Du skal muligvis opdatere din browser

Tilbud iPad Pro Magic Keyboard 106 off, Apple Watch Series 5 250, Anker iPhone salg, mere

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Vælg et land

Appleinsider støttes af dets publikum og kan tjene provision som Amazon Associate og Affiliate Partner om kvalificerende køb. Disse affilierede partnerskaber påvirker ikke vores redaktionelle indhold.

Now "Sliding Indgangsudstyr Cover," er en nyligt afsløret patentansøgning, med en noget mindre markedsføring-venlige navn til tastaturet. Elementer af det går tilbage til 2022, så de fleste af det er at beskrive Magic Tastatur som vi har lært at kende det.

Selv det er fascinerende, selv om, fordi det betyder, at der er oplysninger om, hvordan dens to-hængsel design er opnået. Det er også et kig på alternative tilgange, der kunne endnu bruges i fremtidige versioner.

Så når den er lukket, forsiden og bagsiden af ​​sagen synes at være viklet rundt om cylinderen. På at åbne den, selvom den øverste tilfælde bevæger sig lidt mere fri af cylinderen. Det adskiller fra det, bortset fra en fælles tilslutning af meget midten.

det lag slides lidt ud, strækker fodaftryk af enheden, og give plads til en hængslet top halvdel. Det er ikke klart af patentansøgninger tegninger, om dette glidende udvidelse er fastgjort til den øverste halvdel.

Det er mest sandsynligt, at detaljerne i denne patentansøgning kommer fra Apples iterative udforskning af ideen. Det er mere sandsynligt, at Apple har indgivet en patentansøgning for at dette kan blokere andre selskaber bruge den idé, snarere end at det nødvendigvis planer om at bruge selve forslaget.

Den aktuelle Magic Keyboard til iPad Pro er formentlig en videreudvikling af denne forskning, et næste skridt, der førte til den enhed, vi kender. Men så god som den aktuelle enhed er, dens hængsel system betyder at IPAD Pro svæver direkte over de øverste rækker af tastaturet.

Denne patentansøgning er krediteret til fire opfindere , herunder John Raff. Hans tidligere arbejde til Apple omfatter givet patenter at gøre med bevægelige paneler og enheder, men tilsyneladende alle for "Apple Car" snarere end iPad.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Amazon tilbyder nu nogle af de allerførste rabatter på Apples nye White Magic tastaturer til de nyeste M1 iPad Pros hovednavn ved den 12. -inch model på $ 329. 8 afsendt. Ned fra $ 349, du leder på den første Amazon rabat til dato på $ 19 off og en sjælden chance for at redde. Best Buy kunder, der ikke har noget imod at gå open-box rute kan også hente en op fra $ 299. 9.

Apples Magic Keyboard var bare opdateres sammen med den helt nye M1 iPad Fordele med sammenknebne design til at rumme de lidt tykkere tabletter. Selvom det mest bemærkelsesværdige ændringer er thata tilbehøret kommer nu i hvid, der leverer et slankt udseende til at supplere din tablet. Ellers hele oplevelsen er meget det samme som før. De unikke flydende hængsel design par med Smart Connector support og et indbygget USB-C for at tanke din enhed, samt en baggrundsbelysning tastatur og indbygget pegefelt at fuldføre funktioner. Få et nærmere kig Ina vores hands-on review og derefter hoved nedenfor for mere.

Hvis du er rokkende 11-tommer version af Apples M1 iPad Pro, kan du også drage fordel af stort set de samme besparelser nævnt ovenfor på den kompatible hvide Magic Tastatur. Lige nu, Amazon har tilbehøret noteret til $ 289. 9, der er kun den anden bemærkelsesværdige rabat til dato. Du kan også gå den åbne boksen rute på Best Buy for $ 256. 9, samt. Andre end at blive designet til den mindste af Æbler nyeste iPad Pros, denne ene har alle de samme funktioner som den ledende deal.

Så go fuldføre dine iPadOS opgradere ved at løfte denne igangværende Apple Blyant 2 rabat, der er faldet et must-have tilbehør ned til $ 110. Selvom du ikke har investeret i Pro Say of Apples lineup, søger den helt nye iPad Mini 2022 at være ret den overbevisende enhed, og ser også en forudbestillingsrabat til $ 459.

