Apple iPad Charger Lightning Cable 12W adapter bundle

Du skal muligvis opdatere din browser

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

For at startere: Er du sikker på, at din iPad ikke oplader? Start med Bekræftelse At noget er galt. Tilslut din iPad til en vekselstrømsadapter og se, om lynbolten vises i eller ved siden af ​​batteriikonet øverst til højre på iPads skærm. Hvis batteriet allerede er dødt, skal du lade det oplade i ca. to timer og derefter kontrollere det.

Genstart din iPad

IPads tegner mere nuværende end mindre enheder som iPhones, og mange â € "Hvis ikke mest - computere har ikke USB-porte med høj effekt, der kan levere nok energi til at opkræve en iPad. Der er ingen skade i at prøve â € "Du kan ikke beskadige din iPad på denne måde â €" Men det er sandsynligt, at din computer ikke vil kunne oplade din iPad kompetent. Du kan generelt fortælle, om en USB-port ikke kan levere nok juice, fordi du vil se en besked, der siger "ikke opladning".

Kontroller dit opladningskabel for beskadigelse

Hvis du har haft iOS-enheder i et stykke tid, har du sikkert set din andel af brudte eller frayed kabler â € "de virker prædisponeret til at bryde, som når gummieret Yderkappe pauser fra gentagen bøjning, og ledningerne bliver udsat. Hvis dit USB-kabel ser sådan ud, skal du smide det væk og få en ny.

Men lynkabler får meget misbrug, og problemer er ikke altid tydelige for det blotte øje. Nogle gange kan ledningen bryde mens stadig inde i kappen. Og billige tredjeparts lynkabler har været kendt for spontant Stop med at arbejde, ofte fordi strømmen Regulator chip inde i kablet er mislykket.

Der er ingen god måde at se noget af dette visuelt på, så den bedste måde at teste dit lynkabel på er simpelthen at prøve en anden â € "ideelt, et fuldt autoriseret kabel fra Apple, som du er sikker på, virker.

Tjek din iPads lynport

Hvis din iPad kun for nylig begyndte at være ude af stand til at oplade, kan lynporten være tilstoppet med støv eller snavs. Mens det kan ske, er det faktisk meget mindre sandsynligt end på din iPhone, som konstant bliver tvunget til lommer og poser.

Undersøg havnen med en lommelygte, og hvis du ser noget i det, kan du forsøge at rense porten med en tandstikker . Du kan følge de anvisninger, der er beskrevet i "Sådan rengøres din iPhone's opladningsport korrekt, når den ikke opkræver."

Kontroller, hvordan iPad er tilsluttet

Du kan også prøve en anden USB-port, hvis den USB-port, du brugte, har mislykkedes. Forsøg ikke at oplade fra en USB-port indbygget i et tastatur eller en USB-hub â € "Slut det direkte til en USB-port på selve computeren.

Dit bedste Bet, er dog at tilslutte iPad direkte i et stikkontakt med en vekselstrømsadapter. Hvis du har brugt en vekselstrømsadapter hele tiden, så prøv en anden â € "låne en fra en ven eller prøv den, der fulgte med en anden USB-drevet enhed. Og selvfølgelig, hvis udløbet er "skiftet", skal du sørge for, at kontakten er tændt, så elektricitet strømmer til stikkontakten.

Dave Johnson er en teknologisk journalist, der skriver om forbrugerteknologi og hvordan industrien omdanner spekulativet World of Science Fiction i det moderne virkelige liv. Dave voksede op i New Jersey, inden du kom ind i luftvåbenet for at betjene satellitter , lære rumoperationer og gøre pladslanceringsplanlægning. Han tilbragte derefter otte år som indholdsledning på Windows-teamet hos Microsoft. Som fotograf har Dave fotograferet ulve i deres naturlige miljø; Han er også en scuba instruktør og co-vært af flere podcasts. Dave er forfatteren af ​​mere end to dusin bøger og har bidraget til mange steder og publikationer, herunder CNET, Forbes, PC World, Sådan Geek og Insider.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Mens det ikke er usædvanligt for en ældre iPad at begynde at lide af problemer, herunder langsommere opladningshastigheder, kan der være andre grunde til, at det tager længere tid at oplade et af æbletabletter. Identifikation af årsagen vil ikke kun sikre, at et iPads batteri er klar til brug og så længe som muligt, men kan også hjælpe med at undgå lignende problemer med andre enheder i fremtiden.

