Apple iPad Turn Screen Time On Off

Guide til Apple iPad 5. generation Indstil dato og tid Vodafone Australien

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

For et stykke tid forældre afse mange muligheder, når det kom til kontrollerende deres barns aktivitet på iPhone og iPad. Indbyggede funktioner som Guided Access og begrænsninger hjulpet, men for mange forældre de ikke går langt nok. Nu Screen Time, en ny funktion til iOS 12, ser til at sætte forældre tilbage i kontrol.

Screen Time kombinerer børnesikring fra fortiden med et par nye værktøjer. Det giver forældre til at sætte en skærm tidsplan, fraråde brugen af ​​og endog direkte deaktivere visse typer apps, og begrænse indhold, indkøb, overførsler og privatliv. Den genererer også ugentlige rapporter om dine enheder skærmen tid aktivitet. Dette er især nyttigt, hvis du er forsøger at forstå dine familiens skærm tid vaner.

Mens kraftfuld, kan Screen Time være lidt forvirrende at bruge. Følg med når vi tager en rundtur i Screen Time. Nå viser, hvordan du sætter det op på din enhed og Afdæk bare hvordan gavnlig det er for forældre med tech-kyndige børn.

Hvad kan forældre styre med skærm tid til iOS?

Desværre du kan kun indstille én nedetid session ad gangen. Dens ikke meget nyttigt for forældre, der ønsker deres børn til grænsen anordning tid for en time eller to om morgenen og en anden time om aftenen.

App grænser

App Grænser giver forældre til at sætte de daglige tidsfrister for, hvor meget deres børn bruger en bestemt type app. For eksempel App Grænser kan du angive en time-timer til alle dine barns gaming apps. Du kan gøre det samme for andre typer af apps som sociale netværk, underholdning og uddannelse apps.

brug enhedsdata

Dette værktøj er magen til de begrænsninger funktionen findes på iPhones og iPads i fortiden. Den moderniserede Content & privatliv Begrænsninger værktøj kan forældre gøre et dybt dyk på den slags indhold deres børn kan få adgang til på deres enheder.

Vi skabte en video demonstration af, hvordan man sætte op og bruge Screen Tid på din iPhone. Mens vi fokuserer på iPhone i denne demo, processen for opsætning af skærm tid på din iPad er meget ens. Se videoen ovenfor, eller følge disse skriftlige instruktioner til at oprette skærm tid på din enhed.

De første opgaver er de samme, som hvis du oprette skærm tid på dit barns iPhone. Du skal blot følge trin 1 til 4, og vælg Dette er min iPhone når du bliver bedt. Youre straks rettet til Screen Time kontrolpanelet.

Håndtering af dit barns nedetid og app grænser

iTunes & App Store-indkøb kan du forhindre dit barn i at købe apps eller lave i-app køb fra iTunes og App Store. Denne funktion stopper også dit barn i at installere og slette apps.

Hvad vil være i lommen?

Denne wikiHow lærer dig, hvordan du ændrer Fitbit tid på iPhone og iPad. Fitbit ure får deres tid fra netværket og opdateres automatisk. Selvom du ikke kan ændre bestemt tidspunkt, kan du ændre tidszonen i Fitbit app.

Skridt

Guided Access kan du angive en skærm frist på din iPhone eller iPad. Det er fantastisk, hvis du har en childâ € ”de kan kun spille spil, så længe du vælger. Den iPhone eller iPad vil automatisk blive låst efter den tidsfrist udløber.

Du kan også bruge Guided Adgang dette for at begrænse din iPhone eller iPad til en bestemt applicationâ € ”som en pædagogisk app, for exampleâ €”for en bestemt periode. Bagefter kan du låse enheden og lade barnet bruge enheden normalt.

Guidet Adgang er inkluderet i Apples iOS-operativsystemet. Grænsen tid funktion blev tilføjet til Guided adgang i Apples iOS 8. Vi er skyld tidligere var omfattet Guided Access som en måde at låse ned din iPhone eller iPad til børn, men dens også nyttigt til andre formål

Aktiver Guidede Access skyderen og tap adgangskode Indstillinger for at angive en adgangskode. Du kan bruge den samme adgangskode, du bruger til at låse din iPhone eller iPad, eller en anden oneâ € ”det er op til dig. Hvis du har en enhed med en Touch ID-sensor, giver Touch-id-indstillingen dig mulighed for at bruge fingeraftrykket til at låse op for guidet adgangstilstand uden at skulle skrive din adgangskode.

Tryk på tidsgrænserne på skærmen Guidet adgang for at konfigurere tidsbegrænsninger. Som standard vil der ikke afspilles og guidede adgangstidens tidsbegrænsning vil ende lydløst. Hvis du som en hørbar advarsel, når den guidede adgangstidsbegrænsning er op, skal du bruge lyden og tale indstillingerne her.

