Hvad det betyder at oversætte 10 millioner ord

Lets stoppe taler om 30 millioner Word Gap

I 2022 opnåede TWB en ny rekord, med dedikerede oversættere giver mere end 10 millioner ord på bare 12 måneder gennem Oversættere uden Grænser Workspace drevet af proc. about. Her er et indblik i, hvad det egentlig betyder.

Grafen nedenfor gaver, den samlede leverede ord for hver måned i 2022. Efter at have brudt alle tidligere rekorder med 1. millioner ord oversat i maj måned, december tallene var endnu stærkere med 1. 3 millioner ord leveret. De 2022 gennemsnitlige viser en stabil vækst fra 563K i ord i januar til 927K ord i slutningen af ​​året.

En rekord 228 humanitære organisationer anmodet tjenesteydelser af TWB i 2022. Nogle af de større værker var i samarbejde med Wikipedia, MÃÆ'Ã, © dicos Sin Fronteras de EspaÃÆ'Ã, ± a, amerikansk Røde Kors og det Internationale Netværk af Street Papers. De kombinerede ord leveret til disse top 5 organisationer tegnede sig for 35 procent af det samlede beløb.

Forudsat 10 millioner oversatte ord i et år for non-profit partnere var en stolt præstation for TWB. Dette repræsenterede partnerskab med over 200 humanitære organisationer, men hvad er virkelig imponerende er det indhold, som oversætterne arbejder på. Fra uddannelse materiale til fællesskabet sundhedspersonale til vejledning for traumatiserede flygtninge; og fra næringsdeklarationen for små babyer til sikkerhedsinstrukser for mennesker, der bor i konfliktområder, har TWB frivillige arbejdet på nogle virkelig slagkraftige projekter.

skriv det betalte beløb i ord:

Skriv det på det betalte beløb linje, den ene har ordet 'DOLLARS' trykt til højre. Brug en pen i stedet for en blyant, der er for let at ændre. Hvis din skriftligt ikke fylder hele rummet, tegne en lige linje igennem til enden af ​​marken, så ingen kunne redigere, hvad du skrev ned. Skriv ud i ord kun dollarens værdi - de cent kan skrives numerisk, som en brøk.

$ 10.000.000. 0: små bogstaver små bogstaver: ti millioner og 00/100 $ 10.000.000. 0: STORE BOGSTAVER store bogstaver: Ti millioner OG 00/100 $ 10.000.000. 0: Titel Case Capital Letters i begyndelsen af ​​ord: ti millioner og 00/100

$ ,: små bogstaver små bogstaver:

$ 10.000.000. 0: Sætning tilfælde Capital brev til at starte sætningen: Ti millioner og 00/100 $ 10.000.000. 0: Start Case Capital Letters i begyndelsen af ​​alle ord: Ten Million og 00/100 $ 10.000.000. 0: bindestreg-tilfælde tegnsætning - fjernede rum - erstattet - med - bindestreger: ti-millioner-and-00/100

$ ,: sætning tilfælde stort bogstav for at starte sætningen:

Lektion 1: Læs og skriv numre til 10 millioner i digitsLesson 2: Læse og skrive numre til 10 millioner i ord Lektion 3: Ordre og sammenligne tal til 10 millioner Lektion 4: Ordre og sammenligne tal til 10 millioner Lektion 5: Find den midtvejs punkt mellem to tal

Hver PowerPoint har en introduktion med eksempler, praksis spørgsmål, nogle links til spil, efterfulgt af opgaver der skal udføres selvstændigt - Flydende, Ræsonnement, problemløsning og uddybe forståelsen. Objektglassene omfatter svar til børn til selv-mærket.

Anmeldelser

Denne konsensus didnt dukke op i et vakuum. Tjenesten kampagner offentlige er arven fra en velkendt undersøgelse kaldet Meningsfulde Forskelle i Everyday Erfaring med unge amerikanske Childrenà¢ à ¢ â € šÂ¬Ã ¢ â,¬â mere almindeligt kendt som 30 Million Word Gap studyà¢ à ¢ â € šÂ¬Ã ¢ â,¬â som konkluderede, at de første tre år af et barns liv er afgørende for at fremme deres sproglige udvikling og kan have langsigtede konsekvenser for deres succes i skolen og i livet.

I 1990'erne forskerne Betty Hart og Todd Risley studerede familier fra forskellige socioøkonomiske niveauer, og fandt, at deres børn blev udsat for vidt forskellige antal ord i deres formative yearsà¢ à ¢ â € šÂ¬Ã ¢ â,¬â specifikt, 32 millioner flere ord for højere indkomst børn end for lavere indkomst børn. Den variation i eksponering tegnede sig for betydelige forskelle i børns sproglige færdigheder, når de trådte børnehave, fandt forskerne, og havde en direkte indvirkning på, hvordan eleverne klarede sig tidligt i skole.

