Apple Clear Case for iPhone XR, Clear

Apple Clear Case for iPhone XR, Clear Walmart. om.

For at få adgang til og bruge alle funktionerne i Apple-kortet, skal du tilføje Apple-kort til WALLET på en iPhone eller iPad med den nyeste version af iOS eller iPados. Opdater til den nyeste version ved at gå til Indstillinger> Generelt> Softwareopdatering. Tryk på Download og installer.

iphone xr tilfælde

Når iPhone XR lanceret i 2022, det afgørende træk var, at en € ”på trods af et stadig ret heftig pris - det var den billige iPhone. Siden da har det vist sig at være den mest populære af Æbler nuværende telefoner på salg, sandsynligvis delvis på grund af den vifte af attraktive farver, der tilbydes og prisfald efter iPhone 11 interval lanceret.

Men, som med alle store håndsæt, XR er en glat bæst, med sin flyvemaskine-grade aluminium konstruktion udlån sig godt til at nå terminal hastighed på vej til gulvet efter en improviseret slip.

Du vil mere end sandsynligt vil putte dit dyre køb i en sag, og heldigvis er der et fint vifte af valgmuligheder til rådighed. Uanset om du vil have noget ekstra slank, noget med 12ft drop beskyttelse, med kreditkort slots eller pyntet med et pop-stik, theres noget for enhver smag.

Vores valg, rangeret med nyere tilføjelser i toppen, tage hensyn til online anmeldelser, mærke omdømme, produkt kapacitet eller unikke funktioner, der hjælper dig med at vælge gennem labyrinten af ​​valgmuligheder til rådighed for dig.

Bedste tilfælde iphone XR

Mens mange tilfælde er simpelthen plastik dæksler, nogle gå den ekstra mil for at gøre et positivt første indtryk - indtast Mous Grænseløs 2. iPhone XR sagen. Dette er en robust løsning, som tilbyder en række forskelligt indrettede bagpaneler. Disse spænder fra ægte shell til læder, men vi kan især godt lide bambus én.

OtterBox Defender til iPhone xr

OtterBox er en veteran sag producent, der har opbygget et navn for sig selv for sine beskyttende design. Af sine forskellige intervaller, Defender serien er det sidste ord i sejhed , så hvis dette er din højeste prioritet så ser ingen yderligere.

Med en kompleks lock-sammen-system forsamlingsfrihed, slutresultatet føles næsten som om det kunne overleve et SUS fra våben-grade sprængstoffer, så det helt sikkert bør være i stand til at beskytte din iPhone fra det daglige liv.

Men så meget beskyttelse doesnt komme billigt, eller uden æstetisk kompromis. Dette er en præmie mulighed, som også har nåde en mursten. Det vil gøre din chunky telefon betydeligt tungere - selvom for mange er dette en pris værd at betale for fred i sindet. Dens tilgængelige direkte fra OtterBox.

plet CandyShell iPhone xr tilfælde

Mere isnt altid bedre. Dette er sikkert rigtigt, når det kommer til prisen, og der er tidspunkter også - uanset om en aften i byen eller på anden måde - at et stort chunkster af en sag Código bedste valg - de lommer på skinny jeans allerede kæmper med iPhone XR nøgen.

Alt dette for et relativt beskedent udlæg gør Speck CandyShell et stærkt valg for dem ikke alt for ivrig efter flash men der ønsker noget særprægede alligevel. Du kan få fat i denne fra Amazon i USA og Storbritannien.

olixar armaring iphone xr tilfælde

Det er almindeligt kendt, at mens telefoner generelt bliver større i år, den menneskelige hånd er ikke. Med tiden bliver det stadig vanskeligere at hænge på de surfbræt mellemstore monstrosities vi kæle på daglig basis.

Vores signatur telefon sag er en ikonisk læder ledsager til din rejse. Med et slankt silhuet og holdbar konstruktion perfektioneret i top grain læder, det er tilgængeligt i en opløftende palet med gratis hånd-stemplet initialer.

