Apple AirTags Fire Pack

Apple frigiver Tracker Detect at beskytte Android-brugere fra AirTags stalkere

Anmeldelser

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Da John Nelson valgte mulighed for at have den AirTag udsender en lyd, fandt han det skjult under hans 2022 Dodge Charger. Hvem satte AirTag om Nelsons bil skrues afløbet kasket under sin kuffert og vedhæftet det inde.

Rapporten siger politiet fortæller bilister at parkere for at inspicere deres køretøjer regelmæssigt, og parkere dem inde låste garager. Ved hjælp af en ratlås vil forsvare mod tyve, sammen med at installere en dataport lås for at forhindre skurke fra omprogrammering bilnøglerne.

Tilmeld dig breaking news nyhedsbrevet og modtag ajourførte oplysninger

Hvis du får en ny MacBook Pro, iPad, Surface Pro, Nintendo Skift OLED, iPhone 13, eller AirPods Max fra Santa, så tjek alle de vidunderlige og sager, som passer disse super nye enheder! Alle produkter fremstillet i vores San Francisco værksted.

Gør dig klar til back-to-arbejde

Du ønsker at tage din telefon med dig på alle tidspunkter, men nogle gange er du ikke har en lomme til at sætte det i Ingen bekymringer.! Den NYE Latigo Leather iPhone Holster tillægger via super stærke magneter på din linning eller lomme. Ingen bælte nødvendig!

mister din evne til at miste ting

AirTag er en nem måde at holde styr på dine ting. Sæt den ene til dine nøgler, smutte en anden i din rygsæk. Og ligesom det, de er på din radar i Find min app. AirTag har din ryg.

2Testing udført af Apple i marts 2022 med testmodeller AirTag enheder og software parret med iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Maks enheder kører testmodeller software. Batteriets levetid er baseret på en daglig brug af fire play lyd begivenheder og en Precision Finde begivenhed per dag. Batteriets levetid varierer med brug, miljøforhold, nyt batteri producent, og mange andre faktorer; faktiske resultater vil variere.

Apples AirTags er, overraskende , designet til brug med sine iPhones, især de nyere dem, der omfatter Apples U1 chip. Men det er muligt at finde AirTags med en Android-telefon så godt. Men oplevelsen er, også overraskende , ikke helt det samme.

Tracker Detect er en sjælden Apple-offentliggjorte app, der er tilgængelig gratis på Googles Play Butik. Det har en stor blå knap "Scan", der, når den trykkes, vil fortælle dig, hvis der er en nærliggende AirTag der er blevet separeret fra sin ejer. Det er, fordi det er designet primært til at tillade Android-brugere til at forhindre sig selv fra at være målet for alle, der forsøger at bruge en AirTag som en tracking-enhed.

Tracker Detect er utroligt begrænset funktion gør det mindre end optimalt nyttig som en måde at forsøge at bruge AirTags med en Android-telefon, eller endda dens tilsigtede formål at forhindre uønskede tracking udstyr. Mens en iPhone har evnen til at advare dig, hvis du bliver sporet af en andens AirTag ved automatisk at give en "Punkt opdaget i nærheden af ​​dig" anmeldelse og mulighed for at deaktivere at AirTag sporing evne, Tracker Detect app kræver, at du manuelt scanne for nærliggende tags.

Opmærksomhed kræves Cloudflare

Det er helt sikkert en nødvendig udvikling, i betragtning af den seneste nyhed, at nogle mennesker bruger den AirTags til at spore og derefter stjæle folks biler. Men medmindre Apple gør funktionaliteten lidt mere robust, Android-brugere stadig ikke kan faktisk bruger AirTags til deres tiltænkte formål â €”og lettere mål for uønsket sporing.

