12 bedste tips til at reparere Bluetooth, der ikke fungerer problem på iPhone og iPad

Sådan Fix Apple Watch Data Syncing Problemer

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Appleinsider støttes af dets publikum og kan tjene provision som Amazon Associate og Affiliate Partner om kvalificerende køb. Disse affilierede partnerskaber påvirker ikke vores redaktionelle indhold.

Bluetooth kan være den måde, vi får disse fantastiske trådløse tastaturer, mus og luftpøls, men nogle gange kan du løbe i problemer, at en simpel enhed genopretter ikke. Hvis du har problemer med Bluetooth på Macos Big Sur, er her, hvad du skal gøre.

Der er en grund, Apple gør sine trådløse tastaturer har lynporte. Udover at være, hvordan du opkræver dem, er det sådan, at du kan tænde tastaturet â € "eller trackpad â €" til en kablet enhed, når du har brug for det. Og du skal i det mindste nogle gange, fordi Bluetooth trådløs teknologi kan udøve.

Hvis din Mac bare beslutter dig nu, og igen for at stoppe Anerkendelse Dit trådløse tastatur, har du sikkert fået et Bluetooth-problem. Hvis dine AIRPOD'er fortsætter med at skifte frem og tilbage mellem at blive tilsluttet din Mac eller din iPhone, selvom du taler gennem deres mikrofon, skal du bebrejde Bluetooth.

Normalt alt hvad du behøver at gøre, slukkes midlertidigt Bluetooth, tænde den igen og måske klikke for at genoprette din enhed. Nogle gange er det ikke nok, og du skal tage yderligere skridt.

Plugging i et tastatur og trackpad eller mus betyder, at du helt kan nulstille Bluetooth og ikke miste kontrollen over din Mac under processen, hvis du er på en Mac Mini, Mac Pro eller IMAC. Hvis du har Apples nyeste trådløse tastatur, skal du tilslutte det med et USB til lynkabel.

Forbered dig til at nulstille Bluetooth

Det er den hurtigste måde at få Bluetooth-ikonet i din menuum, men der er to andre muligheder. Du kan klikke på Control Center, vælge Bluetooth, vælg Bluetooth-præferencer, og derefter tjekke Bluetooth i menulinjen.

Hvilken måde du gør det, er målet at få Bluetooth ind i menulinjen, fordi det får dig yderligere kontrol. Apple har tendens til at skjule ekstra kontroller, der kun vises, når du trykker på bestemte tastetryk .

Sådan nulstilles Bluetooth i MacOS

Hvis du fortsætter med at have problemer, er der dog andre muligheder inden for den Bluetooth-menu. Med skift- og optionstasterne trykket på, får du også klik på Bluetooth-menubarikonet, du fjerner alle enheder, og fabriks nulstil alle tilsluttede Apple-enheder.

Du kunne prøve disse, og du kan tage den scorched-jord tilgang og helt tørre din Mac før Geninstallere MacOS Big Sur. Alternativt kan du konkludere, at ledninger ikke altid er en dårlig ting.

Det tager for lang tid at oprette mit ur

Sådan nulstilles Bluetooth på MacOS Big Sur

Er Bluetooth ikke virker på iPhone 13 pro? Var Bluetooth på telefonen fungerer fint, og nu er det plejer endda vise en tilgængelig forbindelse? Er din Bluetooth parringsproblemer? Vil din Bluetooth ikke engang tænde? Her er nogle forslag og tricks, som du kan bruge til at få din Bluetooth oppe at køre ordentligt igen.

Denne guide vil starte med det grundlæggende og giver fejlfinding, der kan udføres for at løse de mest almindelige iPhone 13 Pro Bluetooth spørgsmål og vil udvikle sig til mere dybdegående fejlfinding. Så lad os starte fra det grundlæggende og gå derfra.

Problemer med Bluetooth med iphone pro

Den første ting at gøre i tilfælde af Bluetooth-fejl på din iPhone 13 Pro vil være at skifte Bluetooth, som også er den nemmeste løsning at forsøge. For at gøre dette, skal du slukke for Bluetooth ved at gå til Indstillinger> Bluetooth. Efter at have ventet i et par sekunder, kan du aktivere Bluetooth og kontrollere, om alt fungerer fint eller ej.

Genstart iphone

En anden almindelig fix til alle spørgsmål på en iOS-enhed udfører en kraft genstart. Hvis problemet er på grund af nogle fejl i operativsystemet på din iPhone 13 Pro kan en kraft genstart ordne det, da vi er ladning operativsystemet i hukommelsen på enheden. Dette kan også løse problemer med din enhed, herunder Bluetooth problemer. For at gøre dette: Tryk på og slip volumen op og derefter lydstyrken nede. På den anden side af enheden, skal du trykke på og holde knappen side, indtil skærmen slukkes og tændes derefter igen. Slip knappen side, når Apple-logoet vises.

