11 tips og tricks til din LG G7 ThinQ

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

For hver elektronisk enhed såsom TV, DVD-afspiller eller kasse, skal du have en fjernbetjening. Dette kan blive svært, når man har brug for at gemme dem, eller når du nødt til at minde dig selv, som fjernbetjeninger hvilken enhed.

Med fremkomsten og udviklingen af ​​smartphones, har en lille revolution optrådte: du har mulighed for at ændre din smartphone til en tv-fjernbetjening. Vi vil forklare gennem denne artikel, hvordan du kan bruge din LG G7 ThinQ som en tv-fjernbetjening. Først, lad os tale om de forskellige betingelser, der er nødvendige for den gode betjening af LG G7 ThinQ som en tv-fjernbetjening. For det andet kan tale om den meget specielle tilfælde af Android TV-fjernbetjening. Endelig vil vi diskutere brugen af ​​applikationer specifikke for telefonister og tredjepartsprogrammer.

Forudsætninger for driften af ​​din LG g thinq som en fjernbetjening

Før du begynder at omdanne din LG G7 ThinQ i en tv-fjernbetjening, skal du sikre dig, at din LG G7 ThinQ opfylder de forskellige krav til en smidig afvikling af denne tutorial. Til at begynde, check i brugervejledningen, hvis din LG G7 ThinQ har en infrarød sender.

Hvis du ikke har adgang til din brugsanvisning, kan du blot downloade en IR brik. Bemærk venligst at du kan få brug for at installere denne brik på en anden telefon for at teste din nuværende mobil selv om. Dette er vigtigt, fordi hvis din LG G7 ThinQ ikke har en infrarød sender, så din smartphone vil ikke være i stand til at skifte til en tv-fjernbetjening. Du vil finde disse oplysninger i brugsanvisningen.

Brug af Android TV fjernstyringsapplikationen

Når ansøgningen er downloadet, skal du sørge for, at din LG G7 ThinQ og din Android er tilsluttet det samme Wi-Fi-netværk. Åbn programmet på din LG G7 ThinQ. Du bør se din Android TV vises på app.

Du vil finde på programmet alle de nødvendige oplysninger, der vil tillade dig at gøre den bedste brug af din LG G7 ThinQ som en tv-fjernbetjening. Du kan bruge Android TV-fjernbetjening som en tv-fjernbetjening, et spil controller, eller for at navigere mellem menuer på tv'et. Det er overstået ! Du er klar til at bruge din LG G7 ThinQ som fjernbetjening.

Applikationer leveres direkte af din operatør

Hvis efter at kontakte din operatør, du ved, at de giver en fjernbetjening ansøgning, dette stykke er for dig. For at maksimere effektiviteten af ​​din LG G7 ThinQ som en tv-fjernbetjening, kan du hente en af ​​disse fjernbetjeninger, der vil passe din boks perfekt.

Brug af tredjepartsprogrammer

Men der er masser af andre applikationer, der tillader din LG G7 ThinQ at blive til en fjernbetjening. Du skal blot gå til Play Store og derefter skrive i søgefeltet TV-fjernbetjening. Du vil finde en bred vifte af applikationer, hvoraf nogle er gratis og nogle skal betales.

Hvorfor er Apple iPhone bedre end lg g thinq?

Sådan bruger din LG G7 ThinQ som en tv-fjernbetjening 2022

Vi betragter en lavere vægt bedre, fordi lettere enheder er mere behagelige at bære. En lavere vægt er også en fordel for husholdningsapparater, da det gør transporten lettere og for mange andre typer produkter.

Vi betragter et tyndere chassis bedre, fordi det gør produktet mere kompakt og bærbart. Tyndhed er en funktion, der fremhæves af mange producenter af mobile enheder, men det er vigtigt for en bred vifte af produkter.

Skærm

Opløsning er en væsentlig indikator for en skærms billedkvalitet, der repræsenterer den maksimale mængde pixels, der kan vises på skærmen. Opløsningen gives som en sammensat værdi, der består af vandrette og lodrette pixels.

