Din browser er ikke understøttet.

Hvordan kommer man til DART Jordan Creek Town Center i West Des Moines med Bus

Vores dametøj butik i West Des Moines er de førende damemode boutique destination i Des Moines og centrale Iowa-området. Vi tilbyder et stort kurateret udvalg af kvinders designer tøj, denim, sko, smykker og andre mode tilbehør. Vores udvalg af designer denim er den største i Midtvesten. Arrangeret i vores unikke denim bar, over 35 fod af reoler foret med mere end 150 passer og stilarter mænds og kvinders designer denim.

Siden åbningen i 2022 vores tøjforretning har serviceret tusindvis af kunder fra hele Midtvesten. Vi er kendt for vores kundeservice og har været valgt som den øverste womens tøjforretning i Des Moines område og staten Iowa flere gange.

Uanset om du køber til dig selv eller til en gave, vore erfarne stylister er eksperter i at finde dig den perfekte indretning og stilfulde elementer for enhver sæson eller lejlighed. Vi sætter en stor ære i at yde en high-end boutique oplevelse i en afslappet og ikke-truende shopping miljø, hvor enhver klient, uanset alder eller køn føler sig velkommen.

Hos Blond Genius vi stræber efter at give en sjov og givende arbejdsmiljø for vores medarbejdere. Vi er altid på udkig efter høj energi og passionerede personer, der nyder at hjælpe folk og elsker mode! Kontakt os venligst på ovenstående oplysninger, hvis du er interesseret i at deltage i vores team.

Shoppere får lidt hjælp denne feriesæsonen med en af ​​deres kæledyr peeves: parkering. En ny mobil app fra Jordan Creek Town Center kan hjælpe de besøgende finde mindre overbelastede områder af West Des Moines indkøbscenter parkeringsplads.

Ved at bruge varme maps aktiveret af GPS-data, app viser, hvor åbne rum er på top shopping gange, sagde Randy Tennison, Jordan Creek general manager. Jordan Creeks parkeringsarealer vil Showa op som grøn, gul og rød på app, afhængigt af indkøbscenter trafik. Rød indikerer området er 75 procent fuld; gul 50 til 75 procent besat; og grøn 0-49 procent fuld.

Parkering har altid været en af ​​de øverste klager på Jordan Creek og andre generelle vækst egenskaber, sagde han. "Hos Jordan Creek der er områder, der er fulde det meste af tiden, men der er andre områder, hvor man kan næsten altid finde parkering," sagde han.

Ikke flere overnatninger

Som weve set som årene går på, har der været svindende interesse fra forhandlere, der ønsker at være åbne hele natten, sagde Tennison. Younkers, hvilket er i indkøbscentret, og Old Navy, som er i Village-området Jordan Creek, er undtagelserne. Younkers åbner ved 5 s. . Torsdag og ikke tæt indtil 11 s. . Fredag. Old Navy åbner kl 4 s. . Torsdag og lukker ved midnat fredag.

Valley West Mall, Merle Hay Mall og Southridge Mall også vil være åben fra 6 s. . til midnat torsdag. Valley West og Merle Hay vil genåbne på 6 a. . Fredag, og Southridge på 10 a. . Fredag.

Thanksgiving bacon

Tjenestemænd tilbyder en 10 procent rabat på billetter til søndag. Merchandise herunder bacon strømpe hatte, bold kasketter, T-shirts, sokker, bælter, chokolader og candyfloss vil blive diskonteret 20 procent Thanksgiving Day til søndag.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Blond Genius Dame Tøj Store, Boutique West Des Moines, IA

Kvinders tøj butik, der tilbyder en kurateret samling af smarte, unikke dametøj, smykker og tilbehør. Din butik byder Style Eksperter, dygtige medarbejdere, der tilbyder aptering råd, mode tips og tricks, previews af nye kollektioner og flere, og det er altid gratis .