Æbler iPad er stadig et enormt populær enhed for alle, der leder efter noget større end en smartphone, men mere bærbar end en MacBook. For ikke at nævne, med de mange forskellige iPad-modeller nu tilgængelig, forbrugerne har flere valgmuligheder end nogensinde før. For dem, der specifikt interesseret i at drage fordel af iPad transportable fordele, der sikrer at batteriet kan oplades hurtigt enough er vigtig.

For enhver USERA der er pludselig at finde deres iPad oplades langsommere end normalt, er der en række ting at tjekke. En af de første skulle være den type oplader og kabel bruges til at oplade iPad. Apple anbefaler en iPad er sigtet for den adapter og kabel leveres af selskabet og en af ​​grundene til dette er at maksimere opladning hastigheder. Hvis du bruger en tredjepart adapter eller kabel, så spørgsmålet kunne være resultatet af tilbehøret ude af stand til at levere de opladning hastigheder forventede, hvilket resulterer i en langsommere afgift Thana sædvanligt.

Andre ipad kontrol for at fastsætte oplades langsomt

Udover maskering sikker adapteren og kabel er kompatible med den maksimale opladning hastigheder på iPad, er det også klogt at tjekke både for tegn på skader, da dette også kan påvirke ydeevnen. Hvis enten er beskadiget, kan det være tid til at få en erstatning. Det samme er tilfældet for iPad selv. Om der er skader på tabletterne opkrævning af havne, eller snavs i porten, så dette kunne påvirke iPads evne til opladning. Mens vragrester er let nok at rense ud, vil en beskadiget iPad opladningsport sandsynligvis nødt til at blive repareret.

Som det ofte er tilfældet med alle elektroniske enheder, en anden mulig løsning at overveje, er en simpel genstart. Kraft genstarte en iPad kunne klare eventuelle software spørgsmål, der måtte blive påvirker præstationer i almindelighed, herunder evnen til iPad til at oplade så hurtigt som ITA skal. Hvis ingen af ​​disse foranstaltninger løse opladning problemet, så kan det være værd at overveje at sende iPad til Apple for en tjeneste. Selv om dette vil tage iPad ud af provision for et stykke tid, kunne den opladning problemet være et signal om, at noget andet er galt, hvilket gør Apples service hele mere værd.

Hvad skal man vide

Ja, det er sikkert at oplade din iPhone med en iPad-oplader. Baseret på kompatibilitet diagrammet på Apples 12-watt USB-strømforsyning produktsiden, jo mere magtfuld opladning mursten er kompatibel med iPhone-modeller fra iPhone 5 og senere.

gør iphone opladning hurtigere med ipad oplader?

Hvis du oplade din iPhone med din iPad oplader, vil din iPhone oplades som normalt, og når det er fuldt opladet, vil det stoppe opladningen fordi iPhones har batteri-teknologi, der stopper opladningen når de er fuldstændig fyldt.

Du kan få nogle hurtige opladning fordele fra oplader din iPhone med din iPad oplader. I virkeligheden, ifølge Apple, hurtig opladning til iPhones arbejder med 18W, 20W, Â 29 W, 30 W, 61W, 87W eller 96W USB-C adaptere.

hvad sker der, hvis jeg oplade min iPhone med en ipad oplader?

Hvis din iPhone oplades langsomt eller slet ikke at opkræve, undersøger ladekabel og USB-adapter for tegn på skader eller snavs. Prøv at udskifte kablet og se, om det løser problemet. Hvis du stadig har problemer, kraft-genstarte din iPhone, så lad det oplade i yderligere 30 minutter. Hvis iPhone stadig ikke vil opkræve, kontakt Apple support.

