9 Bedste GPS Trackers for Kids teenagere i 2021

Find My Kids Child mobiltelefon placering Tracker-apps på Google Play

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Men opmærksomme du kan være, mange af os har oplevet, at forfærdelig øjeblik, hvor du glemme dit barn et splitsekund, og dit hjerte springer ud af brystet. ll nogen forældre ønsker at gøre, er at holde deres lille én sikker og en måde at gøre dette på er ved at investere i en GPS tracking-enhed, især for børn. Dette tilbud ekstra tryghed, når med dit barn i et travlt sted som et indkøbscenter eller festival, hvis du mister hinanden. personlig GPS tracker tilbud real-time tracking, hvilket betyder, at du kan lokalisere den nøjagtige position af dit barn på det meget øjeblik, ved hjælp af et kort på din smartphone eller tablet, så du hurtigt kan komme til dem. o gøre at vælge den rigtige GPS tracker til dit barn nemmere, har vi rundet op de øverste børn GPS-position tracking udstyr du kan købe lige nu.

Weenect børn

Denne GPS tracker kan du spore dit barns placering fra din telefon. Arbejde i realtid med op til en position hvert 10. sekund, det har en lang batterilevetid på 7 dage til brug hver dag. Der er ingen grænse for afstanden mellem tracker og telefonen for service til arbejde. I tilfælde af et problem, kan dit barn advare dig ved at trykke på panik-knappen SOS på deres tracker. Sim-kort medfølger.

Vodafone kurve

Dette stilfulde smarte tracker er en hele familien kan bruge, inklusive dine kæledyr! Den lette Curve vejer kun 30g, hvilket gør det så let som et hus nøgle og det har en nøglering, så kan knytte til noget, du gerne vil. Det bruger flere sporing tech i modsætning til mange andre trackere der bare bruge Bluetooth, og du kan oprette dine egne zoner for personlige advarsler, med kurven fortælle dig, når det kommer ind og efterlader dem.

Angelsense personlig gps tracker

Tilbyder hele dagen overvågning og Advanced Safeguard GPS til nøjagtig placering tracking, det Hjælpemidler Speakerphone giver dig mulighed for at tale med dit barn eller lytte i for at sikre de er ok, med en SOS-knap opkald for dem at presse, når de presserende behov du.

Inkluderet med dit køb er en blød, sensorisk-venlig ærme og ikke-aftagelige ben, så du kan fastgøre enheden overalt, der er behagelig. AngelSense kan du også se en detaljeret placering historie dit barn tilholdssted for hver dag.

Gps track-tag

Det kan være billige, men dette spor Tag tilbyder en lang række funktioner, herunder real-time sporing af placering, SOS akut hjælp, og Geo-hegn. Selvom populære for hyppigt tabte genstande såsom nøgler, kan Track Tag også bruges på dit barn med en rækkevidde på op til 25m. Den glatte overflade gør dette design et praktisk dagligdags tilbehør fås i fem forskellige farver.

Kids Smart ur gps tracker

Disse farvestrålende ure er bundet til at være et hit med dit barn, samtidig med at du kan være i stand til at spore deres placering overalt i verden via App. Den ene-tast SOS-knap kan trykkes med dit barn, hvis de står over for en farlig situation, straks ringer til dig. Uret har en følsom mikrofon, så du opfange lyde fra omgivelserne også, og du kan endda også sat op til 10 telefonnumre lov til at kalde uret.

Mest populære:

Opkald til udlandet fra en mobiltelefon

Af disse bedste syv GPS trackere for børn, den, der bedst passer til både forældre og børn er Jiobit GPS Tracker, en let og holdbar smarte tracker med et væld af unikke funktioner, herunder evnen til at spore ved hjælp af en kombination af GPS, cellulære data, WiFi og Bluetooth, som giver nøjagtige og up-to-the-minute lokaliseringsdata. Dens også meget lille, omkring på størrelse med en krakker, hvilket gør det nemt for ethvert barn at bære. Læs videre for at lære mere om Jiobit, den bedste GPS tracker til børn og de seks andre fantastiske trackere på denne liste. Du kan også læse vores gennemgang af de bedste GPS tracker for at se, hvordan de klarer sig.

