En kritisk teori Binge Watching

Er bingewatching TV dårligt for børn

Vishnu Vardhan krig-drama baseret på livet af Param Vir Chakra fået tildelt og hær kaptajn Vikram Batra har haft en lang ventetid. I første omgang planlagt til at frigive i biograferne sidste år, blev det skubbet i kølvandet af pandemien, før endelig slippe af Amazons streaming tjeneste Prime Video, denne uge. Den gribende historie om Kaptajn Batra, portrætteret af Siddharth Malhotra, kunne ikke have været timet bedre. Med den patriotiske ånd flyver højt forud for Indiens uafhængighedsdag, den Karan Johar-støttet projekt sæt omkring Kargil krigen gør det til en underholdende ur. Filmen også stjerner Kiara Advani som Malhotra kærlighed interesse Dimple Cheema. Hvis du ser denne Filmen blade du ønsker mere patriotisme-drysset indhold, har vi rundet op et par film, du kan henvende sig til.

Pris-følsom indianere får klar til timevis af 'muft' svip

Den Covid-19 pandemi har været den ultimative Buzzkill og har kastet en skruenøgle i større festligheder rundt om i verden. Med størstedelen af ​​verdens befolkning låst op indendørs, Venskab festlighederne, også kan følge samme tendens og tage et kæmpehit i år. Social distancering og opholder sig indendørs kan være blevet det dagens orden, men det betyder ikke man har at sætte dem venskaber på hold. Du kan altid fejre Friendship Day i karantæne, fra sikkerheden i dit hjem, alt imens dine venner føler sig elsket. Her er 5 måder at gøre det samme.

At betale, men ikke binge ser? Netflix til at begynde at annullere abonnementer af inaktive kunder

Streaming-tjenester kørsel salget i mad levering, klar-til-spise, emballerede fødevarer segmenter. Den kraftige stigning er mere tydelig for restauranter, med fine-dining og hurtig service forretninger rapportering hurtigere vækst i hjem levering, hvilket har resulteret i nyhedslæsere Swiggy og Zomato også rapportere hurtig vækst.

Din online binge-watching er såre planeten

filmaftener engang nødvendigt at køre til den lokale videobutik for at leje, tilbagespoling og returnere den nyeste blockbuster. Nu on-demand video indholdsleverandører tilbyder utallige binge-værdig muligheder med et tryk på en finger. Men eksperter siger, den lethed af streaming-tjenester kommer med en heftig miljømæssige pris.

ub forsker undersøgelser effekter af binge-watching på sundhed

Kruger var en ph.d.-kandidat i sundhedsundervisningen ved University of Toledo. Hun talte med en kollega ph.d. kandidat, der havde tilbragt sin weekend ser tonsvis af episoder af den populære Netflix-serie House of Cards, stjernespækket Kevin Spacey.

Så Kruger og hendes kollega à ¢ â,¬â € Monita Karmakar, nu en ledende statistiker ved Institut for Kirurgi ved Michigan Medicin à ¢ â,¬â € satte sig for at undersøge, om binge-watching haft eventuelle skadelige sundhedsmæssige virkninger. De blev især interesseret i, om det påvirkede universitetsstuderende akademiske præstationer og generelle sundhed.

De var blandt de første forskere til at se på dette. Faktisk kæmpede de få nogle af deres oprindelige papirer om emnet accepteret. På det tidspunkt, binge-watching efficient kulturel norm det er nu, og det videnskabelige samfund var skeptisk over for dens gyldighed.

Jeg tror binge-watching er meget dublerede og under-diskuteret, siger Kruger, klinisk lektor ved Institut for Fællesskabets Sundhed og Sundhed Adfærd, School of Public Health og sundhedspersonale.

Dens cool at være en innovator, men det er ikke cool, når ingen tænker det er noget virkeligt, tilføjer hun. Men nu har jeg altid bliver inviteret til at gennemgå artikler om binge-tv-ser, fordi vores navn er derude som blandt de første til at forske dette.

Slår ud, binge-watching kan have en række negative effekter på en persons mentale og fysiske velbefindende. For eksempel Krugers og Karmakars indledende undersøgelse viste, at folk, der selv er identificeret som binge amatørornitologer rapporteret højere niveauer af stress, angst og depression.

Men, Kruger siger, vi ikke ved, hvad der kommer først, og thats den interessante del om dette: Er du stresset, angst og deprimeret, og så skal du se tv, eller gør du ser TV, indser du har så meget at gøre og derefter bliver du stresset, angst og deprimeret?

en flugt fra hverdagen

Krugers forskning viste, at universitetsstuderende brugte binge-watching som en form for afslapning. Det var en flugt fra rigor af papirer, gruppeprojekter og eksamener. Derek Burghardt er en ledende folkesundheden større der bruger omkring 20 timer om ugen ser shows på streaming-tjenester eller videoer på YouTube.