I kvartalet århundrede siden variestudiet blev offentliggjort, har resultaterne haft en seismisk indvirkning på de nationale politikker og reforminitiativer, som omfatter kampagner, der tager sigte på at lukke 30 mio. Ordskifte, investeringer i tidlige barndomsuddannelsesprogrammer, og samarbejder mellem uddannelses- og sundhedssektoren.

Men nu er Studys-konklusionerne anfægtet af nyligt offentliggjort forskning fra psykologerne Douglas Sperry og hans kone, Linda, som fandt mindre ligeforbindelser mellem mængden af ​​ord, som børn hører og deres familys socioøkonomiske baggrund. Deres resultater har inspireret en voksende debat om, hvorvidt forstyrrelser om race og klasse har påvirket den oprindelige Studys Methodologyà ¢ â € ¢ â € â € œ og forvrænget takeaways.

Et kig på metoden

Begynder i begyndelsen af ​​1990'erne, en gruppe forskere ledet af Hart og Risley, hjemmet 42 Kansas Familiesà ¢ € ¢ € ¢ € € â € ¢ â € ¢ â € € €â €â € €â € €â € €â € €â € €â €Â €â € €â €â €â € €â € €â € €â €Â'⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ¢ og seks på offentlige assistanceà ¢ â € ¢ â € â € œ fra det tidspunkt, deres børn var 7 til 9 måneder gamle, indtil de blev 3 år gamle.

Hver måned besøgte forskerne familierne og indsamlede data i en time på de voksne børneinteraktioner, de oplevede. Observatører registrerede de familier, der tales interaktioner og tog noter om sammenhængen til kommunikation, styret af spørgsmål som: DID Caregivers deltog i deres børns leg? Hvor ofte talte de med børnene? Hvor ofte opfordrede de eller reprimand?

Efter at have analyseret de resulterende 1.300 timers observationer, fastslog Hart og Risley, at et gennemsnitligt barn i de rigere familier hørte mere end 2.000 ord rettet deres vej i den times observation, mens et gennemsnitligt barn i en familie om offentlig bistand hørte tættere på 600. På det tidspunkt, hvor børnene blev 4 år, resulterede forskerne, at disse forskelle i talesprog resulterede i et mellemrum på omkring 32 millioner ord.

Som en udvidelse af undersøgelsen fortsatte forskerne også at indsamle data om nogle af børnene fra den oprindelige undersøgelse, da de blev ældre og fandt, at børnenes tidlige sproglige evner forudsagde bedre sprogfærdigheder i grundskolen. En senere analyse støttede disse resultater op, hvilket viser, at børn, der havde været udsat for flere ord tidligt i livet, var mere tilbøjelige til at have stærkere sprogforståelse i børnehave og større ordforrådsvækst gennem grundskolen.

Nye spørgsmål om forskningen

Men kritikere af 30 millioner ordgabet advarer om, at Studys-prøven af ​​familier var alt for lille til at opretholde den bevægelse, den skabte. De peger på spørgsmål som det faktum, at kun 29 af de oprindelige 42 familier blev sporet, da deres børn kom ind i grundskolen. Derudover er kritikere som spærger spørgsmålet om, hvorvidt der var større spørgsmål af bias og systemiske uligheder på spil, der påvirket deres fortolkninger.

Forestil dig, at du er en afroamerikansk mor og du bor i et boligprojekt, sagde Douglas Sperry i et interview. Når nogen kommer til videobånd, selvom du har de bedste hensigter, og de har de bedste hensigter, vil du sandsynligvis være stille eller at tale meget?

Kritikere som Sperry og andre hævder også, at undersøgelsen favoriserer hvide, øverste og mellemklasse tale normer og fokuserer udelukkende på samtaler mellem forældre og barn, der ikke tager højde for kulturelle forskelle i, hvordan familier interagerer og kommunikerer. Vi bør anerkende foran, at der er politiske forskelle og magtforskelle mellem de sproglige dialekter, der tales, sagde Sperry, der siger ordet Gap Studys kulturelle bias undervurderer taleaktiviteter i forskellige familier.

For eksempel, mens børn synes at drage fordel af direkte interaktioner med deres forælder eller omsorgsperson, kan der være andre sproglige færdigheder, der skal opnås ved at deltage i forskellige former for tale. Til dette formål forsøgte sprears i deres seneste undersøgelse at fange en bredere sprogkontekst for de unge børn i deres undersøgelse ved at måle bystander-tale eller samtaler inden for børnenes øre, som werent rettet mod dem.

en historie om dybere uligheder

Men kritikere i den oprindelige undersøgelse og den bevægelse, der blev bygget omkring sin indramning, er generelt enige om, at voksne kan øge udviklingen af ​​børn i deres omsorg ved at tale med dem på ¢ â € â € â € â, â € â, â Størstedelen af ​​forskningen er enig.