Shop Digitalkameraer, 35mm kameraudstyr, fotoskrivere, hjemmebiograf, dvd-afspillere, autoriseret forhandler Canon, Sony, Nikon, Apple, Olympus, Panasonic, Kodak, JBL, Mino

Apple Magic Tastatur Funktioner:

Det helt nye magiske tastatur er en fantastisk følgesvend til iPad Pro. Det har den bedste skriveoplevelse nogensinde på iPad, en trackpad, der åbner nye måder at arbejde med iPados, en USB-C-port til opladning, baggrundsbelyste nøgler og for- og bagbeskyttelse. Med et nyt flydende cantilever-design vedhæfter iPad Pro magnetisk og giver dig mulighed for at justere jævnt til den perfekte synsvinkel for dig.

Hvis du vil gøre din iPad Pro til en fuldtids arbejdsmaskine, kan du ikke gå langt forkert Apples eget magiske tastatur. Premium tastaturet gør din iPad til en bærbar computer øjeblikkeligt uden nøjeregnende parringsproces og ingen klipning ind og ud af en sag.

Og lige nu kan du score 12. -Inch-modellen med over $ 100 fra via Amazon. Dette er en kamp for en rekord-lav pris, den har ramt kun en gang før. Vi ved ikke, hvor længe denne aftale vil vare, så vent ikke på at placere din ordre.

Apple Magic Keyboard til iPad Pro -Inch

Det er ikke ofte, at vi ser store rabatter på First Parts Apple Tilbehør, men i dag er en af ​​disse dage. Premium Magic Keyboard til 12. -inch iPad Pro er ned til en rekord lav pris på Amazon. Handle hurtigt til at snag en.

For mange mennesker strækker Ipad Pro linjen mellem en fuld bærbar computer og en tablet, selvom iPados, der får evnen til at understøtte mus og trackpad input, har virkelig øget sin brugervenlighed for mange mennesker.

Det giver dig den fysiske indtastning oplevelse af sine laptop tastaturer, komplet med baggrundsbelysning, samt en multi-touch trackpad for at navigere iPad's UI. Det behøver heller ikke at være parret. I stedet virker det via Smart Connector og magnetisk fastgøres til bagsiden af ​​din iPad Pro. Det har endda USB-C pass-through opladning, så du kan holde din iPads USB-C-port fri til at tilslutte en USB-stick eller et andet tilbehør.

Var nu halvvejs gennem ugen og fremhævede en samling af nye tilbud headlined af æbler Seneste iPad Pro Magic Keyboard. Thats sammen med Apple Watch Series 5 på $ 250 og et anker iphone tilbehør salg fra $ 13. Hit hoppet for alt det og mere i de nyeste 9to5Toys frokostpause.

æbler Seneste iPad Pro Magic Keyboard Hits $

Opfrisket til at gå langs de helt nye M1 iPad-proffer, der lancerede tidligere året, Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Disse små tilpasninger til side, du ser stadig på den samme elskede oplevelse, der leverer et unikt flydende hængseldesign og baggrundsbelysningstastatur med en indbygget trackpad. Theres også Smart Connector Support og en USB-C-port til opladning af opladning. Få et nærmere kig på vores hands-on anmeldelse.

Resultat Apple Watch Series på $

Woot tilbyder nu et udvalg af tidligere generation af Apple Watch-modeller i certificeret renoveret tilstand, begyndende på $ 115. En bestemt standout er Apple Watch Series 5 GPS 44mm atâ $ 250. Det er ned fra sin oprindelige $ 429 pris og markerer den bedste pris på året â € $ 10 under vores tidligere nævnelser. Der er også GPS + cellulære tilbud og mere på salg.

Anker lancerer iPhone tilbehør salg fra $

Anker er sparker af et nyt midt uger salg i dag, diskonteres et udvalg af iPhone og Android Essentials, projektorer, smarte hjemmekameraer og meget mere. Prissætning starter på $ 13, men Headlining Salget er en sjælden rabat på Powerwave 2-in-1 Magsafe Stand på $ 36. Normalt henter $ 43 for den hvide model, du kigger på kun den anden rabat til dato med $ 7 i besparelser. Levering af et strømlinet hvilested til din iPhone 13 og AIRPODS, denne 2-i-1 oplader fra Anker pakker en MAIN 7. W MAGSAFE MOUNT, det er ved siden af ​​en sekundær 5W Qi-pude, der sidder under. Dykke ind i vores testet med 9to5toys reviewâ for et nærmere udseende.

