116 af over 10.000 resultater for Galaxy Note 9 Tilbehør Sorter efter Udvalgte pris Lav til høj pris høj til lav AVG. Kundeanmeldelse Nyeste Ankomster Sorter Byfeatured Go

15 bedste galakse note 9 tilbehør til at købe

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Note 9 er endnu en solid afdrag i Samsungs Line of Phablet Phones. Da Samsung flytter tættere på deres ideelle tilsluttede hjem år efter år, bevæger fokus mere mod Galaxy Note 9 tilbehør og væk fra selve telefonen. Note 9 udfører fremragende med alle de mest populære smartphone perifere enheder, plus dens høje pris tag gør det klogt at investere i det regelmæssige suite beskyttende tilbehør. Læs videre for at tjekke vores valg for den bedste Galaxy Note 9 Tilbehør til rådighed nu.

Hent venligst en moderne browser:

Efter måneder med lækager og rygter afslørede Samsung endelig Galaxy Note 9 i går i New York City. Og det er et totalt dyr af en phablet, der kommer med en snapdragon 845, op til 8 GB RAM, 512 GB lagerplads og et 4000 mAh batteri.

I sidste ende er det op til dig at afgøre, om du virkelig har brug for en beskyttende sag eller ej. Anyway, hvis du spekulerer på HERES den komplette liste over officielle tilbehør til noten 9. Roundup indeholder også et par ikke-tilfælde tilbehør som trådløse opladere og ørepropper.

Ryd udsigt stående dækning

De klare synsfiler har en semitransparent front, så du kan se meddelelser eller tage opkald uden at åbne dækslet. Tilbehøret fordobler også som en stativ, så du vil kunne se videoer komfortabelt. På toppen af ​​det fordobles dækningen også som et spejl, når det ikke er i brug. Du kan hente det op i sort, brun, blå eller violet.

LED View Cover

Næste har vi det unikke LED-visningsdæksler, der leveres med en lille LED-skærm på forsiden. Dette viser oplysninger på et blik, herunder tid, opkald, meddelelser, batteristatus og meget mere. Hvad mere kan du styre og afspille musik gennem omslaget. Sagen har sin egen kortlomme inde, så du kan også gemme dit kreditkort med dig. LED-visningsdækslet er tilgængeligt i sort, brun, blå og violet.

Læder tegnebog cover

Ønsker noget mere Luksuriøs ? Læderets tegnebogsdækning kan være det, du har brug for. Beskyttelsessagen er lavet af ægte italiensk kalvlæder og kan prale af Microfiber Forøgelse af øget beskyttelse. Ligesom LED-visningsdækslerne har disse læder tilbehør en indvendig lomme til lagring af kreditkort. Kunderne vil kunne bestille deres i sort, brun eller rød.

Beskyttelsesdæksel

De beskyttende stående dæksler er lidt mere tungt end mulighederne, der ses hidtil. De har en metalflip-udgang, der giver dig mulighed for at prøve din Galaxy Note 9 i en 45-graders vinkelportrætstil eller en 70-80 graders vinkel landskabsstil. Fås i sort eller grå.

Silikone cover

Silikone cover tilfælde er de mest overkommelige i bunken. De tilbyder standardbeskyttelse til din Galaxy Note 9 ved blot at dække ryggen og siderne af enheden. Samsung sælger dem i sort, blå, hvid og violet.

Clear Cover

Vil ikke have et dæk, der gemmer sig væk Galaxy Note 9s slanke kurver? Så vil du måske vælge det standardklare dæksel. Gennemsigtig og med en slank profil beskytter sagen din telefon, samtidig med at den holder det stilfuldt.

Wireless Charger Duo

Hvis din ordre indeholder varer med forskellige fragtdatoer, kombinerer vi dem i en forsendelse, medmindre andet er aftalt. Det betyder, at vi kun sender din ordre, når alle varerne er tilgængelige.

Sammen med Galaxy Note9, Samsung afslørede en klat af tilbehør â € ”det meste sager, men også en trådløs oplader kan lide som Apple har været lovende , men er endnu ikke levere. Bemærk, at vi kun fundet de britiske priser, er disse tilbehør opført som kommer snart i Tyskland.

