Ikke modtage voicemail Underretninger om New PhoneService

Sprint og Google Voice integration slutter den 1. juni

Må ikke Repræsenter en Sprint eller andre relaterede medarbejder. Enhver, der gør dette, vil blive forbudt. Hvis du identificerer eller repræsenterer dig selv som medarbejder i et indlæg eller en kommentar, skal du anmode om flair via den verificerede flair-anmodningsformular.

Hvis du sender en artikel link, skal du bruge artiklen titel eller meget tæt på den. Mindre justeringer for grammatik, stavning mv er tilladt. Vær venlig ikke indlæg teaser eller clickbait -stil titler til din tekst indlæg.

Post ikke swac-anmodninger, swac-koder eller SWAC-associerede e-mail-adresser her. De vil blive fjernet, og du vil blive udsat for et forbud. Send ikke PM'er til verificerede medarbejdere, der beder om swac. Dette vil også udsætte dig for et forbud. Vi er seriøse om dette. Hvis du er en verificeret Sprint-medarbejder, og du vil tilbyde dine egne oplysninger, så har du lov til at gøre det. Bare hold den faktiske info til en privat besked venligst.

Der er en dedikeret Subreddit til Sprint medarbejdere til at diskutere ting, der ikke er-modstående AT / R / Sprintemployes . Vi opfordrer enhver bekræftet medarbejder til at besked mods der for at anmode om adgang. De har en separat moderation hold, end vi gør.

Hurtige links

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Som en af ​​de øverste cellphone udbydere i branchen, Sprint holder sine egne. Med lave priser planer og adgang til de mest populære telefoner, virksomheden forbliver et godt valg for forbrugerne i hele landet. Du kan nemt tjekke din voicemail direkte fra din telefon, men du kan også ringe ind fra en separat telefon.

hvordan man kan kontrollere sprint voicemail

Kontrol af voicemail på din Sprint-enhed er let, men metoden varierer fra én telefon til en anden. Hvis du har en iPhone på Sprint netværket, for eksempel, vil du åbne din telefon app og tap på ikonet Voicemail. Hvis du har en Android-telefon, kan du trykke på og hold "1" på opkaldstastaturet i telefonens app.

Når du er i din telefonsvarer, vil du blive gik gennem trin for at få adgang til dine beskeder. Du skal indtaste din adgangskode, hvorefter dine voicemails vil begynde at spille. Du kan vælge enten at gemme eller slette hver besked efter at have lyttet til den.

kontrol voicemail fra en anden telefon

Du behøver ikke at være på telefonen for at tjekke din Sprint telefonsvarer. Du kan ringe voicemail fra enhver telefon, herunder en fastnet, så længe du kender dit telefonnummer og adgangskode. Dette gælder for de fleste cellphone tjenester.

At ringe til din Sprint telefonsvarer fra en telefon, der ikke er din mobiltelefon, skal du blot ringe til dit telefonnummer. Lad det ringe indtil den skifter over til din voicemail. Når din hilsen begynder, skal du trykke på tasten * og indtast dit password. Dine beskeder vil begynde at spille, og du kan gemme eller slette dem, ligesom du ville have på din mobiltelefon.

oprettet sprint voicemail

Når du starter ud med en ny Sprint konto, første gang du ringer voicemail, vil du blive bedt om at oprette din konto. Du behøver ikke at oprette din voicemail, men indtil du gør det, vil der ringer besked om, at du endnu ikke har oprettet din telefonsvarer â € ”ikke den ideelle situation, hvis en prospektive arbejdsgiver eller vigtige klient kalder.

Når du ringer ind på din telefonsvarer, bliver du bedt om at oprette din konto. Du vil også blive givet en mulighed for enten at give bare dit navn eller optager en fuld voicemail-besked, som er et spørgsmål om personlig præference.

skift sprint adgangskode

Hvis du glemmer din adgangskode eller blot ønsker at nulstille den, kan du gøre det forholdsvis let. Desværre kan du ikke bare ringe voicemail og gøre det. Du skal logge ind på din Sprint konto, og vælg "Indstillinger". Du vil se et emne læsning, "Jeg ønsker Toa € |" i højre side af hjemmesiden. Vælg derefter "Administrer Voicemail passcode."

Du kan også ændre adgangskoden på flere Sprint voicemail konti under denne online-mulighed. Vælg "Select All" og derefter input både de gamle og nye adgangskoder. Din nye adgangskode skal være mellem 4 og 10 cifre. Du får en bekræftelse på, at din adgangskode er blevet ændret. Den gode nyhed er, når du har oprettet en online konto, kan du gøre mange ting, herunder at kunne kontrollere tekstbeskeder online på Sprint. om.

Check beskeder online

Sprint tilbyder ikke en mulighed for at tjekke din voicemail-beskeder via sin hjemmeside. Du kan ikke kontrollere tekstbeskeder online med Sprint enten. Men du kan downloade en liste over numre, du har interageret med i løbet af de seneste 90 dage ved at gå til Sprint. about / viewbill. Sprint gemmer ikke en registrering af din sms historie på sine servere, så du bliver nødt til at stole på din telefon til det.