Emersons HomeKit-Aktiveret Sensi Termostat S Til salg fra $

Amazon tilbyder nu Emerson Sensi Touch HomeKit Termostat for $ 129. Typisk hente $ 160, så kigger du på 20% i besparelser, mens du slår vores tidligere omtale med $ 1. Dette kommer også inden for $ 10 af den bedste pris WEVE set i hele 2022. Da faldet sætter ind og køligere vejr begynder at komme under frysning, er det ikke den perfekte tid til endelig at bringe nogle klimakontrol i dit smarte hjem. Kompatibel med Siri, Alexa og Google Assistent ud af boksen, Emersons Sensi Touch Termostat  Giver dig mulighed for at styre varme med bare din stemme eller den indbyggede berøringsskærm. Der er også evnen til at indstille skemaer og Automations også. Du kan også score standardmodellen på $ 79.

Airpods er nu ned til $

Sikker på, at disse arent det nye tredje generationspar, der netop lancerede i sidste måned, men de tidligere tidligere generation Apple Airpods leverer stadig mange af de mest bemærkelsesværdige funktioner som Hey Siri støtte og den eftertragtede H1 chip til hurtig parring og en sand trådløs design. Du vil også finde 24 timers afspilning med den lynlige opladningssag, også.

Bedste handelsaftaler

9to5macâ Også fortsætter faner på alle de bedste handelsaftaler på iPhone, iPad, MacBook, Apple Watch og mere hver måned. Sørg for at tjekke disse måneder bedste handelsaftaler, når du beslutter dig tid til at opgradere din enhed. Eller simpelthen går over til vores handelspartner direkte, hvis du vil genbruge, handle eller sælge dine brugte enheder til kontanter og støtte 9to5mac i vejen!

Hvad skal man vide

Det magiske tastatur med Touch ID er en opdatering af det originale magiske tastatur, der er temmelig ligner originalen, medmindre det har en Touch ID-knap. Dette tastatur blev oprindeligt afsendt med den første M1 iMac, men det er fuldt kompatibelt med alle M1 Mac'er og kan også oprette forbindelse til din iPad, iPad Air eller iPad Pro.

Mens det magiske tastatur med Touch ID er kompatibelt med iPads, fungerer Touch ID-funktionen kun med M1 Mac'er. Denne funktion virker ikke med nogen iPad, herunder M1 iPad Pro. Tastaturet selv forbinder og fungerer i andre henseender, men det er ikke kompatibelt med Touch ID-funktionen på iPads og tilføjer ikke Touch ID-funktionen til M1 iPad Pro, der ikke har nogen indbygget fingeraftrykssensor.

Sådan afbrydes et magisk tastatur fra en iPad

Du kan bruge dit magiske tastatur med flere enheder ved manuelt at parre hver gang du vil skifte, eller ved først at parre til din iPad, og derefter tilslutte den i din Mac med et lynkabel. Det vil automatisk oprette forbindelse til din Mac, og du kan derefter tage stikket ud af stikket. Hvis du slukker Bluetooth på din iPad, kan du undgå eventuelle konflikter fra at bruge dette trick til at bruge et magisk tastatur med flere enheder uden manuelt at parre hver gang.

For at slukke for Bluetooth skal du blot følge trin 2-3 fra det foregående afsnit, og tryk på Bluetooth-skiftet. Det vil midlertidigt slukke for Bluetooth og frakoble tastaturet. Når du tænder Bluetooth på senere, vil tastaturet og andre Bluetooth-enheder automatisk oprette forbindelse.

Hvis du vil have en mere permanent afbrydelse, kan du få iPad Glem dit tastatur. Tastaturet forbinder ikke længere til din iPad, og du bliver nødt til at genoprette det ved hjælp af den proces, der er beskrevet i det foregående afsnit, hvis du vil bruge tastaturet og iPad sammen igen i fremtiden.

Hvorfor fungerer ikke Magic Keyboard Touch ID-funktion med iPads?

Touch ID-funktionen i det magiske tastatur er kun designet til at fungere med M1 Mac'er. Det betyder, at du kan bruge det med en M1 iMac, Mac mini eller MacBook Air, og brug fingeraftryksensoren til at logge ind, betale for ting gennem Apple Pay og andre relaterede funktioner.

Når tastaturet er tilsluttet til en anden enhed, er knappen TOUCH ID ikke aktiveret. Det betyder, at det ikke kan give input til Touch ID-funktionen på en hvilken som helst iPad, der har en indbygget fingeraftrykssensor, og det tilføjer ikke TOUCH ID til M1 iPad Pro, der ikke har nogen fingeraftrykssensor overhovedet.

