5G i Canada Hvad canadiere brug for at vide, før det bliver en 5G Phone

5G i Canada Hvad canadiere brug for at vide, før det bliver en 5G Phone

Canada har haft 5G i nogen tid nu. Alle de store canadiske netværk er at bruge masser af penge på reklamer i håb om, at youll slutte dem. Og de har en praktisk grund til at gøre så isnt direkte relateret til penge. Jo flere mennesker, der tiltræder deres netværk, jo mere effektiv deres 5G tjeneste bliver. Dette skyldes, at flere brugere betyder, at flere data er pakket ind i deres 5G-kanaler, hvilket øger den samlede præstation.

Dens store at canadiske 5G bliver bedre. Men allerede nu, er 5G i Canada virkelig så meget bedre end 4G alles bruges til? Er det allerede bedre til det punkt, hvor det er værd at købe en 5G-kompatibel telefon?

Canadisk g: det grundlæggende

i november 2022, PCMag testede 4G og 5G hastigheder på 24 store storbyområder områder i Canada. De fandt, at sammenlignet med mange andre lande rundt om i verden, er Canadas ubegrænset 5G planer udfører rigtig godt. Dette er helt sikkert en god nyhed. Men theres mere til at overveje, før de beslutter, om 5G er virkelig det værd.

Mere om den canadiske store

Rogers, på den anden side, gør ikke endnu har de 5G kapaciteter i Montreal, at Bell / Telus har. Nå, dets mere at Rogers 5G netværk doesnt arbejde meget godt med nogen af ​​de 5G-kompatible telefoner øjeblikket er til rådighed. Hvis du har Rogers og du bor i Montreal, dens sandsynligvis ikke værd at få en 5G telefon. Ikke endnu, i hvert fald. Den eneste tænkelige grund til det ville være det værd, er, hvis de 4G æteren i dit lokalområde er virkelig langsom og overfyldt; heldigvis, tilbyder vi signal boostere til dit hjem, hvis det er tilfældet.

Basicallyâ € |

Hver canadisk luftfartsselskab arbejder hårdt på at forbedre og udvide deres 5G dækning ud over hvor dens tilgængelige i øjeblikket. Den måde, tingene går, dens sandsynligt, at en stor 5G spring fremad i Canada plejer ske frem til 2022 eller endda 2022. Hvorfor? Fordi en del af vejen gennem 2022, vil den canadiske regering at stille store mængder af klare æteren via auktion. Disse 5G æteren vil være omkring 3. GHz. Lige nu, canadiske mobilnetværk nødt til at arbejde med nyheder til rådighed for dem. Men de har meget at se frem til meget snart.

Hvor hurtigt er canadiske g?

Generelt både Bell og Telus har gode 4G og 5G hastigheder. I områder, hvor disse to netværk har stærke signaler, 5G er markant hurtigere end 4G. For eksempel i områder af fast dækning, er mange Bell brugere nåede 5G download-hastigheder på næsten 900Mbps og 4G download-hastigheder på næsten 600Mbps.

Bemærk: upload hastigheder for Bell / Telus er nogenlunde det samme for 4G og 5G. Det vil helt sikkert ændre givet tidspunkt. Men den super-lav latency, at 5G i sidste ende vil give isnt ganske en realitet i Canada endnu.

Rogers

Med Rogers, download-hastigheder er nogenlunde det samme for 4G og 5G. I faste dækningsområder, 5G og 4G-brugere får download-hastigheder på omkring 200Mbps. 5G upload hastigheder med Rogers, er imidlertid meget hurtigere end 4G. Som tidligere nævnt, vil 2022 helt sikkert være et godt år for Rogers. Telefoner frigivet så vil håndtere Rogers 5G frekvens setup meget bedre. Dækningsområde og hastighed vil gå op.

Canadisk g mere detaljeret

En anden unik ting ved 5G i Canada er, at i gennemsnit er mindre spektrum kræves pr luftfartsselskab til at levere bedre hastigheder. Dette er stor, fordi netværk kan håndtere flere brugere, da theres mere plads. Det resulterer også i mere ensartet service. Ubegrænset planer vil sandsynligvis blive tilbudt til lavere priser på grund af dette, så godt. De fleste store canadiske luftfartsselskaber allerede øger gigabyte per person for alle deres populære planer.