Forskning viser ligeledes, at disse tidlige sprogudviklingsfærdigheder er vigtige for børns langsigtede akademiske succes. En 2022 undersøgelse viste, at huller i børns sproglige evner i børnehave tegner sig for størstedelen af ​​præstationsgabet mellem børn fra familier med høj og lav socioøkonomisk status. Og der har også været betydelig forskning, der forbinder tidlige interventioner som kvalitetsbesøgsprogrammer, børnepasning og pre-K med forbedrede tidlige sprogmålinger og bedre langsigtede resultater for børn.

Men Sperry og andre understreger, at forskningen om sproggab i de tidlige år kan savne mere grundlæggende takeaways om de dybere racemæssige og økonomiske uligheder, der påvirker et barns liv, der bor i fattigdom, henviser til en proces af forskningsbygning siden 1960'erne, der viser at en familie socioøkonomisk status og forældreuddannelsesniveauer stærkt form for børns læring.

Faktisk er forskere, der forsvarer Hart og Risley, ofte enige og generelt opfordrer politiske beslutningstagere til at gøre mere end fonde offentlige servicekampagner. Offentlig politik skal aggressivt konfrontere de dybere strukturelle udfordringer, som familier står over for, mens de fortsætter med at hjælpe voksne med at forstå kraften til at engagere sig i tidlige samtaler med små børn. Der er forfærdelige og bemærkelsesværdige uligheder i amerikansk samfund, siger Golinkoff, understreger punktet. Vi vil ikke være i stand til at løse ting som ordet mellemrum med palliative slags intervention, indtil vi gør noget ved disse uligheder.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Vigtig

iPhone 13 Pro v. iPhone 13 Pro Max Indien priser, centrale specifikationer, funktioner, og alt andet

iPhone 13 Pro v. iPhone 13 Pro Max Indien priser, centrale specifikationer, funktioner, og alt andet

Tag din iPhone 13 Pro Max til det næste niveau med laser foranstaltning 3M monteret skind i over 120 materialer eller uploade dit eget billede og skabe magi

Apple iPhone 13 Pro Camera gennemgang Enestående video

Apple iPhone 13 Pro Camera gennemgang Enestående video

IPhone 13 Pro Pro Max har endnu en gang revolutioneret den mobile contentcreating plads. Maksimer din kreative oplevelse og skubbe grænserne for, hvad en mobiltelefon kan udrette.

Denne browser understøttes ikke længere.

Denne browser understøttes ikke længere.

Dette er et eksempel side. Dens forskellig fra et blogindlæg, fordi det vil forblive på et sted og vil dukke op i dit site navigation i de fleste temaer. Mest

13 2 Apple iPhone 13 Pro Max 5G Dual nanosim Support Forum

13 2 Apple iPhone 13 Pro Max 5G Dual nanosim Support Forum

iPhone 13 Pro bedste pris er Rs. 119.900 som 18 December 2021. Se fulde specifikationer, ekspert anmeldelser, brugervurderinger, og meget mere. Sammenligne iPhone 13 Pro priser, før de køber online.

Refleksion til iPhone 13 Pro Max

Refleksion til iPhone 13 Pro Max

Online teknologi butik for smartphones, tablets, bærbare computere, kameraer, gadgets og tilbehør.

, 6S, 12,7S , mini , x, xs , S, 6,7,8,10,20 ,

FM 1488 Access Management Study fra I45 til FM 149

FM 1488 Access Management Study fra I45 til FM 149

CVE er en liste over poster, der hver indeholder et identifikationsnummer, en beskrivelse og mindst en offentlig reference til offentligt kendte cybersecurity sårbarheder. CVE-programmets mission er at identificere, definere og katalog offentligt afsløret cybersecurity sårbarheder.

Codrington Lagoon Ramsar Sites Information Service

Codrington Lagoon Ramsar Sites Information Service

Tillman1488 TrueFit TIG Top Grain GOATSKINKEVLAR Stretch Inserts, Unlined Double Palm Forstærket tommelfinger med Super V Thumb Design.

Landbrugs Transformation i Nepal

Landbrugs Transformation i Nepal

Denne rapport diskuterer mulige politikker og fremskridt for Kinas nye femårsplan, med fokus på at hjælpe Kina opnå en bæredygtig og robust model af urbanisering.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.