Lydindstillingen giver dig mulighed for at vælge en lyd, der afspilles, når tidsbegrænsningen er op - som standard er ingen, men du kan trykke på lydindstillingen og rulle gennem listen over advarselslyde på din iPhone og vælge en . Tal-indstillingen vil tale den resterende tid højt, når du aktiverer det "for eksempel, det vil sige noget, når der er cirka 30 sekunder tilbage. En meddelelse vises på skærmen, når dette sker, men taler gør anmeldelsen hørbar.

Vælg en app og sæt en tidsbegrænsning

Tryk på knappen Indstillinger i nederste venstre hjørne af den guidede adgangsskærm, der vises, og aktivere tidsbegrænsningsindstillingen. Du kan indstille enhver tidsbegrænsning, du ønsker i trin på et minut, fra et minut til 23 timer og 59 minutter. Tryk på DONE, og tryk på Start-indstillingen øverst til højre på skærmen for at sætte enheden i guidet adgangstilstand og anvende din tidsbegrænsning.

For at forlade guidet adgang til enhver tid "inklusive før tidsbegrænsningen slutter" bare tryk på HOME-knappen tre gange i træk og indtast din PIN-kode. Hvis du har aktiveret Touch ID, kan du også bare trykke på HOME-knappen en gang og lade fingeren på sensoren. Tryk på slutter øverst til venstre på skærmen, hvis skærmen Guidet adgang vises. Guidet adgang vil blive deaktiveret.

Mens dette er tydeligt nyttigt til begrænsende gameplay-tid eller begrænsning af et barn til en uddannelsesmæssig applikation, er det ikke ideelt til styring Enhedsskærmstid. Desværre giver Apple ikke en måde at tillade et barn at bruge flere apps på enheden, mens du indstiller en tidsbegrænsning.

IOS, den nyeste softwareopdatering til iPhones og iPads, har en ny funktion kaldet Screen Time Hooray!

Apples "Screen Time" overvåger, hvor meget du bruger specifikke apps og din telefon generelt. Det lader dig også sætte grænser, så du kan bremse din Instagram brug eller modstå trangen til at bruge din telefon efter sengetid eller højre, når du vågner op.

Det er en tiltrængt opdatering for mange iPhone-brugere og især forventet af nogle forældre desperate for at fastsætte grænser på deres børns telefon eller iPad-brug. De fleste eksperter er enige om, at den vigtigste måde at begrænse skærme med børn på er at tale med dem, ikke stole på ting som dette, men lad os være ærlige: Dette er en stor gevinst for forældre.

Selvfølgelig er børnene små onde teknologiske genier, så inden for dages skærmtid, der lancerer i september, har nogle smarte cookies fundet ud af, hvordan man "hack" det ved at slette og geninstallere apps, som blev fjernet tidsfristerne. Screen Time er muligvis ikke helt vandtæt, men det er et godt udgangspunkt, og nogle teenagere vil endda byde velkommen: 54% af 13- til 17-årige tror, ​​at de bruger "for meget tid" på deres telefoner.

Så lad os gå gennem opsætning af skærmtid â € "for dine børn og for dig selv â €" og hvordan man bruger det

Tryk på på dit navn og ikon på toppen; Det tager dig til din iCloud og Apple ID menu. Derfra, gå ind i "familie deling". Du kan enten administrere en barnkonto, du allerede har tilføjet eller tilføjet et nyt familiemedlem.

For dette trin skal du, du ved, tale med dine børn og få dem til at blive enige og forstå, at du vil kunne styre aspekter af deres telefon. Jeg kan ikke hjælpe dig med den del â € "Det er på dig som deres værge! HELD OG LYKKE!

Der er et par fordele ved at oprette skærmens tidskontrol gennem familiedeling versus lige lokalt på dit barns enhed

Jeg kender hele dette trin for at tilføje et barn som et familiemedlem i iCloud-indstillingerne virker som en samlet smerte i forhold til at gribe dit barns telefon og skifte nogle indstillinger, men det er værd at have fjernadgang.

Familiemedlemmer kan også dele iCloud-opbevaring â € ", der betyder, at du kan dele musik eller film, du køber fra iTunes, og hvis du betaler for ekstra iCloud-lagerplads, kan de også bruge det. Og du kan oprette deres konto, så du godkender alle deres app downloads og køb. Når de vil købe noget, eller bede om mere skærmtid, får du en advarsel på din telefon, og du kan godkende eller nægte dem.

Nu, i Indstillinger> Skærmtid, find dit barns konto, tryk på deres indstillinger og indstil en adgangskode

Har problemer med at stoppe dig selv fra at bruge din telefon i sengen om natten? Sæt nedetid for at starte 15 minutter, før du normalt går i seng. Måske har det kørt til 15 minutter efter at du typisk vågner op, så du ikke tager fat i din telefon første ting om morgenen.

Eller måske vil du sørge for, at din teenager ikke bruger Instagram og YouTube i skoletiden eller når lektier skal få gjort. Der er mange gange, når du måske vil opmuntre at sætte telefonen ned.

Dette er, hvad "Downtime" -tilstand ser ud, og dine apps er utilgængelige - de bliver blokeret ud

Bemærk, at standardindstillingen for nedetid stadig giver dig mulighed for at bruge de vigtigste funktioner på din telefon som at foretage opkald og tekster, så disse apps, såvel som safari, vil stadig være tilgængelige.

