Anker Nebula Mars II Pro projektor

Anker Mars 2 Pro Projector Brightness 500 LM Kontrast 6001 Resolution 720P Display Type DLP

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Laser Projektorer Har en langt længere lampeliv i forhold til traditionel pære projektorer . Lysstyrken og farvegengivelsen forbliver også den samme, mens lysstyrken af ​​pære projektorer langsomt kan nedbrydes over tid.

Vi betragter et tyndere chassis bedre, fordi det gør produktet mere kompakt og bærbart. Tyndhed er en funktion, der fremhæves af mange producenter af mobile enheder, men det er vigtigt for en bred vifte af produkter.

Projektionskvalitet

Kontrastforholdet er den visuelle afstand mellem de letteste og de mørkeste farver, der kan gengives på displayet. Et højt kontrastforhold er ønsket, hvilket resulterer i rigere mørke farver og mere karakteristisk farvegradering.

Motoriserede eller strøm Zoomlinser Tillad brugeren at trykke på en switch, f.eks. På en fjernbetjening, hvilket får projektoren til automatisk at zoome ind eller ud og rette billedets størrelse.

Displayet understøtter HDR10 +, som er en forbedret version af HDR10-videoteknologi. HDR10 + bruger dynamiske metadata, så hver ramme kan få sine egne indstillinger til kontrast, lysstyrke og farver, hvilket resulterer i livlige billeder.

Connectivity.

Da alle vores pakker kræver en underskrift ved levering; Vi kan ikke levere til PO-boks adresser. Ordrer til en adresse kan leveres i en eller flere leverancer. Eventuelle leveringstider er kun vejledende. Vi bruger en række kurer- og leveringsselskaber, herunder Royal Mail, UPS, DHL og by link samt andre. Af sikkerhedsmæssige årsager skal alle pakker underskrives ved modtagelse. Hvis du ikke vil være hjemme i normale kontortid, kan du give os en alternativ leveringsadresse, hvor nogen vil være tilgængelig for at underskrive din pakke.

Hvis du vil have yderligere oplysninger om leverancer til Storbritannien, skotske højland og kanaløer eller nogen information om internationale leverancer, bedes du kontakte vores kundeservice team på 0800â 170 7012

vores dom

Nebula Mars 2 er en del af en relativt ny delmængde af projektorer Mulig muliggjort af LED Lamp Tech. Dens en bærbar, men ikke mikro-størrelse, projektor, der ikke har brug for noget andet stykke teknologi til at fungere. Indbygget Wi-Fi og en række apps apps giver dig mulighed for at streame indhold direkte.

Denne projektor er dog ikke det sidste ord i forfining. Skarphed på tværs af billedet er ikke 100 procent konsistent, farven er lidt rå og 300 lumen lyskilde betyder, at den fungerer bedst i et smukt mørkt rum. Men for £ 599 er Mars 2 uhyre sympatisk, og det er helt sjovt at bruge.

Build.

Mars 2 Nebula af Anker Home Theatre Portable projektor op til 150 tommer skærm D2322111

Nebula Mars 2 er en mini-madpakke-lignende projektor, der synes at have taget sine signaler fra Bang & Olufsen Beolit ​​udvalg af trådløse højttalere. Selvom det ikke er lille, betyder et bærerhåndtag, at du kan tage det overalt uden meget travlt eller ulejlighed.

Næsten hver del af Mars 2 er nem at bruge. Tænd den, og du vil se en farverig rudebaseret homescreen, der giver hurtig adgang til kernefunktioner som dine yndlingsapps, HDMI-kilden og menuen Indstillinger.

Men det er en front-end til Android, så theres en god chance for telefonen bruger den samme software som Mars 2. Dens ikke den samme fuldt certificeret udgave set i telefoner, så theres ingen Gmail eller Google Play. Men der er en tredjepart App Store, der lader dig downloade et bredt udvalg af spil og programmer, herunder BBC iPlayer og Netflix, som kom forudinstalleret på vores Mars 2.