Oura West Des Moines placering beliggende i Jordan Creek Mall har afsonet kunders siden 2022 og udvidet i 2022. Uanset hvilken af ​​vores medarbejdere hjælper dig, vil du forlade glad. Vi tilbyder fanatisk kundeservice og produkter såsom tabletter, hotspots, forudbetalt, efterbetalte og hjem tjenester. Vores butik ligger ved siden af ​​børnene spille område og har en stor skærm TV, så du kan se sport i vores komfortable venteområdet for en kort tid. Youre sikker på at forlade tilfreds, når du er færdig med at handle på denne placering. Stop ved hvis du er shopping i West Des Moines eller live i Clive, Waukee, eller Des Moines metro.

Tilbyder nu: KØB ONLINE, afhente CURBSIDEBUY ONLINE, samle op på STOREREGULAR HOURSMonday: 10:00 - 7PMTuesday: 10:00 - 7PMWednesday: 10:00 - 7PMThursday: 10:00 - 7PMFriday: 10:00 - 9PMSaturday: 10:00 - 9PMSunday: 11:00 til 06:00

Jordan Creek Town Center

Vi har de hotteste kvinders kjoler til at tilføje til din garderobe. Føl dig selv i blomster og søde flæser på en dag ud. Så skifte gear med en sexet Bodycon eller en sød mini kjole på en sjov aften i byen.

Vær på forkant med det med de nyeste stilarter fra Forever 21! Klæd dit look af dagen i off-the-skulder toppe, Camis, og knap-front skjorter. Op ante, med en sexet paillet top til din aften i byen. Shop kvinders toppe fra $ 3. 9.

Kom shoppe vores smukke plus size stilarter på Forever 21. Oplev de hotteste stilarter og tøj til din hverdag. Altid på trend, så har vi et fantastisk udvalg af plus size denim, plus size jakker, og plus størrelser kjoler.

Ønsker en garderobe forandring? Kom og se vores herretøj på Forever 21. Vi har fået alle de nyeste trends og mest ønskede stykker ajour. Uanset om du sparker det afslappet eller går alle ud, fik vi du dækket.

FAQ.

Velkommen til Forever 21 Jordan Creek Town Center butik i West Des Moines, IA - sikker, ren og fuld af den nyeste tøj og tilbehør til kvinder, mænd og piger. Tilbyder jeans, toppe, jakker, shorts, sko og badetøj, er vi forpligtet til at levere trends og stilarter inklusiv for alle. Vi ønsker at du skal have det sjovt, til at udtrykke dig, og for at være. godt, du! Besøg Forever 21 ved 101 Jordan Creek Parkway og finde noget nyt. Siden 1984 Forever 21 har bestræbt sig på at have en positiv indflydelse ikke kun inden for vores butikker og virksomhedernes familie, men også på miljøet og på de hundredvis af sælgeren produktionsanlæg i hele verden og deres medarbejdere.

Oversigt

Vi er fast besluttet på at være den bedste! Ata Hummus Mediterranean Grill, vores gæster er de vigtigste mennesker i vore dage. Til hjælp os med at opretholde den service og kvalitet, som du forventer, vi håber du vil tage et øjeblik at lade os vide, hvordan vi laver.

Jordan Creek Town Center er et indkøbscenter i byen Des Moines, Iowa. Det er den største indkøbscenter i staten Iowa med et samlet brutto leasable areal på 1,340,000 kvadratfod.

Bemærkelsesværdige steder i området

Spekulerer hvordan man kommer til DART Jordan Creek Town Center i West Des Moines, USA? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til DART Jordan Creek Town Center med trin-for-trin anvisninger fra den nærmeste offentlige transit station.

Moovit tilbyder gratis kort og levende retninger for at hjælpe dig med at navigere gennem din by. Vis tidsplaner, ruter, tidsplaner , og finde ud af, hvor lang tid tager det at komme til DART Jordan Creek Town Center i realtid.

Vil du se, om der er en anden rute, der får dig der på et tidligere tidspunkt? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller gange. Få retninger fra og anvisninger til DART Jordan Creek Town Center let fra Moovit App eller hjemmeside.