Carry magien af ​​barndommen i hånden med en særudgave Maison De Sabra ‰ Disney Phone Case. Perfektioneret i præmie rullesten læder, hvert stykke fejrer den varige nostalgi Mickey Mouse og Venner, med den sensationelle Seks hovedrollen på tværs af nogle af vores mest elsket farver til ledsage dig gennem din dag. Lige dele legende og praktisk, den designer tankevækkende hånd-konstruktion sikrer funktionalitet med knap adgang, port udskæringer og opladning kompatibilitet trådløs, mens gratis personalisering lader dig tilføje dine initialer for et samlere case thats helt egen.

Vores telefon tilfældet i særudgave Coral Blue er en ikonisk læder følgesvend til din daglige rejse. Lavet af vores mest bæredygtige læder endnu, dens skabt gennem ECCO Leathers verdens første DriTanâ ”¢ teknologi, en unik vand-fri garvning proces, der sparer 20 liter pr skjul. Elegant og varige, dens slanke silhuet og holdbar konstruktion giver maksimal tilgængelighed for at lette on-the-go.

Den sætte dit præg Phone Case ser vores underskrift tilfælde indpakket i et begrænset oplag kunstværk designet til at forene og styrke. Med et slankt silhuet og holdbar konstruktion perfektioneret i top grain læder, det har vores globalt elsket farvepalet i legende bogstaver stavning sætte dit præg. 0% af salget fra alle Make Your Mark Phone Case vil blive doneret til direkte støtte Cure Kræft vital forskning i børns leukæmi.

Sag om punkt

En ikonisk erklæring tilfælde, personlig af dig. Perfektioneret med premium rullesten læder i et slankt silhuet, er The Phone Case designet til maksimal tilgængelighed. Tankevækkende hånd-konstruktion sikrer funktionalitet med knap adgang, højttaler, havneområder udskæringer og opladning kompatibilitet trådløs.

Sag om punkt

Inspireret af de rige nuancer af Australiens Great Barrier Reef, det Phone Case i særudgave Coral Blå er lavet af vores mest bæredygtige læder endnu. Lavet med ECCO Leathers DriTanâ ”¢ teknologi â €” en af ​​verdens første vand-fri garvning proces, der sparer 25 millioner liter vand om året en €”den Phone Case prale med en slank silhuet og tankevækkende hånd-konstruktion for at sikre funktionaliteten med knap adgang , højttaler og havneområder udskæringer og opladning kompatibilitet trådløst.

Sag om punkt

Vores signatur Phone Case får en magisk makeover med Disneys ikoniske Mickey og venner. En særudgave design, som fejrer dit indre barn, Maison de Sabra ‰ Disney Phone Case tager form, i seks af vore mest elskede farver, hver indgraveret med dine foretrukne barndom tegn. Omhyggeligt designet til at modstå daglig slitage, er de tilfælde, slanke silhuet indpakket helt førsteklasses læder til tilbud lang holdbarhed og samtidig beskytte din enhed på alle tidspunkter.

Case for en sag

Oplev vores særudgave Make Your Mark Phone Case, udelukkende er designet til lanceringen af ​​sætte dit præg Foundation. Vores ikoniske rullesten læder Phone Case er pakket ind i et levende nyt kunstværk for feriesæsonen, og byder vores globalt elsket farvepalet i en legende arrangement af bogstaver stavemåde sætte dit præg. Denne limited edition kunstværk fejrer folk af alle racer, farver og former til at forene dem med en kerneopgave: empowerment.

Eksklusive sager mode for iphone xr

iDeal Sverige tilbyder et eksklusivt udvalg af mode sager til iPhone XR, inspireret af den nyeste mode og interiør tendenser i sæsonen. Vi mener, at telefonen tilfælde bør være mere end blot funktionelle og har udviklet eksklusive stilarter til at matche ethvert outfit og livsstil. Med vores tilfælde, er din mobiltelefon garanteret at blive et fashionabelt tendens stykke! Lavet af høj kvalitet plast, vores alsidige telefonen tilfælde er ikke kun fleksibel, men også robuste og holdbare. For effektivt at forhindre din iPhone XR mod ridser, hvert enkelt tilfælde er også udstyret med en blød indvendig foring. Vores design valg er inspireret af de nyeste farver og materialer af sæsonen, der spænder fra marmor og blomster mønstre til geometriske udskrifter til kærlighed telefonen.