Funktioner

Theres automatisk fokusering og keystone korrektion, til yderligere at fremskynde tingene op, så alt hvad du behøver gøre, er punkt tågen Mars 2 på en væg, og det gør resten. Vi anbefaler at slukke automatisk keystone korrektion og anvende det manuelt, selv om. Som altid er det effektivt forvrænger rå billede, hvilket reducerer billedkvaliteten.

Nebula Mars 2 er en brise, der skal bruges, takket være en næsten fuldstændig mangel på opsætningsfuss. Vi kan forestille os at bruge det til at sprænge en film op på indersiden af ​​et familiestørrelsestelt eller på et praktisk placeret sengetøj. Det vil dog også fungere perfekt som en måde at lade dine børn se en film i deres værelse uden at oprette et tv. Og du tænder og slukkes ved blot at åbne og lukke objektivdækslet.

Du behøver ikke at stole på indhold strålet fra projektoren selv, selvfølgelig. Der er en HDMI-port på bagsiden, en USB-port til afspilning af medier, der er gemt på en harddisk eller en USB-stick. En 3. mm lydudgang giver dig også mulighed for at vedhæfte drevne højttalere.

Mars 2S egen højttaler er solid. Der er nok lydstyrke til at lade det spille film i de fleste stuer uden at virke ud af dens dybde, og lidt vægt på mids og øvre bas. Det har ikke en passiv radiator eller en særlig kraftig chauffør, men så er basedybden begrænset.

Stadig er denne mini projektor den komplette pakke på en måde, som de fleste simpelthen arent. Højttaleren er fint, du har brug for nul ekstra udenbords hardware, og det kan producere et billede, der kan gøre retfærdighed til film. Du kan også bruge Mars 2 som en Bluetooth-højttaler, hvilket gør det til en fantastisk alt-i-en-underholdningsboks til ferie.

billede.

I et semi lysstyret rum kan det projicere et såkaldt billede på en 100in overflade. Men forudsigeligt er 300 lumen lyseffekt ikke tilstrækkelig med gardiner, der ikke har et tykt eller blackout underlag. Vi er dog behageligt overrasket over at finde ud af, at Mars 2 producerer et behageligt billede på omkring 75 inches i et typisk soveværelse med noget lys Intrusion . Dette bruger en grå væg, snarere end vores testskærm, en yderligere udfordring for lysudgangen.

Relativ beskedne lysudgang gør det også lettere for Nebula Mars 2 for at opnå solide sorte niveauer. Dette er en DLP projektor, med dybere og mere overbevisende Sorte end nogle LCD-baserede alternativer.

Solid Black Level Hjælp Hvis du bruger Mars 2 til en filmnat, selv om følelsen af ​​kontrast kommer stort set fra de sorte, ikke ultrahøj top-lysstyrke. Selv Nebula hævder 1000: 1 kontrast, som er beskeden i betragtning af de vilde dynamiske kontrastfigurer, der mest udgiver.

Mars 2S-farven, i mellemtiden, er kun acceptabel. Mens de røde af menusystemets ikoner ser punchy og fed, har hudtoner og naturlige grønne nuancer i film tendens til at se mindre levende og realistiske end de traditionelle projektorer til denne pris.

Du har et valg af farve temperaturindstillinger, men der er ingen detaljeret justering tilgængelig her. Lens skarphed er også mindre end perfekt. Nebula Mars 2S autofokus er praktisk, men den underliggende optik er unremarkable .

Dette bør ikke komme som en overraskelse. Portable Projektorer er kompromitteret af design, hvilket gør dem mindre lyse og ofte lavere opløsning end konventionelle alternativer. Men resten af ​​Nebula Mars 2S-kompromiser er usædvanligt tilfredsstillende. Du får rimelig lyd, anstændig billedkvalitet og fremragende brugervenlighed. Den sidste del betyder noget i en produktkategori mere bekymret over livsstilsbrug end en autentisk filmoplevelse.