Vi gør ridning til DART Jordan Creek Town Center let, hvilket er grunden til mere end 930 millioner brugere, herunder brugere i West Des Moines, tillid Moovit som den bedste app til offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, moovit er din all-in-one transit app, der hjælper dig med at finde den bedste bus tid eller tog tid til rådighed.

Beliggenhed

Hvid og sort er grundlaget for det hele. Livet som du ønsker det. Succes som du definerer det. Og den måde, du ønsker at bære, dag og nat. Stil og stof , 24/7. Ubesværet, raffineret udseende, der føler skræddersyet.

Nye kollektioner ankommer hver måned, alle fyldt med alsidige udseende at glæde enhver kvinde. Gennem vores bløde stoffer, unikke farvepalet og eksklusive mønstre og prints, vi fortolke de tendenser, du gøre dem til din egen. Plus tilbyder vi en række størrelser at smigre hver figur, herunder Petite, Kvinders og Tall stilarter.

URBANDALE, CLIVE, VAN METER, Cumming, Elkhart, ALLEMAN, Norwalk, DALLAS CENTER, Waukee, DE SOTO, Carlisle, SAINT MARYS, INDIANOLA, Pleasant Hill, Clive, GRIMES, WOODWARD, WINDSOR HEIGHTS, SHELDAHL, Earlham

Younkers Salon & Spa. Zales. Information & Events. Jordan Creek Town Center er beliggende på 101 Jordan Creek Parkway, West Des Moines, IA. Mere end 166 butikker. Vælg en butik, du leder efter fra en mappe nedenfor for at se contat, butik timer og mere. Andre indkøbscentre. Coral Ridge Mall. 110 butikker. 319-625-5500. rom mallsinfo. om.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Alpina Jump 2. QVM Visor Helm Schwarz Unisex Shop Billige online hos Sport Triterscher. 50 års udendørs oplevelse. Gratis fragt.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Den Abingdon Preaching Annual 2013

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Nyheder, analyse og kommentar fra Financial Times, verdens førende globale forretning publikation

Tmobile Jump 2021 hvad er det og hvordan fungerer det

Tmobile Jump 2021 hvad er det og hvordan fungerer det

Publikum Insights platform og AI video for at få mest muligt ud af data genereret af dine video service Få indsigt, identificere blokkere og forbedre ux.

Lrionad Cabhrach Whatsapp Sådan blokerer en gruppeadministrator

Lrionad Cabhrach Whatsapp Sådan blokerer en gruppeadministrator

Få mere at vide om Nokia 2720 Fliphttpwww. ardreset. NFODEVICESNOKIANOKIA2720FLIPIN Den vedhæftede video guide lærer vi dig, hvordan man succesfuldt ...

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Introduktion til mest fuld fremhævede enhed varmer nogensinde er bygget. Bedre komfort gennem bedre teknik. KB Platinum indeholder det hele. Med elektronisk termostat og infrarød fjernbetjening.

OnePlus 8T KB2000, KB2001, KB2003, KB2005, KB2007 Tekniske specifikationer GsmChoice. om.

OnePlus 8T KB2000, KB2001, KB2003, KB2005, KB2007 Tekniske specifikationer GsmChoice. om.

1. SIM-kortbakke SIM-kortbakke til OnePlus 8T KB2001 KB2000 KB2003 KB2005 KB2007. 2. Udskift din brudte eller uhåndterlige. 3. Hver vare er blevet kontrolleret og i god stand før forsendelse. 4. Helt passende og arbejde. 5. Professionel installation anbefales stærkt. Vi vil ikke være ansvarlige for eventuelle skader på

Komplekse makromolekylære arkitekturer

Komplekse makromolekylære arkitekturer

SIM-kortbakke SIM-kortbakke Udskiftning af OnePlus 8T KB2001 KB2000 KB2003 KB2005 KB2007

Var meget ked af det, men din browser er ikke understøttet

Var meget ked af det, men din browser er ikke understøttet

Køb de bedste smartphones og mobiltelefonplaner på Spectrum Mobile The Nations Største 4G LTE-netværk. Tilføj tilbehør til beskyttelse af Samsung og LG-telefoner.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.