14 Tips til tekstning som Pro på et Apple Watch

Sådan deaktiveres meddelelseseffekter fra Autoplaying på din iPhone

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

æbler Ny iOS 10 Update tilføjer en flok sjove nye funktioner til iMessage, herunder effekter, apps og klistermærker, som du kan sende til dine venner. Desværre er det ikke umiddelbart indlysende, hvordan nogen af ​​dette faktisk virker. Forvirret, hvordan man tilføjer klistermærker? Vil du sende beskeder med konfetti? Læs videre!

Imessage apps

Den største ændring i imessage er tilføjelsen af ​​apps, som falder i omtrent to spande. Der er mere traditionelle app integrationer , som Fandango eller Venmo. Disse tillader adgang til appfunktioner inden for meddelelser, der gemmer dig fra at skifte fra beskeder til en anden app. For det andet er der de sjove ting, som klistermærket apps.

Begge typer af apps lever i samme del af meddelelserne app, som kan fås ved at åbne meddelelser og trykke på App Store-ikonet til venstre for den nederste tekstboks. Dette vil vise en række rulleruder, der hver indeholder de forskellige apps, du har installeret. Men hvad hvis du ikke har installeret nogen imessage apps?

En masseimessage apps er selvstændige og eksisterer kun i imessage. Så antager ikke, at alt er klar til at gå. Du vil gerne tage lidt tid på at opdage, hvad der er tilgængeligt i denne specielle butik. Som et nyttigt tip vil rulle ned i Imessage App Store tage dig til de øverste gratis og betalte apps, hvilket er et godt sted at komme i gang.

Mens hver enkelt type klistermærke bor i sin egen app â € ", som kan irriterende â €" indsamler Apple dine nyeste klistermærker på tværs af alle klistermærkeapps i sin egen seneste sektion af Dit IMESSAGE APP-valgvindue.

Alt andet

At ramme Emoji-knappen på dit tastatur Når du har skrevet i en masse tekst, fremhæver nu ord i din besked med Emoji-ækvivalenter, så du nemt kan udskifte ordene med Emoji ved blot at tappe på dem. Dette vil spare dig for at surfe gennem Emoji-kataloget.

Endelig har meddelelser nu hurtige svar på en la Facebook, hvor dobbelt tapping på en besked giver dig mulighed for hurtigt at markere det med en af ​​seks ikoner, hvilket giver dig hjerte, tommelfingre op eller tommelfingre ned en besked hurtigt.

Best Top iPhone Button Sticker D Liste og få gratis forsendelse

Velkommen til R / Apple, det uofficielle samfund til Apple News, Rumors og Diskussioner . Hvis du har et tech- eller købs- / salgsrelateret spørgsmål, bedes du tjekke vores daglige rådgiver eller R / Applehelp!

Fællesskab

Teksting er en opgave, der typisk håndteres på din telefon, men hvis du har et Apple Watch, kan du læse og sende tekster lige fra din arm. Processen er ikke så let som tekstning på en iPhone, men der er måder at gøre det mere brugervenligt. Her er vores top tips.

Opsæt tekstmeddelelser

Tænd kontakten til meddelelsesindikator for at vise en rød prik på dit ur, når du har en ulæst meddelelse. Tænd kontakten til Vis opsamling, når den er låst for at se et resumé af dine meddelelser, selvom uret er låst. Vejledning Tryk på for at vise fuld meddelelse til Til, hvis du vil skjule detaljerne i en besked, medmindre du trykker på dit ur.

Tryk på indstillingen for Vis meddelelser på håndledet ned for at se meddelelser, selvom din arm ikke er op. På skærmen Vis meddelelser skal du tænde for kontakten til Vis meddelelser. Stryg ned skærmen og sørg for, at kontakten er aktiveret for meddelelser.

Nye meddelelser vises på din iPhone eller dit Apple Watch, men ikke begge. Hvis din iPhone er låst op, vil den modtage de nye meddelelser. Hvis din iPhone er låst eller i søvn, så vil dit ur modtage de nye meddelelser. Nogle typer meddelelser vises kun på din telefon, men meddelelser for nye tekster vil dukke op på uret.