Dette indhold er skabt og vedligeholdes af en tredjepart, og importeres til denne side for at hjælpe brugerne give deres e-mail-adresser. Du kan være i stand til at finde mere information om denne og lignende indhold på klaver. o

AirTag er en super nem måde at holde styr på dine ting. Sæt den ene til dine nøgler, glider en anden i din rygsæk. Og ligesom det, de er på din radar i Find min app, hvor du også kan spore dine Apple-enheder og holde op med venner og familie.

forlægge noget som din tegnebog doesnt nødt til at være en big deal, når det har AirTag vedlagt. Du kan afspille en lyd på den indbyggede højttaler ved at gå til den nye fane Elementer i Find min app, eller sige Hej Siri, finde min tegnebog. Hvis dens skjul nearbyâ €”ligesom under sofaen eller i næste rooma €” blot følge lyden, og din søgning er forbi.

Hvis din AirTag er i nærheden, kan din iPhone føre dig direkte til det med Precision Finding. Youll se afstanden til din AirTag og retningen til hoved ina €”alle takket være UWB-teknologien.

Når du har forladt noget langt bagefter, ligesom på stranden eller gymnastik, Find min Netvaerka €”hundreder af millioner af iPhone, iPad og Mac-enheder rundt om worldâ €” hjælper opspore din AirTag. Og det er designet til at beskytte dine personlige oplysninger hvert skridt på vejen.

Din AirTag udsender et sikkert Bluetooth® signal, der kan påvises ved enheder i nærheden i Find min netværket. Disse enheder sender placeringen af ​​din AirTag til iCloudâ €”så kan du gå til Find My app og se det på et kort. Hele processen er anonym og krypteret for at beskytte dine personlige oplysninger. Og det er effektivt, så der er ingen grund til at bekymre sig om batteriets levetid eller brugen af ​​personlige oplysninger.

Ligesom dine andre Apple-enheder, kan AirTag blive sat i Lost Mode. Så, når dens opdaget af en enhed på netværket, vil du få automatisk en underretning. Du kan også indstille det, så nogen kan få dine kontaktoplysninger ved at trykke din AirTag med en NFC-kompatibel smartphoneâ €”thats den samme teknologi, der lader folk betale for ting med deres telefoner.

Kun du kan se, hvor din AirTag er. Dine lokaliseringsdata og historie er aldrig gemt på AirTag selv. Enheder, der viderebringe placeringen af ​​din AirTag også forblive anonym, og at lokaliseringsdata er krypteret hvert skridt på vejen. Så ikke engang Apple ved placeringen af ​​din AirTag eller identiteten af ​​den enhed, der hjælper med at finde det.

En en-tap opsætning straks forbinder din AirTag med din iPhone eller iPad. Indtast et navn til din AirTag, vedhæfte den til det emne, du ønsker at spore, og du er god til at gå. Vil AirTag meddelelser på din Apple Watch, også? Intet problem.

Tracker Detect udseende til punkt trackers, der er adskilt fra deres ejer, og der er kompatible med Apples Find My netværk. Disse item trackere omfatter AirTag og kompatible enheder fra andre firmaer. Hvis du tror, ​​nogen bruger AirTag eller en anden enhed til at spore din placering, kan du scanne for at forsøge at finde den.

Apple har frigivet Tracker Detect, en ny Android-app designet til at hjælpe dem uden en iOS-enhed for at finde ud af, om nogen bruger en AirTag eller andet finde min-kompatibel enhed til at snuse deres placering. Når softwaren finder en nærliggende AirTag thats blevet separeret fra sin ejer, vil det markere den som en ukendt AirTag. Hvis det så følger dig i 10 minutter, kan du bruge den app til at fortælle trackeren at afspille en lyd, hvilket gør det nemmere at finde. På det tidspunkt, kan du trykke på enheden med din NFC-kompatibel telefon og youll få instruktioner om, hvordan du fjerner batteriet eller på anden måde deaktivere den.

Du behøver ikke en Apple-konto til at bruge app. Som nævnt ovenfor, kan det også opdage Find My-kompatible trackere ligesom Chipolo One Spot. AirTag giver brancheførende privatliv og sikkerhedsfunktioner og i dag udvider vi nye kapaciteter til Android-enheder. Tracker Detect giver Android-brugere mulighed for at scanne for en AirTag eller støttet Find My aktiveret item trackere, der kan være rejser med dem uden deres viden, fortalte en Apple talsmand Engadget. Vi hæver på privatlivets fred for vores brugere og industrien, og håber, at andre vil følge.