Der er tredjeparts-apps, der udvider mulighederne i store mobiltelefon udbydere som Sprint. Tjenester som YouMail tilbyde online adgang til voicemail, herunder visuel voicemail til tekst transskription. Dette gør det nemt at kontrollere tekstbeskeder online. Sprint i øjeblikket ikke har denne funktion.

Sprint har meddelt, at den 1. juni, itll være slutter sin længe tilbudt Google Voice integration, som lader brugere anvender deres regelmæssige Sprint nummer på deres telefon som en Google Voice-nummer via Android Politi.

Partnerskabet med Google går tilbage til 2022, da de to selskaber gået sammen om at integrere Sprint-numre med Googles daværende spirende Voice tjeneste, så du kan bruge din eksisterende nummer gennem Sprint med Google Voice, komplet med opkald og videresendelse af meddelelser, Google Voice online interface, og transskriberede voicemails, som var revolutionerende funktioner bakke i 2022.

Voicemail er ikke en ny funktion til smartphones. Det eksisterede tidligt i det tidspunkt, hvor Nokia bruges til at styre smartphone-markedet samt eksisterer det nu i den moderne verden. For dem, der ikke ved, voicemail er en funktion, smartphone, der kan lagre talebeskeder fra opkaldere i tilfælde, du er ikke til rådighed til at tage et opkald.

Den voicemail funktion er sikker brugbar, men det doesnt komme gratis. Brugere skal betale for at få adgang til voicemail-funktionen. Prisen er stærkt afhængig af fra hvilken transportør brugerne køber deres telefon fra.

Så bundlinjen er, at ikke alle fund eller har behov for voicemail-funktionen. Brugerne kan ønsker at deaktivere den. Tja, der er en måde at gøre det. kræver dog at kalde kundepleje ligegyldigt, hvad luftfartsselskab du befinder dig på.

Sluk voicemail på AT & T

For at deaktivere voicemail-funktionen på AT & T blot åbne Dialer app fra din app skuffe. Dial 611 og kalder, det er den kundepleje nummer. Derfra kan du deaktivere voicemail-funktionen.

Sluk voicemail på sprint

Blandt alle de fire luftfartsselskaber, der er anført i dette indlæg, Verizon har den dyreste voicemail funktion. Der er tre forskellige pakker at vælge Skrivningafdisketteaftrykpået €”grundlæggende, visuel og præmie. For ikke at nævne den præmie pakke koster 2. 9 $ derfor, jeg gætte flere brugere vil gerne kaste dem ud.

Tja, der er en anden metode til at deaktivere voicemails. Men denne funktion er ikke tilgængelig på alle enhederne. Desuden kræver det også brugerne at deaktivere viderestilling. I tilfælde dont du ønsker at tale med kundeservice derefter fortsætte med at læse videre.

Alternativ måde at deaktivere voicemails

Sprint stadig understøtter Betinget Viderestilling. Â Den gamle koder dato tilbage til 1990'erne, fra den oprindelige CDMA-netværk. Â De har været suppleret af forskellige koder, for at støtte den nyere, anden teknologi af LTE-netværk.

Sprint er en af ​​de store mobiltelefon udbydere i USA og tilbyder en bred vifte af mobiltelefoner og service planer til kunder i hele nationen. Hvis du for nylig er blevet en Sprint kunde, kan du være så oversvømmet med oplysninger, som du har glemt, hvordan man udfylder de enkleste opgaver på din telefon, såsom kontrol voicemailbeskeder andre har forladt dig. Dermed er ekstremt nemt - faktisk det kræver kun et tryk på en enkelt knap.

Trin

har du nogensinde lagt mærke til, at når du sætte din voicemail-konto efter at få en ny mobiltelefon nummer, den beder dig om at oprette en sikkerhed pin få adgang til din telefonsvarer fra andre telefonlinjer? Når du ringer dit hjem eller celle nummer fra en anden telefon, efter et par ringe dine. malm

Cellular luftfartsselskaber som til nikkel-og-dime os ud af hver en bid af penge, de kan indpasses retfærdiggøre, så som forbrugere, vi skylder os selv at sikre, at vi får vores penge værd. Der er flere under-annonceret freebies og rabatter, der kommer følger med en con. malm

Når du ikke vil have nogen, du ringer til at kende det rigtige telefonnummer, der er knyttet til din iPhone, uanset om det er af privatlivets fred, for at undgå at blive kaldt tilbage, eller for at forhindre at blive ignoreret, er der flere ting, du kan Gør for at blokere det på deres opkalds-id. Nogle af b. malm

I denne vejledning skal du lære at undgå Sprints dyre 30. 0 om månedens hot spotplan og hack din evo til fri tethering. Denne video tager dig trin for trin gennem processen med at oprette og bruge tether på din HTC EVO 4G på blot et par enkle trin.

