10 bedste gratis opkald apps til Android

Fem store Android WiFi opkald apps

Gratis wifi kald med Android og Google Voice

Nå starte med lidt vanskeligt, for alle du techs derude. Gratis opkald er muligt, hvis du bruger en gratis SIP-server, og tilslut din PBX til Google stemme efter at have downloadet det på din Android-telefon. Den vanskelige del af denne type tjeneste er korrekt Konfiguration SIP-serveren, men de af jer, der er mere teknisk tilbøjelig vil finde dette er en fantastisk måde at foretage og modtage gratis Wi-Fi-opkald med Android.

Gør wifi opkald med Android og en app

1. Rebtel til Android. Denne app giver dig mulighed for at foretage WiFi opkald med din Android til enhver enhed. Rebtel til Android er gratis at downloade og let at bruge; Du behøver ikke at oprette brugernavne eller separate kontaktlister - bare bruge dine telefoner regelmæssig adressebogen. Rebtel fungerer ved hjælp af dine telefoner bygget i opringer og automatisk tilslutning af alle dine internationale opkald via Rebtel. Billige satser gøre dig i stand til at kontakte folk overalt i verden, selv til normale fastnet, til en pris for at gøre et lokalt opkald.

 2. Vopium til Android. Dette gør det muligt trådløst at ringe, så du kan ringe til andre Vopium-brugere, Skype-brugere og Gtalk brugere gratis, hvis både brugere online. Opkald til alle andre telefoner tilbydes til meget lave opkald satser, selv om de ikke har Vopium installeret. Oprettelse af en konto er nemt, og du kan også chatte med dine Facebook-venner og kontakter på Skype, Google Talk, Yahoo og Twitter.

5. Hvis du instal Viber, det scanner din adressebog, der forbinder dig med andre Viber brugere øjeblikkeligt. Dit bruger-id er dit telefonnummer. Du kan foretage gratis opkald via Wi-Fi på din Android-telefon til andre Viber brugere, og også sende SMS.

Du behøver ikke at have en iPhone til at holde kontakten. Gratis Wi-Fi ringer med Android er enkel, så længe du har en veltilrettelagt program, der fungerer som annonceret! Â Give nogle af dem, der er vist ovenfor en chance og se, hvordan dine forsvundne venner får sammen på den anden side af verdenen.

textnow

Som du snart vil opdage, at mange af de apps, der tilbyder gratis kalde alle deler en betydelig caveatâ €”du kan kun kalde mennesker, som også har den app installeret. Ofte kan du ikke foretage opkald til almindelige fastnet eller mobiltelefoner.

TextNow er en af ​​undtagelserne. Så længe du bor i USA eller Canada, kan du lave ubegrænsede gratis telefonopkald til enhver telefonnummer i de to lande. Hvis du ønsker at ringe til internationale numre, skal du betale. Du kan dog tjene internationale opkald kreditter ved at udfylde tilbud.

tekst gratis

Det ligner TextNow, men der er nogle vigtige forskelle. Mest bemærkelsesværdigt, kun Wi-Fi-baserede app-til-app opkald og indgående opkald er gratis. Hvis du ønsker at foretage udgående opkald til et almindeligt telefonnummer, skal du betale.

Heldigvis kan du tjene minutter for gratis ved at se videoer og færdiggøre partner tilbud. Hvis du foretrækker at betale, kan du få fat i 100 udgående minutter til $ 1. 9. Du kan bruge minutter til at ringe overalt i verden.

Du vil også være i stand til at vælge en rigtig amerikansk telefonnummer, som du kan give til venner og familie. Den brugerdefinerede nummer vælgeren lader dig vælge et område kode, derefter tilføje din foretrukne kombination af tegn.

whatsapp

På plussiden, et stigende antal businessesâ €”store og smallâ €” nu vedligeholde WhatsApp-konti. Dette betyder at du måske stadig være i stand til at bestille en pizza fra din favorit restaurant, når du får nogle midnat sult veer.

Det bedste ved WhatsApp, dog er dens userbase. Det er komfortabelt den mest populære messaging app i verden, hvilket betyder at der er en meget stor chance for, at den person, du ønsker at kontakt har også en konto.

google duo

Den app er især nyttig, hvis du har brug for en anden tal for erhvervslivet, eller har brug for et privat nummer, der er adskilt fra den ene dine venner har. Du kan endda bruge det andet tal til at trække drengestreger på dine kammerater.