Top bedste GPS trackere til børn sammenlignet

Den Jiobit GPS Tracker er pakket til gæller med funktioner, udnytte en kombination af GPS, mobildata, Bluetooth og endda WiFi til præcist lokalisere den nøjagtige placering af dit barn. Trackeren giver mulighed for en geo-hegn alarm, der slukker, hvis dit barn vandrer forbi en forudindstillet perimeter . Jiobit styres via en proprietær app, som vi fandt intuitiv, der giver mulighed for en øjeblikkelig alarm at gå ud på selve enheden, hvis dit barn pludselig vandrer ud af synet. Det bedste skjulte kamera kan også hjælpe.

Trackers lille størrelse, mindre end en ounce, og lille formfaktor gør også dette til et must-have. Det er virkelig mindre end en Oreo-cookie og kan diskret klemt på tøj eller sko. Bemærk: Det samme kan opnås ved hjælp af den bedste SmartWatch for børn. Dens også vandtæt og mudder bevis, med virksomheden, der siger, at produktet nemt kunne overleve en vaskemaskine cyklus, selvom vi ikke lagde det til testen. Jiobit er en abonnementstjeneste, selvom priserne er lavere end mange på denne liste. Måned-til-måned vil sætte dig tilbage $ 13 hver måned, med prisen sænker til $ 9 per måned, hvis du underskriver en toårsplan.

Ã, Â # Â Â Â Â Â Â

Hvorfor vi kan lide det: Primetracking Personal GPS Tracker er den perfekte allround enhed til folk, der søger evnen til at spore køretøjer og voksne, ud over deres børn. Den har en minimalistisk, alt sort, formfaktor og en stor SOS-knap, som straks sender en alarm til din smartphone.

Primetracking Personal GPS tracker indeholder en heck af et batteri, med to ugers brug på en enkelt afgift. Det betyder, at du kan glide det til din kids taske og glemme det i to hele uger. Denne tracker styres via en meget intuitiv app, som kan installeres på din smartphone, tablet og din personlige computer. Appen opdaterer enhedens placering hvert tiende sekund, og vi fandt placeringsdataene at være yderst præcise. Det tillod også os at oprette et geo-hegn perimeter med lethed, med blot tryk på en knap.

Ã, Â # Ã, Â JSBABY KIDS SMARTWATCH

Hvorfor vi kan lide det: Jsbaby Kids SmartWatch er en GPS tracker, dine børn vil faktisk have at bære. Denne smukt designede SmartWatch fås i to lyse farver, med GPS-tracking, et indbygget kamera, evnen til at foretage og modtage telefonopkald, en lommelygte og nogle enkle videospil. Dette er den perfekte midterste enhed, så du behøver ikke at købe dem en faktisk smartphone.

Jsbaby Kids SmartWatch er en børnevenlig tracker, der er vandtæt og støvtæt, hvilket gør det til den perfekte gadget til børn at bære til legepladsen eller endda den lokale pool. Det kan foretage og modtage telefonopkald, når du har installeret det ønskede SIM-kort, og vi fandt lydkvaliteten tilstrækkelig. Det kan også modtage tekstbeskeder, hvis du har brug for at give nogle vitale oplysninger til din TYKE, f.eks. Hjem nu. På denne note er der også en stor SOS-knap, som øjeblikkeligt sender en alarmmeddelelse til din smartphone, med relevant Placeringsdata, så du kan skynde dig til undsætning.

GPS-placeringssporingen er anstændigt, men ikke så præcist som nogle andre ting på denne liste, selvom de mange børnevenlige funktioner, som inklusion af et kamera og enkle videospil, mere end det gør det muligt for det. Dette er en enhed, du ikke behøver at skjule i dine børn rygsæk. De vil sandsynligvis bede om at bære det. De ejer sandsynligvis allerede de bedste tabletter til babyer alligevel.

