Hvad skal man gøre, hvis din iPhone Apps Wont opdatering

Hvordan du aktiverer Automatiske App opdateringer på iPhone og iPad

Pause og genstart opdateringen

Nogle gange, en opdatering får "fast." Du kan se dette visuelt, når en app ikon er gråtonet, som om det er i færd med at ajourføre, men aldrig forlader denne tilstand. Du kan være i stand til at trykke på ikonet for at pause den, og derefter trykke på den igen for at genstarte opdateringen.

Hvis det ikke virker, kan du prøve en alternativ metode til at genstarte opdatering tilgængelig til iPhone brugere med iOS 13. Tryk og hold på ikonet, indtil du ser en menu vises. Tryk på "Pause Download", og derefter vælge at "Genoptag Download".

Genstart din iPhone

Hvis alt andet fejler, kan det være at tiden nulstille din iPhone til standard fabriksindstillingerne. Oplysninger om, hvordan man gør det, så tjek vores artikel "Sådan nulstilles en iPhone til fabriksindstillingerne, uanset om du sælger det eller fejlfinding af enheden."

Relateret dækning fra hvordan man gør alt: Tech:

bemærk venligst, at eventuelle problemer med Apples App Store cant løses ved os. App Store er ejet og drevet af Apple, og de bevarer fuld kontrol over processen, der downloader og opdaterer dine apps.

Opdatering aldrig færdig

Hvis ingen af ​​disse trin for hjælp, skal du følge Æbler ejer fejlfinding retningslinjer, eller nå ud til deres support team. Da de har fuld kontrol over App Store, de er de eneste, der kan hjælpe dig med en løsning af dette problem.

Opdatering Código vises på app store

Hvis du er på iOS 12. eller 13, eller på MacOS 13 eller bedre, og kan ikke se opdateringen efter at gå igennem alle de fejlfindingstrin, bedes du nå ud til Apples support team. De er de eneste med adgang til dit Apple-id og købshistorik. Som udvikler har vi ingen mulighed for at kontrollere dit Apple-id for at finde ud af, hvorfor en app opdatering ikke vises for dig: € ”undskyld!

kan ikke opdatere app

Nu, iOS 15 er her, er spørgsmålet for mange iPhone-brugere er, om at opgradere Nowa eller vente et par måneder. Det er et rimeligt spørgsmål. Først Apple Isa tage en mere passiv tilgang end den har i fortiden, når det hovedsageligt ville tvinge nye OS-opdateringer på brugerne. Nu, hvis du bruger iOS 14, vil det vise dig, at iOS 15 er tilgængelig, men ikke underrette dig at opdatere din enhed.

Plus, kan du være wondering om iOS 15A er klar. I betragtning af hvor meget vi alle afhængige af vores iPhones, det er ikke en urimeligt spørgsmål. Der havea været nogle stenede indledende udgivelser, ligesom iOS 13, som det amerikanske forsvarsministerium faktisk advarede medarbejderne ikke at installere.

I år er der ingen grund til bekymring og masser af upside. For at være fair, er der altid nogle små bugs til at arbejde ud, ligesom det faktum, nogle brugere kan ikke aktivere muligheden for at låse din iPhone med din Apple Watch når du bærer en maske, men Apple siger det arbejder på en rettelse. Fordelene, på den anden side, er temmelig store. Her er fem af mine foretrukne grunde, du bør opdatere til iOS 15 lige nu: Â

levende tekst

Let den mest imponerende grund til opdatering til iOS 15, og de ting du vil sandsynligvis oftest bruger, er Live Tekst. Denne funktion kan du tage et billede af Texta og interagere med det. For eksempel kan du tage et billede af et telefonnummer, og tryk derefter på på det for at ringe. Ora du kan tage et billede af et dokument og derefter kopiere dele af teksten, der skal indsættes et andet sted. Det virker endda med håndskrevet tekst.

