Uh OhYour web browserisnt understøttet

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Netflix er en streaming video service, som giver brugerne adgang til en bred vifte af tv-shows, film, dokumentarfilm og andet videoindhold. Tjenesten har et omfattende indholdsbibliotek, som opdateres regelmæssigt, og som varierer fra en region til en anden.

I det væsentlige refererer streaming video til videoindhold, der modtages og vises i 'realtid'. Det betyder, at brugerne ikke behøver at downloade en fil først og derefter afspille videoen. Dataene sendes i en kontinuerlig 'stream' og behøver ikke gemmes på en harddisk eller lagerenhed.

Er netflix gratis?

Netflix er en månedlig abonnementstjeneste, hvilket betyder, at brugerne skal betale et abonnementsgebyr hver måned for at fortsætte med at bruge. Det præcise abonnementsgebyr afhænger af typen af ​​abonnement, som brugeren vælger, såvel som det land, de er i. De fleste regioner tilbyder en en måneders gratis prøveperiode for nye brugere, så de kan prøve tjenesten inden betalingen.

Kan du annullere den gratis prøve på ethvert tidspunkt?

Brugere, der er blevet tilbudt en gratis prøveversion, kan annullere deres abonnement på ethvert tidspunkt i forsøgsperioden, og de vil så ikke blive opkrævet. Brugere vil også beholde adgangen til tjenesten for resten af ​​deres prøveperiode, men vil så miste adgangen, når prøveperioden udløber.

Hvordan virker faktureringscyklussen?

Netflix opkræver brugere i begyndelsen af ​​deres faktureringscyklus. Det betyder, at brugeren efter at være blevet opladet, så har adgang til tjenesten for den måned, der følger, indtil deres næste faktureringsdato. Hvis brugeren annullerer inden deres næste faktureringsdato, beholder de adgang til tjenesten, indtil deres abonnement udløber.

Støtter Netflix HD og Ultra HD?

Fra lanceringen har Chromecast med Google TV været tilgængelig med en Netflix bundle, der får dig seks måneders adgang til streaming service til kun $ 40 mere. En fejl ser ud til at få nogle af de chromecast købere til at få en anden Netflix promo kode til gratis service.

Dette i alt Sandsynlighed er en fejl med indløsning systemet. Dens uklare, hvor udbredt dette problem er, og det vil være interessant at se, hvilke trin Google tager for dem, der har lagt succesfuldt det ekstra tilbud. Jeg ville ikke forvente folk, der skynder sig ud for at købe en ny chromecast i dag i håb om at få dobbelt den annoncerede kredit for at få heldige.

Mere om Chromecast:

Fri plan er tilgængelig på Android-mobiltelefoner og vil ikke have annoncer. Det har Netflix-film og tv-shows som Dramas "Money Heist" og "Bridgerton" og African Series "Blood & Water", plus nogle af programmeringen af ​​virksomheden licenser fra andre.

Verdens største streaming videotjeneste søger at tilføje kunder uden for mere mættede markeder som USA, hvor nye abonnent tilmeldinger er bremset på et tidspunkt, hvor konkurrencen om online publikum har intensiveret. Læs mere

Ledere forbliver bullish på den langsigtede fremtid, bemærker, at der er store markeder, hvor streaming fjernsyn bare begynder at tage fat. For at tiltrække kunder i Afrika investerer Netflix i lokalt lavet programmering som "Queen Sono" og "Jiva!" og har samarbejdet med produktionsstudier i Nigeria.

Download Netflix til pc

"Hvis du aldrig har set Netflix før â €", og mange mennesker i Kenya Havent â € "Dette er en fantastisk måde at opleve vores service på," siger Caty Conk, direktør for produktinnovation på Netflix, i en blog stolpe. "Og hvis du kan lide det, du ser, er det nemt at opgradere til en af ​​vores betalte planer, så du også kan nyde vores fulde katalog på dit tv eller laptop."

