Frigørelse Vejledning til ZTE Android enhed Lås App

Mobile Device Unlock Android Officiel Unlock for tmobile

Enhed Unlock er en enkel og nem at bruge app. Bare følg de trin, der vises på skærmen, og i et par sekunder, vil din Android-enhed blive låst op. Må huske på, at du har brug for til at opfylde alle de krav, der er anført ovenfor.

Mere information

Tjenesten er fantastisk, det var lidt skuffende, at det var sent bliver leveret, men kun med et par timer i sidste ende, og jeg sætter virkelig pris på det hurtige svar fra kundeservice, da jeg bad om en opdatering under forsinkelsen.

Glad kunde, Så glade min mand fundet unlockbase og vi i stand til at låse begge vores iPhones 13 pro max. Jeg anbefaler unlockbase at nogen behøver at låse deres enhed som min iPhone blev låst op i løbet af 24 timer. Tak, og vi vil helt sikkert komme tilbage.

Meget glad jeg fundet unlockbase , De luftfartsselskab ulåst min iPhone 13 pro max i 4 dage. Jeg vil helt sikkert bruge igen for at låse min anden iPhone. Jeg anbefaler dem at nogen behøver at låse deres enheder.

De fleste mobile enheder er programmeret til at forhindre, at enheden fungerer med andre trådløse luftfartsselskaber netværk uden først at blive låst op. Vi er forpligtet til at give dig klare oplysninger om oplåsning din mobile enhed. EN

Hvis du har købt din enhed fra Metro af T-Mobile eller hvis du har en Metro af T-Mobile Godkend d enhed, skal du følge nedenstående trin for at bestemme din berettigelse til enhedens oplåsning. For at låse en mobil trådløs enhed, der ikke sælges eller Godkend d med Metro fra T-Mobile, skal du kontakte den mobile carrier eller producent, der solgte dig enheden.

Nogle enheder kan ikke fjernstyres låses op ved Metro fra T-Mobile. I disse tilfælde vil Metro af T-Mobile sende en meddelelse til enheden inden for to dage efter det blive godkendt, med næste trin for at fuldføre unlock processen.

Hvis du har en Apple-enhed, når det bliver støtteberettiget, Metro af T-Mobile vil automatisk Godkend , og indleder låse til din enhed via fjernadgang. For at fuldende låse på din enhed, skal du følge disse trin.

Enhed låse anvendelsen kører på Android-platformen, og gør det muligt for en bruger at anmodning om en unlock kode direkte fra mobiltelefon eller tablet. Det giver brugeren mulighed for at anvende en mobil enhed Lås uden brug af en manuel adgangskode. I enkle vendinger, når din enhed er låst med Mobile Device Unlock der ikke er behov for anmodning om en adgangskode til oplåsning.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Denne app giver AT & T forudbetalte kunder, der bruger enheder forudindlæst med AT & T Lås app evnen til at låse deres enhed i overensstemmelse med betingelserne i tjeneste. Den app vil kun arbejde med følgende AT & T forudbetalte enheder: Alcatel Insight 5005RAT & T Maestro U202AAAT & T Radiant Core U304AALG Arena 2 LM-X320APMLG Neon Plus LM-X320AM8LG Phoenix 4 LM-X210APMLG Xpression Plus 2 LM-X420AS8Nokia 3. En TA1140Samsung J2 Dash SM-J260ASamsung J2 Shine SM-J260A

Først og fremmest kan du finde din telefon, du vil låse i understøttede liste modeller, her vil du se hver model og funktion, som vi støtter, og hvor meget kreditter det tog. Look attentative, hvor firmwares , er android versioner og bærere understøttes. Hvis du ikke kan se dit luftfartsselskab i understøttede liste - dette mener vi kan ikke låse den op. Nogle modeller skal være forankret inden de kan låses op, opfølgning rod vejledning, hvis en sådan er til rådighed.

Når du har fundet din model og funktion, du har brug for, vil du se, hvor meget kreditter har brug for en operation, så kan du købe kreditter på vores hjemmeside eller fra en af ​​vores forhandlere. Efter løn vil du modtage brugernavn og password på din e-mailadresse. Nu er det tid til at hente TMBkiller Software og installere på din pc. Du vil blive bedt for dig brugernavn og adgangskode.

