5G Fakta og fiktion Bag Next Generation Cellular

Opmærksomhed kræves cloudflare.

T-Mobile er blevet aggressivt udrulle sin mid-band 5G netværk. På grund af fusionen med Sprint, T-Mobile gainedÃ, et ton af frekvenser, hvor bæreren har anvendt for yderligere at udvide sit 5G netværk. Mens AT & T og Verizon er stillÃ, lidt tid væk fromÃ, udrulle sammenlignelig mid-band 5G, Verizon er langt foran med hensyn til mmWave løbet. Men, og på trods af at være utrolig hurtigt med op til 4Gbps hastigheder, mmWave har en forholdsvis kort rækkevidde og kan nemt være blokeret af hverdagen objectsÃ, og barrierer.

T-Mobile har meddelt, at 200 millioner mennesker nu er dækket af sin 5G Ultra Capacity, og forud for tidsplanen. T-Mobile siger det oprindeligt planlagt til at krydse 200 millioner kunder ved udgangen af ​​2022, og at itsÃ, "hemmelige"  til at levere super-hurtige hastigheder er itsÃ, mid-band 3. GHz spektrum. Bevæger sig fremad, siger luftfartsselskabet, at den nu planer om at nå mindst 300 millionÃ, folk i de næste to år. For at sætte det i perspektiv, T-Mobiles Ultra Capacity dæksler 100x flere mennesker end Verizons mmWave "UWB" netværk.

T-mobile g ultra kapacitet er hurtig nok

T-Mobile har en temmelig betydelig bly, når det kommer til at udrulle håndgribelige 5G opgraderinger, at kunderne vil bemærke. Både AT & T og Verizon bruger DSS for lav-band 5G som bygger på 4G LTE til at levere 5G og de fleste brugere sandsynligvis vil ikke mærke det store af en forskel mellem lav-band 4G LTE og lav-band 5G. Mens Verizon har en anstændig luns af mmWave 5G, vil de fleste kunder med at finde det er så sparsom, at tilslutning til netværket er vanskelig. Både AT & T og Verizon blev sat til at begynde at udrulle mid-band 5G til kunder i næste måned, men den planlagte udrulning er siden blevet forsinket i mindst en måned, Â grund af FAA bekymring for, at spektret kan forstyrre udstyr luftfart.

Peter er en ledende forfatter til Screen Rant. Han startede 8 år siden at skrive om jailbreaking iPhone og at udviklet sig til at skrive om generel Apple. Og nu? Hes skriver om alle ting tech. Hes skrevet til flere store online publikationer i fortiden og har skrevet flere tusinde nyheder og anmeldelser artikler gennem årene.

Neville Ray, formand for Teknologi, T-Mobile, sagde: Fra det øjeblik Sprint blev en del af T-Mobile, weve blevet hurtigt at kombinere netværk til en trykladning Un-carrier oplevelse, samtidig med at aggressivt udvide vores landsdækkende 5G fodaftryk. Vi har allerede taget et massivt skridt fremad med landsdækkende standalone 5G tidligere i år, og denne aftale med Nokia vil hjælpe os med at levere utrolig innovation og muligheder i dette land.

Pekka Lundmark, President og CEO for Nokia, udtaler: Nokia har et langvarigt og samarbejdende partnerskab med T-Mobile og vores brancheførende 5G RAN-løsninger vil understøtte den nye T-Mobile netværk. Den udvidede og opgraderet 5G netværk, Udnytter alle frekvensbånd vil levere nye spændende løsninger til endnu flere mennesker og virksomheder, og vores teknologi vil spille en afgørende rolle i at levere disse overbevisende tilslutningsmuligheder oplevelser for arbejde og leg.

Bemærk: Nokia kommentarer, at udsigterne leveres i Nokia Regnskabsmeddelelse for 3. kvartal og perioden januar-september 2022 udstedt den 29. oktober, 2022 omfattede den forventede effekt af denne aftale med T-Mobile meddelte i dag, og derfor ikke påvirkes af dagens offentliggørelse.

