USCellular introducerer INSEGO 5G MIFI hotspot til at bringe hurtigere forbindelseshastigheder til forbrugere og virksomheder

INSEEGO LANSER MIFI M2000 ON SUNRISE UPC SCHWEIZS Nationwide 5G Network

Intraday data leveret af FACTSET og underlagt brugsbetingelser. Historiske og nuværende udendage data fra Factset. Alle citater er i lokal udvekslingstid. Real-time sidste salgsdata for U.. Stock Citater afspejler handler rapporteret kun via NASDAQ. Intraday data forsinket mindst 15 minutter eller pr. Udvekslingskrav.

Swisscom har underskrevet en partnerskabsaftale med INSEEGO for at implementere 5G MIFI M2000 mobil hotspot på 5G-netværket. 5G MIFI Mobile Hotspot er bygget på anden generation 5G-teknologi og giver hurtige hastigheder og sømløs forbindelse på 5G SUB-6 og 4G LTE-netværk i Europa.

Tilføj kommentar

Vi byder velkommen til kommentarer, der tilføjer værdi til diskussionen. Vi forsøger at blokere kommentarer, der bruger offensivt sprog eller synes at være spam, og vores redaktører gennemgår ofte kommentarerne for at sikre, at de er passende. Hvis du ser en kommentar, som du mener er upassende til diskussionen, kan du bringe det til vores opmærksomhed ved at bruge rapportmisbrugsforbindelserne. Da kommentarerne er skrevet og indsendt af besøgende på Telecompapraper hjemmeside, repræsenterer de på ingen måde Telecompaprapers mening.

Inseego Connectivity Solutions er bredt anerkendt for deres fremragende præstation, sikkerhed og kvalitet og var glade for at bringe dette nye 5G produkt til vores kunder, sagde Stefan Fuchs, Chief Marketing Officer for Sunrise UPC. Business brugere og forbrugere kan drage fordel af hurtigere, mere pålidelige internet, videokonferencer, streaming medier og filoverførsler â € "næsten hvor som helst.

Den voksende efterspørgsel efter Inspeegos højtydende 5G-produkter er et testamente til innovation, pålidelighed og sikkerhed, som vi bygger ind i alle vores løsninger, sagde Simon Rayne, senior vicepræsident og administrerende direktør, Storbritannien, EMEA og Asien-Stillehavet for INSEEGO. Var stolt over, at Sunrise UPC har valgt MIFI M2000 til at forbinde deres kunder til 5G-netværket, og for at hjælpe med at muliggøre spændende nye applikationer i turisme, Landbrug , sundhedspleje, underholdning og andre industrier.

INSEEGO 5G MIFI M2000 kan levere Gigabit-Plus * datahastigheder i sub-6 GHz bånd. Det understøtter også nye applikationer, der kræver den ultra-lave latensrespons, at 5G-teknologi muliggør. MIFI M2000 giver en pålidelig og sikker 5G-oplevelse, hvilket giver Sunrise UPC-kunder til at:

Fra data-sultne forbrugere til fjerntliggende arbejdere til avancerede virksomhedsapplikationer giver 5G MIFI M2000 ultra-hurtig, sikker og pålidelig 5G-forbindelse til applikationer, der kræver høj hastighed, høj kapacitet og lav latens, herunder turisme, sundhedsvæsenet , nødsituation, fremstilling, uddannelse, underholdning og meget mere.

* Faktiske hastigheder og dækning kan variere. 4x Højere Wi-Fi 6 Gennemstrømning pr. Bruger, når flere enheder er tilsluttet. Batteriets levetid og opladningstid kan variere afhængigt af antallet af tilsluttede enheder og aktivitet. INSEEGO 5G MIFI M2000 chipsæt: Qualcomm® Snapdragon® X55 5G Modem-RF-system.

Vi er yderst stolte over at være det betroede valg for T-Mobile med deres første 5g mobile hotspot, der bringer gennembrud ydeevne til over 100 millioner virksomhed og forbrugerkunder på FN-Carriers Nationwide 5G-netværk. Derudover muliggør denne lancering T-Mobile til at levere en sikker, integreret løsning til deres virksomhedskunder med INSEEGO Connect Cloud Management Software, siger Insego-formand og CEO Dan Mondor. Denne spændende udvidelse af vores forhold til T-Mobile styrker Hvorfor ISEGEGO er betroet af mobiloperatører og virksomheder over hele verden. INSEEGO 5G-løsninger fører industrien i hastighed, sikkerhed og kuglebeskyttet pålidelighed, hvorfor vores mobile bredbånd og faste trådløse løsninger bliver guldstandarden, der bringer det bedste ud i 5G-netværk. INSEEGO Connect er en komponent i vores nye software-AS-A-Service Cloud-platform, og det er en vigtig validering af vores produkt og strategi.