ã, Â # ã, "spytec sti model GLMA

Hvorfor vi kan lide det: Spytec STI 2022-modellen GL300ma kan prale af det største batteri på denne liste, med en opladning, der driver enheden i 2. Uger .. Derudover er den relaterede app bedst i klassen, hvilket gør det nemt At oprette brugerdefinerede advarsler, som når dit barn kommer ind i et bevægeligt køretøj eller går til en ny placering efter en periode på inaktivitet .

Vedlægning af børnene derhjemme er ikke så let. Og mange foreslår endda imod det, fordi de ved at gå ud og lege i parken, vil de kunne kende verden ordentligt. Det hjælper også med at forbedre det kreative sind og holder dem mere produktive.

Men at give dem friheden til at være ude af sig selv, kan være lidt bekymrende. I betragtning af, hvordan børns abduktionssager er steget i dag, er det altid en god ide at få dem til at bære en sporingsenhed.

Ved at få dem til at bære det bedste GPS tracker ur for børn, vil du være i stand til at vide om deres opholdssted. De fleste af disse vil også gøre det muligt for dig at oprette en bestemt perimeter og advare dig, når dit barn har krydset det. Som følge heraf vil du have ro i sindet, at de er sikre, uanset hvor de er.

Ikke alle ure på markedet har sporing af funktionalitet. Og dem der har denne funktion, er måske ikke så effektiv. Men vi er her for at sikre, at du får en af ​​de velfærdsmæssige. Derfor har vi kompileret en liste udelukkende til dig. Listen går nogenlunde sådan her:

ticktalk ulåst g LTE

Parken, hvor dit barn spiller kan have vandområder i det. Og du ønsker ikke uret, som du bragt til blive beskadiget på grund af vand at komme ind i det, ville du? Af denne grund, du har brug for at kontrollere, hvad TickTalk tilbyder her.

Til at begynde med, det har korrekt tætning på huset. Det har en IP67 rating. Som et resultat, bør det være i stand til at modstå vand og vandstænk rimeligt godt. Så selv hvis dit barn dypper deres hånd ned i vandet krop af parken, vil enheden ikke viser tegn på skader.

Bortset fra det, det selv har en to-vejs messaging system. Det vil lade dig sende og modtage SMS og talebeskeder. Du kan endda sende fotos bruge det. Desuden vil det gøre det muligt for dig at oprette grupper og tilføje alle de familiemedlemmer til dem. Det vil komme i praktisk, hvis du har flere børn, som du ønsker at spore.

Placering systemet, at det integrerer udnytter 4G-netværk. På grund af at have adgang til 4G-netværk, bør det være i stand til at tilbyde positionsoplysninger rimelighed hurtigere. Og de oplysninger sted, som du vil få, vil være mere præcis så godt.

rayph tracker smarte ur

I modsætning til nogle af de ure, der er derude, denne ene har et SOS kald funktionalitet. Du kan programmere systemet med tre forskellige opkaldsnumre. Når dit barn er i nød, med et langt tryk på knappen, vil det begynde at kalde tallene og advare dem om nødsituation.

Bortset fra SOS ringer mekanisme, det udstyrer en avanceret positionering funktion. Den real-time tracking funktion vil vise dig nøjagtigt, hvor dit barn er i. Den app, at den udnytter for placeringen har en nem-at-bruge interface samt.

På noten, vil den app lader dig stemme chat med dit barn. Du kan endda tale over videoopkald, takket være kameraet på toppen. Den app vil også lade dit barn spille spil og bruge lidt kvalitetstid, når de keder sig i det sted, hvor de venter på dig.

Bortset fra, at huset har en IP67-rating. På grund af denne vurdering, bør det være i stand til at modstå vand og støv usædvanligt godt. Du vil ikke have at bekymre én bit om fugt få inde, selv om dit barn spiller i et område, hvor der er vandområder rundt.

Find My Kids er en familie GPS-placering tracker designet til børns sikkerhed og forældrekontrol. ou kan tilslutte en GPS-ur eller installere vores app på dit barns telefon til diskret spore deres placering.

"Find My Kids" er designet med dit barns sikkerhed i tankerne. De apps unikke funktioner sikrer du kan holde sikkert i kontakt med dit barn, når de Arent med dig, eller når de Arent reagerer på dig på deres enhed.