Med vores engagement i innovation og teknologiske lederskab, drevet af prisbelønnede Nokia Bell Labs, vi leverer netværk på grænserne for videnskab tværs mobil, infrastruktur, sky, og støtteteknologier.

Blok detaljer:

T-Mobiles tilsyneladende skift fra en reklame strategi i høj grad afhængig af at påpege konkurrencens svagheder til en mere "kedeligt" tilgang, og allerede den "Un-carrier" synes at have vendt tilbage til sit gammel

Er de "andre fyre nødder" for ikke at følge magenta kulør?

For det første, T-Mo er på hårdt arbejde på at kombinere mid-band 5G-teknologi med lav-bånd for uplink, som tilsyneladende er en "super spændende" gennembrud. selvom det ikke rigtigt lyder på den måde.

For dem uvidende, er Ma Bell ved hjælp af en 5G + etiket for sin forrygende hurtig men frygtelig plettet mmWave signal lige nu, planlægger at udvide. betydningen af ​​markedsføring moniker at dække C-Band teknologi samt i den nærmeste fremtid.

AT & Ts vildledende brug af en 5GE ikon på telefoner, der var i virkeligheden stadig er forbundet til god gammeldags 4G LTE. Det tilsyneladende "startede" alt dette forvirring, der stadig foregår i dag, men det er ikke ligesom T-Mobile gør en hel masse at ende ting på en klar og moden måde. Ikke med den

Husk, at det 186 mio nummer er indstillet til at springe til "næsten" 200 millioner ved udgangen af ​​alene året og så mange som 300 millioner mennesker i 2023. Det er tæt på aktuelle tilgængelighed af T-Mo landsdækkende Udvidet Range 5G netværk, som selv er tæt på at dække hele befolkningen i USA. ,EN

Hvad du behøver at vide

T-Mobile har været fokuseret på at udvide sin Ultra Capacity 5G netværk på tværs af landet, rammer milepæl efter milepæl i antallet af personer omfattet. Det eneste problem var, at det var næsten umuligt at fortælle, hvis du var omfattet af denne hurtigere 5G netværk, medmindre du gravet ind i menuen diagnose på telefonen. Som rapporteret af PCMag, T-Mobile inkluderer Ultra Capacity 5G på sin dækningskort så kunden kan se, hvor de kan opleve dette hurtige 5G forbindelse.

Ifølge en opdatering fra T-Mobile, Ultra Capacity 5G dækker 165 millioner mennesker med en gennemsnitlig download hastighed på 350Mbps. Dette er en bemærkelsesværdig opgradering fra de hastigheder folk fik tidligere på veludviklede LTE og udvidet Range 5G.

On T-Mobiles dækningskort, er Ultra Capacity 5G vist i en meget mørkere farve til at skelne det fra Udvidet sortiment 5G. Denne opdatering afspejles også på Metro ved T-Mobiles dækningskort. Mange byer har vist sig at have nogle Ultra Capacity 5G dækning, med de fleste af dækningen med fokus på tæt befolkede områder.

Udvidet sortiment 5G vil nå meget længere på de samme tårn takket være dens lavere 600MHz spektrum. Lavere frekvenser kan rejse længere, da de er ikke så påvirket af interferens. Ting som træer, bygninger og endda vanddamp i luften kan negativt påvirke mobiltelefon dækning. Dette kan ses i nogle landdistrikter med lommer af Ultra Capacity 5G og Extended Range 5G på samme tårn.

T-Mobile har fortsat med at udvide sin 5G dækning og dæksler 305 millioner mennesker med 165 mio af dem med adgang til Ultra Capacity 5G. For at få adgang Ultra Capacity 5G, vil din telefon skal understøtte T-Mobiles band N41. De fleste 5G telefoner, der sælges af T-Mobile støtte dette band, og mange ulåst 5G telefoner gøre det så godt.

