Brug Private Mode til Skjul følsomme filer på din Samsung Galaxy S5

Info Galaxy Note 3 notificationstatus bar ikoner, hvad de betyder

Hvis du ønsker at sikre din Samsung Galaxy S5, du sikkert kender specificerer en sikker lås skærm metode, kryptering af telefonen og dens SD-kort, og tilgængeligheden af ​​Samsung Knox-softwaren. Men fordi det er ikke en sikkerhed indstilling, du måske ikke har bemærket nye Privat tilstand. I denne artikel, forklarer Steve Schwartz, hvordan man bruger Private Mode til selektiv ly hide fotos, videoer og forretningsdokumenter på din Galaxy S5, hvilket gør dem usynlige for alle, der låner eller gør af med din telefon.

Men ingen sikkerhed mulighed er idiotsikker og hver har ulemper . Hvis du krypterer telefonen, skal du indtaste en adgangskode, hver gang du tænder eller genstarter telefonen. Hvis du ansætter en sikker lås skærm, vil du blive bedt om at låse telefonen, hver gang der kommer timeout. Uanset hvilken sikkerhed anvendte metode, hvis du glemmer adgangskoden, PIN-kode eller anden oplåsning procedure, er du låst ude. Endelig, hvis du blot aflevere din telefon til en person, så de kan foretage et opkald eller det er snuppet fra dit skrivebord før låseskærmen spark i, alle dine data og filer er udsat.

Den nye Private Modea €”en selektiv sikkerhedsindstilling indført med Galaxy S5A €” kan tilbyde den gyldne middelvej, som du søger. I stedet for at låse eller kryptere hele telefonen, det giver dig mulighed for at sikre netop de filer, du ønsker at holde privat. Når Privat tilstand er aktiv, alle filer på telefonen er tilgængelige; når den er inaktiv, bliver alle filer, som du har markeret som privat skjult.

Opsætning af privat tilstand

Første gang du aktiverer Privat tilstand, skal du indstille mønster, PIN, adgangskode eller fingeraftryk scanning du skal bruge for at låse funktionen. Vær sikker på at gøre et notat af det, samt backup metode, som du angiver.

Når du først oprette Privat tilstand, er en særlig mappe kaldet Private oprettet. Alle filer, du markerer som private flyttes automatisk ind i denne mappe. Den private mappe og dens indhold er kun synlig, når Private tilstand er aktiv.

Det er en ting, jeg hader med den nye opdatering. Det giver ingen mening for telefoner, der ikke har hakket til stadig har en prik til at erstatte ekstra underretninger. Jeg ville påtage sig operativsystemer skal være smart nok til at differentiere en telefon har et hak eller ej. Hvorfor tage ud på ikonet meddelelse, når telefonen stadig har plads til det?

dot i anmeldelsen bar

Hvis mit svar besvaret dit spørgsmål kan du klikke på knappen �Correct Answer� under mit svar. Dette sikrer, andre kan få gavn af vores samtale. På forhånd tak for din hjælp med dette!

Samsung Galaxy Note indikator ikoner detaljer

Samsung Galaxy Note 5 Indikator ikoner vises på statuslinjen øverst på skærmen. Ikonerne er anført i tabellen nedenfor er mest almindelige. han statuslinjen vises muligvis ikke i toppen af ​​skærmen i nogle apps. For at vise thestatus bar, trække ned fra toppen af ​​skærmen.

Samsung Galaxy Note indikatorikoner detaljer betydninger tabeller

Jeg er ikke stødt på dette ikon i 8 eller så år, at jeg har brugt android og jeg kan ikke tænke på nogen indlysende app, som det ville være for. Jeg har ikke installeret nogen apps i den sidste uges tid heller.

Telefoner diskuteret ovenfor

Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge har en stjerne tegn på statuslinjen for din smartphone. Mange ved ikke, hvad denne start ikon midler på Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge og godt forklare nedenfor, hvad det betyder. Stara symbol betyder, at afbrydelser er aktiveret, hvilket er en funktion, der vises when only opkald og notifications vises, som youa havea previously selected så vigtig.

500 Internal Server Error

Galaxy S7 Stara symbolet vises på toppen af ​​skærmen. Denne nye Prioritering aktiveres med afbrydelser Mode. Denne funktion kan aktiveres manuelt og også slået fra, hvis du ikke ønsker den stjerne-symbolet vises på statuslinjen af ​​Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge.

Sådan deaktiverer Stara symbol på Galaxy S7If du ikke kan lide den Afbrydelser Modea funktionen på Samsung Galaxy S7 og ønsker at deaktivere det, og dermed ønsker at skjule ikonet Stara på statuslinjen. Følgende er en vejledning om, hvordan du slukker Starâ-ikonet i Galaxy S7-statuslinjen:

Er du ny til Samsung Galaxy S5 og kender ikke betydningen af ​​ikonerne eller meddelelsesikonerne vises på din telefons hjem? Du kan måske spørge "Hvorfor genere?", Det er fordi for dig at vide, hvad der sker på din telefon og til hvor eller hvilken applikation, du skal kontrollere fra telefonen. Meddelelsen om Samsung Galaxy S5 er ikke kun 1 eller 10, men der er en masse meddelelser.