Med insegos 5g mifi m2000 mobil hotspot sammen med INSEEGO Connect Cloud Management Software får T-Mobile Enterprise-kunder fuld kontrol over enheder, der er tilsluttet deres virksomhedsnetværk. Denne kombination tilbyder it-organisationer en enterprise-grade-løsning, som indeholder bedst i klasse ydeevne og pålidelighed sammen med fuldstændig synlighed i enheden Deployments .

Den omfattende INSEEGO Connect Cloud Management løsning gør det muligt for it-organisationer at styre 4G LTE og 5G WAN EDGE-infrastruktur gennem en sky-indfødt arkitektur, der gør det muligt for dem at hurtigt skalere deres operationer. Fra en enkelt ledelsesplatform, der er tilgængelig via en webgrænseflade eller en smartphone, kan IT-ledere eksternt konfigurere, administrere, overvåge og sikre enheder, der er implementeret i hele deres virksomhedsnetværk.

INSEEGO 5G MIFI M2000 har hurtige 5G-hastigheder plus 4G CAT 22 LTE FACKBACK. Dens samtidige dual-band Wi-Fi 6 betyder op til 40% hurtigere Wi-Fi-hastigheder end Wi-Fi 5 og op til fire gange øget data gennemstrømning pr. Bruger, når flere enheder er tilsluttet. Enheden har den nyeste i sikkerhed for at hjælpe med at holde overført Oplysninger sikkert, når du tilslutter op til 30 Wi-Fi-aktiverede enheder på en gang sammen med Enterprise-Grade WPA3-Wi-Fi-sikkerhed og en VPN-pass-through. en sømløs, sikker datakanal. Det er nemt at forblive forbundet - enten hjemmefra eller på vejen - med hele dagen brugen gennem det aftagelige 5050 mAh batteri og Qualcomm Quick Chargeâ "¢ Technology1.

Dagens meddelelse udvider det stærke forhold mellem INSEGEGO og T-MOBILE. Virksomhederne giver i øjeblikket tegningsforvaltningstjeneste til regerings- og virksomhedskunder med InsEEGO-abonnementsløsningen.

T-Mobile er spændt på at udvide vores forhold til INSEEGO i 5G ERA, sagde Mike Katz, EVP, T-Mobile for Business. Vores landsdækkende 5G-netværk har overlegen dækning for virksomheder at trykke på, så de mere effektivt kan fungere eksternt eller gøre det muligt for medarbejderne at arbejde og lære hjemme. Den Insteego 5G MiFi Mobile Hotspot bringer den kvalitetsoplevelse T-Mobile-kunder er kommet til at forvente, ved at udnytte vores 5G-hastigheder.

1. Faktiske hastigheder og dækning kan variere. Batteriets levetid kan variere afhængigt af antallet af tilsluttede enheder og aktivitet. INSEEGO 5G MIFI M2000 chipsæt: Qualcomm® Snapdragon® X55 5G Modem-RF-system.

Velkommen til verden af ​​hurtig, nem, sikker # 5g bredbånd næsten hvor som helst. T-Mobile for Business lancerer #inseego Wavemaker 5G indendørs router FX2000 til små virksomheder og virksomhedskunder.

Uanset om det er en butik, klinik, klasseværelse, sovesal eller virksomhedsansatte, der arbejder i hjemmet, bringer denne kompakte, nemme at installere router 5g + avanceret LTE ydeevne og pålidelighed til næsten enhver placering.

Ved at levere dedikeret Broadban. Forbindelser med integreret Cloud Management, disse 5G-løsninger gør det nemt for det Administratorer For at konfigurere, implementere og opretholde sikre forbindelser til eksterne medarbejdere.

Skolen er tilbage i session, med online klasser, lektier, forskning og mere. Som hybrid og fjernbetjening fortsætter, skal elever og fakultet forblive forbundet næsten hvor som helst. Inspeegos Award-Winning # 5G MiFi® Mobile Hotspots Lever hurtig, sikker, pålidelig internetadgang.

INSEEGO # 5G MIFI® MOBILE hotspot er nu tilgængelig for Optus Enterprise-kunder i Australien, der leverer hurtig, sikker internetadgang næsten overalt, fra Melbourne til Brisbane til Darwin og videre. Uanset om du arbejder hjemmefra, på vejen eller endda på stranden, giver den pålidelig, højhastighedstog bredbånd til op til 30 tilsluttede Wi-Fi-enheder.

INSEEGO CORP, en pioner i 5G og intelligente IOT-enheds-til-cloud-løsninger, afslørede i dag den første kommercielt tilgængelig 5G MiFi® Mobile Hotspot bygget på anden generation 5G-teknologi. INSEEGO MIFI M2000 SERIES MOBILE HOTSPOTÂ leverer flammende hurtige hastigheder og sømløs tilslutning på tværs af 5 g Mmwave, SUB-6 og 4G LTE-netværk.