Hvis du ikke har adgang til en AC-adapter og stikkontakt, har du et par muligheder. Prøv at bruge en bil oplader eller oplade telefonen trådløst med en kompatibel Qi-certificeret trådløse oplader. Du kan også bruge et USB-kabel til at oplade iPhone via din bærbare computer, skal du bruge en bærbar oplader, eller prøv en opladning tilfælde. Der er endda hånd-forkrøppet og sol opladere derude for, når du er virkelig væk fra nettet.

Startere

Tro det eller ej, hvis du er heldig nok til at have en iPhone, iPad Pro, Apple Watch og, snart, en næste-generations Mac laptop med den nye MagSafe-stik, vil du være at bruge four forskellige afgiftssystemer kabler til saft op din Apple-enheder. For en virksomhed, der bryster sig af enkelhed og gøre alle sine technology arbejde problemfrit sammen, der er en anomali.

Den nærmeste Apple har fået til Forenkling stikket strategi var gået all-in på trådløs opladning et par år siden. Apple forgæves forsøgt at lancere sin AirPower mat i 2022, hvilket ville have givet iPhone, AirPods og Apple Watch en enkelt måtte til trådløst opladning. Sidste år Apple lancerede MagSafe Duo, whicha kan du oplade en Apple Watch og iPhone 12 sammen, men dette produkt udvisninger virkelig flytte nålen.

Jeg tror Apple skulle ruske op i stikket lineup og slanke fra five forskellige opladere til så få som tre. Det ville gå en lang vej mod enkelhed og bettera administration af flere Apple-produkter. Det burde starte med overgang fra Lightning til USB-C.

Lyn serveret æble godt siden 2022, men USB-C har tydeligt vundet ud over branchen og er blevet standardstikket til nye enheder. Apple har skubbet tilbage på et sådant skridt på grund af det store udvalg af tredjeparts lynets tilbehør. Men profferne er stærkere end den ulemper, jeg tror. Ved at flytte iPhone til USB-C vil Apple have en Unified Connector med sine Mac'er og utallige andre enheder.

Yderligere har Mac Accessories opladning via lyn, som aldrig var tilgængelig på selve MAC, giver lidt mening. Så Apple skal flytte sit tastatur, Mouse og Trackpad opladningssystem over til USB-C også.

Det tager sig af standard opladere. Hvad med trådløs opladning? En enkelt magnetisk oplader, der virker på tværs af iPhone, Apple Watch og Mac er ikke muligt. Men gør Apple Watch kompatibel med den samme Magsafe Puck, der bruges af iPhone, kunne være en mulighed. På MAC skal virksomheden simpelthen sikre, at den bruger den samme magsafe-stik på tværs af alle sine bærbare computere og desktops.

Det får os ned til et enkelt kablet stik til alle Apple-enheder, en enkelt magsafe-stik til iPhone og Apple Watch og One Magsafe-stik til MAC. Det lyder meget mere som Apple.

bænken

Apple løber ud af sine high-end Apple Watch Editions. Hvis du søger at købe de priciest non-Hermes Apple Watch Edition "mindre end to måneder før de nye lancering, held og lykke. Thats fordi titaniummodellen, som starter på $ 799, ser ud til at blive udsolgt på Apples hjemmeside på de fleste større markeder for hver størrelse, farve og bandkonfiguration. Enheden er angivet som i øjeblikket utilgængelig og virker ikke bestilles på de fleste fysiske Apple-detailforretninger.

Apple har ikke sagt, at Apple Watch Editionen er afbrudt, så heres min teori. Med bare uger at gå til den næste version af Apple Watch, har Apple næsten løbe tør for titaniummodellerne. I betragtning af det høje prispunkt gjorde Apple sandsynligvis kun en lille mængde, der forventer, at de ikke ville sælge meget godt. De stoppede sandsynligvis frem til at fremstille dem for måneder siden og løber endelig ud af forsyningen.

Godt se om Apple vælger at holde Titanium til Apple Watch Series 7, men det ville ikke overraske mig, hvis virksomheden dræbte Pricier Edition Materialet, som det gjorde i fortiden med både keramik og ægte guld. Alvorligt, hvad er punktet for at bruge $ 800 eller mere på et ur, der vil blive forældet i et år og nonfunctional i under fem?