Bemærk venligst, at nogle meddelelser måske ikke er til stede fra en Samsung Galaxy S5 til den anden. Dette skyldes deres netværksbærere, der normalt har sit eget specifikke ikon for deres tjenester, men betydninger kan være lidt anderledes, men har samme funktion. Ligesom andre Android-enheder kan ikonerne findes i meddelelseslinjen øverst på telefonens skærm, hvor din tid og signal ligger.

Meddelelsesikonerne på Samsung Galaxy S

Dette ikon vises kun, hvis din mobiltelefon ikke er tilsluttet netværkssignalet, der kommer fra din netværksholder. Det kunne også være en indikation på, at der ikke er noget SIM-kort installeret i telefonen, der er et problem med dine netværksbærer signal tårne, eller der er et problem med det SIM-kort, du har installeret, da telefonen måske ikke er en ulåst telefon og kan Læs kun SIM-kort, der er dedikeret til den pågældende telefon.

Mobil netværkslinje

Dette meddelelsesikon vises, når mobiltelefonen er tilsluttet til det netværksbærer, du har på telefonen. Signalet vil fortælle dig, om det sted, hvor du har et godt, fattigt eller fremragende signal. Det kan bestemmes på, hvor mange barer du ser på telefonens skærm. Jo flere barer jo bedre for forbindelseshastighed og for bedre modtagelse

Det betyder, at telefonen er tilsluttet til et andet netværk til Piggyback til deres forbindelse, og afgifter kan komme meget dyrt, at dine faste satser fra netværksbæreren, du er abonneret. Dette ikon kan kun ses, hvis du rejser uden for dit land og aktiverede denne service til at bruge den. Dette er ikke en automatisk aktiveret funktion, da det skal konfigureres fra din netværksholder og på din telefon.

GPRS-meddelelsesikon

GPRS eller General Packet Radio Service vises kun, når du aktiverede mobildataene på din telefon. Dette vises normalt, når du er på et sted, hvor der ikke er 3G, HSPA +, 4G, HSPA eller LTE-forbindelse. GPRS er den langsomste dataforbindelse til dine mobile enheder og bliver ikke frustreret, da det skyldes det sted, hvor du er hos, har ikke den anden forbindelse til rådighed. Nogle gange skyldes dette dine forkerte APN-indstillinger, som du skal bruge til Reconfigurure på telefonen. For at vide mere om understøttede steder til hurtige mobile data, er det bedst, at du kontakter din netværksudbyder

Edge notifikation ikon

Dette er stadig din mobile data netværk indikation og afhænger af det sted, du er i. Samme forklaring fra GPRS, der har en meget langsom forbindelse, er det bedst at spørge fra din netværksholder for at vide mere af de understøttede steder, der har Hurtig mobil internetforbindelse.

g forbindelsesikon

Dette ikon betyder, at din telefon er tilsluttet til mobil 3G-datatjeneste. Forbindelsen til dette internet til mobil er meget hurtigere end kanten og GPRS, fordi du kan gennemse internettet og endda downloade en vedhæftet fil fra dine e-mail-meddelelser. Det kan dog ikke være hurtigt nok til at se videoer online og downloade film.

HSPA-meddelelsesikon

Dette ikon er blevet betragtet som den mobile bredbåndsforbindelse. I nogle regioner henviser de til det som et 3. g netværk, da det er meget hurtigere end den almindelige 3G-forbindelse kun med få m bits. Nogle regioner henviser også til dette ikon som en 4G-forbindelse som det meste af tiden kan du gøre alle mulige ting, du kan til en telefon. Ligesom, ser film online i høj kvalitet og endda download videoer, men det kan tage flere minutter eller timer, men anstændigt nok til at udfylde dine behov. Pilene angiver til download og upload forbindelse

HSPA + Meddelelsesikon

Samme forklaring til HSPA Men denne gang er det en udviklende forbindelse og blev navngivet som 3. 5g til 4g. Hastigheden er meget hurtigere end den almindelige HSPA, da HSPA + er ca. 10 - 20 m bits. Samme forklaring på pilene går op og ned.

g netværksforbindelsesikon

Dette ikon er lidt forvirrende, som med HSPA og HSPA + også omtalt som 4G. Mobiltelefonen kan kun tilsluttes 3G op til HSPA +, men absolut "ikke" 4G LTE-mobilnetværket. Dette bruges normalt i nogle regioner til Differentiate 3G-forbindelsen og 4G LTE.