Hvis du konfigurerer tastaturet med en anden enhed, skal du først unpair det magiske tastatur til at parre det med din iPad. Hvis problemet er tilslutning, er andre rettigheder til iPad Bluetooth-problemer med at sikre, at Bluetooth er tændt og genstarter begge enheder. Kontrollér også, at din iPad er aktuel med den nyeste software fra indstillingerne> Â Generalâ> Â Software Update.

For at forbinde et magisk tastatur til en Mac, skal du starte med at tilslutte tastaturet til din MacBook Pro, Mac mini eller MacBook Air med den medfølgende USB til lynkabel og skifte tastaturet på. Aktiver derefter Bluetooth på din Mac fra Bluetooth-ikonet i menulinjen eller systemindstillingerne> Bluetooth. Når de to enheder parrer, vil du se det magiske tastatur i vinduet Bluetooth Preferences.

Det er på tide at opgradere din browser

Magic tastatur er fantastisk, men temmelig dyrt. Som du forventer, at det var god kvalitet, og alt fungerer godt, men tastaturrummet er temmelig proppet på den 11 version, hvis du er brugt til et fuld størrelse tastatur. Fungerer godt for at holde en iPad op, så du kan se videoer med det i sengen. Absolut en god investering, hvis du planlægger at bruge iPad produktivt, og den ekstra beskyttelse vil altid være nyttig. De faktiske nøgler er fantastiske, og har fantastisk rejse, klik og er fantastisk at skrive på. Baggrundsbelysningsfunktionen er også nyttig til brug i lavt lys.

Vigtig

Apple TV 4K 2021 anmeldelse NY Fjern kan ikke gøre op til høj pris

Apple TV 4K 2021 anmeldelse NY Fjern kan ikke gøre op til høj pris

Bestil Apple TV 4K 32GB på CoolBlue. Bestilt før 2359 leveret gratis i morgen. Coolblue noget for et smil.

Apple Watch Series 5 GPS Cellular, 40mm Guld Aluminium Case med Pink Sand Sport Band SM ML Walmart. om.

Apple Watch Series 5 GPS Cellular, 40mm Guld Aluminium Case med Pink Sand Sport Band SM ML Walmart. om.

Apple Watch Series 5 Specifikationer og funktioner Apple Watch 5 er den seneste SmartWatch fra Apple, det lykkes den nu ophørte Apple Watch 4. Watch 5 kommer i en sofistikeret design thats klassiske

Apple event Watch Series 7 Med slankere design, iPad mini med 5G Lanceret

Apple event Watch Series 7 Med slankere design, iPad mini med 5G Lanceret

Her er de store nye funktioner, vi ønsker at se med det kommende Apple Watch Series 7.

Apple Watch Series 7 er ude nu i de britiske Heres hvor man kan købe

Apple Watch Series 7 er ude nu i de britiske Heres hvor man kan købe

Apple Watch Series 7 blev annonceret under Californien Streaming begivenhed. Her er hvad vi ved om dens funktioner, design, prissætning, mere.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Bluetooth er en trådløs forbindelse, som bruges til at oprette forbindelse til din Apple Watch. Du kan også bruge Bluetooth til at oprette en forbindelse til e. . et trådløst headset.

Sådan Fix Apple Watch Data Syncing Problemer

Sådan Fix Apple Watch Data Syncing Problemer

Vi har en fejlfinding guide for, hvordan man løser, når et Apple-ur ikke vil forbinde med din Peloton-cykel eller vil ikke parre. Weve har set sporadiske problemer for nylig omkring dette.

Amazon. Om Eve udvider Apple HomeKit Smart Home, Bluetooth Range Extender til Eve tilbehør, udvider rækkevidde til 8 Eve tilbehør Elektronik

Amazon. Om Eve udvider Apple HomeKit Smart Home, Bluetooth Range Extender til Eve tilbehør, udvider rækkevidde til 8 Eve tilbehør Elektronik

Theres så meget at udforske på et Apple ur, det ville være en skam, hvis du kun brugte en brøkdel af de funktioner, som gadgeten tilbyder.

Amazon. about Apple Watch Series 4

Amazon. about Apple Watch Series 4

Hovedtelefoner mistede Wunderfind hjælper dig med at finde din tabte enheder på få sekunder.

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

Apple Watch holder får bedre og bedre hvert år. Her er hvad du behøver at vide om æbler superpopular SmartWatch linje.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.