Endnu mere nyttigt, kan du markere teksten, og det har det oversat for dig. I min erfaring det virker rigtig godt. Mens Google Lens har gjort meget af det samme for et stykke tid nu, er der en reel fordel for at have det indbygget i enheden. Desuden en live tekst bruger neurale motor i din iPhone, så behandlingen sker på din enhed, hvilket gør det hurtigere og mere privat.

fokusindstillinger

Jeg har altid følt det bedste ved iPhone er, at det hjælper dig med at holde forbindelsen. Problemet er, at også sker for at være en af ​​de værste ting om iPhone. Den konstante strøm af meddelelser kan være en reel distraktion . Apples løsning er at give dig mulighed for at beslutte, hvilke kontakter og apps er i stand til at sende dig underretninger baseret på, hvad du laver ved at skabe, hvad den kalder en "Focus". Â

Du kan tænke på disse som kan tilpasses "Forstyr ikke" tilstande. For eksempel kan du oprette en "møde" Focus, der kun gør det muligt at modtage beskeder fra din ægtefælle eller børn. Det kan derefter gruppe alle dine andre meddelelser i et resumé for dig at læse senere.

En ting, jeg kan lide ved opsætning af forskellige foki til forskellige opgaver eller typer af arbejde er, at du rent faktisk kan tilpasse dit hjem skærmen baseret på, hvad apps du vil have adgang til i løbet af denne tid. Du kan også vælge at få det skjule meddelelsesbadges, som - for mig - er så store en distraktion som underretninger. Endelig, når du sætter en Focus, kan du aktivere en auto-svar, at lade folk vide din status.

safari udvidelser

Med iOS 15, er Apple gør Safari på iPhone mere funktionel ved at lade dig bruge web extensions. Ærligt, kan Mac være den største støttemodtager, fordi dette skridt kunne motivere udviklere at skabe reelle udvidelser til Safari nu, at de også kan bruges på iPhone.

Lige nu, den valg er begrænset, men de udvidelser, der eksisterer arbejde nøjagtig som de ville på din Mac. Hvis en app, du har installeret på din iPhone har en forlængelse, vil det spørge dig, hvis du ønsker at tilføje det, når du starter Safari. Ellers kan du finde dem i et særligt afsnit i App Store. Jeg er fan af de udvidelser fra Grammarly, 1Password, og Amplosion, som er et praktisk værktøj, der omdirigeringer Google Amp links til den oprindelige hjemmeside kilde.

nye safari faner

Selvfølgelig har Apples redesign af Safari på iPhone været lidt kontroversiel. Det er i høj grad skyldes, at Apple havde kombineret navigation og værktøjslinjen nederst i en ny brugergrænseflade, der proppet en masse i en lille space og generelt gjort det sværere at gøre næsten alt.

Den ene fordel ved denne konstruktion, som, til Apples kredit, fik bedre i løbet af beta-perioden, er, at det er langt lettere at navigere gennem faneblade. Fordi de er på bunden, de er inden for rækkevidde af tommelfingeren, når du holder din iPhone og bruge det med den ene hånd. Derudover, når du se alle dine faner, de er i en kort visning i stedet for Rolodex-lignende arrangement før. Indstillinger for tilgængelighed per-app:

Nogle gange, Apples bedste funktioner er ikke indlysende eller let at finde, fordi de er gemt væk i indstillingerne for tilgængelighed på enheden. Mens selskabet fortjener ros for at bygge i en masse gode værktøjer til folk med syn, hørelse eller mobilitet udfordringer, nogle af disse funktioner er nyttige for alle, og skal være lettere at finde.

For eksempel iOS giver dig mulighed for at styre størrelsen af ​​tekst, der vises på skærmen. I fortiden, var der en global indstilling, der anvendes på tværs af alle apps. Nu, i iOS 15, kan du indstille individuelle tekst størrelser til forskellige apps. Det betyder, at hvis du ønsker at øge tekststørrelsen i dine beskeder eller e-mail, kan du gøre det uden at skulle øge det til andre apps.