Aktiver ADB debugging på din telefon for at bruge ADB med en enhed tilsluttet via USB, skal du aktivere USB debugging i indstillingerne for enhedens systemindstillinger, under Indstillinger for udviklere. På Android 8. og højere, er skærmbilledet Developer muligheder skjult som standard. For at gøre det synligt, skal du gå til Indstillinger> Om telefonen -> SW Information og tap Byg nummer syv gange. Vend tilbage til det forrige skærmbillede for at finde Developer muligheder nederst. På nogle enheder, kan skærmbilledet Indstillinger for udviklere være placeret eller navngivet forskelligt.

opløsning

For at mindske tyveri og anden svigagtig aktivitet, nyindkøbte enheder er "låst" til arbejde udelukkende på Verizon netværket. Vi har separate enhed oplåsning politikker, der dækker efterbetaling og forudbetalte enheder, samt særlige regler for udsendte militære personel.

"Frigørelse" en anordning kun refererer til invaliderende software, der ville forhindre en forbruger i at forsøge at aktivere en anordning beregnet til én operatørs netværk på en anden operatørs netværk. På grund af forskellig teknologier, en ulåst Verizon Wireless enhed må ikke arbejde en € ”eller kan opleve begrænset funktionalitet â €”på en anden operatørs netværk.

Enheder, som du køber fra Verizon er låst i 60 dage efter købet. Enheder, at du køber fra en af ​​vores Godkend d detailhandlere er låst i 60 dage efter aktivering. Efter 60 dage, vil vi automatisk fjerne låsen, medmindre enheden anses stjålet eller købt svigagtigt . Efter 60 dages lock periode, vi ikke låse vores telefoner til enhver tid.

Enheder, som du køber fra Verizon og bestemte enheder købt fra en af ​​vores Godkend d detailhandlere er låst i 60 dage efter aktivering. Efter 60 dage, vil vi automatisk fjerne låsen, medmindre enheden anses stjålet eller købt svigagtigt . Efter 60 dages lock periode efter enhed køb, vi ikke låse vores telefoner til enhver tid.

Hvis du er en Verizon Wireless kunde i militæret og modtage flytning ordrer uden for Verizon Dækningsområde, vil vi låse enheden og suspendere din tjeneste på din anmodning, selv under 60- dag-lock periode efter købet af din enhed.

Vigtigt: Â før du starter!

I USA som i flere andre lande, mobile tjenester sælge telefoner med særlige tilbud eller prisnedsættelser. Men sådanne telefoner er også ofte låst til deres netværk. Du kan ikke bytte ud SIM-kortet og bruge en anden operatørs netværk. Her er et par måder at låse telefoner gratis, eller for en lille pris, mens du gør det lovligt og uden risiko.

Denne artikel dækker gratis unlock telefon koder, samt hvordan du får din udbyder for at låse telefonen gratis. Hvis du er en Samsung bruger, er der også en telefon unlocking software, der kan arbejde på flere ældre enheder.

Er det lovligt at låse telefonen op?

Når det er sagt, skal du vide, om din telefon er berettiget til at blive låst op. FCC er ikke at give dig en fribillet at con bærerne. Det udtrykkeligt, at du kun kan låse op "efter du har opfyldt den gældende servicekontrakt, afsluttet enhedens afbetaling eller betalt en tidlig afslutning gebyr."

hvorfor skulle du låse din telefon?

Den største fordel ved ulåste telefoner er, at du ikke længere er prisgivet en enkelt leverandør. Du er velkommen til at ændre netværk som du ønsker det, så du kan bruge SIM, at bedste værker for dig i enhver region i USA.

Unlocked telefoner også hjælpe gevaldigt, når du rejser i udlandet. Land i hvilket som helst land, købe et lokalt SIM-kort, og bruge det. Det kommer til at være meget billigere end reoler op opføre internationale opkald og data.

hvad oplåsning gør og ikke gør

Det er ret simpelt. SIM oplåsning en telefon er kun omkring at lade dig bruge alle SIM-kort fra ethvert luftfartsselskab, så længe det er foreneligt. Du får ikke adgang til nogen udvikler funktioner eller skjulte kommandoer i telefonen.