Forskellige virksomheder forsøger at bringe noget nyt til spillet og excel i branchen, og de blev ikke klager . Men med flere apps dukker op af dagen, er det nemt for en at føle sig chikaneret og ubeslutsom i forsøget på at vælge en for effektiv kommunikation.

Skype.

Næsten alles hørt om Skype. Tilbage, når markedet for WiFi ringer apps stadig var i dvale, Skype dominerede branchen og var udbredt tværs næsten alle lande. På grund af overdreven konkurrence, kan det have mistet en procentdel af sin flair, men det er stadig en af ​​de bedste og mest udbredte på markedet.

Google Voice

Dingtone er i øjeblikket en af ​​de hurtigst voksende WiFi ringer apps. Det giver de samme grundlæggende funktioner man kan forvente, med gratis opkald over telefonen, videoopkald og instant messaging. Men hvad gør det anderledes end resten? Â

Konklusion.

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

4G kald, også kendt som Voice over LTE, kan du foretage opkald ved hjælp af data. Den største fordel ved 4G kald er dens high-definition lydkvalitet i forhold til standard netværk opkald. Når dens tændt sammen Wi-Fi-opkald, vil telefonen automatisk flytte mellem 4G-data Wi-Fi og holde opkaldet er tilsluttet.

Når du er på en Wi-Fi-netværk og forsøge at foretage et opkald eller sende en SMS, vil telefonen automatisk vælge det bedste netværk til brug. Så hvis du har en dårlig telefon signal, men stærk Wi-Fi, vil du automatisk bruge Wi-Fi ringer. Hvis du ikke har nogen Wi-Fi-forbindelse, Wi-Fi ringer vil ikke arbejde.

Wi-Fi-kald er en gratis funktion for alle kunder på vores nye netværk. Du ikke behøver at betale noget ekstra for at bruge den. Vores standard opkald og sms priser gælder ved brug af Wi-Fi-opkald. Du kan lave ubegrænsede opkald og tekster ved at købe en månedlig bundt.

Uanset om du er en professionel, der har brug for en anden gratis business nummer, en studerende forsøger at spare penge på telefon regninger, eller noget andet, så har vi fået du dækket. Vi er skyld udarbejdet den ultimative liste over de højest rangerede gratis opkald apps til at hjælpe dig ud.

KakaoTalk

Dette er en unik kommunikation app i, at du opretter dine egne fællesskaber, pasform med forskellige chatrum, voice-kanaler, og meget mere. Du kan organisere ting, men du ønsker, såsom at oprette chatrum kun for videoer eller fotos. Ud over dette, Discord synkroniseres på tværs af alle enheder, så du kan bruge det på din computer også.

Rebtel

Der er desværre en stor con til Tango, som kun er opstået for nylig. Mange brugere rapporterer, at der har været en enorm tilstrømning i voksent indhold på app, og det lader til, at dens blevet opdateret til at tage højde for dette. Brugere har også klaget over, at der er ingen måde at stoppe vises seksuelt indhold over hele skærmen.

Desværre har de gennemsnitlige vurderinger, der er på Google Play butikken ikke matche, hvad de seneste brugere siger. Tango har næsten 4 millioner anmeldelser, som gennemsnit ud til omkring 4 stjerner ud af 5.

line

Download Talkatone til din helt egen gratis USA / Canada telefonnummer! Ring gratis i U.. og Canada, og foretage billige internationale opkald uden at bruge dine minutter. Send og modtag billede tekster og gruppebeskeder i U.. og Canada.

TILMELDING information '€ ¢ internationale opkald â €”giver mulighed for ubegrænset opkald til udvalgte lande for $ 12. 9 månedligt. € ¢ Fjern annoncer â €”Stopper vise alle annoncer til $ 1. 9 månedligt. € ¢ Talkatone Plus en €”Call Forwarding, Voicemail Transskription og mere for $ 3. 9 månedligt.

Abonnementer automatisk faktureret til din iTunes-konto og automatisk fornyelse. Du kan administrere abonnementer i dine kontoindstillinger. Abonnementer fornyes automatisk med mindre automatisk fornyelse er slukket mindst 24-timer inden udgangen af ​​indeværende periode.

Hvad er nyt

TIP: Talkatone Plus understøtter nu se din voicemail transskriptioner højre i app! Plus abonnenter være sikker på at se på den nye skærm Voicemails. Hvis du ikke har prøvet Plus endnu hvad venter du på? Viderestilling, transskriptioner , holde dit nummer aktiv og mere venter på dig til at nyde. Vær sikker på at tjekke det ud fra skærmen Indstillinger!