T-Mobile har nogle af de bedste mobiltelefon planer, du kan få, men heldigvis, alle T-Mobile planer har adgang til T-Mobiles fuld 5G netværk, herunder dem på en T-Mobile-baserede forudbetalt fragtmand ligesom Mint Mobil.

Great g støtte

T-Mobile har en masse telefoner på sin roster, så det er kun naturligt, at du kan spørge som er den bedste Android-telefon transportøren tilbud. Vi har fået dig dækket med de bedste muligheder, du kan købe lige nu.

Med den stigende popularitet af 5G, mange teleselskaber nu opererer 5G tjenester. Afhængigt af tjenesteudbyderen, du bruger, ikonerne på din status bar variere. Disse ikoner repræsenterer mulighederne i din 5G-netværket.

g ikoner og hvad de betyder

T-Mobile har to 5G varianter: 5G Ultra Capacity og 5G Extended Range. De tidligere tilbud en højhastighedsforbindelse med lav dækning, og sidstnævnte tilbyder en lav hastighed forbindelse med bred dækning. Heldigvis, selv med en kompliceret navngivning, virksomheden bruger samme 5G ikonet for begge planer.

Ultra Capacity 5G planen tilbyder et højdepunkt hastighed af 1Gbps, og det er kun tilgængelig i nogle få områder i USA. Det udvidede sortiment 5G planen tilbyder forholdsvis lavere hastigheder, men er spredt over 1. million kvadrat miles, som dækker næsten hele landet.

AT & T hævder at tilbyde 5G i tre varianter og anvendelser tre forskellige ikoner: 5GE, 5G, og 5G +. Men ikonet vildledende 5GE repræsenterer en omdøbt 4G LTE service, men ikke 5G. Det er ofte omtalt som falske 5G.

Svarende til T-Mobile, AT & T har også en high-speed version, som viser en 5G + ikonet og tilbud et højdepunkt hastighed på 1. Gbps. De lav hastighed udgave viser en 5G ikon og tilbyder en gennemsnitlig hastighed på 59. Mbps med en øget signal rækkevidde.

En anden populær serviceudbyder, Verizon, tilbyder to 5G planer: 5G Landsdækkende og 5G UWB. Nationwide smag er en høj dækning netværk med en relativt lav hastighed, at skærme en 5G ikon, og Ultra Wideband er en lav-dækning højhastighedstog plan, der viser en 5G UW / UWB ikon.

For at sætte dette i perspektiv, luftfartsselskaber bruger millimeterbølger at levere høje hastigheder. ulempen ved disse bølger er imidlertid, at de let blokeres af alle små forhindringer, ligesom træer og bygninger, så de dont tilbyder bred dækning.

Tjenesteydere anvende lave og midten bånd af den 5G New Radio til at give bred dækning med en forholdsvis bedre hastighed end 4G-netværk. Virksomheder vælger forskellige bands afhængigt af deres krav om at udrulle 5G-tjenester til deres brugere.

Dodge g carrier marketing tricks

Vi har allerede set, hørt og læser om fremskridt på 5g, men sandt 5g er endnu ikke nået hver krog og kran af verden. Mens netværksens hastigheder og pålidelighed er væsentligt stigende, er teknologien stadig underudviklet.

På grund af dette bruger tjenesteudbyderne flere marketingtricks til at gøre det bedste ud af denne situation. Nogle virksomheder lyder folk til tror på , at de bruger et 5G-netværk, når det bare er en omdøbt variant af deres ældre teknologier.

Ayush er en tech-entusiast og har en akademisk baggrund i markedsføring. Han nyder at lære om de nyeste teknologier, der udvider menneskeligt potentiale og udfordrer status quo. Udover sit arbejdsliv elsker han at skrive poesi, sange og indulging i kreative filosofier.