Sapphire Crystal Glass er et ekstremt slidstærkt materiale, som kun overgår af diamant med hensyn til hårdhed. En safirglas display er stærkere og mere ridsefast end hærdet glas såsom Corning Gorilla Glass.

Dual MP hovedkameraet

LG G7 ThinQ har en lignende opsætning til LG V30S ThinQ - et almindeligt kamera plus en ultra bred én. Den væsentligste er 16MP med en f / 1. linse og OIS - samme som på den V30S. Den sekundære man er blevet opgraderet siden V30S og er nu 16MP i stedet for 13 MP. Det har en f / 1. blænde men det er stadig fast fokus og det deler ikke OIS af de vigtigste kamera. Ikke at den har brug for nogen OIS på denne brændvidde.

G7 vigtigste kamera er i stand til rige scene anerkendelse takket være kraften i AI, der blev indført med den V30S. LG siger, at der ikke er behov for internetforbindelse for det at arbejde. En lille tekst dukker op på skærmen, når anerkendelse af forskellige fag og i et sekund eller så, vil kameraet har justeret de parametre, i henhold til de ting det anerkendt.

Selvom det lyder køle af på papir, den almindelige auto mode er lige så god. Vi fandt disse popups mere irriterende end hjælpsom, og det tog en eller to ekstra sekunder for en vellykket parameter tuning. Som vi sagde, auto-mode er lige så god, så vi virkelig ikke finde nogen brug for AI Cam.

Kameraet leveres med en ny tilstand kaldet Super Bright kamera. Det er en dedikeret nat mode, som producerer godt eksponerede billeder i banen mørke forhold. Dette gøres ved pixelsammenfletning - den indsamlet af fire pixels lys sammen til én, når de forsøger at tage et billede i 2 lux eller mindre. Resultatet er en meget lysere, 4MP foto.

Kameraet app er blevet forbedret siden den V30 med en omarbejdet grænseflade. Det har den regelmæssige og brede kontakt på søgeren . Til venstre er de indstillinger, tilstand, filtrer, selfie og flash genveje. På den modsatte side er Google Lens, Portræt, og AI Cam skifter. Ja, denne gang, kan du vælge, om du vil have LG proprietære Q Lens til at hjælpe dig med at genkende objekter i dit søgeren eller du kan gøre det via Google Lens. Google Lens kan du søge efter produkter som dem i din ramme, kopiere tekst eller telefonnumre, scan stregkoder, og genkende vartegn og stykker af kunst.

Dagslys billedkvalitet

Nogle af de billeder, du er ved at se kig lidt over-behandlet, med mærkbar olie-maleri effekt - formentlig som følge af kraftig støj- undertrykkelse eller dårlig multi-frame stabling, vi kan ikke vide med sikkerhed. Du kan mindske risikoen for at få sådanne billeder ved at deaktivere Auto HDR fra Indstillinger. Det vil ikke arbejde hele tiden, men på et par gange, vi fik faktisk bedre billeder.

Desværre, billederne er ikke på niveau med, hvad vi plejede at komme på tidligere V og G-telefoner. Uanset om det er Auto eller AI Kamera, eller endda Manuel, der er den slags prøver du ville få. Og mens billederne er meget god, flagskib-grade er, hvad de ikke er.

Prøverne vi tog med vidvinkel kamera er på niveau med de regelmæssige dem med hensyn til billedkvalitet. Bare ikke forvente at skyde objekter fra op tæt med dette kamera som fokus er fast.

Nu, hvor vi etablerede G7 tager gode billeder, men ikke blandt de bedste, vi har set, bør vi nævne noget ejendommeligt. Blandt prøverne vi snapped, fandt vi et par stykker, der så anderledes. Det var ikke så skærpet , og en lille smule mere støjende, men de havde en masse mere løst detaljer og så mere naturligt. Vi formoder disse fotos overlevede hårdhændet behandling, fordi de var en del af en serie skud på hurtig rækkefølge . I hvert fald har vi ikke finde en måde at fange dem med vilje .