Shop Digitalkameraer, 35mm kameraudstyr, fotoskrivere, hjemmebiograf, dvd-afspillere, autoriseret forhandler Canon, Sony, Nikon, Apple, Olympus, Panasonic, Kodak, JBL, Mino

Som vi nævnte tidligere, 5G test i Canada hidtil er gået meget godt. Hastigheder på de fleste canadiske luftfartsselskaber er stort set konsekvent selv som abonnenter bruge måde flere data med deres ubegrænsede 5G planer, end de gjorde med 4G. Fordi den langsomme-og-stabil stigning af 5G i Canada har ført til imponerende effektiv service, bør canadiske netværk være i stand til at håndtere øget trafik over tid med lethed.

Hvorfor skal Rogers kunder vente?

Hvorfor er Rogers 5G ikke klarer sig så godt som Bell og Telus? Telefonens tilslutning generelt kombinerer tre eller fire kanaler i æteren på én gang. Dette skyldes, at flere kanaler telefonen kombinerer sammen, jo hurtigere dine hastigheder er. De fleste test i byområder canadiske områder viser, at Bell, Telus, og Rogers al brug 100MHz af æteren. Desværre, Rogers har en hårdere tid aggregerende kanaler. I enkle vendinger, Bell og Telus er i stand til at tage større skiver af Airwave pizza mens Rogers kun kan nå til små skiver. Denne resulterer i langsommere hastigheder for dem.

Kom teknisk

5G er gradvist tage fodfæste i forskellige dele af verden, herunder Storbritannien, Kina og Australien. De tre store mobilnet i Australien gradvis udrulning af 5G-infrastruktur i udvalgte dele af landet. Selvom NBN planer kan gå så hurtigt som 80-90 Mbps, er 5G forventes i sidste ende at ramme op til 20GBps.

Fordelen ved 5G ikke bare stoppe ved høj hastighed. Endnu vigtigere er, vil 5G reducere ventetid, som er den tid, det tager for en datapakke til rejse mellem to punkter. Mens den gennemsnitlige ventetid for 4G er omkring 50 millisekunder , 5G har potentiale til at skære det ned til 1millesecond. En tommelfingerregel er, at jo lavere latency, jo bedre brugeroplevelse.

Lav latency letter oplåsning af massive IoT udvikling â € ”potentialet for big data virksomheder og tung industri til at opfinde, innovere og drive processer på en virkelig globalt plan og i real-tid. Netværk luftfartsselskaber, der undlader at overgå denne udfordring kan i sidste ende uddø.

Der Arent mange g-aktiverede telefoner på markedet endnu

Der Arent mange telefoner på markedet i dag, at støtte 5G-teknologi, på trods af den kontinuerlige masse-skala udrulning af 5G-infrastruktur. Det vil tage lang tid, før vi kan virkelig udnytte potentialerne i den nye mobile teknologi, der er genstand for mange diskussioner. Når det er sagt, de fleste større telefon fabrikanter som Samsung og Huawei har allerede 5G-aktiverede flagskib telefoner.

En af de nemmeste måder at vide, hvis din telefon er 5G stand er at kigge efter en 5G-logo på bagsiden af ​​telefonen. Det er vigtigt at bemærke, at de for nylig udgivet flagskibe for 2022 ikke længere kan bære 5G logo på ryggen. I så fald kan du kontrollere den model af telefonen, og identificere de specs online for at vide, om det er 5G stand.

Du kan også finde ud af, om din smartphone er 5G aktiveret ved at downloade Speed ​​Test app ved Ookla på Google Play eller Apple Store. Efter download, skal du afbryde WiFi og aktivere mobildata. Hvis telefonen er 5G kompatibel, vil du optage hurtige hastigheder.

