10 bedste tilfælde til OnePlus 8T

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Som sædvanlig er der et grundlæggende plastikdæksel i boksen â € œ Clear Vinyl, fleksibel, snug-montering, og i år, Emblazoned med en frostet, aldrig afregne slogan, der løber lodret op på højre side. Det er et godt præg, der gør det mere tiltalende end et simpelt klart tilfælde, men denne form for sag giver begrænset beskyttelse i betragtning af, at det dækker dine slanke nye telefoner konturer. Men hvad hvis du vil have mere? Her er nogle muligheder.

Vores foretrukne valg af alle sager er OnePlus 8T Karbon-kofanger sagen. Karbon-serien har eksisteret siden OnePluss tidlige dage og dets bevist konsekvent at være pålidelig. Hvis du har glatte fingre og ikke kunne transportere et æg i æg-og-skeen i skolen, vil du hente Otterbox Symmetry Case. Hvis du vil have noget lidt mere unikt, tjek simikoo aftagelig læder tegnebog!

For dem der elsker at holde deres telefoner i det bedste udseende i lang tid, er det nødvendigt at dække det med de bedste kvalitetsdæksler. Med en bred vifte af mærker til rådighed for at tilbyde lommevenlige dæksler, kan det blive svært for dig at shoppe for den bedste. Lad os være din bedste ledsager og hjælpe dig med at handle for de bedste dæksler, der passer til dine præferencer sammen med prisen.

TheGiftKart shockproof krystal klart gennemsigtig Oneplus t Bagdækning sag

Leder du efter en god kvalitet telefon cover, der giver fuldstændig beskyttelse til din gadget? Denne ene vil være din bedste følgesvend. Dette dæksel tilbyder alle de avancerede funktioner, man kan forvente af et godt kvalitetsdækning.

Dette er et af de bedste covers, som er tilgængelige i gennemsigtigt dæksegment. Kvaliteten af ​​produktet er meget høj. Dette dækning er en perfekt pasform til OnePlus 8T. Dette produkt er smukt udformet for at imødekomme folks behov.

Derudover er produktet let tilgængeligt på markedet til en meget rimelig pris. Dette dæksel er også meget let og gennemsigtigt. Dette dækning er lavet af højkvalitets materiale, der hjælper med at spare telefonen fra enhver form for brud og allierede ting.

Riggear Fortify Xundd Hybrid Hard PC Back TPU Bumper Impact Resistant Case / Cover til OnePlus t

Dette er en af ​​de mobile dæksler, der kommer i den robuste form. Denne formular er ret hård og hjælper dermed med at give et stærkt greb i hånden, hvilket forhindrer chancerne for downfalls. Derudover er dette mobildæksel endda til en fleksibel indvendig spindel-web; Dette smukke produktområde spiller en afgørende rolle for at beskytte telefonens dele på den bedst mulige måde.

Det har luftpude teknologi, der spiller en afgørende rolle i at holde en tilstrækkelig mængde vakuum mellem telefonens overflade og dermed samtidig mellem mobildækslet. Dette giver også tilstrækkelig plads til processoren til at fungere godt. Derfor for en enhedsbruger, der ikke er meget forsigtig hele tiden, kan dette dæksel være meget hjælp.

Dækslet kommer med hævede læber. Det gemmer din skærm fra ridser, selvom du placerer det med forsiden nedad. De hævede læber giver ekstra beskyttelse til kameraets linse. Dette dækning er lavet af det importerede kvalitet TPU-materiale.

Dette dæksel leveres med dedikerede udskæringer til kameralinsen, opladningsport og volumenknapper. Det har også definerede porte fra at plugge i øretelefonerne. Dette låg er nemt at installere og fjerne.

Sørg for Unicorn Beetle Style Hybrid Beskyttende Clear Back Case Cover til Oneplus T

Hvis du leder efter et cover, der er let og vil ikke tilføje bulk til din telefon, så er det den bedste mulighed for at få fat i dine hænder på. Det er et fjerlysdæksel, der er fleksibelt og nemt at håndtere. Dækslet har dedikerede udskæringer og huller, der gør det nemt for brugeren at få adgang til alle funktioner og knapper.