En mere organiseret udseende: Det er nemt at lade skærmen hjem bliver rodet med alt for mange apps, hvilket gør dem du bruger ofte svært at finde. Æbler nye App Bibliotek funktion vil automatisk organisere dem for dig, krympning, hvad der engang var sider af apps til én skærm.

Apple også har redesignet widgets. Theyll indeholde mere information og være lettere at få adgang. Du kan fastgøre dem på ethvert hjem skærmen, eller se dem i et Smart Stack, der vises automatisk på et bestemt tidspunkt på dagen, eller når du er i et bestemt sted. Youll også være i stand til at vælge, hvor stor du vil have dem til at være.

Billede i billede: Evnen til at holde se en video eller ophold på et FaceTime opkald, mens du tjekker din e-mail eller sms'er nogen samtidig bør glæde de multitaske i verden. Youll har mulighed for at spille videoen i et lille vindue på skærmen, eller bare køre lyden i baggrunden.

Smartere messaging: youll være i stand til at pin dine vigtigste samtaler til toppen af ​​skærmen. Og når at reagere på gruppebeskeder, vil du være i stand til at skabe samtale tråde med inline svar. Youll også være i stand til at mærke bestemte personer i samtalen for at sikre de ser din besked.

Forbedret privatliv: Senere på året, Apple siger, vil App Store produktsider funktionen nem at læse sammenfatninger af apps privacy praksis at give dig en bedre idé om, hvad youre give op, hvis du downloade dem.

Apple også vil hjælpe dig med at skifte eksisterende online-konti, som du er i øjeblikket at logge på med en anden tjeneste, såsom Facebook eller Google, er muligheden for Apple rulles ud sidste år. Selskabet siger sin log-in løsning gør mere for at beskytte dine personlige oplysninger.

Bedre kort: Youll har mulighed for at sætte dine kort op til en cykeloplevelse. Theyll tage hensyn til både cykelstier og veje, når du planlægger din rute, samt advare dig om store bakker og trapper undervejs.

Konversation Oversættelse: Æbler Ny oversættelsesapp vil automatisk registrere, hvilke af 11 sprog der talt bliver talt og giver en real-time oversættelse. Andre enheder har lignende kapaciteter, men det, der gør Apple unik, er, at oversættelsen foregår på selve enheden, ikke på en skyserver. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre sig om, at dine private samtaler bliver sendt til skyen til behandling.

Jeg har slukket automatisk download af app opdateringer. Jeg åbner App Store og tryk på Opdater alle. Jeg indser, at det vil tage for lang tid, eller jeg er på den forkerte dataforbindelse. Jeg vil bare stoppe opdateringen alligevel. For nu ser jeg ikke nogen måde at gøre det på. Jeg forsøgte at slukke wi-fi og data. Det stopper downloaden, men efterlader alle køer til opdateringen i en utilgængelig tilstand.

I øjeblikket er der ingen knap måde at annullere eller stoppe alle opdateringerne startet ved at trykke på "Opdater al" -knappen, måske i en fremtidig udgivelse af iOS, vi kan få en annullere alle eller pause alle. Indsend dit feayback til Apple, her.

Du skal logge ind for at besvare dette spørgsmål

På mandag ruller Apple ud en efterlængt privatlivsfunktion til iOS. Den nyeste version af Companys Mobile Operating System, IOS 14., vil bede iPhone og iPad-brugere til at fravælge sporing i apps, der overvåger deres adfærd og deler de data med tredjeparter.

Denne nye funktion er et vigtigt skridt for brugerens privatliv, da det giver folk mere kontrol over deres mobiltelefonappedata og hvordan det bruges af virksomheder, som Facebook og Google, til at målrette annoncer. Samtidig har farten frustrerede appudviklere og tekniske virksomheder, der har påberåbt sig reservoiret af brugerdata i årevis, og som frygter, at de sandsynligvis vil blive afskåret fra det i den nærmeste fremtid.