Den iDeal koncept giver også vores magnetiske produkter, der skal matches efter dine personlige præferencer. De smarte magnetiske system sikrer, at du nemt og sikkert kan slutte telefonen tilfældet med enhver iDeal Sverige tegnebog sag eller mobil bil montere. Selvfølgelig behøver du ikke ønsker at gå glip af de matchende opladning tilbehør - vi har moderigtige magt banker og opladning kabler i forskellige mønstre og farver, der passer til din eksklusive iPhone XR sagen. Vi kan også anbefale dig at udstyre din iPhone XR vores ridsefast skærm beskyttere for at forhindre det mod ridser og revner. På denne måde kan du sikre, at din iPhone XR altid er godt beskyttet. Nyd den lille luksus i hverdagen med iDeal koncept.

Vælg et land

Pil-højrehætte med skitse. 2000451-E5A8-4D53-9C9C-99CA334E157B2x80DBCA04-D5D2-4C2F-AA21-C079CB73A0A88A92C1BA-C3AD-48AC-8034-6167396F66BBAA28C8C4-A7AD-48CF-9C3A-B51596B645212x0137F936-0B51-4FCA-A934-AC24EEE049052x1 Oprettet af potrace 1. 5, som er skrevet af Peter Selinger 2001-2022 Pathcreated med skitse. athcreated med skitse. 9CD96FC-C00B-4DFB-8DE3-93926786ADDEF3329BBC-F37C-4451-877B-9653180AF2873xcreated med SketchTool. 0350F22-F946-4812-AF3A-98ACFBBCFACDACC667C6-3890-4843-BC1E-0F965AC8B63384063AAD-9878-4919-A386-D7CF201CF7E43XCREATED MED SketchTool. 55E1533-21D1-4D4C-89E3-BCB8A8C12DB22X98DF2797-38FF-4354-8A6A-3BE55B364A5F2X8F90AD5C-F596-4A65-B71C-D5C882EAEA4943xcreated med SketchTool. sercreated med skitse.

iPhone XR-tilfælde | iPhone XR Telefon Cases & Covers | Case-mate.

Jeg var tilbehør editor på IlooNge i lidt over tre år. Under min mandat var jeg mere end 1.000 produkter, hvoraf de fleste var tilfælde. Ive har også været Wirecutters case reviewer i de seneste tre år, hvor Ive gennemgik hundreder flere tilfælde. Disse tal spænder flere generationer af Apple-enheder, herunder hver iPhone siden iPhone 4 og hver iPad. Jeg har sandsynligvis håndteret flere iPhone-tilfælde end næsten alle på planeten, så jeg har et særligt erfarent perspektiv og dybde af viden, når det kommer til disse varer.

Best Basic Case: Smartish Gripmunk

Hvorfor det er fantastisk: den smarte gripmunk til iPhone X / XS, Â iPhone XS Max, og iPhone XR har været en af ​​vores valg siden iPhone 7, og af god grund: det er indbegrebet af, hvad en god grundlæggende sag burde være. Vi kender fra års feedback fra læsere, Wirecutter personale og familie og venner, som de fleste mennesker ønsker, at det er slank, klart designet, pålideligt beskyttende og billigt. Gripmunk er præcis, at det er et simpelt tilfælde, der rammer alle de rigtige noter, og tilbyder den bedste balance mellem beskyttelse, funktioner, design og pris på ethvert tilfælde, der testes. Og det varer: Selv efter et dag med daglig brug, er det gribmunk vi langsigtet testet med en iPhone X stadig i god form.

