Velkommen til Verizon forudbetalte.

De 7 bedste Prepaid Cell Phone Plans af 2021

Vores redaktører uafhængigt forskning, test, og anbefale de bedste produkter; du kan læse mere om vores gennemgang proces her. Vi kan modtage provision på køb foretaget fra vores udvalgte links.

bedste samlede: metro af t-mobil

Uanset om det er en fire-line ubegrænset plan starter ved $ 120 en måned eller to linjer starter ved $ 70 per måned, Metro af T-Mobile inkluderer skatter og videoer sammen ubegrænset tale, tekst og data. Der er billigere tilbud, så godt, for enkeltpersoner eller familier, herunder en $ 30 tilbud der tilføjer ubegrænset tale, tekst, og 2 GB data.

Som en forudbetalt eller "pay-as-you-go" bruger, du kan forvente at betale fuld pris for køb af en enhed, herunder flagskib smartphones som Samsung Galaxy S8 eller Apple iPhone 13. Samtidig , er du velkommen til at tilslutte din egen kompatible smartphone til din Metro af T-Mobile linje til enhver tid.

bedste dataabonnement: boost mobil

Begyndende på $ 15 per måned for ubegrænset tale, tekst, og 250 MB af 3G-data, GoSmart springer så højt som $ 55 per måned, hvilket giver ubegrænset data på 3G-hastigheder og en 10 GB mobilt hotspot, sammen med en $ 10 internationale opkald kredit.

Uanset hvilken af ​​de GoSmart planer, du er på, hver kunde får ubegrænset brug af Facebook-platformen. For at få 4G LTE adgang til Facebook, skal du have en 4G LTE-stand-enhed og skal gøre dette på egen hånd, da GoSmart giver kun tjenesten og SIM.

bedste individuelle: T-Mobile

Hvis du har begrænset databehov og er på udkig efter en virkelig omkostningseffektiv plan, overveje T-Mobile Connect billige muligheder: en $ 15 pr måned forudbetalt plan med ubegrænset tale og tekst, plus op Toa 2 . GBA af højhastigheds-data eller en $ 25 pr måned forudbetalt plan med op Toa 5. GBA af high-speed data. Med disse planer, T-Mobile sværger at øge dine data ved 500 MB hvert år gennem 2025.

bedste frihed: AT & T forudbetalt

AT & T er ikke den første virksomhed til at komme til at tænke, når det kommer til forudbetalt mobiltjeneste, men det bør være en overvejelse. AT & T har flere planer om at vælge imellem for både individuelle brugere og familie brugere.

Theres intet helt som at rejse i USA. Dens en massiv, utrolig forskelligartet land. Den non-stop action i New York City. De store åbne sletter i Montana. Boblende fjedre på Yellowstone, muskel-bundet strande i Miami, og meget, meget mere.

Med inkompatible teknologier mellem udbydere, låste telefoner og efterbetalte planer normen for lokalbefolkningen, turister er blevet dårligt taget højde for. Tingene har fået noget bedre i de sidste par år, men dens stadig langt fra regioner som Sydøstasien eller endda Vesteuropa.

Fik rejseforsikring for din USA tur endnu? En god politik kan dække dig til alle former for klæbrige situationer, fra medicinsk nødsituationer for aflysninger, tyveri, mistet bagage og meget mere. Vi har brugt verdens Nomads i over et årti.

Virksomheder

Der er tre celle udbydere i USA: Verizon, AT & T, og T-Mobile. Bemærk dog, at mange ældre internationale telefonmodeller plejer at få LTE tjeneste med ethvert luftfartsselskab, som udbyderne bruger forskellige frekvenser til de fleste lande uden for Nordamerika. 5G tjeneste med et ikke-amerikansk telefon er endnu mindre sandsynligt lige nu. Hvis du er ikke sikker på, om din telefon er fysisk i stand til at få tilsluttet, kan denne hjemmeside hjælpe.