Bedømmelse.

Nebula Mars 2 er en af ​​de mest sjove bærbare projektorer til rådighed. Det har en anstændig Android-baseret grænseflade, støtte til apps og endda spil, lydhør autofokus og nok lysstyrke og højttalervolumen til at vende ethvert rum, telt eller hængende sengetøj i en miniaturebiograf.

Der er selvfølgelig huller i sin billedkvalitet hele vejen igennem. Farvegengivelse er begrænset, og medmindre du virkelig kan dræbe lyset derhjemme, ser billedet ikke noget sted i nærheden som Punchy som dit fjernsyn. Men disse problemer stopper ikke Mars 2 fra at være en sympatisk bærbar projektor.

Beskyt dit køb

Venligst notecopyrighted indhold fra Hulu, Netflix, og lignende tjenester kan ikke afspejles eller Screencast . Download og brug apps direkte gennem Mars for at se Copyrighted Indhold fra disse udbydere. Chromecast understøttes ikke.

Med Mars II Pro har din verden lige en hel del lysere. Radiant 500 ANSI Lumen HD-billede, Android 7., Og Horisontal og Vertikal Keystoning Sørg for, at Mars II PRO leverer en førende filmoplevelse, du kan nyde hvor som helst med dem, der betyder mest.

Oplysninger om Anker Nebula Mars II Pro ANSI projektor - Sort:

Vi stræber efter at levere dine produkter så hurtigt som muligt. Produkter, der kræver installation, kan tage længere tid at levere. Ordrer under 20 kD er underlagt et leveringsgebyr på 2 kd. Besøg vores * Vilkår og betingelser for mere information.

Du kan returnere eller bytte produktet inden for 14 dage efter købet ved at kalde kundepleje på 1803535Â eller at planlægge en pick up fra dit hjem eller sende en e-mail til Xsupportxcite. about og en af ​​vores agenter vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt. For flere detaljer, kan du besøge vores Køberbeskyttelse side og afsnittet "Retur Er Easy" i vores Vilkår og Betingelser siden.

Tror du måske har brug for en udvidet garanti på det produkt, du er ved at købe? Nå, du er i lykke! X-cite tilbud op til 5 års udvidet garanti på toppen af ​​1 års garanti det allerede tilbud! Tjek vores Vilkår og Betingelser for at lære mere.

Ventilatoren brød for nylig. Heldigvis har Anker Support nået ud for at hjælpe mig. Jeg upping min anmeldelse til 4 stjerner for øjeblikket, og vil enten bringe det tilbage ned til 1 stjerne eller 5 afhængigt af om jeg kan få min enhed fast eller udskiftes.

Efter at have ventet et stykke tid jeg endelig måtte forlade en revision. Jeg ønskede at elske dette, men enheden er altid at miste forbindelsen. Jeg valgte at bare sætte en firestick i det, der virkelig Código et flot løsning på dette. Jeg ønsker virkelig at forbindelsen var meget bedre. Super skuffet!

Jeg købte denne her under pandemi. Mine børn bruge dette til at se film hver dag. det fungerede meget godt, indtil det fungerede. Den kundesupport sendt mig en ny med det samme. Fordi pandemi, de tilladt mig at sende tilbage den brudte ene efter pandemien.

Vi tjekker din browser cablesformaccom

En anden vigtig faktor, når de køber en mini-projektor, er sin beslutning. Nogle mini projektorer støtte HD, andre Full HD, og ​​så er der endda Ægte UHD eller 4K mini projektorer . Når det kommer til disse to, The Anker Nebula Mars 2 kører på HD med en 1280 x 720 opløsning. Den Anker Nebula Mars 2 Pro beslutning er også 1280 x 720, og kan derfor være mærket HD også. Der er ingen forskel i forhold til opløsning mellem de to.

