Hvad er andre i min iPhone opbevaring, hvorfor er det at optage så meget plads, og hvordan gør jeg Clearit

5 nemme måder at finde den lagerkapaciteten på din iPhone Artikler af Flipsy

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Hvis youve været bruger en iPhone i et stykke tid, youve sikkert set Storage næsten fuld pop-up. Pludselig, du kan ikke tage nogen søde billeder af dit kæledyr eller downloade nye apps. Mens Apple gør ikke fortælle dig, hvordan du frigøre plads på din iPhone, tests viser, at det begynder at sætte farten ned, når du har mindre end 500 MB ledig plads.

Hvad optager så meget plads på din iPhone?

Det første skridt til at få mere ledig plads på din telefon, er at vide, hvad der spiser op alle din opbevaring i første omgang. For at se hvad der optager så meget plads på din iPhone, skal du gå til Indstillinger> Generelt> iPhone Storage.

På toppen af ​​skærmen, vil du se en vandret søjlediagram der viser, hvor meget samlet lagerplads du har, og hvor meget af det er brugt. Grafen er opdelt i fem farvekodede kategorier: apps, medier, fotos, meddelelser og andre.

Sådan frigøre plads på iphone

Hvis du ønsker at frigøre plads på din iPhone, vil du sandsynligvis se storage-besparende tips fra Apple lige under din iPhone Opbevaring bar. De viste anbefalinger vil ændre sig afhængigt af dit forbrug. Bare klik på Aktiver for at tænde den anbefalede løsning.

Når du losse en app, gør ikke det forsvinder fra startskærmen. Men den app har nu et ikon af en sky med en nedadgående pil til venstre for navnet. Du kan geninstallere losses app ved at trykke på den.

Hvis du vil være sikker på dine podcasts ikke tager for meget plads i fremtiden, kan du også aktivere Slet Spillet Episoder mulighed. Dette vil slette podcasts fra din telefon, efter at du er færdig med at lytte til dem.

Når du aktiverer denne, dine billeder vil blive automatisk uploadet til Æbler cloud storage â € ”og slukke telefonen. Ikke bekymre dig. Du kan stadig bladre, redigere og dele dine billeder til enhver tid. Hvis du ønsker at vide, hvordan man kan overføre dit foto til din Mac, så tjek vores tidligere artikel her.

Photo Stream synkroniseres de sidste 1.000 fotos fra alle dine enheder for de seneste 30 dage, og af at indsamle dem i én-feed. Selv om det ikke tæller med din iCloud opbevaring, tager det op plads på din telefon. Men virkelig, disse er blot duplikerer af billeder, du allerede har, så du kan lige så godt slå denne funktion fra.

Indholdet er under fem kategorier: Top Conversation, billeder, videoer, GIF og mærkater og andre. Hver af kategorierne viser også den samlede størrelse af alle filerne. Vælg en kategori og derefter klikke på Rediger. Vælg derefter det element eller elementer, du vil slette. Endelig skal du trykke på ikonet for papirkurven i øverste højre hjørne af skærmen. Hver foto, video, GIF, og klistermærker du bruger til at peppe op dine meddelelser fylder lidt plads. Selv hvis du kun får en af ​​disse, tager det op lidt plads på din telefon. Selv om de er små filer, kan en masse af dem tilføje op.

Hvad betyder andet middel i iphone opbevaring?

Den anden kategori består af midlertidige filer, at iOS ikke genkender og kan ikke sætte i standard kategorier. Andet indhold består af filer som downloadede vedhæftede filer og web browsing caches. The Other kategori omfatter også enhedsindstillinger, Siri stemmer, voiceover data og systemfiler.

Hvordan at frigøre plads på din iPhone The Ultimate Guide HelloTech Hvordan

Sådan sletter anden opbevaring på din iphone

Browsere ligesom Safari og Chrome gemme data om deres cacher for websider, du besøger ofte. Denne data bliver gemt, så browseren doesnt nødt til at indlæse indhold hver gang du går til webstedet. Dette gør det muligt din browser til at indlæse sider hurtigere, men de data, også tager op lagerplads. Det samme gælder for musik eller video, du henter fra Apple TV eller Apple Music. Den iOS kategoriserer det downloadede indhold som medier, men de cachede filer er gemt i andre.

Memoer er et fantastisk værktøj for studerende at optage et foredrag eller optage interviews og møder i en virksomhed indstilling. Men ligesom alle andre filer, kan de spiser op din lagerplads. Husk på, at en time optaget lyd tager normalt op 30 MB plads.

navigation apps som Google Maps og Waze gemme nogle data på telefonens hukommelse, så du kan bruge dem, selvom du er offline. Men hvis du ikke bruger disse kort, der ofte, og derefter overveje at slette dem for at frigøre kostbar telefon plads.

