelefonstik, hjemme-knapfejl eller nogen anden Problem, du måske står overfor med din enhed.

Vi løser alle typer af iPhone såsom iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS og iPhone XS Max.

Apple iPhone reparation, iPhone skærm reparation, iPhone batteri udskiftning, opladning port, tænd / sluk-knap, side knapper, wifi / bluetooth, højttaler reparation, udskiftning af kamera, andre hardware / software problemer, hovedtelefonstik, fryseproblemer, vandskader og mere.

Retningslinjer for askere

uhøflighed vil ikke være Tolereret ! Foreslå at nogen "google it" er et godt eksempel på dette. Folk kommer her for at få hjælp, så vær venlig at skubbe ikke dem lige tilbage ud af døren. Disse stillinger vil blive slettet.

Vigtig

Apple iPhone 13 Pro Max A2644 Hong Kong Pris i Pakistan, Specifikationer, Udgivelsesdato 19. december 2021 PriceBey

Apple iPhone 13 Pro Max A2644 Hong Kong Pris i Pakistan, Specifikationer, Udgivelsesdato 19. december 2021 PriceBey

Se og sammenlign priser på iPhone 13 Pro Max 128GB over hele verden, efter skat Restitutioner, der er tilgængelige i Apple Retail og Online Stores.

Apple iPhone 13 Pro gennemgang second opinion stræben efter perfektion

Apple iPhone 13 Pro gennemgang second opinion stræben efter perfektion

Find ud af, hvordan de største Apple flagskib enhed udfører i denne iPhone 13 Pro Max revision, som vi tester dens batterilevetid, kamera, design og skærmkvalitet.

Apple iPhone 13 Pro Max Silver 1TB

Apple iPhone 13 Pro Max Silver 1TB

Køb Apple iPhone 13 Pro Max 256GB ROM, MLLC3HNA, Silver Online til de bedste priser fra Croma. Tjek produktdetaljer, anmeldelser mere. Shoppe nu

Hvor kan man købe iPhone 13 ulåst og gennem din udbyder

Hvor kan man købe iPhone 13 ulåst og gennem din udbyder

Hvis din iPhone 13 plejer låse, når du er iført en maske, du er ikke alene.

Apple iPhone 5 får den bedste pris i Qatar 2021, specifikationer, anmeldelser og billeder

Apple iPhone 5 får den bedste pris i Qatar 2021, specifikationer, anmeldelser og billeder

Apple iPhone 5s forventede pris i Pakistan er Rs. 25799. venligst komme tilbage igen for at se laveste pris fra pålidelige online butikker.

Den digitale Crown

Den digitale Crown

IPhone SE er en stor budget iPhone, men det betyder ikke, dens disponible. Vi er skyld tjekket ud de bedste tilfælde for din iPhone SE, der også ske for arbejdet med iPhone 5 og 5s, således at dens sikker mod ridser og skader, mens du stadig ser skarp.

iPhone 6 12.4.9 16H5Restore.ipsw Ezfirmware

iPhone 6 12.4.9 16H5Restore.ipsw Ezfirmware

Vi leverer direkte links til alle officielle versioner af iOS firmwares til enhver iPhone, iPod, iPad og Apple Watch. Hurtig søgning instant download

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Bedste pris til Apple iPhone 6 Plus er Rs. 39.999 som 19 December 2021. Læs fulde specifikationer, ekspert anmeldelser, brugervurderinger og ofte stillede spørgsmål. Oplev 360 graders visning og fotogalleri. Sammenlign priser før du køber online. Apple iPhone 6 Plus har en specscore af 68100.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Apple iPhone 6 Plus specifikationer Display 5. inches IPS LCD Kamera 8 MP Sapphire krystal objektivdækslet, OIS, PDAF, BSI sensor Processor Apple A8 RAM 1GB LPDDR3 Batteri 2915 mAh

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.