G netværksoverførsel

Det betyder, at din telefon er tilsluttet til det hurtigste mobile internet, der er tilgængeligt i dag. Du kan simpelthen gøre webbrowsing, færre belastningstider, download store filmfiler eller endda batchfiler kun ved hjælp af din telefon. Dette er ikke længere 3G til HSPA +, det betyder, at du virkelig er forbundet til 4G LTE, som kan gå op til 152 MB for tilslutningshastighed. Hvis du ser en signalbølge på det, betyder det, at det overfører datatjeneste

flyvemaskine eller flyvetilstand

Denne meddelelse vises kun, hvis du deaktiveret forbindelsesfunktionen på din mobiltelefon. Betydning, du kan ikke modtage tekstbeskeder eller telefonopkald, og selv mobilt internet vil ikke være tilgængelige for dig at bruge. Normalt kan denne funktion aktiveres, når du er på et sted, hvor radiotransmission ikke er tilladt. Et godt eksempel er, når du er i et fly

SIM-kort mangler

I dag er Samsung blevet et meget kendt mærke, da mange mennesker bruger disse enheder, og de betragtes som en af ​​de bedste muligheder på markedet. Det skal nævnes, at disse telefoner tilbyder mange fordele, hvorfor de er favorit hos mange og for at gøre den bedste udnyttelse af det, du skal genkende Hvis batteriet er originalt. Når vi har det, er det almindeligt at se forskellige ikoner i statuslinjen, som viser en bestemt funktion.

Men en af ​​disse ikoner er trekanten med pile, dette ikon kan ses ved forskellige lejligheder, mens du bruger vores mobiltelefon. Det er dog ikke meget klart, hvad det angiver, så hvad er meningen med trekantikonet? Nedenfor vil vi fortælle alt, hvad du behøver at vide.

Hvad betyder trekanten med to pile på Samsung-enheder?

Først og fremmest har Samsung mobiltelefoner mange funktioner og værktøjer, som kan være forvirrende eller kan få os til ikke at vide, hvad de er til. Selvfølgelig underretter disse telefoner os altid om alt, hvad der foregår, ved hjælp af meddelelsen LED. Men der er funktioner i statuslinjen, som vi ikke er bekendt med.

I tilfælde af trekanten med to pile, der betyder databesparende tilstand, er dette en proces, der hjælper os med at reducere de data, der forbruges af forskellige applikationer og selve telefonen; Det giver os også mulighed for at reducere de månedlige omkostninger på grund af overskydende dataforbrug. Faktisk er dette et godt træk ved disse enheder, fordi det hjælper os på en god måde og formår at konkurrere endnu mere med andre mærker, da vi vil kunne gemme vores dataforbrug ved blot at trykke på en knap.

Vigtig

Samsung tilbyder Galaxy S9 tradein muligheder for Singapore kunder

Samsung tilbyder Galaxy S9 tradein muligheder for Singapore kunder

Shop Eksklusiv Samsung Handel Up Tidsbegrænset tilbud Kun på din favorit Brands med Challenger. Vælg mellem 300 mærker. Find de nyeste lancerer. Din One Stop Shop for Tech Gadgets.

OfficialDr. én Din komplet mobil løsning

OfficialDr. én Din komplet mobil løsning

samsung masterkode af samsung mobil. wsted på Samsung S3500. hvis password på samsung mobil er tabt, så kan du nulstille den ved hjælp hovedadgangskode.

Denne browser understøttes ikke længere

Denne browser understøttes ikke længere

Denne browser understøttes ikke længere

Sådan Softwareopdatering Samsung Galaxy S4 Sprint Android-telefon

Sådan Softwareopdatering Samsung Galaxy S4 Sprint Android-telefon

Dens anbefales, at du opdaterer din tablet med den nyeste software, som producenten korrigerer hele tiden fejl. Dens en god ide at sikkerhedskopiere hukommelsen først. Før du kan opdatere din tablets software, skal du oprette din tablet til internettet.

Hvordan kan jeg foretage videoopkald fra min tv-apparat

Hvordan kan jeg foretage videoopkald fra min tv-apparat

En Roundup af de bedste video ringer apps, der fungerer uanset hvilken enhed du ejer.

Samsung Visual Voicemail S20 App

Samsung Visual Voicemail S20 App

Lær hvordan du får adgang Visual Voicemail på Samsung Galaxy S 4G. Gå til Change hilsen Skift adgangskode Lyt til voicemail-beskeder Opsætning Visual Voicemail VVM Sluk Chang

Webcontactus.com Find Forretningskontaktoplysninger

Webcontactus.com Find Forretningskontaktoplysninger

Samsung Voicemail Password Nulst informationen omkring det vil være tilgængelige her. Brugere kan søge og få adgang til alle anbefalede login-sider gratis.

Hvordan opsætter jeg voicemail på nye Galaxy A10e

Hvordan opsætter jeg voicemail på nye Galaxy A10e

Sådan Setup Voicemail på Samsung Galaxy A11, hvordan du slår voicemail på Samsung A01 hvordan du ændrer voicemail på Samsung A01 Core I denne artikel, vi Sådan Setup Voicemail på Samsung Galaxy A11, hvordan du slår voicemail på Samsung A01 hvordan forandring voicemail på Samsung A01 Core I denne artikel vil vi b

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.