T-Mobile har endnu engang nået en ny milepæl i sine 5G 2022 mål. Denne gang afslører FN-Carrier, at dets ultra kapacitet 5G-netværk nu dækker 200 millioner mennesker rundt om i landet. Det betyder, at flertallet af amerikanerne nu har adgang til deres 5G-netværk. ,EN

Denne præstation opfylder T-Mobils mål, som skal dække 200 millioner mennesker i landet inden året slutter. Og de har opnået i denne uger forud for den frist. Dækningen omfatter ikke de 308 millioner mennesker, som dets udvidede rækkevidde 5G netværk dækker. Kombineret, disse to gør T-MO den 5G-leder af Amerika. ,EN

Udover dagens meddelelse afslørede Umlaut, at T-Mobiles 5G fører i fire flere byer i sin seneste undersøgelse. Ifølge undersøgelsen er de fire byer, hvor T-Mobiles 5G netværksledninger er Cincinnati, Cleveland, Orlando og Salt Lake City. Disse byer er nu en del af listen med de hurtigste 5G download og uploade hastigheder. ,EN

Vigtig

5g 5 barer Hvad signalikonerne på din telefon betyder faktisk

5g 5 barer Hvad signalikonerne på din telefon betyder faktisk

Denne 5G QA vil give dig en god introduktion til 5G Hvordan er det forskelligt fra dagens 4G LTE, hvad er den nye IOT bruger sager, og hvordan kan MNOS nyde godt af G5-teknologi.

5G Ultra Wideband, 5G UC, 5G Plus Dont Fall for the Carrier Marketing Fluff

5G Ultra Wideband, 5G UC, 5G Plus Dont Fall for the Carrier Marketing Fluff

Det private cellulære netværksvirksomhed har samarbejdet med byer som Tucson, Ariz., At etablere og styre nye 5Glte-netværk for at lukke den digitale deling og give skolens kontrol over deres brugere.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Hvordan 5G og 4G sammenligne med hensyn til hastighed, ventetid, og dækningen Vi pit dem mod hinanden for at afdække forskelle og hvad det betyder for dig.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Vurdering af nyeste netværksteknologier og deres rolle i erhvervslivet

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

En MiFi har et SIM-kort i det med abonnement fra en cellebærer bestående af en trådløs dataplan. En MIFI Signal Booster forbedrer modtagelsen til denne enhed, så alle trådløse enheder, der er tilsluttet til dets personlige hotspot-dækningsområde, kan få hurtig mobil internetadgang via MIFI-enheden.

USCellular introducerer INSEGO 5G MIFI hotspot til at bringe hurtigere forbindelseshastigheder til forbrugere og virksomheder

USCellular introducerer INSEGO 5G MIFI hotspot til at bringe hurtigere forbindelseshastigheder til forbrugere og virksomheder

USCellular tilføjer til sin 5 g enhedsoffer med lanceringen af ​​dets første 5 g mobile hotspot, INSEEGO 5 G MIFI M2000. Vi er glade for at arbejde sammen med INSEGO for at bringe en anden 5 g tilslutningsmulighed til vores kunder. Vi er spændte på at hjælpe med at levere en ny tilsluttet oplevelse til oscellulære kunder med vores nextGeneration 5 g mobil hotspot, siger Jodi Ellis, Head ...

TMobiles første 5G hotspot er nu tilgængelig

TMobiles første 5G hotspot er nu tilgængelig

Inseego 5G MiFi M2000 vil levere gigabitplus datahastigheder i sub6 GHz

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Nøglefunktioner 5G WiFi på GO WIFI 6 Enterprise Grade Security Advanced Device Management hele dagen Batteri W Qualcomm Quick Charge understøtter op til 30 WiFi-aktiverede enheder Arbejde, lære og spille problemfrit med hurtige 5G-hastigheder på Americas største 5G-netværk. WIFI 6, WPA3 og Enterprise Grade VPN Support sikrer din da

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.