Batteri

Så vidt batterier gå, mener vi, at det er meget nyttigt for din bærbare mini-projektor til at have dem. Uanset om du er ude med venner eller holde en præsentation på arbejdspladsen: Batterier kan ikke skade, hvis du ikke har adgang til en stikkontakt. Som med de fleste bærbare mini projektorer , begge produkter har batterier. Du behøver ikke at stole på ekstern strøm hele tiden. Lad os se, hvor længe batterierne sidste.

Hvor lang tid holder batteriet?

Batteriet i Nebula Mars 2 varer op 240,0 minutter, hvilket er længere end de Nebula Mars 2 Pros. Denne ene bare varer 180,0 minutter. Dette punkt går til Nebula Mars 2. Det er vigtigt at huske, at afhængigt af hvad du bruger din projektor til, kan den faktiske batteritid være lidt lavere efter alle.

Sensorer

Det meste af tiden, vi ønsker at forbinde vores medieenheder være internettet af praktiske årsager, såsom at se de nyeste kat videoer! Mini-projektor scene er ved at indhente til dette, og nogle modeller er allerede udstyret med WiFi funktioner. I dette tilfælde, at ingen af ​​de to projektorer har en mulighed at oprette forbindelse med internettet. Et alternativ kunne en WiFi Dongle til stikket i din USB. Helt ærligt, det er ikke den bedste løsning i vores opfattelse. Hvis det at have WiFi er vigtigt for dig, kan du tjekke en af ​​de andre produkter nedenfor.

Vigtig

Hvordan du får Netflix gratis konto brugernavn og adgangskode 2021 tricks

Hvordan du får Netflix gratis konto brugernavn og adgangskode 2021 tricks

Netflix cookies, Netflix mod APK downloade, Netflix mod til pc, Hvordan du får gratis konto i Netflix, Hvordan du får Netflix gratis konto Password 2021

Sådan holder du din konto sikker

Sådan holder du din konto sikker

Heres hvor mange mennesker kan se Netflix på samme tid, afhængigt af hvilket Netflix-abonnementsplan du har.

glad HolidaysAnimated

glad HolidaysAnimated

Leder du efter hvordan du får gratis Netflix konti Da du er på denne side, er det sikkert at antage, at du er på udkig efter gratis Netflix-konti.

Gratis Netflix-konto og adgangskode Netflix Premium 100 Working 2021 Itatube. et

Gratis Netflix-konto og adgangskode Netflix Premium 100 Working 2021 Itatube. et

Netflix Hotstar amazon prime pris netflix Hotstar indien netflix Hotstar i én app netflix Hotstar amazon prime video er et eksempel på Netflix hots

Netflix Free Trial Maj 2021 Er det stadig tilgængeligt

Netflix Free Trial Maj 2021 Er det stadig tilgængeligt

Netflix kan lægge en masse stress på lommen. Her har vi angivet 4 arbejdsmetoder, der kan hjælpe dig med at få en Netflix gratis prøve i 2021.

15 Off Netflix kupon, Promo Koder tages ind 2021

15 Off Netflix kupon, Promo Koder tages ind 2021

Pick up en streaming abonnement som Disney Plus eller Amazon Prime Video gratis med din næste håndsæt. Tjek disse sorte fredag ​​telefon tilbud nu.

Forbrugerannonce er, at Oneyear Netflix Free Trial Real

Forbrugerannonce er, at Oneyear Netflix Free Trial Real

Klar til at begynde at streame med Netflix Få din første måned gratis læsning til funktioner, priser og alternative platforme med gratis prøveversioner.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Den fulde liste over film og tv-shows på Netflix GRATIS. Find ud af hvad du skal se på netflix fri med justwatch

Netflix lancerer gratis mobilplan i Vietnam med rapper Suboi

Netflix lancerer gratis mobilplan i Vietnam med rapper Suboi

Vietnam er blevet det første marked i Asien for at få Netflixs gratis mobilplan og kun den anden i verden. Vnexpress International.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.