917 Area Code Kort, New York

AreaCodePrefix Exchange 917.789

New York, New York, nyc, ny, manhattan, dronninger, Bronx, Brooklyn, Staten Island, koordinater, gps, geografisk, længde, bredde, Kort, nautiske kompas, flag, skyline, JFK, LGA, lufthavn, områdenummer , 212, 718, 917, stor æble, central park, metro, Frihedsgudinden, tvillingetårnene, Rockefeller center, Madison square Garden, Broadway, Times square, Hudson river, Brooklyn bridge, CUNY, SUNY, Columbia University, New York Knicks , Brooklyn Nets, New York Giants, New York jets, New York rangers, New York Yankees, New York Mets, stjerner, sort og hvid, cirkel, teeohgraphics

Dette er en digitaliseret version af en artikel fra The timess print arkiv, før starten af ​​online-publikation i 1996. For at bevare disse artikler, som de oprindeligt blev vist, The Times ændrer ikke, redigere eller opdatere dem.

The New York Telephone Company bedt statens Offentlig Tjeneste i går om tilladelse til at tildele en ny områdenummer - 917 - til Bronx og til alle mobiltelefoner og paging enheder i 212-området, som nu dækker 2. millioner linjer i Manhattan og Bronx.

Dermed afviste firmaet adskillige dyrere og forvirrende alternativer, herunder opdeling Manhattan i to områdenumre, lægge alle nye numre under en ny kode og overføre Bronx telefoner i 718 kode, der tildeles for fem år siden til Queens, Brooklyn og Staten Island.

Virksomheden, i en 27-siders forslag, som vil blive analyseret af Kommissionen og undersøgt ved en række offentlige høringer i år, nævnt en stigende efterspørgsel efter nye linjer, især blandt informations-intensive virksomheder i Manhattan, samt som en svindende forsyning af numre til tildele.

Hvis der ikke gøres noget, siger virksomheden, vil det køre ud af telefonnumre til 212 områdenummer ved 1993. Vedtagelse af forslaget, det sagde, ville gøre nok numre til rådighed på Manhattan, som ville bevare 212 kode , til at vare ud over århundredeskiftet.

Hvis kommissionen godkender anmodningen, ville den 917-koden tildeles, der starter i 1992, at alle de 500.000 privat- og erhvervskunder i Bronx og til de mere end 100.000 mobiltelefoner og personsøgere i brug i Manhattan og Bronx.

'' Det er vores vurdering, er det den bedste løsning på dette problem, så vi håber, at Kommissionen vil handle positivt, '' siger Steven Marcus, en talsmand for selskabet. '' Der ville være en tilpasningsperiode, men folk ville vænne sig til det. '' Han tilføjede, at der ikke ville være nogen ekstra gebyr for opkald til eller fra den nye områdenummer.

Adspurgt om planen, Edward S. Collins, en talsmand for Offentlig Tjeneste, afviste at kommentere dens perspektiver. Men han bemærkede, at høringerne ville blive afholdt i New York senere på året, og at syv medlemmer kommission ville '' sikkert modtage kommentar fra alle interesserede parter. '' I henhold til selskabets forslag, ville overgangen begynder på Sept. 1 , 1992, og ville være frivillig i fire måneder - det vil sige, der ringer ville nå 917 ​​numre, om de har ringet til 212 eller 917. kontakten i koderne ville blive fuldt effektiv på Jan 2, 1993, hvor en opkalds forkert at ringe 212 ville få en optagelsen med henvisning til behovet for at bruge 917-koden.

I New York City - som fik 212 kode i 1945, da den amerikanske Telephone & Telegraph Company vedtaget et landsdækkende system af områdets koder og syv-cifrede tal for at bane vejen for direkte opkald - den nye kode ville være den sekund i mindre end et årti. I januar 1985 blev 718 kode indført af Queens, Brooklyn og Staten Island.

'' Ved første, folk i Brooklyn, Queens og Staten Island var utilfredse -de følte de blev fremhævet, '' Mr. Marcus sagde. '' Men i dag alle accepterer 718 som værende en del af New York, og vi er sikre på det samme vil ske i dette tilfælde. ''

New York City er næppe alene i telefonnumre stykket. Mindst 10 storbyområder i hele landet, er også fanget i klemme, sagde Mr. Marcus. I de senere år har Los Angeles, Houston og San Diego alle modtaget et andet område kode, og Los Angeles skal gives en tredje senere på året.

Den stigende efterspørgsel efter linjer i 212-området kommer primært fra store virksomheder i midtown og nedre Manhattan, hvor de finansielle og information selskaber kræver ekstra linjer til at overføre store mængder data over hele landet og i udlandet. Manhattan har 1. millioner telefonlinjer i brug.