Fejl, men ikke Dealbreakers : Den smarte Gripmunk ISNT Unattractive , men det vil ikke skille sig ud i en skare: dets almindelige, og gift elsker et bredere udvalg af farver; Det har også firmaets logo stemplet på det, men designet er minimalt og placeret mod bunden, hvor din hånd sandsynligvis vil dække det.

Som med ethvert tilfælde, der forsøger at finde en god balance mellem bulk og beskyttelse, beskytter Gripmunk vil ikke beskytte mod alle slag. Intet tilfælde kan, men hvis du vil være ekstra sikker, tag et kig på vores mere beskyttende pick.

Fordi smartish ikke har specifikke versioner af denne sag til iPhone XS og X, kan du bemærke, at kameraet på iPhone XSâ € ", som er lidt længere end den på Xâ €" er lidt off-center fra kameraets åbning i sagen. Det er en lille detalje, at de fleste mennesker ikke vil bemærke, medmindre de virkelig leder efter det, men hvis du er nøjeregnende, kan det ikke være iPhone-sagen for dig. Åbningen til iPhone XRs kamera er aggressivt stort, forringer det overordnede design af sagen. Men smartish fortæller os, at størrelsen og den sorte ring er nødvendige for at forhindre problemer, der påvirker flashen. Fordi iPhone XRS-flash er flush med kroppen i stedet for hævet med kameramodulet, har det mere plads omkring det for at forhindre diffusion .

Vigtig

San Francisco 49ers 4 iPhone Xs Max Case Casewisdom

San Francisco 49ers 4 iPhone Xs Max Case Casewisdom

Ankommer ved man, dec 27 Køb Golden Gate Bridge i San Francisco Californien Design Hvid TPU Gummi Taske Cover til Apple iPhone 10 iPhone X iPhone XS iPhone 10 Sag iPhone X Case iPhone XS Taske på Walmart. om.

iPhone XS vs iPhone X er det tid til at opgradere

iPhone XS vs iPhone X er det tid til at opgradere

Hvordan iPhone XS Max stak op mod iPhone X Måling design, specs, software og meget mere med Vodafones sammenligning værktøj til at finde den perfekte smartphone, der opfylder alle dine behov.

iPhone XS Størrelse EE Business

iPhone XS Størrelse EE Business

Apple har annonceret iPhone XS, XS MAX og XR. Det er de bedste funktioner at forvente fra de nye enheder

iphone xs max tapet størrelse iPhone YCWW

iphone xs max tapet størrelse iPhone YCWW

Søg gratis Apple iPhone xs max ringetoner og wallpapers på Zedge og personliggøre din telefon, der passer til dig. Start din søgning nu og frigøre din telefon

Iphone xs max wallpapers lever

Iphone xs max wallpapers lever

iphone xs max levende tapet download til Android, disse baggrunde er gratis download til pc, laptop, iPhone, Android-telefon og ipad skrivebordet

Animeret Tapet Iphone Xs Max indsendt af Ethan Simpson

Animeret Tapet Iphone Xs Max indsendt af Ethan Simpson

Hent Phone xs max Live Wallpaper 1.. nyeste version APK af Sam Live Wallpaper til Android gratis online på APKFab. om. Brug online live wallpapers video.

Wallpaper HD Iphone, Xs, Max, wallpapers, Wallpaperwallpaper, Iphone, Xs, Fuld, Hd

Wallpaper HD Iphone, Xs, Max, wallpapers, Wallpaperwallpaper, Iphone, Xs, Fuld, Hd

Onsdag var en stor dag for Apple-entusiaster. Som hvert år så har vi mange anmodninger at skrive de nye iPhone XS wallpapers. Sig ikke mere Frisk off

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Gratis Iphone Tapet Til hjem Secreen og Lås skærm

iPhone XS Max Skins Wraps

iPhone XS Max Skins Wraps

Den smarteste, mest kraftfulde chip i en smartphone og et gennembrud Dualcamera system. iPhone XS Max er alt, hvad du elsker om iPhone.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.