Det kan ikke bryde GSM-CDMA begrænsninger af telefonen. Så vil ulåst telefoner fra GSM-netværk som AT & T og T-Mobile lader du passer SIM-kort fra GSM-netværk. Men du kan ikke passe SIMs fra CDMA netværk som Sprint og Verizon. Og omvendt.

måder at låse telefoner til gratis eller billig

FCC siger: "De deltagende udbydere kan ikke opkræve eksisterende eller tidligere kunder ekstra gebyrer for at låse en enhed, hvis den er berettiget til at blive låst op Udbydere kan opkræve et gebyr for at låse op for støtteberettigede enheder for ikke-kunder og tidligere kunder.".

få en unlock kode online

Ideelt set bør du låse telefonen via transportøren. Men hvis du ikke er berettiget af deres vilkår og stadig ønsker at låse den op, skal du få det gjort via en tredje part. Men det sandsynligvis ikke vil være fri.

Internettet er fuld af hjemmesider, der sælger oplåsningskoder. Afhængigt af det land, du er i, producenten af ​​telefonen, og transportøren, du bruger, bør du forvente at betale op til $ 30. Må ikke bruge mere end det, hvis sælgeren spørger, fordi du vil finde det billigere andre steder. Du kan få nogle koder for så lavt som $ 10.

Mens alle disse er betalte websteder, kan du få gratis oplåsningskoder på GRATIS Lås. Dette websted er en del af TrialPay-netværket, hvormed du kan få den første kode fra webstedet gratis. Du bliver nødt til at tilmelde dig for Trialpay som en del af det selvfølgelig.

Brug en gratis software til Samsung-telefoner

Hvis du bruger en Samsung Android-telefon, hævder en desktop-software også at låse op for enheder gratis. Wondershare's Dr. Fone Toolkit er et betalt program til Windows, men prøveversionen er gratis.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Nemt SIM Lås din SmartPhoneablet Så du kan bruge en anden netværksoperatør. o Behov for oplåsningskode på de fleste enheder: Så simpelt som en knap klik, og du kan ændre dit carrier SIM-kort

Vigtig

Willowbrook Illinois Kort USA

Willowbrook Illinois Kort USA

Betjener individuelle Artisanstyle Pizzas og Salater Superfast, vores Willowbrook Town Center placering i Willowbrook er åben dagligt. Besøg eller bestil online nu.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Programmer Assistance Emergency Line, LifeLine, TDD relæ, ingen opkaldsregister, internetsikkerhed, ring før du graver, og meget mere.

Mail og Telefonbøger

Mail og Telefonbøger

Playa Del Rey CA White Pages, Telefonbog, 411 People Search Register

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

Register bistand definition, en tjeneste, der fremlægger telefonbog oplysninger over telefonen. Se mere.

Optimeret batteriopladning virker ikke for iPhone-telefonen GNOME

Optimeret batteriopladning virker ikke for iPhone-telefonen GNOME

Få hjælp med at forbedre levetiden for dit iPhones batteri

Administrer Indstillinger for indhold

Administrer Indstillinger for indhold

TMobiles Web Guard funktion er designet til at lade forældre blokere dem under 18 få adgang til bestemte websteder på forudbetalte konti, men det lader til, at det er gået for langt teknologien blokerer dem under 18 fra at se websteder om finans, sport, musik og meget mere. ..

Alt du behøver at vide om ulemperne ved Factory Reset Beskyttelse Lås MTUL

Alt du behøver at vide om ulemperne ved Factory Reset Beskyttelse Lås MTUL

Beslutning om du vil bruge flytbare eller indlejret hukommelse er et spørgsmål om afvejning af fordele og ulemper ved hver mulighed. Begge har deres fordele og deres ulemper at tage hensyn til.

Dish Network Corporation Class A Almindelig lagerret

Dish Network Corporation Class A Almindelig lagerret

Tjek direktørerne rapport om Dish TV India Ltd på NSE, BSE og fremtid ved IIFL. Bliv opdateret til seneste aktiekurs. Få den live forhandles pris.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Paytmmall. about Køb Disneys Frozen Kids Digital WatchAZ83 online på bedste priser i Indien på Paytmmall. om.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.