20. 4Off Apple MagSafe Duo Oplader, Hvid

Apple MagSafe Duo Oplader Tilbehør tmobile

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

MagSafe Duo Oplader bekvemt oplader din kompatible iPhone, Apple Watch, Trådløs opladning Taske til AirPods, og andre Qi-certificerede enheder. Og du kan få det via en ny aftale Apple World dag for kun $ 119. 9. Thats 20% off.

For at bruge MagSafe Duo Oplader, bare placere dine enheder på opladeren og en stabil, effektiv opladning begynder på kontakt. Opladeren kan foldes sammen pænt, så du nemt kan tage den med dig overalt.

Om MagSafe duo-oplader

Den â € ŒMagSafeâ € Œ Charger kan oplade en â € ŒiPhone 12A € Œ på op til 15W med Æbler 20W USB-C-oplader. Men hvis du bruger 20W USB-C-oplader med â € ŒMagSafeâ € Œ Duo, en â € ŒiPhone 12A € Œ vil være begrænset til et maksimum på 11 W. Du kan bruge en 27W + oplader i stedet, og det vil opkræve op til 14 W, men ikke 15W maksimum.

Forsendelse

Det er et fremragende produkt. Jeg elsker, hvordan det føles godt lavet, og fungerer præcis efter hensigten. Lidt forvirrende, hvad slags effekt, du har brug for den til at oplade enheder med fuld hastighed, men nogle forskning løst problemet. Bekymret over lang sigt pålidelighed, da samlingen er så sart, men det er en seng tilbehør, og det er blevet arbejdet godt. Ærligt en temmelig middelmådig værdi, og jeg scorede en stor pris for det også. Bestemt overpris , men en flot produkt, hvis du har fået en ny iPhone og en apple ur også.

Bedst sælgende i opladere og vugger

De opladning stykker er billigere købes separat, men tre måneder ved at bruge MagSafe Duo, Æbler foldbare 2-i-1 iPhone 12 og Apple Watch oplader, har overbevist mig om, at den problemfri opladning tilbehør er værd $ 129.

Lader gøre nogle hurtige math først. Når MagSafe Duo lanceret for et par måneder siden, korrekturlæsere strimlet det, kalder det overpris og skrøbeligt lavet. I alle retfærdighed, $ 129 for en dobbelt opladning tilbehør er dyrt. Men også: klassisk Apple. Her er, hvad hvert stykke, købes separat fra Apple koster:

Den samlede værker ud til $ 106 før skat. Hvis du køber alle fire af disse fra Apple, du spare $ 23. Den advarsel er, at MagSafe Duo doesnt komme med en oplader, hvilket betyder, hvis du ikke har en, det kommer til at koste en anden $ 19 fra Apple og bringe de sande omkostninger af MagSafe Duo op til $ 149.

Erstat de officielle Apple opladere og kabler med tredjeparts versioner fra Anker eller Aukey, eller hvem og du kan spare flere penge. Den nederste linje er: dens billigere at rulle din egen iPhone / Apple Watch opladning løsning. For ikke at nævne, theres en sværm af integrerede opladning puder og står fra folk som Belkin, Mophie og partiet.

Ulempen til DIYing dit eget MagSafe + Apple Watch oplader er dobbelt kablerne og fordoble opladere. På den anden side, MagSafe Duo bruger én Belysning-til-USB-C-kabel og en oplader.

Men heres første halvdel af mit argument til forsvar for MagSafe Duo: den trådløse hurtigere 14W opladning er overvurderet . MagSafe Duo er et tilbehør designet til overvejende sidde på dit skrivebord eller natbord. Pop din iPhone 12 og Apple Watch om det før sengetid, og begge vil være fuldt opladet, når du vågner op. I tre måneder ved at bruge MagSafe Duo, Ive aldrig en gang ønskede den trådløs opladning var hurtigere.

Hvis du absolut skal få den hurtigste trådløs opladning â €”hvor er du i et kapløb om at når stadig var i en pandemi? â €”Jeg anbefaler at få en ikke-Apple 30W oplader. Heres en fra Aukey for $ 20. Andre leverandører sælge dem for endnu mindre.

alt dette lyder virkelig kompliceret, fordi det slags er. Oplader kompatibilitet og output er sådan en forvirrende rod, at Apple har en langvarig støtte dokument, der nedbryder forskellene. For eksempel vidste du, at de iPhone 12 mini kun kan opkræve op til 12W af spidseffekt levering med Apples MagSafe opladere? IPhone 12 og 12 Fordele kan oplade op til 15W.