Dette låg er en af ​​de bedste muligheder, der beskytter din telefon fra alle slags ridser og bukser. Uanset om din telefon falder fra en højde, vil skærmen ikke få knust i stykker.

Bedste OnePlus 8T tilbage dækker sager

Kapaver Rugged Solid Black Shock Proof SLIM ARMOR BACK COPTING CASE TIL ONEPLUS T G / + T G

Nu hvor du har købt din OnePlus 8T, er den næste ting at shoppe for et godt kvalitetsdækning. Dette Kapaver cover til OnePlus 8T leveres med alle de avancerede funktioner, som en bruger ville elske at nyde. Dækslet består af et råmateriale af god kvalitet og tilbyder fuldstændig beskyttelse mod forsiden.

Hjørnerne af dette dækning er lavet af ekstra polstring og få din smartphone til at se stilfuldt ud. Det er et lommevenligt dækning, der vil tilbyde dig ro i sindet fra alle slags fald og bump. Dækslet vil beskytte din skærm fra at få knuste selvom det falder fra en højde.

De præcise udskæringer af dette dæksel hjælper dig med at bruge alle funktionerne nemt. Der er ikke behov for at fjerne dit dæksel, når du tilslutter opladeren. Også, hvis du er i et humør at lytte til musik, så kan dette cover hjælpe dig med at tilslutte og nyde musik uden besvær.

WOW Forestil dig OnePlus T + T TOUGH ARMOR BUMPER BACK CASE COVER MED RING HOLDER & KICKSTAND

For dem der elsker at shoppe for stilfulde og flotte produkter, vil dette dækning være det bedste køb. Dækslet er slank og perfekt designet til at gøre din OnePlus 8T se stilfulde og yndefulde ud. Dækslet er designet af et velkendt mærke og tilbyder fuld værdi for pengene til kunderne.

Det er et pitch-black cover i en mat finish, der tilbyder det perfekte greb til din telefon. Det består af et dual-lag af silikone og beskytter alle fire sider af din smartphone fra at blive ridset.

Sagerne består af perfekte udskæringer, der tilbyder sømløs brug af alle knapperne på kroppen. En af de bedste funktioner om dette dækning er, at den består af en dobbeltlags teknologi til optimal beskyttelse.

Amozo ShockProof Bumper Degree Camera Protection OnePlus t Back Case Cover

Dækslet er designet til det bedste udseende af OnePlus 8T i tankerne. Det giver ikke kun din telefon det bedste udseende, men gør det også, at det ser stilfuldt ud. Hvis du er en klodset håndterer ting, så skal du prøve dine hænder ud på dette omslag og give det et langt liv, der er fri for ridser.

Hvis du vil oplade din telefon, så er der en dedikeret udskæring, der understøtter opladningspunktet. Også hvis du er en musik elsker, så kan du nemt tilslutte øretelefonerne og fortsætte med at bruge den uden besvær.

Rolig Væske Silikone Etui Bagdæksel til OnePlus t / One Plus T

Det er et perfekt dækning for at hjælpe dig med at nyde det bedste udseende uden besvær. Dette dæksel tilbyder 360-beskyttelse til din telefon fra alle hjørner. Dækslet er designet, der holder det slanke udseende af din telefon i tankerne. Det vil ikke hæmme det naturlige udseende og giver kunden den bedste tilfredshed.

At have et stilfuldt og slidstærkt cover til din telefon er noget, du leder efter hver gang du køber en ny telefon. Et godt dækning forbedrer udseendet af din telefon, samtidig med at den er nødvendige beskyttelse mod skader og ridser. Når du investerer i en telefon, ville du helt sikkert have et dæksel, der vil være en perfekt pasform til din telefon. Læs videre for at finde nogle af de øverste dæksler til OnePlus 8T tilgængelig på Amazon.

Spigen bagdæksel til OnePlus t

Den Spigen Tilbage dækning for OnePlus 8T har anti-chok beskyttelse og integrerer luftpude teknologi i sit design. Den anti-slip matte overflade giver et behageligt greb og giver fingeraftryksbestandighed. Dens slanke design sikrer, at telefonen forbliver praktisk selv efter at være blevet plantet i sagen. Du kan få generelle beskyttelse til din telefon sammen med et slankt og stilfuldt look ved at købe denne telefon dækning for din OnePlus 8T smartphone.