Ligesom den menneskelige krop, din iPhone har også brug for en detox en gang imellem for at det virker optimalt . Hvis alt andet fejler, kan du sikkerhedskopiere dine iPhone-data på iTunes, før du gendanner den til fabriksindstillingerne. Men indtil da, bør disse tips hjælpe dig vide, hvordan at frigøre plads på din iPhone.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Hvis youve havde din iPhone i et stykke tid, og du bemærker dens resultater er langsommere end normalt, du konstant mangler plads til nye emner, eller batteriet gør ikke sidste mere end et par timer, du har brug for at overvåge brugen af ​​tre hovedkomponenter.

Det hjælper dig også til at vide, hvordan du vedligeholder din enhed for bedre ydeevne, så det kan levere på den slags opgaver, du bruge det til, og samtidig spare penge, at youd ellers skal bruge på dyre udskiftninger og reparationer.

Theres ingen indbygget måde at overvåge din iPhones CPU eller RAM, men der er flere gratis og betalt CPU apps du kan få fra App Store. Til denne vejledning, skulle vise dig, hvordan du gør det ved hjælp af Lirum Enhedsinfo Lite app.

Hvordan man kan overvåge ram forbrug på en iphone

Som nævnt tidligere, theres ingen direkte, indfødte indstilling på din iPhone til at overvåge og / eller se den aktuelle RAM-størrelsen på din iPhone, men du kan bruge Lirum Enhedsinfo Lite app til at kontrollere den faktiske og anvendte hukommelse.

Sådan kontrolleres CPU-forbrug på iphone

Din iPhone kan begrænse stueur cyklus for at spare på batteriet, men i tilfælde af, at enheden er ved at løbe ud af fuld kapacitet, skal du tjekke dens CPU-frekvens. For at kontrollere CPU på iPhone, kan du bruge Lirum Enhedsinfo Lite app her også.

Hvordan man kan overvåge brugen af ​​batterier på iphone

Du kan også tjekke batteriets levetid og helbred eller udførelsen af ​​din iPhone. Men i modsætning til kontrol RAM og CPU-forbrug, som kræver en app, kan du bruge de indfødte indstillinger på din iPhone eller bruge en tredjeparts app, hvis du foretrækker det.

Tryk på batteriets sundhed at kontrollere sundhed og performance management funktion, der forhindrer uventede nedlukninger af dynamisk styre din iPhones ydeevne. Det kan også automatisk at tænde enheden fra.

Denne funktion er aktiveret, hvis din iPhone batteri cant levere maksimal effekt øjeblikkeligt , og kommer på først efter den første uventede lukning sker. Det gælder for iPhone 6 eller nyere modeller startende med iOS 13., men du kan ikke mærke effekten af ​​funktionen på de senere iPhone-modeller, da de har mere avanceret software og hardware-design.

Stadig på skærmen af ​​batteriets sundhed, kan du se oplysninger om din batterys peak performance evne og kapacitet. Sidstnævnte måler kapacitet i forhold til, når din iPhones batteri var nyt.

Hvis du bemærker kapaciteten er lavere, dens fordi batteriet kemisk aldre med tiden, således du får færre brug timer mellem hver opladning, og det påvirker dens evne til at levere den bedste ydelse.

I denne artikel, skulle dele med dig 21 tips til oprydning plads på din telefon. Hvis du implementerer disse, vil du være i stand til at tage billeder frit uden at blive bekymret om at løbe tør for plads.

Tip #: Slet ubrugte apps

Dette er den indlysende. Vi har alle apps, vi hentede på et indfald, så glemte at slette. Disse ubrugte apps kan tage op en overraskende stor mængde plads på din telefon. Ved at slette et par apps, kan du nemt gøre op til 1 GB ekstra plads på din telefon.

Tip #: slet forudinstallerede apps data

De fleste mennesker sjældent brug præinstalleret Apple apps såsom aktier, videoer og fjernbetjening. Det eneste problem er, at indtil nu, har Apple forhindret brugere fra at slette disse apps. Men med de nye iOS, Apple giver brugerne mulighed for at i det mindste slette data fra præinstalleret apps. Indrømmet, plejer dette give dig tonsvis af plads, men når du kæmper for hver megabyte, dens en solid løsning.