Afbryd fra en Bluetooth-enhed

Et andet skridt til at forsøge at afbryde og tilslutte til en problematisk Bluetooth-enhed. Igen, gå til Indstillinger> Bluetooth. Vælg den specifikke Bluetooth-enhed og derefter vælge  afbryde.

Forget en indretning og par igen

Hvis det gør ikke fix iPhone 13 Pro Bluetooth ikke virker Issue, en mere avanceret løsning er at få din telefon helt glemmer Bluetooth-enheden og derefter gå igennem parringen igen.

Kontroller den anden enhed

Normalt at parre Bluetooth på din iPhone 13 Pro med en anden enhed er temmelig ligetil og meget brugervenlig. Hvis du stadig har problemer parring til en anden enhed, så prøv og sørg for at kontrollere, at enheden for at sikre, at det fungerer korrekt. Det kan ikke være et problem med din iPhone, men et problem med, at en anden enhed.

Nulstil netværksindstillinger

En anden god måde at løse eventuelle Bluetooth problemer på din iPhone 12 Pro er at nulstille netværksindstillingerne for din smartphone. Dette vil ændre alle Bluetooth-indstillingerne tilbage til standardværdierne, som kan løse mange problemer i forbindelse med Bluetooth. Du kan gøre dette ved at gå til Indstillinger> Generelt> Overfør eller nulstille iPhone> Nulstil. På denne side skal du vælge Network Nulstil indstillinger og skriv din adgangskode. Så vil din iPhone slukke og genstart. Efter dette, så prøv at parre en Bluetooth-enhed igen.

Gendan som en ny iphone

Hvis ingen af ​​de ovennævnte rettelser har arbejdet for dig, så bør du overveje at lave en fabrik reset på din iPhone 13 Pro. Dermed vil gøre din telefon nøjagtig som det var ud af kassen. Det betyder, at uanset hvad der var årsag til problemer med Bluetooth vil blive slettet, og du vil ikke står over for eventuelle Bluetooth-relaterede problemer i fremtiden. Du kan gøre dette ved at gå til Indstillinger> Generelt> Overfør eller Nulstil iPhone og vælge Slet alt indhold og indstillinger. Din iPhone adgangskode er nødvendig for at starte processen. Sørg for, at du har sikkerhedskopieret!

Tid til kontakt æble

Hvis disse trin ikke hjælper din iPhone 13 Pro Bluetooth, ved at besøge din nærmeste Apple Store. De uddannede fagfolk på Apple Store vil hjælpe dig og held løse dine problemer, selv om det er en hardware-relateret problem.

Iphone pro Bluetooth ikke virker: fast

Mens dens aldrig sjovt at fejlfinding, forhåbentlig disse tips og tricks vil hjælpe med at få din iPhone 13 Pro Bluetooth arbejde igen. Har du konfronteret Bluetooth problemer på din iPhone 13 Pro? Lad os vide i kommentarerne nedenfor.

Læser interaktioner

Bluetooth er afgørende for at forbinde din iPhone eller iPad til dine foretrukne tilbehør som hovedtelefoner eller højttalere. Så sin frustrerende, når du står over Bluetooth forbindelsesproblemer eller finde muligheden nedtonet på din enhed. Hvis du er oplever problemer, så har vi fået nogle løsninger, du kan følge for at løse Bluetooth problemer på din iPhone kører iOS 15/14.

Sluk Bluetooth og genstart din iPhone

Før du fortsætter, er det vigtigt at vide, at alle dine gemte Wi-Fi-netværk, Bluetooth-enheder, VPN-konfigurationer, og andre sådanne indstillinger vil gendanne til standard tilstand. Men personlige ting gerne, apps, billeder, videoer, musik osv vil ikke ændre sig. De vil forblive, som de i øjeblikket er.

opdatere til den nyeste version af iOS eller ipados

Til sidst, når intet virker, skal du opdatere iPhone til den nyeste version af iOS 15. Problemet oprindeligt begyndte med denne nyeste version, og det er på tide Apple vil lappe tingene i den næste version af iOS 15 â € ” sige 15. eller noget lignende.

Jeg har været en Apple bruger i over syv år nu. Hos iGeeksBlog, elsker jeg at skabe how-tos og fejlfinding guider, der hjælper folk gøre mere med deres iPhone, iPad, Mac, AirPods og Apple Watch. I min fritid kan jeg godt lide at se stand up comedy videoer, tech dokumentarfilm , nyheder debatter og politiske taler.

Problemet, som først blev rapporteret til mig af læsere, manifester selv som periodiske afbrydelser. Nogle gange hovedtelefonerne vil genoprette forbindelsen, andre gange problemet kræver Bluetooth skal slukkes og tændes, og når den er værst, det kræver en genstart af iPhone.