Tough lee bagsiden for OnePlus t

De effektivt designede afskårne kanter giver denne dækning en skridsikker design, der forhindrer telefonen i at glide og falde fra din hånd. Den præcise snit til kameraet giver ekstra beskyttelse kamera til dine OnePlus 8T smartphone og forhindrer ridser, der kan opstå, når telefonen ligger på flade overflader. Den stærke kofanger design med luftpuder forhindrer telefonen mod stød og virkninger forårsaget af faldulykker. Denne dækning vil give et slankt og rent udseende til din OnePlus 8T smartphone.

Den giftkart bagsiden tilfældet for OnePlus t

Du kan stoppe bekymre sig om bagsiden tilføje ekstra vægt til din telefon med denne GiftKart bagsiden tilfældet for OnePlus 8T, som kommer med en ekstra let design, der gør det nemt for dig at bære din telefon rundt. Denne dækning har en gennemsigtig røg tilbage som giver telefonen et attraktivt udseende. Med sin hårde og holdbart design, den GiftKart bagsiden holder din smartphone sikkert og i fremragende stand.

Kapa ædle flip tilfælde dække for OnePlus t

Denne flip tilfælde dække fra Kappa giver kameralinsen beskyttelse sammen med en samlet 360Ã, ° beskyttelse til din telefon og hjælper dig med at holde din OnePlus 8T smartphone sikker. Den indbyggede trinløs stativ kan omdannes til et støtteben, mens du nyder film på din smartphone. Dette dæksel har en syntetisk PU lædermateriale, der giver en blød og behagelig i hånd, mens du holder telefonen. Inbygget kortspor i denne Kapa Noble Flip Case giver dig mulighed for at gemme kontanter og kort bekvemt i sagen.

Den nyeste enhed fra OnePlus er ankommet, og det betyder, at det er på tide at finde de bedste OnePlus 8T-tilfælde. Der er ikke så mange muligheder lige endnu, men der er nogle temmelig gode, der vil parre ret pænt med det nyeste OnePlus flagskib. Nogle tilfælde fremhæver designet, mens andre HARKEN tilbage til Dage of Yore. Du kan endda springe over at forsøge at finde en af ​​de bedste OnePlus 8T-skærmbeskyttere, som en sag indeholder skærmbeskyttere i boksen.

Fra begyndelsen: Oneplus Sandsten Bumper Case

De, der ønsker at få en sag og skærmbeskytter, som de ved, vil arbejde sammen, vil nyde Luibor silikone-sagen. Ud over det klare TPU-tilfælde får du også tre tempererede glasskærmbeskyttere, så hver tomme af din nye OnePlus 8T er dækket. Og du vil stadig være i stand til at vise det, på trods af at du vil bruge en sag.

Clear Backplate : Spigen Ultra Hybrid

Med Specen Ultra Hybrid kan du vise din affinitet for 8Ts design uden at beskytte med Ofce. Sagen er pakket ind i en TPU-kofanger til Superb Shock Absorption , mens polycarbonatet -backplade hjælper med at holde alt på plads.

Nødvendig gribning: gesma anti-slip tpu taske

I stedet for at tilføje en masse bulk fokuserer GESMA anti-slip soft TPU-sagen på ikke at glide ud af dine hænder i stedet. Denne slanke sag kommer i tre forskellige farver sammen med et anti-slip materiale materiale.

Indvendig CPU: OnePlus Quantum Bumper Case

I stedet for blot at tilbyde Sandstone og Karbon Cases, ændrede OnePlus det med OnePlus 8T takket være sin nye Quantum Cyborg Cyan Bumper Case. Denne sag gør bagsiden af ​​din telefon til at ligne et printkort, der drives af OnePlus med logoet i midten. For så vidt angår beskyttelse lavede OnePlus denne sag fra TPU, hvilket er fantastisk til stød Absorption , samtidig med at der opretholdes en slank profil.