Efter at have ført vejen med vores første generations 5G MiFi Mobile Hotspot sidste år, rejste baren igen med vores anden generation 5G MIFI M2000 serie til mobile operatørnetværk verden over. Åbnede døren til mange kraftfulde nye applikationer - på tværs af hver industri, sagde Inseego formand og administrerende direktør Dan Mondor. Vores kunder leder efter slanke og kompakte enheder bygget til produktivitet, ydeevne og sikkerhed fra bunden. MIFI M2000 er en plug-and-play gateway, der giver brugerne mulighed for at opleve kraften på 5G med deres eksisterende bærbare computere, tabletter og smartphones.

Kombinering af Qualcomm® Snapdragon® X55 5G Modem-RF-systemet  Med inspeegos proprietær avanceret RF-teknologi-design leverer MIFI M2000-datahastigheder over 2 Gbps * i mmwave bands og gigabit-plus * hastigheder i sub-6 GHz bånd . Det understøtter også nye applikationer, der kræver responsivitet og ultra-lav latens, som 5G-teknologi muliggør.

MIFI M2000 bruger effektiv, samtidig, dual-band Wi-Fi 6-teknologi, der giver større kapacitet og op til 4x hurtigere hastigheder for tilsluttede enheder sammenlignet med Wi-Fi 5. Dette giver brugerne brugere til at forbinde flere enheder på samme måde tid, uden at gå på kompromis med ydeevne eller ofre batterilevetiden. Det forbinder sikkert op til 30 enheder over Wi-Fi sammen med indstillingen for en direkte tæmmet forbindelse ved hjælp af USB-C-porten.

Designet og udviklet i USA, giver INSEEGO MIFI M2000-serien flere lag af beskyttelse med den nyeste WPA 3 Wi-Fi-sikkerhedsprotokol, avanceret kryptering, hackerforebyggelse, adgangskodebeskyttelse, Guest Wi-Fi-netværk, VPN-pass- gennem og åben VPN.

Vigtig

Indias 5G netværk

Indias 5G netværk

Find 5g For Indien seneste nyheder, videoer Billeder på 5g For Indien og se seneste opdateringer, nyheder, information fra NDTV. OM. Udforsk mere på 5g For Indien.

Samsung kommer ind i Europa med Vodafone 5G netværk deal i Storbritannien

Samsung kommer ind i Europa med Vodafone 5G netværk deal i Storbritannien

4m konkurrence vil undersøge mulighederne for at gøre det enklere og hurtigere for mobilselskaberne at bruge publiclyowned bygninger og curbside infrastruktur såsom CCTV poler og trafiksignaler til vært 5G radioudstyr.

5G spektrumauktioner kan blive forsinket til juli næste år

5G spektrumauktioner kan blive forsinket til juli næste år

5G netværk, 5G forskning, 5G fokus, 5G retssag, 5G planer, 5G nyheder

5G mobiltelefoner

5G mobiltelefoner

Prisbillig 5G telefoner er hurtigt ekspanderende som et segment, og nu kan du få nogle store enheder, som vil give dig adgang til superhurtige internet hastigheder på billig.

Unlocked Telefoner Sams Club

Unlocked Telefoner Sams Club

Shop Costco. en for elektronik, computere, møbler, friluftsliv, apparater, smykker og meget mere. Nyd lageret priser lave om namebrands produkter, der leveres til din dør.

SYB 5G Telefon Shield Anti Stråling, EMF Blokering, EMR Beskyttelse, Holdbar mobiltelefon CasePouch 3 x 6 Walmart. om.

SYB 5G Telefon Shield Anti Stråling, EMF Blokering, EMR Beskyttelse, Holdbar mobiltelefon CasePouch 3 x 6 Walmart. om.

Tilmeld dig vores Google Pixel 5a med 5G abonnement program for bare 15mo. Abonnementet omfatter beskyttelse enhed, plus en opgradering efter 2 år.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Lær at indsætte SIM og Hukommelseskort på ATT Motivere. Bout ATT SupportFind support videoer til alle de nyeste og bedste ATT produkter, Deva ...

1 GBPS hastighed, hvordan Airtel 5G-hastigheder kan se ud som tider af Indien

1 GBPS hastighed, hvordan Airtel 5G-hastigheder kan se ud som tider af Indien

Indien er et sted, der er kendt for nuancer, samfund, glathed og disarray alt i en livlig og følsom udligning, som du vil opdage ikke noget andet sted. Det

Smart 5Gary SIM-kort nu på salg Gadget Pilipinas Tech Nyheder, anmeldelser, benchmarks og byggeguider

Smart 5Gary SIM-kort nu på salg Gadget Pilipinas Tech Nyheder, anmeldelser, benchmarks og byggeguider

Den nye Smart 5Gready SIM leveres med op til 9 GB gratis data plus opkald og tekster til alle netværk. Tjek hvordan man hævder freebies.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.