Det betyder nogle telefoner, der sælges i udlandet, herunder de seneste iPhones kan nu oprette forbindelse til sit netværk. Dens forudbetalt tjeneste koster mere end konkurrenterne, dog, og mange internationale telefoner stadig plejer arbejde.

Sammen med dette, at selskabet har udstedt en kort whitelist af enheder, der er tilladt at blive aktiveret på sit netværk. Alt andet vil ikke skal tillades, hvilket kan forårsage store problemer for internationale besøgende, når den træder i kraft. Nå være at holde et vågent øje med dette, og ændre vores anbefalinger, hvis det er nødvendigt.

Ligesom AT & T, T-Mobile er også lukke sine ældre netværk, så det kan genbruge sin radiofrekvenser til 5G. Theres ingen sat tidsfrist for dette at være afsluttet endnu, men det endelige resultat vil være den samme: LTE og 5G vil være de eneste muligheder.

Med de fleste af mine rejser til USA stort set begrænset til byerne, havent dækningsområder været et stort problem med enten udbyder. Prissætning og data Godtgørelser har typisk været ret ens mellem AT & T og T-Mobile, og i min erfaring har viden og serviceniveauer i butikken været meget bedre med T-Mobile.

Der er flere forhandlere af service på begge netværk. Priserne er typisk kun lidt mindre end at købe direkte fra udbyderen, ofte med datahastighedsgrænser, dårlig kundeservice, og i nogle tilfælde køber Vanskeligheder for oversøiske besøgende uden lokal adresse eller kreditkort.

Når det er sagt, kan det være værd at ringe til en walmart og se, hvad der er til rådighed, som du måske finder diskonterede tilbud på tilbud fra de billigere udbydere. Du skal selv aktivere SIM-kortet selv, og ikke forvente meget i vejen for kundesupport, men på den øverste del er der sandsynligvis færre ID-krav til at gå med det.

Hvis du foretrækker at vente til din uden for lufthavnen, er T-Mobile Stores ganske almindelige i store byer, og endda mindre steder skal have mindst en. Ive købte Sims i butikker i Santa Monica i Los Angeles, og Seattles Capitol Hill.

I begge tilfælde gik jeg ud med et aktiveret SIM-kort på under ti minutter. Det havde udskæringer til både mikro- og nanostørrelser. han behandler var enkel. Bekræft, at du har en ulåst telefon, angiv planen, du gerne vil, og overdrage pengene. Du får en kvittering med dit telefonnummer, der er trykt på det.

Det er altid værd at sætte SIM i din telefon og bekræfte det fungerer straks. Jeg havde ikke nogen problemer "minen tog mindre end et minut for at aktivere begge gange â €", men jeg er altid lidt nervøs, når jeg ikke ser kortet, der arbejder i min telefon, før jeg forlader butikken.

Vil du slå jorden kører? Få et AT & T eller T-Mobile SIM-kort sendt ud på forhånd, med ubegrænsede opkald og tekster og op til 50 GB data. Du bliver tilsluttet, før du selv har gået ud af flyet, og det virker også i Canada! Få mere at vide her.

Hvis din enhed understøtter den, og du kun har brug for data, er det også værd at overveje en amerikansk esim. Priserne er billige og dine op og løber straks uden at skulle finde, købe eller bytte ud af fysiske SIM-kort.

Forudbetalte SIM-omkostninger

Bemærk: Du kan ikke altid få de samme tilbud i butikken, som du kan online med enten firma. Da de fleste internationale besøgende vil købe deres SIM-fra en butik, skal jeg fokusere på disse muligheder â € ", men hvis du bruger T-Mobiles ESIM-mulighed eller har en amerikansk forsendelsesadresse, du kan bruge, er det værd at tjekke de online-eneste planer som godt.

På både AT & T og T-Mobile Stores jeg besøgte, var SIM-kortet og aktiveringen gratis. Dette er ikke altid tilfældet, dog så helt sikkert kontrollere før begå . Du betaler også salgsafgift på toppen af ​​den citerede pris. Dette spænder fra intet til næsten 10%, afhængigt af hvilken stat du i på det tidspunkt.