Bemærk, at 5G er hardware og ikke software. Derfor kan det ikke installeres via en OTA. Dog, Motorola har Motorola Moto Mods, en 5G tilbehør, der er fastgjort til bagsiden af ​​telefonen til adgang 5G frekvens.

En anden faktor er, at 5G telefoner er på det højeste ende af smartphone markedet. De fleste 5G varianter af flagskib telefoner er betydeligt dyrere end standard-modeller. En 5G Samsung S10 er dyrere end standardversionen. Hvis du betaler mere end tusind dollars, theres en chance youre betaler for 5G kapaciteter.

Gadget entusiaster behøver at være på vagt over for transportvirksomheder, der forsøger at narre folk med en 5G E logo, der Código 5G men en forbedret version af 4GLTE. Også sikre, at du bor i et sted med 5G-infrastruktur, fordi du ikke kan teste en 5G telefon i et område uden 5G-forbindelse.

Konkurrencen mellem 5G og NBN er stadig uvist. Fremkomsten af ​​5G mobilnet kan betyde enden for fast-kabel internet. Men chancerne er 5G stand til vil erstatte den NBN helst snart, men vil arbejde sammen med det.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Hindustan Copper Limited tilbyder 100240 V AC JBL PartyBox 300 bærbare trådløse højttalere i Balaghat, Madhya Pradesh. Få den bedste pris og læs om firmaet. Få kontaktoplysninger og Adresse ID 21010236933

JBL PartyBox 300 Bærbar Bluetooth party højttaler Pris i Kenya telefoner og tabletter

JBL PartyBox 300 Bærbar Bluetooth party højttaler Pris i Kenya telefoner og tabletter

JBL Partybox 300 watt Hvor mange watt er JBL PartyBox 300 producere 100 120 wattsDo du selv ved, hvis JBL PartyBox 300 er det værd Prøv JBL PartyBox 300. Det må være en af ​​de mest magtfulde Bluetooth højttaler

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Køb JBL PartyBox 300 Bluetooth-højttaler til den bedste pris i Sri Lanka. Køb online med nemme betalingsplaner. Islandwide levering til rådighed. Branded mobiltelefoner og tilbehør med garanti kun fra Life Mobile.

Top 10 Apps som JBL Tools i 2021 til iPhone iPad

Top 10 Apps som JBL Tools i 2021 til iPhone iPad

Blændende lys, 240 watt af kraftig lyd, en batteriets levetid og flere måder at spille dine melodier på. JBL PartyBox 310 er en fest med hjul.

JBL Partybox 310 Portable Party Speaker GJ langtidsholdbare batteri, Kraftfuld JBL lyd og spændende lysshow Pointek Online Shopping for telefoner, Elektronik, Gadgets Computere

JBL Partybox 310 Portable Party Speaker GJ langtidsholdbare batteri, Kraftfuld JBL lyd og spændende lysshow Pointek Online Shopping for telefoner, Elektronik, Gadgets Computere

240 watt kraftig JBL pro lyd Mesmerize dit publikum med en blændende, dynamisk lysshow, der danser til rytmen med subtile pulserende og kraftfulde Lysblink effekter langtidsholdbare lyd med 18 timers musicblasting batterilevetid udformet med IPX4 stænktæt beskyttelse, JBL partybox 310 holder musikken kørende ra

JBL PartyBox 310 pris i Kenya Bedste priser på Mobilehub Kenya

JBL PartyBox 310 pris i Kenya Bedste priser på Mobilehub Kenya

Bedste pris for JBL PartyBox 310 i Kenya på Phones Store. JBL PartyBox 310 Funktioner Dimensioner 32. x 68. x 36. cm, Bluetooth version 5.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Find JBL PartyBox annoncer i Sydafrika Søg Gumtree Gratis klassificerede annoncer til de nyeste JBL Party Box Listings og meget mere.

JBL Partybox 310 Kraftfuld Bass Boost ElectroMall

JBL Partybox 310 Kraftfuld Bass Boost ElectroMall

72Wh batteryBattery afgifter i ca. 3. hoursDaisychain andre højttalere med den 18 daisychain input og output

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.