Med applikationen af ​​App Tracking Transparency vil apps have brug for brugere tilladelse til at få adgang til en bruger IDFA før Conduction Tracking, som kunne indeholde Indsamling Brugerdata til at sælge til Data-mæglere eller forbinder en bruger-appdata med tredjeparts data, der blev indsamlet for at målrette annoncerne. Disse nye regler, Apple har sagt, vil også påvirke andre app-processer, herunder deling af placeringsdata med datagræglere og implementering af skjulte trackers med henblik på Gennemførelse Ad Analytics. Nogle annonceindustriens eksperter mener, at et stort antal brugere vil fravælge sporing, når den nye apps tracking-gennemsigtighedsfunktion går live.

De vil se en simpel pop-up, der i grunden beder dem om at besvare spørgsmålet om, er de okay med at blive sporet eller ej? Hvis de er, går det videre, Apple CEO Tim Cook forklaret i et interview med Kara Swisher tidligere i denne måned. Hvis de ikke er, er sporingen slukket for den pågældende person i forhold til den pågældende app.

På samme tid har denne nye Apple-funktion frustreret andre teknologivirksomheder, der stoler stærkt på disse data for at understøtte deres webannonceringsvirksomheder. Google har annonceret en række ændringer i sine Google ADS-systemer efter meddelelsen om de nye Apple Privacy-funktioner. Opdateringen har også ført til en ret offentlig kamp mellem Facebook og Apple. Facebook har kørt en måneder lang mediekampagne, der hævder, at æblerændringer vil skade de personlige annoncer, der understøtter små virksomheder. Ændringen er faktisk mere tilbøjelig til at skade Facebook, forudsat at mange Facebook-brugere vælger.

Vigtig

Alcatel Go Flip 3 og Alcatel SmartFlip lancering i US Kaios

Alcatel Go Flip 3 og Alcatel SmartFlip lancering i US Kaios

Detaljerede funktioner og specifikationer til Alcatel GO Flip 3 SmartFlip til Metro, ATT, Cricket, Tmobile. Plus diskussionsforum og fotos

Samsung Galaxy A22 5G gennemgang

Samsung Galaxy A22 5G gennemgang

Vend dine yndlingsfotos i bedøvelse vægudsmykning. Bare et par enkle trin fra din telefon og leveret direkte til din dør.

En weekend med Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G Her er hvad jeg kunne lide, og hvad efterlader dig beder om mere

En weekend med Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G Her er hvad jeg kunne lide, og hvad efterlader dig beder om mere

SIM-kort har været så meget nyttigt for alle, der ejer en mobiltelefon. Den lille chip giver os mulighed for at holde forbindelsen ved hjælp af internettet og sende og modtage meddelelser og opkald ... ed nogle spørgsmål. Nå, har ESIMS kommet til at undgå alle disse problemer. I denne artikel vil vi forklare i detaljer, hvordan man bruger en esim.

Google Assistant Setup.

Google Assistant Setup.

Opdag, hvordan Google Assistant er integreret i Bose Smart Products, og hvad det kan gøre for at hjælpe med at gøre så mange ting lettere.

Tfrecipesabout.

Tfrecipesabout.

Heres den nye LG Aristo 5. Følg mig på Instagram HTTPInstagram. omkevinbreezetv kevin brise tech community httpkevinbreeze. Omcommuni ...

Samsung Galaxy A50 Aktiver Deaktiver App

Samsung Galaxy A50 Aktiver Deaktiver App

Oplever du problemer med Samsung gratis App ikke fungerer, eller plejer lade dig slutte Denne artikel vil vise dig let rettelser.

Sonoff Smart Devices er integreret i Samsung SmartThings app

Sonoff Smart Devices er integreret i Samsung SmartThings app

Få Samsung Galaxy A52 5G SMA526U Support til emnet Samsung Smart Switch Mobile. Find mere Stepbystep Device Tutorials on Att. om.

Er det godt at bruge SD-kort Standard Opbevaring hvordan man gør det

Er det godt at bruge SD-kort Standard Opbevaring hvordan man gør det

Hvordan kan jeg oprette et SD-kort som standard opbevaring på min Android-telefon

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.