Alt dette kunne have været undgået, hvis Apple bare indeholdt en 20W strømforsyning med MagSafe Duo. Apple, youve fik over en billion dollars. Hvorfor har du foretager dekodning MagSafes oplader kompatibilitet og effekt så unødigt forvirrende for lægmand? Im pro-bæredygtighed og reduktion af e-affald, men denne kompleksitet er det modsatte af det virker bare.

Jeg ønsker at tage fat en anden klage mange mennesker har med MagSafe Duo: sit design. Eller rettere, dens billige-følelse soft-touch gummiagtigt materiale. Dette er det samme materiale Youll finde på Magic keyboards til iPad Pro og iPad Air 4. En masse mennesker griped om det er spinkelt, let at få beskidte, og ikke meget premium-lignende. Jeg er enig med alle tre af disse kritikker. Men efter tre måneder på min natbord og et par ture bliver kastet rundt i min rygsæk, kan jeg endeligt sige, bortset fra en lille smule støv, klagerne er i høj grad overdrevet . Mine er stadig i god stand. Der var nogle bekymringer kanterne ville flosse og flækkede, men Ive endnu at se nogen skade. Youd har at misbruge din MagSafe Duo at se reelle slitage. I så fald, kan du søge hjælp. Der er nogle meget svag gulfarvning på undersiden hovedsageligt fra sidder på min natbord, men en magisk viskelæder udslettet det ret off.

Jeg kan virkelig godt lide MagSafe Duo. Jeg kender dens dyre og jeg ved, at kunne være opladeren situationen bedre, men Ive også aldrig mischarged min iPhone 12 eller Apple Watch, siden jeg begyndte at bruge det. Med Qi opladning puder, Id altid vågne op for at finde min iPhone ikke opladet. Det eneste, der ville have gjort MagSafe Duo endnu bedre ville have været en tredje område for trådløst opladning AirPods. MagSafe opladning ringen kan trådløst oplade AirPods siden dens baseret på Qi trådløs opladning. Men selvfølgelig, dont du få nogen form for magnetisk tilpasning til AirPods opladning tilfældet, og du kan ikke gøre en iPhone 12, AirPods, og Apple Watch samtidigt. Måske Apple kan lave en tre-fold MagSafe Trio i fremtiden, der leverer den ultimative trådløs opladning oplevelse at udfylde det tomrum af AirPower, der aldrig var. Også: en sort eller grå version af MagSafe Duo ville have skjult støv og misfarvning bedre.

Jeg er i mindretal, der er villige til at betale lidt mere for bekvemmelighed. I disse turbulente tider, Ive fik nok stress i mit liv. I dont brug for ekstra fysisk rod og konstant opladning frustrationer for at tilføje mere. MagSafe Duo løser et allerførste verden problem. Men det gør alle trådløse oplader.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

For at få adgang til og bruge alle funktionerne i Apple Card, skal du tilføje Apple Card til Wallet på en iPhone eller iPad med den nyeste version af iOS eller iPados. Opdater til den nyeste version ved at gå til Indstillinger> Generelt> Softwareopdatering. Tryk på Download og installer.

Beklager vi ikke i stand til at behandle din anmodning på nuværende tidspunkt

MagSafe Duo Charger er designet til hurtigt og sikkert trådløst oplade din iPhone 12 eller iPhone 13 og Apple Watch samtidigt. Systemet tilpasser sig intelligent til conditions at optimere oplader din kompatible iPhone på op til 14W af spidseffekt levering. Den egentlige magt leveret til iPhone vil variere afhængigt af effektforbrug strømforsyningen og systemforhold. Til iPhone 12 mini og iPhone 13 mini, MagSafe Duo Oplader leverer op til 12W af spidseffekt levering.

Det er vigtigt at tilslutte til en strømkilde, før du placerer din iPhone på MagSafe Duo Charger. Dette gør det muligt for MagSafe at kontrollere, at det er sikkert at levere maksimal effekt. Hvis du tilfældigvis til at placere din iPhone på MagSafe Duo Charger før du sætter til en strømkilde, fjerne din iPhone fra MagSafe Duo Oplader, vent tre sekunder, og derefter sætte den tilbage på at genoptage maksimal effekt levering.

Sådan oplades æble ur

Du kan oplade din Apple Watch i en flad position med sin band åben, eller på siden, ved at løfte induktiv opladning stik. Når docket på sin side, Apple Watcha automatisk går i natbord tilstand, så du også kan bruge det som dit vækkeur.