Hvis du vil have noget at beskytte skærmen, er der LED View Cover, Clear View stående Cover og læder tegnebogen Cover. Det sidste er lavet med ægte italiensk kalveskind og har en mikrofiber foring. Både det og LED-visningsdækslet har lommer til kort.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Større end tidligere Galaxy Note Modeller På mere end en har Samsung Galaxy Note 9 en stor 6. -Inch super amoled skærm, et kraftfuldt 4.000mAh længerevarende batteri, op til 512 GB internt lager og 8 GB af VÆDDER.

Men måske er den bedste bit ud af alle de imponerende specifikationer mulighed for at øge den samlede lagerkapacitet til en kæmpe 1TB. Bare tilføj en 512 GB micro sd og du er god til at gå! Â Se fuld specs for Galaxy Note 9 over på Techradar.

For at hjælpe din kraftfulde nye enhed når vi sit fulde potentiale, vil vi sørge for, at du er kitted ud med det bedste tilbehør. Fra super-hurtige trådløse opladere til Micro SD-kort, der kan holde op til 512 GB af Treasured Memories, vi har afrundet et par af de bedste tilbehør til Samsung Galaxy Note 9. Tjek dem ud nedenfor! Â

Hurtig opladning

Adresse advarsel med lavt batteri med lethed ved at sætte din enhed ned på Samsungs Fast Wireless Charger Pad. Hurtig opladningsteknologi betyder, at du får din telefon klar til at gå hurtigt. Ikke kun for telefoner, men den trådløse opladningsplade giver dig også mulighed for at oplade Galaxy Watch, Gear S3 og Gear Sport. Tilgængelig på mymemory.

få juice

Powercore 10400 fra Anker er kompakt i størrelse og kan oplade en telefon over tre gange. Tilbyder hurtigere opladning Ankers Eksklusiv Poweriq og VoltageBoost Technologies kombinerer for at sikre en hurtigere, sikrere opladning på op til 2. Amps. Hjælp sikkert din enhed med at få juice med Ankers hurtig opladningsteknologi. Tilgængelig på mymemory.

Fastgør din enhed

Vedhæft din galakse note 9 nemt til din forrude med denne oneo one touch bil mount. Dens sugekop og klæbrig gellag sikrer en sikker installation, og teleskoparmen strækker sig og drejer til optimal visningsindstilling. De specielle klemfunktioner låser og frigiver din enhed med et tryk på en finger. Tilgængelig på mymemory.

Bedste velgørenhedsapplikationer: Apps, der hjælper dig med at give tilbage

I morges viste Galaxy Note 9 i pressemuligheder med telefonerne Fuldt sæt Samsung-lavet tilbehør. Dette bekræfter i det væsentlige hele løbet af enheder i alle fire farver med Samsung-lavet tilfælde af mindst tre typer. Denne lækage omfattede også et kig på hver af de fire forskellige s penne, der vil blive indlejret inden for hver af de fire forskellige Samsung Galaxy Note 9-enheder.

Inkluderet i blandingen af ​​officielle galakse telefon farver er sort, blå, brun og lilla â € "selvom den lilla er virkelig kant ind på pinkish, hvis du spørger mig. Hver af disse fire farver vil have deres eget sæt farver â € "eller monotone setup. Ifølge Winfutures Roland Quandt, er Therell også muligvis en sølv version â € "eller grå â €" og måske endda en blå. Den blå vil måske muligvis være den blå version af telefonen, selvom den blå version allerede har en gul s pen. Hvem ved?

Therell være et par varianter af sagerne Samsungs lavet til tidligere telefoner, her igen til Galaxy Note 9 ved lanceringen. Et af disse dæksler er det beskyttende stående dækning med en lille kickstand. Bare for dig folk derude, der savner din gamle Verizon 4G LTE HTC Thunderbolt. Gode ​​støtteben tider for alle.

En anden tilbehør til Galaxy Note 9 lækket i dag var den beskyttende silikone Cover med indbygget stativ. Tilsyneladende denne nye version af sagen vil komme med MIL-STD 810G militær-grade robusthed , hvilket betyder itll være i stand til at opretholde nedbrud op til 1. -meters lige ned.

Theres tilsyneladende et sæt enkle Silikone Covers i mange forskellige farver, der ligner eller er væsensforskellige fra de fire standard Galaxy Note tarme. Theres en lighter, næsten pastel lilla til lilla, en sølvblå for blå, mørkegrå til sort, og sortering af Ana € | æggeskal? Off-white til brun, godt sige.