Bedømmelser og anmeldelser

Studerende vil fagfolk, og selv store årgange, der ejer en smartphone altid have en app til tekstning via WiFi. Det er bevist, at være mere praktisk, især for folk, der bor på tværs af grænserne.

Her er de bedste apps til sms'e via WiFi, som du kan bruge til at komme i kontakt med dine kære og venner. Men før du gør det, så tjek den JoyofAndroid Apps sektion for cool ny Android-apps.

bedste gratis sms'er online app

Hvis du leder efter et gratis sms'er app, der ville lade dig tekst online, så du har kommet til det rette sted. Vi listet ned 9 af de bedste apps, så du kan gøre online tekst gratis. Så uden yderligere ado, lad os hoppe lige ind i det.

whatsapp.

Whatsapp bringer mange nyttige funktioner til bordet, som video chatter, billeddeling, fildeling, in-app video player og stemmebeskeder. WhatsApp er så alsidigt, at du endda kan downloade en Installer og bruge den på din bærbare computer. Hvis du ikke er fortrolig med at installere, kan du få adgang til denne app lige fra din browser.

Vigtig

FroStop Drive In Restaurant 411 E Airline Hwy, Laplace, LA 70068, USA

FroStop Drive In Restaurant 411 E Airline Hwy, Laplace, LA 70068, USA

Shop FroStop online på AceHardware. about og få gratis Store afhentning på dit nabolag Ace.

Blak Smart Phone TWZ G1 Officemate

Blak Smart Phone TWZ G1 Officemate

Gravity Car Phone Holder Swissten Gravity G1R1

Anmeldelse HTC G2 Android-telefon

Anmeldelse HTC G2 Android-telefon

Hvad er forskellen på Google Pixel 2 XL og LG G2 Find ud af, som er bedre og deres samlede resultater i smartphone ranking.

Anmeldelse HTC G2 Android-telefon

Anmeldelse HTC G2 Android-telefon

Hvad er forskellen på Google Pixel 2 XL og LG G2 Find ud af, som er bedre og deres samlede resultater i smartphone ranking.

Google Pixel får funktioner fra iPhone 7 og LG G2

Google Pixel får funktioner fra iPhone 7 og LG G2

LGs G2, sin seneste Android smartphone, har en fremragende skærm, top notch ydeevne, og knapper på bagsiden. Er det nok til at gøre det værd at købe

USB Lås op Samsung Core Prime G360AAZ G360TTT1 G360FM G360HDS

USB Lås op Samsung Core Prime G360AAZ G360TTT1 G360FM G360HDS

Lås op instruktioner Læseekoder ved hjælp af Sever 1. Strøm på telefonen. 2. Tryk på 7 gange på Build Number i SettingsBout Telefon for at aktivere Develope

Sådan nemt Master Format LG G7 THINQ med sikkerhed Hard Reset Hard Reset fabriksindstillinger Fællesskab

Sådan nemt Master Format LG G7 THINQ med sikkerhed Hard Reset Hard Reset fabriksindstillinger Fællesskab

Skridt til at udføre en nulstilling til fabriksindstillinger af Cricket Motorola Moto G7 Supra XT19555 uden rod, låse bootloader eller TWRP. Kære folkens, kan du bypass skærmlås af

Google Pixel 4A 128GB G025J GSM Factory Unlocked 4G LTE 5. 1 i OLED display 6GB Ram, 12. MP Cameram 4G Black GA02099 Køb, bedste pris. Global Shipping.

Google Pixel 4A 128GB G025J GSM Factory Unlocked 4G LTE 5. 1 i OLED display 6GB Ram, 12. MP Cameram 4G Black GA02099 Køb, bedste pris. Global Shipping.

Unlocked Cell Phones, GSM, CDMA og Mere ElectronicsForce. about Google Pixel 4A 128 GB Just Black ulåst GA02099US Mød Pixel 4a, den hjælpsomme Google-telefonen på en hjælpsom pris. Det kommer pakket med alle de ting du ønsker i en telefon, for en masse mindre end youd forventer. Netværk Teknologi GSM HSPA LTE Launch annonceret 2020, August 03 status Kommer snart. Exp. frigive 2020, den 20. august

Mobiltelefoner Reparation dørtrin Mobile Screen, Batteri, Mic, Højttaler Reparation Cashify Reparation

Mobiltelefoner Reparation dørtrin Mobile Screen, Batteri, Mic, Højttaler Reparation Cashify Reparation

Få din iPhone, Macbook, Laptop, Smartphone faste og retur inden for 48 timer. Plus får du garanti på alle reparationer. Ring til os 7044219155 dag

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.