Jeg havde ikke lidt af dette spørgsmål i første omgang, men havde det meste brugt min par AirPods Pro. På test med andre hovedtelefoner, bemærkede jeg problemet - periodisk nedkastning af forbindelsen for nogen indlysende grund.

Jeg prøvede alle de sædvanlige ting - gentilslutning hovedtelefonerne, skifte Bluetooth og tænde, og genstart af iPhone - og det virkede, men kun midlertidigt. Problemet ville vende tilbage, uden åbenlyst årsag.

Hvad arbejdet var ret drastisk, men ikke så drastisk som en nuklear mulighed for at tørre hele håndsættet. Hvad jeg gjorde var at "glemme" alle mine Bluetooth-enheder. Du skal gøre denne ene enhed ad gangen ved at gå til Indstillinger> Bluetooth og klikke på den blå I og vælge Glem denne enhed.

ZDNET anbefaler

Peloton synes at have sporadiske problemer med en anden af ​​deres tredjepart integrationer . I modsætning til det foregående problem, der drejede sig om FITBIT, synes denne uges problem at være omkring æbler Gymkit integration med Peloton Bike + og Apple ure.

Mange brugere rapporterer efter den nyeste peloton softwareopdatering, at deres Apple Watch ikke længere parrer eller forbinder med deres Peloton Bike +. Dette efterlader dem ude af stand til at bruge deres Apple Watch som en pulsmåler på deres cykel +. Dette er ikke en global uddeling, da det kun ser ud til at være påvirker en delmængde af Peloton-brugere â € ", men det gør det ikke mindre frustrerende.

Der ser ud til at være et par forskellige tilgange til fejlfinding af din Apple Watch & Peloton Bike + Integration med Gymkit â € "Velliste over et par forskellige ting at prøve. Bemærk, at Peloton Support synes at være opmærksom på dette problem, og har angivet, at deres ingeniører arbejder på en løsning â € ", så du bare kunne prøve at vente også og håber, at den næste opdatering løser det. Når det er sagt, hvis du vil tage sager i dine egne hænder, læs videre!

Vigtig

Ægte Apple Watch Oplader iOutlet

Ægte Apple Watch Oplader iOutlet

Elite Enterprise Offering Auslese Trådløs Apple Watch Charger for alle serier, på Rs 900piece i Delhi, Delhi. Læs om virksomheden. Få kontaktoplysninger og adresse id 17719915330

Betællingsafgift for Apple Watch iPhone

Betællingsafgift for Apple Watch iPhone

Hold din Apple Watch Powered, uanset hvor du går med SateChi USBC magnetisk opladning dock. Designet til at passe til alle Apple Watch-størrelser, har den magnetiske opladningsdocker en USBC-forbindelse til at genoplade dit Apple Watch, når du er tilsluttet til en hvilken som helst Powered Typec-enhed.

Damer, heres den bedste Apple Watch til din feminine stil

Damer, heres den bedste Apple Watch til din feminine stil

Shop for Womens Ure fra vores Kvinder spænder på John Lewis Partners. Gratis britiske fastland levering, når du bruger 50 og derover.

Hvordan æbler nyt ur med ESIM fungerer

Hvordan æbler nyt ur med ESIM fungerer

International ESIM for Watch Series 6, øjeblikkelig ESIM online aktivering fra 200 lande. Lokalt internet via mobile data, med opkald og teksttjenester til Watch Series 6

Opdater design, farver, sensorer Alt vi ved så langt om Apple Watch Series 7

Opdater design, farver, sensorer Alt vi ved så langt om Apple Watch Series 7

Apple Watch Series 6 har taget plads som den bedste Apple SmartWatch. Men er det bedre end Samsung Galaxy Watch 3 vi finder ud af i denne sammenligning.

Hjælp senior familiemedlemmer oprettet Nest Hub Max

Hjælp senior familiemedlemmer oprettet Nest Hub Max

Vælg mellem nedenstående muligheder for at få dit bevis for vaccination

Æbler tid flyver begivenhed store højdepunkter meddelelser den indiske ledning

Æbler tid flyver begivenhed store højdepunkter meddelelser den indiske ledning

Apple Watch Series 6 og Apple Watch SE er nu tilgængelige for købere på den nyåbnede Apple Online Store i Indien.

Alt du behøver at vide om Apple Watch Family opsætning

Alt du behøver at vide om Apple Watch Family opsætning

Apple watchs ny familie opsætning planen kan du indstille en Apple-Watch til dit barn, med børnesikring til messaging og placering sporing. Her er hvordan det virker.

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

Når du tilføjer musik til dit Apple-ur, kan du lytte til det, uanset hvor du går, selv når du ikke har din iPhone med dig.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.