LG G7 tilbud HDR Auto-tilstand, hvilket er smart nok til at vide, hvornår skal bruges HDR og HDR effekten er ganske godt uden at være for aggressiv. Men hvis du kan lide at pixel peep, faldet i kvalitet er mærkbar på grund af oliemaleri effekt, som vi diskuterede tidligere.

Mindst, for allerførste gang, LG kamera app kan vise HDR effekt lige i kameraet søgeren før du har taget billedet - noget Samsung telefoner og iPhones har været i stand til at et godt stykke tid. Også opfange HDR skud ikke længere tager ekstra tid som det gjorde på V30.

Lav-lys billedkvalitet

I svagt lys G7 output er blødere end hvad du kunne få ud af tidligere LG telefoner - her bias går i retning af tungere støjreduktion, dermed mindre støj, men også mindre detalje. Den lyse linse var ikke nok til at kompensere til de små sensor pixel denne gang omkring.

For nær bælgmørkt betingelser G7 vil tilbyde dig at bruge den såkaldte super lyse kamera. Det bruger pixelsammenfletning - den indsamlet af fire pixels lys sammen til én, når de forsøger at tage et billede i 2 lux eller mindre lys. Målet er at få en veleksponeret 4MP foto.

Og ja, vil du. De 4MP billeder taget i beg mørke forhold er godt eksponeret, men støjreduktionen tværet meste af fine detaljer. Så dem vil gøre for Facebook på de sjældne mørke lejligheder, men forvent ikke noget så slående som Huawei Night Mode på P20 og P20 Pro.

billede Sammenlign

Portrættilstanden har endelig gjort det til LG G-serien. Den bruger vidvinkelkameraet til dybdeinformation, og du kan vælge styrken af ​​baggrunden, der tages før eller efter at have taget billedet.

Portrætterne viste sig ret godt. Emne Separation Fungerer godt, der er ikke pludselige overgange fra skarpe til sløret, bokeh er rart og generelt - de er blandt de bedre portrætfotos, vi har set.

selfies.

LG G7 Thinq er Companys flagskib og det kommer pakket med virkelig imponerende hardware specifikationer og gode funktioner. Men ligesom andre smartphones på markedet i dag, det er ikke fri for problemer og problemer. Blandt de mest almindelige problemer, du måtte støde på, hvis du er en ejer af denne enhed er relateret til dens hardware og firmware som telefonen tænder ikke eller starter op med succes.

I dette indlæg vil jeg dele med dig Løsningen WEVE har brugt i fejlfindingstelefon, der ikke længere tændes. Weve stødte på lignende problemer i fortiden og blandt telefonerne Weve Fixed var LG G6 enheder. Hvis du er en af ​​ejerne af denne store telefon og har problemer med at tænde den, så fortsæt med at læse, da denne artikel kan være i stand til at hjælpe dig på en eller anden måde.

Før du går videre, hvis du fandt dette indlæg, fordi du forsøgte at finde en løsning på dit problem, så prøv at besøge vores fejlfindingsside, da Weve allerede har behandlet de fleste af de almindeligt rapporterede problemer med telefonen. Weve har allerede lagt løsninger på nogle af de problemer, som vores læsere har rapporteret, så prøv at finde problemer, der ligner din, og brug de løsninger, vi foreslog. Hvis de ikke arbejder for dig, og hvis du har brug for yderligere assistance, skal du udfylde vores Android-problemer Spørgeskema og tryk indsendt.

En telefon, der ikke tænder eller svarer, efterlader ofte et indtryk, at der er et problem med hardware, fordi hvis det bare er et problem med appen eller firmwaren, ville det i det mindste komme op. Men sagen er, at firmwaren spiller en vigtig rolle i at tænde din enhed. Så det kunne også være bare et mindre firmwareproblem specifikt et systemkrasj. Det er det, vi skal antage først og med det siges, heres hvad du skal gøre:

Første løsning: Gør den tvungen genstart procedure

Det meste af tiden, når en premium-telefon som LG G7 Thinq har en sort skærm og vil ikke tænde eller reagere, det er bare et systemkrasj og dets et mindre problem. Det kan løses ved at gøre den tvungen genstart procedure, som er et simuleret batterifjernelse. Dette er hvad du skal gøre for telefoner med ikke-aftagelige batterier for at opdatere deres hukommelse. I tilfælde af LG G7 Thinq, er det sådan, hvordan du gør det:

Det er stort set det samme som den første procedure, der sørger for, at du trykker på og holder tænd / sluk-tasten efter lydstyrken nede, fordi det ellers ikke vil give dig det samme resultat. Men forudsat at din enhed stadig ikke svarer på det, så skal du prøve den næste procedure.