Lavprofil og let: OnePlus Karbon Bumper Case

Næsten som ikonisk som sandsten materiale, har Karbon Bumper-sagen været tilgængeligt for næsten hver OnePlus-enhed. Trenden fortsætter med OnePlus 8T, da Karbon-kofangeren vender tilbage, hvilket giver mere beskyttelse end resten, mens du leverer et slankt kulfiber.

tynd og farverig: osophter fleksibel gennemsigtig sag

Hvis du ikke vil have en kedelig gammelt klart tilfælde og ønsker at tilføje lidt farve til dit liv, så er Osophter Clear TPU Cover perfekt. Sagen kommer i tre forskellige farver, men vi er infatueret på baggrund af den lilla til blå farve overgange fra et hjørne til det andet. Plus, der er øget beskyttelse omkring alle fire hjørner sammen med en udskæring for de mute switch og taktile knapper via strøm- og volumenknapperne.

Vigtig

Bedste data kun SIM-planer fra 25mth April 2021 anmeldelser. rg.

Bedste data kun SIM-planer fra 25mth April 2021 anmeldelser. rg.

Bedste forudbetalt tablet Data Plan Health Top Health Medicine World News

NanoArmour iPhone 12 Pro Privacy Screen Protector

NanoArmour iPhone 12 Pro Privacy Screen Protector

Velkommen til Subreddit for alle ting iPhone 12 Dont glemme at besøge vores partner subreddit riphone12mini Reminder Denne subreddit er ...

10 Bedste Læder Razr Case 2021 Wellness Soldier

10 Bedste Læder Razr Case 2021 Wellness Soldier

Tjek vores Motorola RAZR tilfældet valg for de allerbedste i unikke eller brugerdefinerede, håndlavede stykker fra vores telefon skind butikker.

6 måder RCS bruges af top virksomheder i 2020

6 måder RCS bruges af top virksomheder i 2020

Bruger du stadig Gamle Boring SMS-app, og tjek derefter disse top 10 bedste tekstbeskeder apps til Android i 2021.

Bedste Samsung Galaxy S21 Skærm beskyttere NextGeNEON

Bedste Samsung Galaxy S21 Skærm beskyttere NextGeNEON

Tjek vores liste over de bedste skærm beskyttere til din Samsung Galaxy S21 Plus baseret på pris, beskyttelse, følsomhed og klarhed.

Sprig Full Cover Tempered Glass Beskyttelses Film til Samsung Galaxy S21 Plus

Sprig Full Cover Tempered Glass Beskyttelses Film til Samsung Galaxy S21 Plus

Samsung Galaxy S21 eller S21 Plus og S21 Ultra Full Lim UV Glas og 3D21D Tempered Glass Protectors Bedste pris i Kenya. Ring 0714179335.

10 bedste Skærmbeskyttere til Samsung Galaxy S21

10 bedste Skærmbeskyttere til Samsung Galaxy S21

Ive havde en S21 Ultra siden lanceringen. Ive forsøgt en række skærm beskyttere for denne enhed, især de filmbased dem, en plastik en, og en ...

Den bedste Samsung Galaxy S21 Skærm beskyttere 5G 6. tommer Rank1one

Den bedste Samsung Galaxy S21 Skærm beskyttere 5G 6. tommer Rank1one

Samsung Galaxy S21 5G 6. tommer, tilbud præmie Samsung ydeevne i en langt mere featurepacked og billig pakke. Vivid 8K Video fanger de fineste øjeblikke af dit liv i en headturning, forbavsende 8K video, der giver videoen et filmisk look. Med Multicam optagelse og automatiserede forbedringer, kan du optage og producere shareready film og

Den 16 Samsung Silikone S Pen Case for Galaxy S21 Ultra Black i 2021. En Guide og Anmeldelser

Den 16 Samsung Silikone S Pen Case for Galaxy S21 Ultra Black i 2021. En Guide og Anmeldelser

Leder du efter bedste Taske til Samsung s21 ultra Du kan opdage komplet anmeldelse om vandtæt robust cover til din Samsung Galaxy S21 ultra

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.