Frigivelsen af ​​Tracker Detect kommer efter flere tilfælde af dårlige skuespillere misbruger AirTags at forfølge folk. I Canada, for eksempel politiet for nylig advaret om tyvene ved hjælp af $ 29 enheden til at stjæle dyre biler. I juni, Apple, i en separat indsats for at begrænse misbrug, opdateret sine trackers at afspille en lyd mellem otte og 24 timer efter de er adskilt fra deres ejer, i stedet for efter tre dage som det var tilfældet ved lanceringen.

Hvor meget god Tracker Detect gør for at beskytte folk vil afhænge af, hvor mange mennesker henter det. I modsætning til med iOS, som sender proaktiv advarsler, når det registrerer vildfarne AirTags, dette er en app du skal installere på din Android-enhed. Dens beskyttelser er ikke indbygget i Android, i hvert fald ikke endnu.

Alle produkter anbefalet af Engadget udvælges af vores redaktion, uafhængig af vores moderselskab. Nogle af vores historier inkluderer affilierede links. Hvis du køber noget gennem et af disse links, kan vi tjene en affiliate provision.

Apple introducerede AirtAG, en enhed designet til at lokalisere tabte genstande, i april 2022. Enheden, formet som en pokerchip, forbinder til æbler netværk, så den nemt kan spores af en Apple-enhed.

Men mange mennesker har spekuleret om lufttagerne kunne bruges til mere Nefarious formål. Nyhedsartikler om airtags, der bruges som stalking værktøj, syntes så tidligt som muligt, ikke engang en hel måned efter lanceringen. For nylig, en Facebook-post fra en person, der advarer andre om deres erfaring, spores af en fremmede Airtag uden deres viden gik viral, med andre former for kravet Spredning til Tiktok.

Spørgsmålet

Ja, folk kan bruge airtags til at spore din placering uden din viden, men Apple-produkter vil meddele deres brugere, at en AirtAG følger dem efter et par timer, og selve AirTag vil begynde at gøre sin tilstedeværelse kendt med støj inden for 24 timer .

Hvad vi fandt

En airtag er et lille pokerchipformet objekt, der virker som et sporingssignal for brugeren. Den bruger Bluetooth til at oprette forbindelse til Apples Network, så det kan oprette forbindelse til brugerne iOS-enheden â € "som iPhones, iPads og Mac-computere â €" hvor som helst. Apple oprettede det for at hjælpe folk med at finde tabte varer, og det forbinder til en iOS-app, der kan fortælle brugeren sin nøjagtige placering.

Kravene fra sociale medier og nogle retshåndhævende afdelinger er, at dårlige aktører køber lufttag til at spore folk uden deres viden, ofte ved at gemme Airtag i ofrenes bil. Ved at gøre dette, kan den person, der forlod AirTag, se ofrenes generel placering gennem appen på deres iOS-enhed.

Hvis en AIRTAG forbliver adskilt fra sin ejer i otte til 24 timer, vil AirTag begynde at gøre en lyd for at advare folk i nærheden af ​​sin tilstedeværelse, siger Apple. Når det gør det inden for den tid, er perioden randomiseret, siger Apple, for at gøre det vanskeligere for dårlige aktører at bruge Airtags til at spore andre.

Hvis den person, der spores, har en iPhone, vil deres telefon underrette dem, når det bemærker, at nogen ELSES AIRTAG har rejst med personen i nogen tid, selvom Apple ikke har angivet, hvor længe det tager. Personer med Android-telefoner eller andre typer telefoner får ikke underretninger om, at et nærliggende AirTag har fulgt dem, selvom Apple siger, at det planlægger at frigive en Android-app senere i år, der gør det muligt for brugerne at opdage nærliggende lufttages adskilt fra deres ejer.