Anden løsning: Oplad din LG G Tinq og lav den tvungen genstart

Hvis batteriet er blevet drænet helt, er der en chance for, at firmwaren også styrtede ned på det tidspunkt, hvor saften løb ud, fordi hardwarekomponenter såvel som systemet ikke kunne lukke ordentligt. Hvis et firmwareulykke ville resultere i en uresponsiv enhed, og selvom den tvungen genstart kan få din telefon til at reagere igen, hvis der ikke er nok batteri til at tænde på enheden, vil du stadig have en uresponsiv enhed. Så i dette afsnit vil jeg have, at du gør følgende:

Hvis problemet skyldes et firmwareulykke og drænet batteri, skal din telefon allerede starte nu. Men hvis enheden stadig ikke reagerer, så er det muligt, at problemet er med hardware, eller det kan være et ret alvorligt firmware problem. Du skal bringe det tilbage til butikken eller til butikken, så en tekniker kan kigge på det.

Vigtig

USA LCD Digitalizer Touch Screen Display Udskiftning til LG G Pad X2 8. Plus V530 31. 2

USA LCD Digitalizer Touch Screen Display Udskiftning til LG G Pad X2 8. Plus V530 31. 2

Efter timers forskning og sammenligning af alle LG GPAD X 8. På markedet finder vi den bedste LG GPAD X 8. af 2021 fra Amazon, HomeDepot, Walmart, Ebay ... Her er Top 20 Bedste LG GPAD X 8. Weve fundet indtil nu.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

LG og Tmobile begynde at sælge G Pad X2 8. Plus tablet, med en 8 tommer skærm og en særlig dock. Det har stereohøjttalere og et ekstra batteri.

Pgina de fejl eBay

Pgina de fejl eBay

Vi er skyld kendt for omkring måned nu, at LG var ved at frigive en ny tablet, men nu er det officielt. Den LG G Pad X2 8. er nu tilgængelig via tmobile ja, de bogført en støtte side for denne forud for tid og det endda kommer med Plus Pack, et batteri og højttaler og tablet

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Tabletten kommer med en pris på 240, og det vil være tilgængelige via tmobile for en månedlig betaling på 10 for 24 måneder.

Bh foto video digitale kameraer, videokameraer

Bh foto video digitale kameraer, videokameraer

Vi tager et kig på LG G Pad X 8., en 240 tablet med nogle interessante funktioner, der gør det skiller sig ud fra flokken.

HTC Velocity 4G Smartphone Vs LG K20 Plus prissammenlignings, kamera, batterilevetid, Skærmstørrelse, RAM, opbevaring, Vægt Mere GizBot

HTC Velocity 4G Smartphone Vs LG K20 Plus prissammenlignings, kamera, batterilevetid, Skærmstørrelse, RAM, opbevaring, Vægt Mere GizBot

Få mere med 1 Spørgsmål og 0 Svar til LG K20 V 4G LTE med 16 GB hukommelse Cell Phone Black Verizon.

LG K20 2019 alternativer lignende eller relaterede enheder

LG K20 2019 alternativer lignende eller relaterede enheder

Asus ZenFone 7 Pro flagskib telefon holder flipup kamera fra sidste år ZenFone 6 og tilføjer en tele-modul til de vigtigste og brede kameraer.

Top detaljer om LG K20 sine specs, pris, fordele og ulemper

Top detaljer om LG K20 sine specs, pris, fordele og ulemper

Hvis du leder efter en større smartphone, der stadig har et slankt og stilfuldt design, kan du nu få den nye LG K20 V fra Verizon.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

LG K20 kører Android Nougat, og kan købes fra ATT i 119, eller kun 4 pr. Måned ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.