Bortset fra at sætte en bred pause på telefonbrug med nedetid, kan du også indstille begrænsninger for grupper af apps eller specifikke apps med "app grænser"

Hvis børnene nægter at få frisk luft eller hjælpe rundt i huset, fordi de limes til deres skærm, er det tid til at sætte nogle grænser. Ligesom dig, har jeg slappet af mine regler som svar på Vanskelighederne Of OF-hjemme og Karantæne Livet. Men nogle gange er nok nok. Der skal være en vis grænse for antallet af YouTube-videoer, et barn kan se på en enkelt dag, ikke?

Indtast Apples skærmtidsfunktion for iPhone, Â iPad, Â Macâ og iPod touch. Det er indbygget og spor og overvåger, hvor meget tid du bruger på dine enheder og kan låse dig eller dine børn ud af apps, efter at du har nået en bestemt tid. Du kan endda blokere adgangen til dit barns Apple-enhed på et bestemt tidspunkt hver nat, hvilket forhindrer dem i at holde op forbi deres sengetid, der spiller deres yndlingsspil under dækslerne.

Før du begynder at overvåge et barns brugsbrug, anbefaler jeg at bruge skærmtid på dine egne enheder til gør dig bekendt med dig selv med funktionen. Screen Time er noget kompleks, med mange indstillinger og funktioner gemt væk i forskellige menuer.

Tænd for skærmtid for dig selv

Skærmtidspunktet vil overvåge og hjælpe dig med at spore eller begrænse din brug på iPhone, iPad og Mac. Du skal oprette tjenesten på hver enhed, du bruger. For et komplet billede af den samlede brug skal du sørge for at tænde for skærmtid og andelen på tværs af enheder. Det vil sikre, at tiden brugt på din iPhone, iPad og Mac beregnes sammen.

På en iPhone eller iPad

For at bruge skærmtid til at overvåge og styre et barns enhedsbrug, skal du først oprette Apples familieudvekslingstjeneste. Der er mange fordele for familiedeling, hvoraf den ene sparer penge ved at dele køb mellem medlemmer. Hvis du ikke har brugt det endnu, skal du tage et par minutter for at aktivere det ved hjælp af vores komplette Family Sharing Guide.

Vigtig

Brug Placering Services mere sikkert

Brug Placering Services mere sikkert

Du kan bruge locationbased tjenester såsom at få bedre lokale søgeresultater, ligesom pendlerforslag og nærliggende restauranter baseret på din telefon placering, når du tænder placering på i indstillinger

10 Tips og tricks til at forbedre dit 4G LTE data hastighed

10 Tips og tricks til at forbedre dit 4G LTE data hastighed

Sådan slår LTE på din Android-telefon 1878 2015055 Få her enkle metoder til at vide, hvordan du slår LTE på Android enhed. Bare følg de enkle trin til at slukke LTE på din Android-telefon.

Sådan bruger du talekontrol i iOS 14

Sådan bruger du talekontrol i iOS 14

Voice Control er en ny tilgængelighedsfunktion, der kommer i IOS 13, som giver dig mulighed for at styre hvert eneste aspekt af din iPhone ved kun at bruge din stemme.

Hvordan at skjule apps, fotos og filer på Android-enheder

Hvordan at skjule apps, fotos og filer på Android-enheder

Kan ikke finde en app, du har installeret på din iPhone Her er nogle hurtige måder at finde skjulte apps på enhver iPhone kører iOS 14.

Vis min opkalds-id Spinning Wheel

Vis min opkalds-id Spinning Wheel

Hvis dit opkalds-id isnt arbejder for dine outgoingcalls, skal du måske ændre dit opkalds-id-indstillinger. Til dothis, navigere til Indstillinger menuen Telefon, og vælg derefter theoption at vise min opkalds-id. Slå kontakten for at slå yourCaller id til eller fra.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Din iPhones opkalds-id funktion hjælper dig let identificere, hvilke af dine venner eller kontakter ringer til dig, og giver dine venner og kontakter mulighed for at se dit nummer.

Hvordan får jeg min iPhone sige opkaldsnavnet ringetoner

Hvordan får jeg min iPhone sige opkaldsnavnet ringetoner

Hvis dit iPhone-opkalds-id ikke fungerer problem, skal du se på de 10 bedste løsninger i denne artikel for at rette det.

Brugte Sidekick-mobiltelefoner mobilland

Brugte Sidekick-mobiltelefoner mobilland

Paris Hilton er en kvinde med få ord, selv når shes godkendte produkter. I sommer, mens på lanceringsfesten til den nyeste tmobile Sidekick, viste Hotel Hiress en Swarovski Crystalencrusted version lavet til hende. Det er varmt hun gushed.

Hvad er et forudbetalt Starter SIM

Hvad er et forudbetalt Starter SIM

Køb SIMPLE Mobil BYOP SIM Kit, SIM-kort Størrelser omfatter standard, Nano, og Micro med hurtig levering og Top bedømt kundeservice. Newegg shopping opgraderet

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.