Lær mere

Hurtigt ladekablerne er store, men hvor meget mere praktisk ville det være, hvis du kunne hurtigt magten op to enheder på én gang? En multi-tasking oplader ikke kun sparer timer på saftfremstilling tid, men det hjælper også sikre youre aldrig tilbage med blot fem procent enhedens batteri midt på dagen. For ikke at nævne, plejer du nødt til at beskæftige sig med en sammenfiltret rod af kabler.

Investering i et af disse spil skiftende gadgets er et køb du ikke vil fortryde, især hvis du kan få fat i en på salg. Udnyt denne tidlige Black Friday aftale om en Apple MagSafe Duo Oplader, fås nu for kun $ 120. Tag 20 procent off denne Amazoner Valg gadget, der kan tænde to enheder på én gang, inklusive din iPhone, AirPods, Apple Watch eller andre Qi-certificeret enhed.

Designet til at fremkalde to enheder samtidigt, er denne slanke Apple oplader bevis for, at store ting kommer i små pakker. Du skal blot lægge dine enheder på MagSafe-opladningspuderne og lade dem være der for en sikker og hurtig opladningssession. Høste fordelene ved 12W eller 14W strømforsyning, afhængigt af din strømadapter og enhed.

Denne oplader er en ideel tilføjelse til ethvert hjem, laptop taske eller kuffert. Grib en til at sætte på dit fjerntliggende skrivebord og en anden for nem opladningsadgang i dit soveværelse. På farten hele tiden? Denne kloge opladning pad foldes helt op, så du nemt kan pakke det, om du rejser med en pung eller en fuld-på kuffert. Bedømmelse 4. Ud af fem stjerner på Amazon er denne oplader en bekvem tilføjelse til din tekniske forsyning, og det vil også gøre en god gave denne feriesæson.

Vigtig

Apple Watch Series 5 GPS Cellular, 40mm Guld Aluminium Case med Pink Sand Sport Band SM ML Walmart. om.

Apple Watch Series 5 GPS Cellular, 40mm Guld Aluminium Case med Pink Sand Sport Band SM ML Walmart. om.

Apple Watch Series 5 Specifikationer og funktioner Apple Watch 5 er den seneste SmartWatch fra Apple, det lykkes den nu ophørte Apple Watch 4. Watch 5 kommer i en sofistikeret design thats klassiske

Apple event Watch Series 7 Med slankere design, iPad mini med 5G Lanceret

Apple event Watch Series 7 Med slankere design, iPad mini med 5G Lanceret

Her er de store nye funktioner, vi ønsker at se med det kommende Apple Watch Series 7.

Apple Watch Series 7 er ude nu i de britiske Heres hvor man kan købe

Apple Watch Series 7 er ude nu i de britiske Heres hvor man kan købe

Apple Watch Series 7 blev annonceret under Californien Streaming begivenhed. Her er hvad vi ved om dens funktioner, design, prissætning, mere.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Bluetooth er en trådløs forbindelse, som bruges til at oprette forbindelse til din Apple Watch. Du kan også bruge Bluetooth til at oprette en forbindelse til e. . et trådløst headset.

Sådan Fix Apple Watch Data Syncing Problemer

Sådan Fix Apple Watch Data Syncing Problemer

Vi har en fejlfinding guide for, hvordan man løser, når et Apple-ur ikke vil forbinde med din Peloton-cykel eller vil ikke parre. Weve har set sporadiske problemer for nylig omkring dette.

Amazon. Om Eve udvider Apple HomeKit Smart Home, Bluetooth Range Extender til Eve tilbehør, udvider rækkevidde til 8 Eve tilbehør Elektronik

Amazon. Om Eve udvider Apple HomeKit Smart Home, Bluetooth Range Extender til Eve tilbehør, udvider rækkevidde til 8 Eve tilbehør Elektronik

Theres så meget at udforske på et Apple ur, det ville være en skam, hvis du kun brugte en brøkdel af de funktioner, som gadgeten tilbyder.

Amazon. about Apple Watch Series 4

Amazon. about Apple Watch Series 4

Hovedtelefoner mistede Wunderfind hjælper dig med at finde din tabte enheder på få sekunder.

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

Apple Watch holder får bedre og bedre hvert år. Her er hvad du behøver at vide om æbler superpopular SmartWatch linje.

Apple Watch Cellular vs gpsonly, hvilken skal du få

Apple Watch Cellular vs gpsonly, hvilken skal du få

Lær hvad du kan gøre med din Applewatch, når din iPhone ikke er med dig.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.