Netflix har eksperimenteret med gratis tilbud før. I 2022 lavede det nogle episoder af serier som "fremmede ting" og film, herunder "til alle de drenge, jeg har elsket før" tilgængelig rundt om i verden uden gebyr via webbrowsere.

Fri plan i Kenya er bredere. Det vil se ligner betalte Netflix profiler for at give seerne en følelse for tjenesten, sagde talsmand. Viser, der ikke er inkluderet i fri planen, vil blive markeret med et låsikon. Hvis du klikker på en af ​​disse titler, vil brugeren tilmelde dig en betalt mulighed.

Netflix, som streams i mere end 190 lande, har taget andre skridt til at øge brugen i Afrika, herunder oprettelse af en betalt mobil-eneste plan og partnerskaber med lokale telekomoperatører for at lette betalinger.

Netflix tilbyder begrænset fri adgang til flere originale serie og film, herunder Stranger Ting, Murder Mystery, Ã ‰ lite, Boss Baby: Back in Business, Bird Box, når de ser os, Love Is Blind, The Two paver , vores planet, og Grace og Frankie. Hvis du er uafklaret, om Netflix er værd den månedlige abonnement, godt, det streaming service er her for at hjælpe overbevise dig. Med den gratis adgang, vil du være i stand til at se den fulde film med alle sprogindstillinger, men kun den første episode af den første sæson er tilgængelig for tv-shows. Og du behøver ikke engang en Netflix-konto til at gøre brug af dette tilbud.

I en erklæring til Gadgets 360, Netflix sagde: Vi ser på forskellige marketing kampagner for at tiltrække nye medlemmer og give dem en stor Netflix oplevelse. Den frie adgang til at vælge Netflix originaler er tilgængelige globalt på Netflix. about / ur-fri. En Netflix hjælpeside for de samme noter, at kun browsere på computere en €”Windows-pc'er eller Mac-computere â €” og Android-enheder understøttes. Andre platforme â €”iOS, smarte tv'er, eller Fire stikke en €” og inkognitotilstand understøttes ikke. En 30-sekunders kan springes annonce for Netflix spiller før hver titel.

Dette er ikke første gang, at Netflix har forsøgt at tilbyde fri adgang til sine originaler til at lokke brugere til at tilmelde sig. I september sidste år, det tilbød den første episode af Bard of Blood i Indien og à ‰ lite sæson 2 i dele af Latinamerika gratis. Men denne gang har det taget select-fri-adgang taktik globalt, og med en masse flere originaler i spil. De samme frie titler er tilgængelige overalt, hvis du spekulerer. Netflix er heller ikke den første streaming tjeneste at prøve denne taktik, med YouTube at gøre det samme for sine originaler â €”, før det gik til en alt ad-drevet model alligevel.

For Netflix, det er endnu en måde at potentielt tiltrække flere abonnenter, der ud over at fifle det gør med planerne på tilbud. I juli, det testede et Rs. 349 per måned Mobil + plan, der gjorde high-definition video mere overkommelig. Planen blev ikke rullet ud bredt. Og tidligere på året, det tilbød den første måned af en Netflix abonnement på Rs. 5 for en begrænset tid.

Can Netflix kraft Bollywood at genopfinde sig selv? Vi drøftede dette på Orbital, vores ugentlige teknologi podcast, som du kan abonnere på via Apple Podcasts eller RSS. Du kan også downloade episoden eller bare trykke på knappen play nedenfor.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Vi bruger din sign-up til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og for at forbedre vores forståelse af dig. Dette kan omfatte reklamer fra os og 3rd parter på grundlag af vores forståelse. Du kan til enhver tid afmelde. Mere info

Chromecasts med Google TV først lanceret over et år siden, og var den største ryste op til i Chromecast linje, da det blev lanceret i 2022 - at bringe med det nye Google TV brugergrænseflade og en første-of-sin slags fjernbetjening . Lige siden den nye Chromecasts lancerede det har været til rådighed enten på egen hånd eller med seks måneder værd af Netflix adgang bundtet i. Og som rapporteret af 9to5Google, har nogle mennesker, der samles op Chromecast med Google TV ved lanceringen fundet de har været behandlet til seks måneder ekstra Netflix adgang - uden at betale en eneste øre mere.