Ud over, titusinder af mobiltelefoner - de linjer, der anvendes til bil og carry-om telefoner - har spredt sammen med personsøgning enheder i New York, som de har i Los Angeles, Boston, Chicago og andre større byer , yderligere indskrænkning de tilgængelige tal.

Og brugen af ​​ faksimile maskiner, som overfører dokumenter overalt i verden over en telefonlinje, og af personlige computere, som også kan anvendes til at sende data via telefon, har føjet til den kraftigt stigende efterspørgsel, som har anmodninger fra privatkunder til anden linje.

'' Det er ikke de fysiske linjer, der er en mangelvare, det er den faktiske telefonnumre, at vi er i stand til at tildele disse linjer, '' Mr. Marcus sagde. '' Der er en matematisk endeligt antal numre til rådighed. ''

Telefonnumre, forklarede han, består af et trecifret områdenummer, en trecifret ombytning eller centrale kontor nummer og en fire-cifret station nummer. Det er specielt de udveksle numre, der er en mangelvare, siger han. Fra januar i år, havde 626 af de 757 exchange-koder i 212 område tildelt, efterlader 131.

Siden 1985 har omkring 33 udveksle koder blevet tildelt årligt i Manhattan og Bronx, og de tilbageværende ville være ædt op af 1993, siger virksomheden. Der er behov for den nye 917-koden for at undgå en række krise, er det sagt.

'' De fleste mennesker ringer fra ud af byen ville have nogen idé om, hvorvidt Columbus Avenue var på West Side eller East Side, og selv folk, der bor i Manhattan måske ikke ved, om en bestemt adresse på Fifth Avenue var under eller over 42d Street, '' sagde han. '' Det var bare alt for forvirrende. ''

En anden afviste mulighed var at tildele nye abonnenter til et nyt område kode. '' Nogle mennesker med to telefoner ville have forskellige område koder, og i samme højhus ville have forskellige område koder, '' sagde han. Tildeling af Bronx til 718 områdenummer ville have bragt kun en kort midlertidig løsning, siger han.

Hvis ændringen til 917 går igennem, Mr. Marcus sagde, privat- og erhvervskunder ville være kun forpligtet til at taste den rigtige kode. Men mobiltelefoner og personsøgere skulle omprogrammeres, en enkel proces, der tager kun et par minutter.

New York Hvor er områdenummer 917 i Canada? Område kode 917 er ikke en canadisk områdenummer. Det er et amerikansk områdenummer oprindeligt skabt for cellulær-pager-voicemail enheder, og det tjener alle bydele i New York City.

Er alle numre mobiltelefoner?

917 var den oprindelige NYC mobilnummer â €”kortvarigt en equalizer, da det omfattede alle fem bydele, og viste du havde en mobiltelefon. 917 fastnettelefoner er fælles, og 646 går begge veje, selv om 347 er stadig hovedsageligt for ikke-Manhattan mobiltelefoner.

Hvad tidszone er?

1 Canada / landekoder Begynd antallet youre opkald med en 1, er dette den Canada landekoden fra USA. Gå videre til at ringe områdekoden for regionen Canada, som du ringer. 780 vil forbinde dig til et nummer i det nordlige Alberta, mens 514 vil forbinde dig til et nummer i Montreal.

Hvilken tidszone er?

Den 315 områdenummer dækker den vestlige centrale del af New York servering samfund såsom Syracuse, Utica og Watertown. Den nye 680 områdenummer vil tjene det samme geografiske område i øjeblikket betjenes af de eksisterende 315 områdenummer.

Er koder new york?

Hjem til Museum Mile, Upper East Side er et eksklusivt villakvarter med opskalere butikker , butiksfacader og spisesteder spredt blandt luksus rækkehuse og boligblokke. Det er den mest velstående kvarter i New York City.

Hvad områdenummer er til?

Portering en 212 områdenummer telefonnummer, der er købt fra 212areacode. about til Google stemme er en af ​​de klogeste ting du kan gøre, er her et par fordele, du vil modtage, når du bruger Google Voice kombineret med et 212-nummer: Google Voice er GRATIS!

Hvor kan du finde numre i området koden?

The New York telefonselskab i 1990 til hensigt at tildele en 917 områdenummer til alle mobiltelefoner og personsøgere i Manhattan og alle telefonlinjer i hele Bronx at afhjælpe manglen på tal i Manhattan, men denne anmodning blev afvist af New York Public service Commission.

I 1992 imidlertid, områdekoden 212 blev ændret til Manhattan i stedet, og Marble Hill og Bronx indføje 718. Alle bydele blev forsynet med en yderligere områdekode 917, anbragt i en overlappende planen.