Send en tekstbesked til en fastnet? Du kan! Hvis du er på et Verizon- eller Sprint-netværk, kan du skrive tekstbeskeden og inkludere fastnetnummeret. Dette vil konvertere din tekst til en voicemail, og bede om godkendelse, før du sender.

Virgin Wireless, måske bedst kendt for Sir Richard Branson og alle hans antics, er en overkommelig cellulær mulighed her i USA. Virgin kunder kan nyde â € ", hvis det er det rigtige ord for det â €" Sprints cellulære service, til en diskonteret sats, men der er normalt nogle c. malm

Hvis du nogensinde har bemærket, at stock launcher på en Android-enhed synes at bare føle sig hurtigere end nogen tredjeparts hjemskærmsudskiftning app, er dette ikke en placebo-effekt. De fleste producenter, Samsung inkluderet, tvinger deres lager Launchers for at opholde sig permanent i din telefon. malm

I de senere år er uønskede opkald blevet en topprioritet for FCC. I 2022 anslog analytikere, at amerikanske kunder modtog over 2 milliarder roboCalls pr. Måned. Som følge heraf har FCC leveret bærere nye værktøjer til at bekæmpe dette problem. Federal Communications Commiss. malm

Den sidste opdatering til iOS 12 fremhævede mere Emoji, Group FaceTime, ESIM-funktionalitet, dybtgående dybdekontrol for nye iPhones og et par andre interessante tidbits og rettelser. Nu, senest for iPhones, iOS 12.. , Apple bragte tilbage et par ting, der blev fjernet eller gjort mere. malm

Alle de nye iPhones fra 2022 blev udgivet med Dual-Sim-support, men ingen af ​​dem var i stand til faktisk at bruge ESIM i IOS 12, kun den fysiske nano-sim. Men på iOS 12. Og senere kan du endelig drage fordel af ESIM, så du kan have, sige en forretning og personlig. malm

Mens vores smartphones er mange ting, er en af ​​deres primære funktioner at foretage opkald. Mange af os forsøger at undgå nogensinde at skulle ringe, men der er situationer, når det er et must, som f.eks. Ønsker din bedstemor tillykke med fødselsdagen eller kalder 911 â € "og i de tidspunkter, du vil have Stella. malm

Vigtig

Brug af Mit arbejde

Brug af Mit arbejde

Post et job finde kandidater Hjælp Indeed Events. Om. Om Ansættelse Lab Over 10 millioner historier deles. 2021 Sandelig ...

HDpornVideo. xx

HDpornVideo. xx

Telefonen var vand beskadiget og wouldnt genkende USB-kablet. Samsung Galaxy A7 2018

UScellular LG Stylo 6, 64 GB, Blå Forudbetalt Smartphone Walmart. om

UScellular LG Stylo 6, 64 GB, Blå Forudbetalt Smartphone Walmart. om

LG Stylo 6 specifikationer Display 6. inches IPS LCD-kamera 13 MP PDAF Processor MediaTek Helio P35 MT6765 RAM 4GB LPDDR4 Batteri 4000 mAh

LG Stylo 6 Specifikationer

LG Stylo 6 Specifikationer

Check LG Stylo 6 Forventet Pris og lanceringsdato i Indien. Undersøg LG Stylo 6 med nyeste mobiltelefon med Full specifikationer.

Er Tmobile forsøger at slippe af med Metro NWIDA

Er Tmobile forsøger at slippe af med Metro NWIDA

Få mere at vide og finde ud af, hvordan du køber Metro Redux spil til Nintendo Tænd Officiel Nintendo webstedet.

Sådan backup og gendanner tekstbeskeder på AndroidcarlCare

Sådan backup og gendanner tekstbeskeder på AndroidcarlCare

At holde dine SMS-beskeder sikkerhedskopieret er en god ide, fordi du aldrig ved, hvornår du ved et uheld kan slette nogle vigtige tekstbeskeder eller bare vil overføre dine gamle beskeder til en ny telefon. Godt vis dig hvordan

Tmobile Syncup Pets.

Tmobile Syncup Pets.

Har du TMOBILE Syncup PETS app problemer Vi har instruktioner til at løse det ikke fungerende problem, indlæsning af problemer eller det fælles sort skærm hvide skærmproblem mv. TmobilesyncuppetsappNotworking tmobilesyncuppetsappwontload tmobilesyncuppetsModapkdownload tmobilesyncuppetsModapkdownload

Tmobile Syncup Pets.

Tmobile Syncup Pets.

Syncup Kæledyr er et varemærke og mærke af Tmobile USA, Inc.

Tmobile PETS SyncUP BRUGERVEJLEDNING PDF Download

Tmobile PETS SyncUP BRUGERVEJLEDNING PDF Download

Tmobile har annonceret SyncUP TRACKER, et element tracker, der bruger virksomhedens LTE-netværk for at finde dine tabte genstande.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.