Relaterede artikler

Dem, der er blevet behandlet for denne gratis Netflix-medlemskab opdagede dette efter overskrift til fanen for Google startside app aktivitet - hvor de fandt Netflix kredit venter dem at indløse.

En af disse var Artem Russakovskii, grundlægger af Android Police hjemmeside, der tweeted: "Det virkede for mig også Kontroller fanen aktivitet Google startside app - $ 83 4 Netflix kredit ventede på mig

.. Blæksprutte spil: jung-JAE-lee stjerner i traileren for Netflix serie

Så Netflix Chromecast pakketilbud en besparelse på næsten  £ 30 på den typiske pris for en Netflix-medlemskab, eller effektivt tre måneder til fri som standard medlemskab er prissat til en £ 9. 9.

Relaterede artikler

Det er det andet land platformen har trialed dette tilbud i, efter Kenya, med det mål at lade folk har en smag af viser at bringe flere brugere til platformen. Servicen er begrænset til brugere af Netflixs Android app.

At fremme initiativ, har den globale kreative bureau Tommy skabt et mega-brand kampagne, der bevæger fortællingen fra intet i livet er altid velkommen til at de bedste ting i livet er gratis. Bureauet, der blev grundlagt i 2022, har baser i London, LA og Singapore.

Guo-du tygge, administrerende direktør for Apac på Tommy, siger: blev beæret for at spydse afgiften i en af ​​Sydøstasias hurtigst voksende markeder ved at bringe kraften i store historier til vietnamesiske målgrupper â € "gratis.

Den ene minuts film tager seerne på SUBOIS-rejsen fra skepsis til Acceptance , der omfatter glæden ved en god GRATIS Binge. Langs vejen er der overraskende udseende fra tegn i Netflixs ikoniske shows blæksprutte spil og penge heist.

På et tidspunkt, mens du ser den anden sæson af Witcher, som debuterer på Netflix på fredag, kan en seer finde sig nysgerrige om den blonde skuespillerinde med piercing øjne, der spiller Ciri. Eller måske nyder du virkelig musik og score for serien, som er baseret på polsk forfatter Andrzej Sapkowskis bøger, og du vil spore dette eller det stykke ned for at høre mere af det. Trivia, cast info, musik detaljer, og mere, det gør faktisk ikke noget, som du er nysgerrig om. Der er en stor kromforlængelse for at vide om, der vil overbelaste din Netflix oplevelse, og dens kaldet Cine Lens.

Gratis Netflix Chrome Extension

Hvis du er bekendt med Amazon Primes røntgenfunktion, som automatisk blander info-kort ind og ud af hjørnet af en skærm som scener fremskridt, hvilket giver dig en ide om, hvad der foregår her. Stop med at ridse hovedet, spekulerer på, hvem der er den skuespiller? Eller, hvilket er den sang? ' Chrome Web Store-resuméet for denne udvidelse forklarer.

Yderligere tanker

Efter min mening er en udvidelse som dette især nyttigt med en serie som Witcher, takket være dens omfattende Mytologi og lang liste over tegn. Det hjælper med at have en slags on-demand encyclopedia af sorter, klar til at besvare ethvert spørgsmål, du har. Og en der afslører sig selv uden at du skal stoppe og google dette eller den detaljer.

Twitter-kontoen for denne udvidelse viser nogle eksempler på udvidelsen i aktion. Såvel som den slags detaljer, den kan overflade. For eksempel vidste du, at det tilsyneladende tog 1.200 pounds salt for at gøre elleve flyde i poolen i den fremmede ting scene nedenfor?