Introduceret den 4. februar 1992 var det første overlay områdenummer 917 af den nordamerikanske nummerplan. Når dette blev gennemført, blev alle New York mobiltelefoner migrerede med 917 områdenummer, clearing numre til at rumme yderligere fastnet.

Snart efter 917-områdekoden blev introduceret, blev det bestemt af FCC, at begrænsning af områdekoderne kun for visse typer tjenester var forbudt, selvom 917-området fortsatte på bedstefarens side.

Hvilken tidszone gør områdekode?

New York City har et ry for sin forskelligartede befolkning og accept af organisationer på forskellige områder. Alle er fri til at oprette forretning i byen og vokse en respektabel Clientele . Og med sin forskelligartede etnicitet kan en virksomheds kapacitet til at engagere sig i den rigtige KLIENTELE nemt testes.

Desuden kan det hjælpe med at bestemme, hvilke markeder der er værd at målrette op næste gang. En af de bedste måder at drage fordel af dette på er at trykke på NYC-markedet uden nogen omkostninger. Et telefonnummer med 917-området kode for New York City kan hjælpe dig med at gøre netop det. Derudover føler mange organisationer, at telefonnumre fra bestemte områder kan medføre mere troværdighed til virksomhedens mærke. Få et telefonnummer i en by, der har en af ​​de største økonomier kan helt sikkert gøre en forskel for dit mærke.

Vigtig

Mobiltelefon butikker i Richmond, VA CompleCellular. om.

Mobiltelefon butikker i Richmond, VA CompleCellular. om.

COVID UPDATE TMOBILE har opdateret deres timer og tjenester. 1 anmeldelse af Tmobile ville ikke købe en telefon herfra. Kom, og døren var låst, men klart var åben, fordi medarbejderne sad og lege på deres telefoner, og tegnet sagde Open .. forsøgte at åbne døren og en dame kiggede op på mig som jeg var skør og lige stirrede på mig. Det hældte også regn og ingen åbnede døren

Område kode ændring træder i kraft i dag

Område kode ændring træder i kraft i dag

Fra denne sidste søndag, vil du blive bedt om at taste områdenummeret for alle opkald. Denne ændring skyldes FCC gennemførelsen af ​​den nye 988 trecifrede kode

Obligatorisk 10DIGIT-opkald bliver effektiv til alle Fulton-telefonkunder

Obligatorisk 10DIGIT-opkald bliver effektiv til alle Fulton-telefonkunder

Syrien Reverse Lookup af mobilnumre Gratis søgning af mobile koder 963988, hvordan man ringer til Syrien-telefonnumre, opkaldskoder, tidszoner.

Beboere skal ringe område kode startende søndag

Beboere skal ringe område kode startende søndag

Brighton, Mich. AP starter søndag, Michigan beboere i fire områdekoder skal ringe til 10DIGIT telefonnumre, selvom nummeret er i samme områdekode.

Opkald en ekstern linje Medtag områdenummer begynder 24 okt 2021

Opkald en ekstern linje Medtag områdenummer begynder 24 okt 2021

Find de bedste kontaktoplysninger Verizon 3 Digit Telefonnumre. Du vil finde kontakt hurtigt med de oplysninger, du har brug for.

Opkaldende personer 562, 626, 949, Skal 951 Områdenumre Nu Dial Fuld 10 cifre, heller ikke til lokalopkald

Opkaldende personer 562, 626, 949, Skal 951 Områdenumre Nu Dial Fuld 10 cifre, heller ikke til lokalopkald

Startende søndag, at placere en lokal telefonopkald i New Hampshire vil tage lidt længere tid.

9999999999 Omkostninger til dette mobilnummer Brugt Tilbehør i Indien

9999999999 Omkostninger til dette mobilnummer Brugt Tilbehør i Indien

Et 10digitnummer er et tal, der har 10 cifre, hvor det første ciffer skal være et hvilket som helst tal mellem 1 til 9. Et 10digitnummer læses og skrives forskelligt i de indiske og internationale stedsværdsystemer. Lær, hvordan du læser, skriv og dekomponere 10 cifrede tal i de indiske og internationale nummer systemer.

VIP nummer Andre tjenester i Indien

VIP nummer Andre tjenester i Indien

Køb BSNL, Idea, Vodafone, Jio og andre netværk VIP Fancy Mobile Numbers Online i Indien. Nu kan du bestille dit valg af VIP-numre online med numreAtm.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Seneste Samsung Galaxy A10e pris i Sydkorea er Pris KRW113,232 og detaljer specs, Get Market Vurder Samsung Galaxy A10e online, før de køber Samsung Galaxy A10e i mia.kr.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.