Covid-protokoller fortsætter deres tilbagevenden på Apple. Husk min kolonne om æble, der forsinker sit kontor, indtil oktober tidligst? Nå, det var bare begyndelsen. For nogle dage siden genoprettede Apple sit maske mandat højst af sine detailbutikker i U.. For både kunder og personale. Det spørger også virksomhedens medarbejdere til at maskere op under indendørs. Da COVID-19-tilfælde fortsætter med at klatre, forventer ID, at returdatoen for oktober vil være kort med et par måneder. Vi så Lyft og andre forsinker deres kontor, vender tilbage til den 20. februar 2022. Forventningen i Cupertino er, at Apple i sidste ende vil følge med. Et spørgsmål: Vil Apple kræve, at medarbejderne bliver vaccineret? Hidtil er det en nej, men selvfølgelig, der i sidste ende kunne ændre sig.

Vigtig

Æbler nye iPad Air og Mini fås nu fra RM1,699

Æbler nye iPad Air og Mini fås nu fra RM1,699

7. 9-tommers Retina Display med True Tone og bred Farve A12 Bionic chip Touch ID Fingerprint Sensor 8MP tilbage kamera, 7MP FaceTime HD Front kamera Stereohøjttalere 802. 11ac WiFi Op til 10 timers batteritid Lightning stik til opladning og tilbehør IOS 12 med gruppe FaceTime, delte augmented reality erfaringer, skærm tid, og mere

Apple iPad mini 5 WiFi 5. generation tablet 64 GB 7. MUQW2LLA Tabletter CDW. om.

Apple iPad mini 5 WiFi 5. generation tablet 64 GB 7. MUQW2LLA Tabletter CDW. om.

Apple iPad Mini 5 Smart White. FEATURES Smart Cover til iPad mini er konstrueret af et enkelt stykke af polyurethan for at beskytte, elektronik og computere

Otterbox Defender Taske til iPad 10. tommer 7th8th9th Gen Sort

Otterbox Defender Taske til iPad 10. tommer 7th8th9th Gen Sort

Hold at iPad mini god som ny med den barske Defender Series iPad mini 4 tilfælde fra OtterBox. OtterBox

Apple iPad Pro 11inch 2020 specs

Apple iPad Pro 11inch 2020 specs

Hvis du leder efter den perfekte taske for at beskytte din iPad Pro, Targus har den innovative, alsidige produkter, du har brug for. Shop vores iPad Pro 11in. 3., 2. og 1. gen. sager og tilbehør

Apple iPad Pro 2021 12. tommer 256 GB WiFi Space Grey Tablet Computer Apple på LDLC

Apple iPad Pro 2021 12. tommer 256 GB WiFi Space Grey Tablet Computer Apple på LDLC

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Bedste Black Friday Ipad Deals 2021 Alt det største salg lever stadig nu

Bedste Black Friday Ipad Deals 2021 Alt det største salg lever stadig nu

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Apple iPad Pro 12. 2018 Pris i Indien, Specifikationer 19 december 2021 91mobiles. om.

Apple iPad Pro 12. 2018 Pris i Indien, Specifikationer 19 december 2021 91mobiles. om.

PIM produktdata Compulocks Space iPad Pro 12. tommer 5. 4. 3. Gen Sikkerhed Skærm Kabinet Sort 299PSENB Tablet Security Kabinetter Space iPad Pro 12. tommer 5. 4. 3. Gen Sikkerhed Display Kabinet Sort, sammenligne, anmeldelser, sammenligning, specifikationer, pris, brochure, katalog , produktinformation, indhold syndikering, produktinformation, produktdata, datablad

APPLE IPAD Pro 12,9

APPLE IPAD Pro 12,9

12.9 Flydende Retina XDR Touchscreen 2732 x 2048 skærmopløsning 264 ppi Apple M1 8Core CPU 128GB Opbevaring 8GB RAM WiFi 6 802.11ax Bluetooth 5.0 Front 12MP Ultra Wide Camera Bag 12MP 10MP kameraer 40 GBS Thunderbolt Connectivity Understøtter Apple Blyant 2. generation iPadOS

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.