Som en stor peaky blinds fan, heres en anden cine lins factoid, at fascineret ME. Dens fra episode en af ​​shows femte sæson, som omfatter skotsk skuespiller Tommy Flanagan, der spiller rollen som Arthur Shelby Sr.

Ifølge Cine Lens er hans synlige ansigts ar faktisk virkelige. Han fik dem efter at være chibbed uden for en Glasgow natklub i hans 20s. Dette kaldes ofte et Glasgow-smil og er en fælles metode til disfigurement, der anvendes af peaky blinds.

Talende, hvor BBC har lige udgivet et nyt klip fra den kommende sjette sæson af showet. Og dets en anden grund til, at fans helt sikkert skulle blive begejstret for næste år. I det advarer Tommy Shelbys Søster Ada ham, Ominously , at en af ​​os ikke kommer til at være her for længe.

Den gratis Android-mobilplan giver brugerne mulighed for at streame nogle af Netflixs mest populære uden nogen annoncer. Når du tilmelder dig, er der ikke behov for betalingsoplysninger, og brugerne skal blot indtaste deres e-mail-adresser og bekræfte, at de er mindst 18 år gamle.

Vigtig

Kæmper for at vinde abonnenter, Netflix skærer priserne i Indien

Kæmper for at vinde abonnenter, Netflix skærer priserne i Indien

Netflix blev lanceret i Indien i 2016 og har været en præmie udbud med abonnement planer startende fra omkring 500.

Netflix er blevet tilbudt gratis af tmobile at lokke nye kunder

Netflix er blevet tilbudt gratis af tmobile at lokke nye kunder

T-Mobile, som længe har bundtet i Netflix, er nu tilføjer et år med Apple TV tjeneste til sin salgstale. Dens et forsøg på at hjælpe bæreren få et ben op på rivaler.

Hvordan at fastsætte netværksproblemer på iPhone 12iPhone 13 Slashdigit

Hvordan at fastsætte netværksproblemer på iPhone 12iPhone 13 Slashdigit

Hvis du har netværksproblemer på din iPhone 12 og iPhone 13-serien, her er nogle løsninger, som du kan prøve hjælpe med at løse problemer.

Gratis IMEI SIM Unlock Code

Gratis IMEI SIM Unlock Code

Gratis IMEI SIM Unlock Code til Android, gratis og sikker download. Gratis IMEI SIM Unlock Code Seneste version Lås op begrænsede mobiltelefoner med den gratis

Denne app deaktiverer SIM-netværket oplåger pin på Samsung Galaxy Note 3 Root

Denne app deaktiverer SIM-netværket oplåger pin på Samsung Galaxy Note 3 Root

Klik her for at bryde kæderne og lære at låse op for Samsung Galaxy S4 gratis. Slip kraften på din telefon og glem at bruge penge til at gøre det.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Download den nyeste version af Samsung Network Unlock til Android

Sådan låser OnePlus 8 Fri Smart Unlock For din telefon

Sådan låser OnePlus 8 Fri Smart Unlock For din telefon

Frigørelse af OnePlus 8 er muligt ved hjælp af et sim unlock kode. Når telefonen er låst op, kan du bruge standard samt andre luftfartsselskaber simcards også. Frigørelse af OnePlus 8 af kode er anbefalede metode af fabrikanten. Det betyder ikke ugyldiggøre garantien på telefonen.

Sådan sim Lås op Google Pixel 4a ved kode Routerunlock. om

Sådan sim Lås op Google Pixel 4a ved kode Routerunlock. om

Her kan du nemt låse op Google Pixel 4a Android Mobile, når du har glemt adgangskode eller mønsterlås, nulstil Google-telefonen uden adgangskode.

Tmobile lyser VoLTE i USA, ATT til at følge i morgen

Tmobile lyser VoLTE i USA, ATT til at følge i morgen

Kom Tmobile i 4G Marked, Neville Ray er et vigtigt aktiv RESCUECOM Computer Support Blog

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.