Ifølge æbler produktside for Airtags, vil et kort på ofrene iPhone vise dem, hvor de har rejst, mens de Strangers Airtag har sporet dem. Kortet viser ikke, hvor AirTag har været, medmindre det har været med offeret, det er underrette .

thats fordi denne placeringsoplysninger kun indsamles og gemmes af iPhone selv, ikke AIRTAG. Ingen placeringsdata eller placeringshistorik er fysisk gemt inde i Airtag, sagde Apple, når det lancerede Airtags. Det tilføjede, at AirTags-kommunikationen med netværket krypteres, så kun ejeren af ​​en enhed har adgang til sine placeringsdata, og ingen, herunder Apple, kender identiteten eller placeringen af ​​enhver enhed, der hjalp med at finde den.

Vigtig

iPhone 13 Pro Silikone Taske med MagSafe Blue Jay

iPhone 13 Pro Silikone Taske med MagSafe Blue Jay

Shop Apple iPhone 13 Pro Max Silikone Taske med MagSafe Marigold med vores Pris beat Garanti. Køb med Afterpay eller Zip. Nyd gratis Klik og indsamle. Gem med Officeworks.

Original Apple 5W USB strømadapter, A1385 oplader terning

Original Apple 5W USB strømadapter, A1385 oplader terning

Hvordan iPhone 7 oplades hurtigere med Apple 12W USB Power Adapter

Apple Lightning Digital AV Adapter

Apple Lightning Digital AV Adapter

Shop Apple Lightning Digital AV Adapter og andre navn mærke Apple Lightning Tilbehør Indenrigsministeriet School på The Exchange. Youve optjent ret til at shoppe skattefrit og nyde gratis forsendelse

Gennemse rabatter Ona.

Gennemse rabatter Ona.

Apple har udgivet nye supportsider, der rådgiver om, hvordan man monterer, bruger og rengør ansigtsskærmen, der producerer og distribuerer til Frontline HealthCare-medarbejdere, der bekæmper Covid19.

Køb Apple Magsafe 15 Watts Wireless Charger Qicertified, Mhxh3zma, Hvid Online CROMA

Køb Apple Magsafe 15 Watts Wireless Charger Qicertified, Mhxh3zma, Hvid Online CROMA

Tilbage i oktober annoncerede Apple Magsafe Duo, en foldet rejselader, der var i stand til at oplade både iPhone og enten et Apple ur eller Airpods samtidigt. I et usædvanligt skridt, selskabet ikke angav nøjagtigt, når ITD starter forsendelse eller endda, når ITD går til salg. Nogle rygter foreslog slutningen af ​​december, mens andre

Apple EarPods med 3. mm Connector Original, importeret, 1 års garanti

Apple EarPods med 3. mm Connector Original, importeret, 1 års garanti

Beats Flex. Allday trådløse øretelefoner med op til 12 timers batteritid, lyd deling, Fast Brændsel opladning, og Premium Sound.

Apple Earpods vs Urbanears Sumpan Hvad er forskellen

Apple Earpods vs Urbanears Sumpan Hvad er forskellen

En af de hotteste Amazon Prime Day tilbud omfatter normalt Apple Airpods. Tidligere set set store besparelser på AirPods Max, AirPods 2 og Earpods.

Apple AirPods Pro ægte trådløs stereo TWS øretelefoner Specs, anmeldelser, Sammenligning 20 December 2021 NDTV Gadgets 360

Apple AirPods Pro ægte trådløs stereo TWS øretelefoner Specs, anmeldelser, Sammenligning 20 December 2021 NDTV Gadgets 360

Find Bedste Apple Airpods Pris I Bangladesh 2021 på Daraz bd. Shop Apple Airpods Online med Apple Airpods 2, Airpods Pro, iPhone Earpods til en lav pris.

AppleCare-produkter Hovedtelefoner

AppleCare-produkter Hovedtelefoner

Den Flipkart mobile bonanza 2018 er her den smartphone, som vidner den mest spændende del under salg er en Apple smartphone. Få mere Teknologi Nyheder og Business News om Zee Business.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.