Endelig theres et sæt LED View Cover tilfælde kan en € ”i denne læk lige i mørkegrå og blå for sort og blå. Ser frem til at se dem op tæt og personligt. Thatll ske på 9. august, 2022!

Den store begivenhed for Samsung Galaxy Note 9 afslører er sat til 9. august 2022. therell være en forudbestilling sekvens på plads starter inden for en uge, mere end sandsynligt, og enheden vil blive frigivet i butikken på den 24. august, 2022 i henhold til den seneste anonymt -sourced insider data. Tag et kig på yderligere detaljer på listen over nedenstående links!

Hvad kigger du efter?

Note9 handsetPower plugData / ladekabel USB type CAKG earphonesTray udslyngning simUSB connecterMicro USB connecterStyles S PENS Pen tilbehør pincet og pen nibsQuick starten guideWarranty kort

Konfiguration af din nye telefon er let

Vi ved Maxbhi. OM bringe dig alle slags dele til din Samsung Galaxy Note 9. Ligesom udskiftningstilbehør, batterier, batterioplader, dæksler, hærdet glas, hus, fuld udskiftning krop, strømbanker, øretelefoner, headset, udskiftning LCD, flip covers, datakabler, Bil opladere og mange flere produkter til din Samsung Galaxy Note 9 med gratis forsendelse * for alle Indien.

Bedste overordnede tilfælde: Spigen Rugged Armor Case

Note 9 kommer i nogle flotte farveindstillinger, så hvorfor ikke vise dem med en klar sag? Den flydende krystal er en ultra-tynd, minimalistisk tilfælde lavet af et fleksibelt TPU-materiale, der holder dit glas tilbage fra at få ridset op i lommen eller på et bord. Du får stadig nem adgang til alle telefonens porte, herunder S Pen-slot, og sagen er tynd nok, at trådløs opladning vil fungere uden problemer.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Kontroller nummerportabilitet, portnumre hurtigere og skifte luftfartsselskaber med blot et par klik. Du behøver ikke at håndtere tidligere udbydere, når de skifter til TELNYX.

Boost Mobile Min konto Espanol Detaljeret Log Instruktioner LoginNote

Boost Mobile Min konto Espanol Detaljeret Log Instruktioner LoginNote

Læs anmeldelser, sammenligne kunde ratings, se screenshots, og lære mere om softwareName. Hent softwareName og nyde det på din iPhone, iPad og iPod touch.

Handlinger blokeret

Handlinger blokeret

Necesitas El Nmero de Telfono de Uber Habla Con UN AGENTE DE SERVICIO DE ATENCIN AL CLIENTE DESDE LA FUNCIN DE SOPOTE TELEFNICO EN LA APP PARA SOCIOSCUDUCTURE.

O2 Gratis SIM-kuponer promo-koder

O2 Gratis SIM-kuponer promo-koder

Få op til25 fra O2 med vores eksklusive rabatkode. Leverer dig enorme besparelser i december 2021, når du handler via TroopScout.

O2 sim top up kredit og data i 1mn

O2 sim top up kredit og data i 1mn

Gratis 30 dages prøveperiode på Business O2 og Vodafone SIM-kort med ubegrænset stemme og SMS og 5 GB Data Godtgørelse eller ubegrænset Vodafone Broadband.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Bliv en del af Telvista hold Fortsæt din karriere i vores teamoriented arbejdsplads, der fremmer og fejrer succes. Se vores åbne stillinger.

Airconect Internet Por Fibra PTICA, Telefona MVIL Y Fijo.

Airconect Internet Por Fibra PTICA, Telefona MVIL Y Fijo.

Para avianca es un placer atenderte. Ingrea e Identifica como quieres comunicarte con nosotros y con gusto agerderemos tus requerimientos. Contctanos.

Nyeste Motorola Razr 5G læk gentager gamle rygter, giver nogle nye info samt

Nyeste Motorola Razr 5G læk gentager gamle rygter, giver nogle nye info samt

Sælger brugte Motorola Moto RAZR-serien mobiltelefoner online til bedste pris, gratis dørtrin Pickup øjeblikkelig kontanter. At sælge dit gamle Motorola Mobile, Besøg websted Now

Sprint enhed begrænset adgangskode. Sådan fjerner Sprint OMADM meddelelse

Sprint enhed begrænset adgangskode. Sådan fjerner Sprint OMADM meddelelse

Her er de dialer koder for Sprint Lg Marquee. Du kan finde dem ved at dekompilere rammer. Ar og kigge i ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.