Tip #: finde ud af, hvilke apps tager op mest plads

For at finde ud af, hvilke apps tager op mest plads, gå til Indstillinger> Generelt> Lager og iCloud Usage, og tryk på Administrer Storage. Dette vil straks give dig et billede af, hvilke apps der beslaglægger mest hukommelse på din iPhone. Mange mennesker er chokeret over at se, hvor meget plads bestemte apps tager op.

Hvis en ubrugt app optager mere end 100 MB, mister det! Overvej også slette gamle podcasts, som kan forbruge en uforholdsmæssig mængde plads på din telefon. Hvis en bestemt app er lille, men bruger en stor mængde af plads, kan du slette netop de data, der er forbundet med at app ved at trykke på slette dokumenter og data.

Tip #: masse rensende gamle samtaler

Tekstsamtaler kan virke harmløse med hensyn til rumforbrug, men de er ofte ikke, især hvis du får mange billeder. Disse gamle samtaler bliver gemt på din telefon, så du nemt kan få adgang til dem. For at frigøre plads på din telefon, gå gennem dine gamle samtaler og klare så mange af dem som muligt.

For at slette gamle samtaler hurtigt kan du fortælle iOS at rense meddelelser efter en vis tid, sige 30 dage for eksempel. Gå til Indstillinger> Beskeder> Beskedhistorik> Hold meddelelser, og vælg derefter en tidsramme. Ældre samtaler vil automatisk blive renset.

Tip #: Sluk fotstrømmen

Foto Stream-funktionen giver dig mulighed for at holde billeder mellem din computer, iPad og iPhone synkroniseret. Det betyder, at hvis du tager et billede på din iPad, vil Photo Stream uploade en version til din computer og telefon. Det meste af Timðμ dette er en nyttig funktion. Men når du kæmper for rumproblemer, bliver Photo Stream din fjende.

Tip #: Hold ikke HDR-fotos

Som tiltalende som det er at holde al din musik på din telefon, har du sandsynligvis ikke nok plads til det. Den gode nyhed er, at PCLOUD-appen giver dig mulighed for at uploade al din musik til skyen og derefter lytte til den på efterspørgsel. Hvis du har en massiv samling af musik, kan dette være en betydelig pladsbesparende.

Vigtig

Hvorfor er mine indgående opkald direkte til Voicemail på min iPhone Opdateret til iOS 14

Hvorfor er mine indgående opkald direkte til Voicemail på min iPhone Opdateret til iOS 14

Hvorfor er mine indgående opkald sige ukendt Hvis det indgående opkald viser Ukendte eller Ukendt Caller, den der ringer telefon eller netværk kan være indstillet til at skjule eller blokere opkalds-id for alle opkald. Som standard, kun din udgående opkalds-ID-nummer vil vise ....

Løst, hvordan man tvinge genstart iPhone 12 samagame

Løst, hvordan man tvinge genstart iPhone 12 samagame

Bortset fra iPhone SE, hver iPhone, der sælges af Apple i dag, har jeg en kant til kantskærm uden en fysisk hjemme-knap. Hvis du opgraderer fra en enhed t

Sådan genstarter du iPhone iPhone X, iPhone 8, iPhone 7 osv

Sådan genstarter du iPhone iPhone X, iPhone 8, iPhone 7 osv

Force Restarting iPhone 7 er lidt anderledes end modellerne før den. Denne vejledning viser dig, hvordan du gør det.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Sådan tvinges genstart på iPhone XR

Iphone 10 skærmen er helt frosset på

Iphone 10 skærmen er helt frosset på

Jeg viser, hvordan du restartreboot din iPhone XR uden at bruge nogen af ​​knapperne. Du er sikkert her årsag din afbryderknappen ikke fungerer. Håber det hel ...

Sådan blokeres spam opkald ved at sende ukendte numre direkte til telefonsvareren på din iPhone

Sådan blokeres spam opkald ved at sende ukendte numre direkte til telefonsvareren på din iPhone

Sådan blokeres spam opkald ved at sende ukendte numre direkte til telefonsvareren på din iPhone

Enhver bevidst om viderestilling problem på IPhone 6S Plus

Enhver bevidst om viderestilling problem på IPhone 6S Plus

Hjælp Hvordan kan jeg viderestille opkald til telefonsvareren på iPhone 6

Hvordan til at administrere omstillinger Forretning Hjælp

Hvordan til at administrere omstillinger Forretning Hjælp

Lær at bruge de opkaldsfunktioner på din telefon Voicemail, viderestilling, Konferenceopkald, Call Display, Banke og foretager et opkald, mens uden for Canada.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.