à ¢ Å ”â € GPS-position tracker à ¢ â,¬â € œ spore dit barns placering på kortet og se deres placering historie for dagen. Sørg for dit barn er, hvor de er formodes at være, og at de Arent besøger højrisikoområder.

à ¢ Å ”â € Sikkerhed kontrol à ¢ â,¬â € œ kontrollere, at dit barn ankom i skolen til tiden à ¢ â,¬â € œ få besked, når de når skole, vende hjem og komme til andre steder; tilføje i brugerdefinerede steder for ekstra sikkerhed.

Find My Kids placering tracker app er beregnet til familie sikkerhed og kun forældrekontrol. Den app kan ikke installeres på mobiltelefon uden dit barns viden, er brugen kun tilladt med dit barns udtrykkelige samtykke. Personlige data gemmes i nøje overensstemmelse med gældende lovgivning og BNPR politikker.

Vi interesserer os dit privatliv og sikkerheden af ​​dine data. Derfor har vi tilpasse vores app med kravene i COPPA, loven om børns beskyttelse på Internettet, hvilket bekræfter den officielle certifikat af COPPA KidSafe Seal program.

Vigtig

Op til 30 Off YSIM 4G forudbetalt SIM-kort med ubegrænset data i 5 dage for Hongkong Klook Filippinerne Filippinerne

Op til 30 Off YSIM 4G forudbetalt SIM-kort med ubegrænset data i 5 dage for Hongkong Klook Filippinerne Filippinerne

Dens gode at udskifte dit primære SIM-kort med en af ​​de bedste forudbetalte SIM-kort til rejser til Asien. Disse vil normalt kun koste dig et par dollars

Bedste forudbetalte SIM-kort i en uge besøg i San Francisco San Francisco Forum

Bedste forudbetalte SIM-kort i en uge besøg i San Francisco San Francisco Forum

Forudbetalte SIM-kort tilbyder den bedste værdi for pengene, når det kommer til mobilkommunikation i USA. Weve sammensatte en liste over de bedste muligheder, der er tilgængelige i 2021

Bedste data kun SIM-planer fra 25mth April 2021 anmeldelser. rg.

Bedste data kun SIM-planer fra 25mth April 2021 anmeldelser. rg.

Bedste forudbetalt tablet Data Plan Health Top Health Medicine World News

NanoArmour iPhone 12 Pro Privacy Screen Protector

NanoArmour iPhone 12 Pro Privacy Screen Protector

Velkommen til Subreddit for alle ting iPhone 12 Dont glemme at besøge vores partner subreddit riphone12mini Reminder Denne subreddit er ...

10 Bedste Læder Razr Case 2021 Wellness Soldier

10 Bedste Læder Razr Case 2021 Wellness Soldier

Tjek vores Motorola RAZR tilfældet valg for de allerbedste i unikke eller brugerdefinerede, håndlavede stykker fra vores telefon skind butikker.

6 måder RCS bruges af top virksomheder i 2020

6 måder RCS bruges af top virksomheder i 2020

Bruger du stadig Gamle Boring SMS-app, og tjek derefter disse top 10 bedste tekstbeskeder apps til Android i 2021.

Bedste Samsung Galaxy S21 Skærm beskyttere NextGeNEON

Bedste Samsung Galaxy S21 Skærm beskyttere NextGeNEON

Tjek vores liste over de bedste skærm beskyttere til din Samsung Galaxy S21 Plus baseret på pris, beskyttelse, følsomhed og klarhed.

Sprig Full Cover Tempered Glass Beskyttelses Film til Samsung Galaxy S21 Plus

Sprig Full Cover Tempered Glass Beskyttelses Film til Samsung Galaxy S21 Plus

Samsung Galaxy S21 eller S21 Plus og S21 Ultra Full Lim UV Glas og 3D21D Tempered Glass Protectors Bedste pris i Kenya. Ring 0714179335.

10 bedste Skærmbeskyttere til Samsung Galaxy S21

10 bedste Skærmbeskyttere til Samsung Galaxy S21

Ive havde en S21 Ultra siden lanceringen. Ive forsøgt en række skærm beskyttere for denne enhed, især de filmbased dem, en plastik en, og en ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.