Jeg tror, ​​jeg har en god selvdisciplin, så det er ikke det største problem for mig, siger hun. Nogle gange ser jeg en mere episode, end jeg burde, men Im ikke opholder sig op hele natten at se tv den måde, at nogle mennesker gør, og realisere sit 4a. . og du er ligesom, Åh, lort, jeg shouldve faldet i søvn.

Forskningen Código klare endnu på præcis, hvad varigheden af ​​tid udgør binge-watching, men Kruger siger sine to til fire timer ad gangen. Interessant, universitetsstuderende i England og U.. have forskellige meninger om det, med amerikanske studerende siger sine 4. time, mens briterne sige to timer.

et isoleret, stillesiddende adfærd

Hvis du er sidder der binge-watching i seks timer, ikke kun er du stillesiddende, men du er sandsynligvis også spise whatevers foran dig og ikke tænke over det, siger Kruger. Alt, hjernedød spise kan føre til vægtøgning.

Det kan også forstyrre en persons søvnmønster og forårsage søvnmangel. Så er der de samfundsmæssige konsekvenser af millioner af mennesker isolerer sig i timevis ad gangen for at se deres foretrukne tv-shows. Sikker på, når youve opstået fra din binge-watching bungalow, youll snak om The Haunting af Hill House eller Black Mirror med venner og slægtninge. Men chancerne er du så en god luns af alt det ved dig selv.

I dag er millioner af os à ¢ â,¬â € œ herunder mig à ¢ â,¬â € œ regelmæssigt forbruge vores favorit serie på denne måde. Spredningen af ​​streaming-tjenester i de seneste år har gjort det meget let at gøre. Ikke overraskende, i løbet af COVID lockdowns , forskning viser mange af os tilbragte mere tid binge-watching end normalt.

Efter min mening, enhver person, der opfylder disse seks komponenter ville være virkelig afhængige af binge-watching. En person, der kun opfylder nogle af disse kan udstille problematisk binge-watching, men ville blive klassificeret som afhængige af mine kriterier.

Ligesom mange andre adfærdsmæssige afhængighed, såsom sex afhængighed, arbejde afhængighed og motion afhængighed, binge-watching afhængighed er ikke officielt anerkendt i nogen psykiatriske håndbøger. Vi har også dont have præcise skøn over forekomst af problematisk binge-watching. Men forskningen i dette fænomen er stigende.

et kig på beviserne

I den seneste undersøgelse om dette emne, et forskerhold i Polen adspurgte 645 unge voksne, som alle er rapporteret, at de havde set mindst to episoder af en udstilling i et enkelt møde. Forskerne ønskede at forstå nogle af de faktorer, der ligger til grund problematisk binge-watching.

Brug de samme data, forskerne rapporteret i en tidligere undersøgelse, at problematisk binge-watching haft en signifikant sammenhæng med angst-depressive syndrom. Jo større symptomer på angst og depression, jo mere problematisk en persons binge-watching var.

Andre undersøgelser har rapporteret lignende fund. En undersøgelse af taiwanske voksne, for eksempel fundet problematisk binge-watching var forbundet med depression, angst omkring social interaktion og ensomhed .

En amerikansk undersøgelse viste adfærden var forbundet med depression og vedhæftede angst. De fleste relaterede undersøgelser à ¢ â,¬â € œ som denne fra Portugal à ¢ â,¬â € œ har også vist eskapisme at være en central motivation problematisk binge-watching.

bryde vanen

Hvis du ønsker at skære ned på antallet af episoder, du ser i et møde, min gyldne regel er at stoppe med at se halvvejs gennem en episode. Dens virkelig svært at stoppe med at se for enden af ​​en episode som så ofte showet ender med en cliff-hanger.

Jeg vil også foreslå at sætte realistiske daglige begrænsninger. For mig, dens 2. timer, hvis jeg har arbejde næste dag, eller op til fem timer, hvis jeg ikke. Og kun begynde at se som en belønning til dig selv efter du har gjort alt, hvad du har brug for i form af arbejde og sociale forpligtelser.

Som reaktion herpå har forummet lanceret en global dialog serien til at diskutere ideer, værktøjer og arkitektur, hvor offentlige og private aktører kan bygge et økosystem for sundhedsfremme og sygdom ledelse om mental sundhed.