Har Siri læse en ny besked

På dit ur skal du gå til Indstillinger> Notifikationer> Announce Notifikationer og tænd for kontakten for at annoncere meddelelser. Stryg ned skærmen og tænd kontakten for meddelelser, hvis det ikke allerede er tændt. Næste gang du modtager en ny tekst, vil Siri læse det til dig.

Se en ny tekst

Hvis du har aktiverede meddelelser på dit Apple Watch, vises enhver ny besked, der kommer automatisk på skærmen. Bare tryk på det for øjeblikkeligt at læse meddelelsen. Hvis du ikke læser meddelelsen med det samme, vises en rød besked prik øverst på skærmen for at informere dig om en ny meddelelse. Bare skru ned på skærmen for at læse den nye besked.

Se alle dine tekstbeskeder

For at se alle dine tekstbeskeder skal du trykke på ikonet Beskeder på Watchs Home Screen. Stryg ned skærmen for at se hver besked og tryk på, som du vil læse. For at filtrere de meddelelser, du ser, swipe op til toppen af ​​skærmen og tryk på visning. Du kan nu vælge at se alle meddelelser, dem fra kendte afsendere eller dem fra ukendte afsendere.

Tilføj en modtager

Apple Watch tilbyder et par forskellige måder at løse en tekst til den rigtige person. Tryk på ikonet Beskeder fra startskærmen, og tryk derefter på Ny besked. For at vælge modtageren skal du trykke på Tilføj kontakt. Stryg ned skærmen for at se alle de personer, med hvem du har udvekslet Tekster i fortiden, og vælg den rigtige person fra listen.

Hvis modtageren ikke vises, skal du trykke på People-ikonet øverst for at se dine kontakter og vælge personen fra denne liste. Hvis personen ikke er en eksisterende kontakt, skal du trykke på Dialpad-ikonet og indtaste Personers Telefonnummer. En anden mulighed er at trykke på mikrofonikonet og tale personens navn eller telefonnummer, og vælg derefter den rigtige person fra forslagene.

Send en sms

Hvis du har en Apple Watch Series 7, kan du trykke eller glide over tegnene på det indbyggede QuickPath-tastatur. Hvis du ikke ser tastaturet, skal du skrue op fra bunden og derefter trykke på tastaturknappen. Alle Watch-modeller kan bruge Scribble-tilstand til at tegne tegn eller dikteringer for at tale tekst og tegnsætning højt.

Hvis du finder tekstning fra et ur for at være en langsom og frustrerende proces, kan du stadig skrive svaret på din iPhone. En meddelelse dukker op på din telefon , der spørger , skal du indtaste teksten ved hjælp af iOS-tastaturet. Indtast svaret på telefonen, og det vises på dit ur.

Send en emoji

Du kan krydre en tekst med en sjov emoji. På skærmen for at skrive eller diktere din besked, skal du trykke på The Smiley Face Icon. Derfra swipe ned for at se de forskellige emoji-muligheder og trykke på den, du vil bruge.

Send et klistermærke eller gif

Tryk på A-ikonet foran feltet Ny besked eller iMessage for at få adgang til forskellige klistermærker og GIF'er, der skal sendes til modtageren. Det første ikon viser en skærm af Memoji-klistermærker. Tryk på forstørrelsesglaset for at søge gennem en samling af animerede GIF'er.

Send en skitse

Du kan bruge den digitale berøringsfunktion til at tegne med forskellige farver, så send billedet i en tekst. Tryk på A-ikonet og tryk på hjerteikonet. Tryk på den lille farvede cirkel øverst til højre, og vælg den farve, du ønsker at bruge, og træk derefter med din finger.

Hvis tegning af et egentligt objekt er for udfordrende, kan du bruge gester til at oprette specifikke billeder. Tryk på skærmen en gang for at generere en cirkel eller en række cirkler. Tryk på to fingre på skærmen for at tegne et kysbillede. Tryk på en finger på skærmen for at generere en animeret flamme. Tryk to fingre på skærmen for at generere en animeret Heartbeat . Når du er færdig, skal du trykke på Udført, så tryk på Send.