Topping op

I 2022 købte Verizon Tracfone Wireless, Inc. fra Mexico-baserede Amà © Rica Móvil i en aftale værd op til $ 6. milliarder, der involverer 20 millioner abonnenter. Aftalen blev godkendt af FCC den 22. november 2022 og lukkede den følgende dag.

Historie.

I maj 2022 købte Amà © Rica Móvil side plus cellular, som havde 1. million abonnenter. Den 6. januar 2022 blev regulerende godkendelse modtaget, og side plus cellulær begyndte at fungere som et datterselskab af Amà © Rica Móvil.

Andre mærker og Datterselskaber

Tracfone Wireless driver flere andre mærker og tjenester, herunder Datterselskaber Straight Talk, Simple Mobile, Total Wireless, Walmart Family Mobile, Net10 Wireless, Side Plus, SafeLink, Gosmart Mobile, Telcel America og Clearway.

Straight talk

Walmart Family Mobile and Gosmart, blev købt af Tracfone fra T-Mobile i september 2022. Gosmart Mobile var tidligere et T-Mobile US-datterselskab, der blev tilgængelig i USA den 19. februar 2022.

Vigtig

Tmobile Store i Roswell hjørner steder, timer, vurderinger, kontakter

Tmobile Store i Roswell hjørner steder, timer, vurderinger, kontakter

Tmobile Store, beliggenhed i Roswell Corners Roswell, Georgien retninger med kort, åbningstider, anmeldelser. KontaktAddress Woodstock Rd på Hardscrabble Rd., Roswell, Georgia GA 30075, USA

Opdateret Eksklusiv Dette kan være den nye tmobile Home Internet Gateway TMO Rapport

Opdateret Eksklusiv Dette kan være den nye tmobile Home Internet Gateway TMO Rapport

Tmobile 5G Hjem internetbrugere oplever afbrydelser langsomme hastigheder og overophedning, men midlertidige workarounds er tilgængelige.

Hvad er Reddits udtalelse fra tmobile AC1900 Af ASUS WirelessAC1900 Dualband Gigabit Router, AiProtection med Trend Micro for Komplet netværkssikkerhed Fornyet

Hvad er Reddits udtalelse fra tmobile AC1900 Af ASUS WirelessAC1900 Dualband Gigabit Router, AiProtection med Trend Micro for Komplet netværkssikkerhed Fornyet

Find Tmobile AC1900 Af ASUS WirelessAC1900 Dualband Gigabit Router, AiProtection med Trend Micro for Komplet Network Security anmeldelser anbefalinger fra personer, du kan stole på.

Naperville, IL tmobile Lokaliteter og Timer

Naperville, IL tmobile Lokaliteter og Timer

640 S Sutton Rd 6, Streamwood, IL 60107, USA Electronics butik

Tmobile New Years tilbud Bring Bogo Samsung Galaxy Watch og Galaxy S9 Rabatter

Tmobile New Years tilbud Bring Bogo Samsung Galaxy Watch og Galaxy S9 Rabatter

Andre U.. Carriers tilbyder det, men analytikere forudsiger salget vil forsvinde bag æbler iPad

San Diego Police Armed Gunman stjæler mobiltelefoner fra sikker på North Park Tmobile Store

San Diego Police Armed Gunman stjæler mobiltelefoner fra sikker på North Park Tmobile Store

Svar 1 af 4 vil rejse i Californien i 12 dage ... Vil du få en forudbetalt turister Plan Sim. Tmobile har en forudbetalt tjenester til 30 for turister ... Jeg vil gerne vide, om der er butikker i lufthavnen for at afhente SIM. Tak

T mobile job, beskæftigelse i Saratoga Springs, UT

T mobile job, beskæftigelse i Saratoga Springs, UT

Find en tmobile butik i nærheden af ​​dig for at opgradere din mobiltelefon eller for at skifte din telefonplan hurtigt og nemt.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.