En af de nuværende centrale prioriteter er at støtte den globale indsats mod psykiske resultater - fremme centrale anbefalinger mod at nå de globale mål om mental sundhed, såsom WHO Viden-Action-Portal og Countdown Global Mental Health

Namastà© på sofaen hele weekenden med Binge-Watching Survival Kit fra Pinch Bestemmelser. , En spoiler alert! Denne kitÃ, indeholder 18 maraton væsentlige herunder coastere, nødsituationer sokker, snack klip, ansigt udrensning vådservietter, og en sofa yoga vejledning.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Streaming TV-tjenester gør det nemt at se shows uden at tage en pause, men at se for meget tv kan være skadeligt. Visse problemer er knyttet til at se for meget tv, såsom fedme, dårlig søvn, faldende karakterer og endda lavt selvværd. Binge-watching TV Hver så ofte er OK, men balance er bedst. Hjælp børnene med at planlægge en ugentlig tidsplan. Inkluder en blanding af sunde aktiviteter, såsom lektier, pligter, PlayDates , Family Time og Media.

Jeg ser fjernsyn, da jeg spiller med min søde dreng, og jeg holder det på, da jeg arbejder på min bærbare computer. Du kalder det en besættelse , jeg kalder det multitasking. Hvad mere kan jeg sige? Jeg er lidenskabelig om fjernsyn og film. Dens slags min ting. Jeg DERGRESS.

+ shows til binge watch i dag!

Ærligt, jeg begyndte at se simpelthen på grund af Julia Roberts. Jeg elsker personligt hende og stoler på hendes dom på de roller, hun tager på. Dette show vil få dig til at stille spørgsmålstegn ved alt. Det er fyldt med vendinger. Det skuffer ikke.

En af mine kære venner anbefalede dette show til mig ved flere lejligheder. Ærligt, jeg forventede ikke at kunne lide det. Faktisk troede jeg, at jeg ville give op på det efter 1 episode. Nå, det var klart, at det ikke var tilfældet, fordi jeg anbefaler det til dig. Det er fyldt med grin, vittig humor, og stor Storytelling !

Dette Åbenbaring Ændrer sit liv for evigt, da hun begynder en rejse, der tager hende fra sit behagelige liv på den øverste vestside gennem caféerne og Nightclubs af Greenwich Village AS Hun gør hende vej gennem byens komedieindustri på en sti, der i sidste ende kan lede hende til et sted på i aften show sofaen.

Vigtig

Denne app til Android-tekster og opkald fra Windows 10 slår Google Meddelelser. Her er hvordan det fungerer

Denne app til Android-tekster og opkald fra Windows 10 slår Google Meddelelser. Her er hvordan det fungerer

Glem konstant optagning telefonen for at se meddelelser eller besvare en besked. Din telefon på Windows 10 er alt hvad du behøver.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Download Dingtone MOD APK nyeste version for at få ubegrænset premium funktioner i denne fantastiske app. Dingtone Mod APK er helt adfree.

Hvordan kan jeg forhindre iPad i at få mine iPhone tekster eller opkald

Hvordan kan jeg forhindre iPad i at få mine iPhone tekster eller opkald

Sådan bruger du din iPhone til fri udlandet tekst, ring, og brug internettet, mens du rejser i udlandet med din iPhone gratis.

OnePlus 8 5G UW Turn Premium SMS Tilladelser Til Fra

OnePlus 8 5G UW Turn Premium SMS Tilladelser Til Fra

WiFi og 4G Opkald fra Vodafone kan du foretage og modtage opkald, selv uden en almindelig telefon-signal. Find ud af hvordan du kommer i gang i dag.

Synkroniser din telefon til computer din telefon app Microsoft

Synkroniser din telefon til computer din telefon app Microsoft

Jeg kan ikke finde muligheden for opkald og tekst på andre enheder , im min note 10 Hvis jeg blinker firmwaren, ville det løse problemet, det ser ud til at alle ...

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Find en tmobile butik i nærheden af ​​dig for at opgradere din mobiltelefon eller for at skifte din telefonplan hurtigt og nemt.

Opkald Blacklist Call Blocker

Opkald Blacklist Call Blocker

Ring Blocker med Blacklist, SMS Blocker, Hvidliste Schedule. Opkald Blacklist ...

8 vigtigste kvaliteter af en Call Center Agent Playvox

8 vigtigste kvaliteter af en Call Center Agent Playvox

Call planlægning center kapacitet er en videnskab og en kunst. Se, hvordan automatisering med til at gøre kontaktcentre mere elastiske og give support agenter.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.