Send en tekst med smart svar

Hvis du vil sende en tekst, men ikke vil skrive en selv, kan du vælge et smart svar. Åbn en tekst, og swipe ned skærmen for at se listen over SMART-svarforslag. Tryk på den, der er mest hensigtsmæssige.

Tal med tekst på Apple Watch

Appleinsider støttes af dets publikum og kan tjene provision som Amazon Associate og Affiliate Partner om kvalificerende køb. Disse affilierede partnerskaber påvirker ikke vores redaktionelle indhold.

bobleeffekter

4. SLAM-indstillingen slår meddelelsen på skærmen med et par rystelser til at påvirke. Den høje indstilling gør meddelelsen stor og ryster den på læseren, så bringer den tilbage til en normal størrelse på skærmen.

Den blide indstilling gør i første omgang teksten til at blive lille og til sidst vokser den til normal tekststørrelse. Endelig jumbles usynlig blæk budskabet i mange små prikker. Tapping på meddelelsen gør ordene vises.

Skærmvirkninger

Hej alle, så jeg opdaterede min iPhone 6S plus til iOS 14, og da jeg ikke kan sende SMS fra min iPhone. Jeg modtager dem korrekt, men kan bare ikke sende tekstbeskeder til højre. Få altid en besked, der viser meddelelsen Send fejl. Imessage synes dog bare at fungere godt. Jeg forsøgte at slukke og på iMessage og FaceTime på iPhone, men intet ændres. NY forslag? Tak.

Vigtig

Sådan Sørg Youre Kom den hurtigste 5G Hastigheder på telefonen

Sådan Sørg Youre Kom den hurtigste 5G Hastigheder på telefonen

5G-net er her og er begyndt at rulle ud i hele verden. Dette er vores guide til alle de seneste nyheder, understøttede telefoner, og mere.

Sådan Kald til og fra Europa International Calling Koder

Sådan Kald til og fra Europa International Calling Koder

Få dine support svar her. Gå online for at spare tid og bruge vores database med artikler, genveje og LiveChat.

Talk360 Billige International opfordrer App

Talk360 Billige International opfordrer App

Spekulerer hvordan at kalde Indien fra Australien Heres alt youll behov for at vide om at kalde dine venner og familie tilbage i Indien.

Betal FTB. en. ov.

Betal FTB. en. ov.

Skylder IRS-pengene HR-blokken forklarer, hvordan du kan foretage online skattebetalinger eller bruge andre bekvemme muligheder til at betale din skatteregning.

Square skatterrapportering og formular 1099k Oversigt Square Support Center

Square skatterrapportering og formular 1099k Oversigt Square Support Center

Hvis du leder efter din December Child Tax Credit Check eller en fra de foregående måneder, så fortæl dig, hvordan du sporer det.

Hvordan kan jeg foretage gratis opkald til fastnet- og mobiltelefoner fra en Google startside Mini The Big Tech Spørgsmål

Hvordan kan jeg foretage gratis opkald til fastnet- og mobiltelefoner fra en Google startside Mini The Big Tech Spørgsmål

Find ud af hvordan du kan foretage gratis opkald til fastnet- og mobiltelefoner fra en Google startside Mini eller Google startside enhed med vores sagkyndig vejledning

Sådan fjernes ATT International på en iPhone

Sådan fjernes ATT International på en iPhone

Slå dataroaming Gå til Indstillinger på din enhed og kigge efter Cellular eller Network muligheder. For mere information om internationale luftfartsselskaber og

Webcontactus. OM Find Business Kontaktoplysninger

Webcontactus. OM Find Business Kontaktoplysninger

Kan jeg bruge ATT i Indien En quadband ulåst GSM-telefon vil være kompatibel med de fleste GSM-netværk over hele verden, herunder Indien. ATT og TMOBILE.

Gratis International opfordrer PopTox

Gratis International opfordrer PopTox

Folk kan have familie eller venner over hele verden i disse dage. Mange er også nødt til at holde forbindelsen samtidig gøre forretninger internationalt. Der er mange måder at holde kontakt med venner, familie og forretningsforbindelser i dag uden ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.