Apple iPhone 12 klare tilfælde

iPhone 12 Pro Max Apple Clear Case med Magsafe Mhln3zma Gennemsigtig

iPhone 12 Pro kommer i fire forskellige farver: Stillehavet blå, sølv, grafit og guld. Af alle disse muligheder foretrækker de fleste Pacific Blue-varianten på grund af dens dæmpede æstetik. Det er indlysende, at mange gerne vil flyde deres nye iPhone i sin særprægede farve. Så i denne artikel bringer vi dig de bedste iPhone 12 Pro Clear Cases, så du kan bruge iPhone i sin oprindelige farve og design. Bare rolig, vi har også lagt særlig vægt på beskyttelse og trådløs opladning. Så på den note, lad os gå videre og finde de bedste gennemsigtige tilfælde til iPhone 12 pro.

Her har vi specifikt opført klare tilfælde til iPhone 12 Pro. Hvis du leder efter de bedste tilfælde og dækker til iPhone 12 Pro, som omfatter beskyttende, kofanger, silikone osv. Så gå gennem vores tilknyttede artikel. Og for at finde de bedste læder tasker til iPhone 12 pro, følg vores dedikerede liste.

Liste over top iPhone Pro Clear Cases

Spigen Ultra Hybrid er mit andet valg som det bedste klare tilfælde til iPhone 12 pro. Det er ikke bare en gennemsigtig sag, men også bringer solid beskyttelse til bordet. Den bruger en hybridteknologi, der anvender en TPU-kofanger og holdbart polycarbonatmateriale til krystalklar gennemsigtighed og allround beskyttelse.

Derudover kommer det også med hævede bezels omkring skærmen og kameramodulet for at beskytte din iPhone 12 pro fra untoward ridser. Dybest set får du det bedste fra begge verdener: et klart og beskyttende tilfælde til at flaunt din iPhone 12 pro farve. Du skal bare gå efter det.

Apple Clear Case

Hvis du leder efter et klart tilfælde, der er kompatibel med MagSafe-tilbehør til iPhone 12 Pro, er den officielle Apple Clear Case den, du skal vælge. Det kan se hæsligt, men du får en fuld 15W trådløs opladningshastighed med Magsafe opladeren. Sagen indeholder magneter, der passer perfekt til spolen, som forbedrer opladningshastigheden.

Som for sagen er det bygget ved hjælp af optisk klare polycarbonat og fleksible materialer, der sikrer, at du får et gennemsigtigt udseende selv efter langvarig brug. Og den bedste del er, at den kommer med en speciel belægning for at forhindre gulning over tid. Alt i alt, hvis du allerede er investeret i Magsafe-linjen af ​​produkter, giver Apple Clear Case meget mening.

totallee clear case

Hvis du leder efter et tyndt og letvægts taske til iPhone 12 pro, der også er gennemsigtig, er totallee utvivlsomt det bedste derude. Dens ultra-slank og tilbyder et solidt greb på grund af den gummiagtige tekstur på bagsiden. Sikker på, at sagen ikke tilbyder solid beskyttelse mod dråber, men det kan forhindre ridser og scuffs på din iPhone 12 pro.

På toppen af ​​det har sagen en hævet læbe omkring skærm- og kameramodulet, så det er et ekstra forsvar. For ikke at nævne, er sagen kompatibel med trådløs opladning på iPhone 12 Pro, men du vil få reduceret opladningshastighed. For at konkludere er totalle clear case en af ​​de bedste gennemsigtige tilfælde til iPhone 12 pro, der ser cool ud, har en tynd profil og tilbyder også anstændigt beskyttelse.

otterbox Prefix

Otterbox er kendt for top-notch beskyttelse, og dets forsvarer serie tilfælde er allerede et hit. Imidlertid er disse tilfælde ret voluminøse og har et uhåndterligt udseende. For at ændre det har Otterbox bragt en ny serie af præfiks cases til iPhone 12 pro, men uden at ofre beskyttelse. Dens ret slanke, knapperne er taktile, og sport et rent gennemsigtigt udseende.

Otterbox hævder, at det let kan modstå dråber, bump, fumbles og utilsigtet skader. Den bedste del er, at det også har hævet kanter rundt om skærmen og kameraet, så du er sorteret på disse fronter også. Sammenfattende, hvis du vil have både beskyttelse og et gennemsigtigt udseende, er Otterbox Prefix Series Case det bedste valg til iPhone 12 pro.

ESR Air Armor Case

ESR Air Armor Series Case er en anden klar sag, som du bør tjekke ud for din iPhone 12 pro. Ligesom Otterbox Clear Case tilbyder det både stiv beskyttelse og et krystalklart kig på bagsiden. Sagen er udviklet med hårdt plastmateriale og en fleksibel ramme til at absorbere stød omkring hjørner.

For ikke at nævne de hævede bezels omkring kameraet og skærmen sikrer, at din iPhone altid forbliver over overfladeniveauet. Så gå videre og få ESR Air Armor Series Taske til din iPhone 12 pro Hvis du vil have alt rundt, beskyttelse, godt design, og vigtigst af alt, en klar tilbage.

Torras Crystal Clear Case

Torras er vores næste klare tilfælde til iPhone 12 pro, der er vildt populært på grund af sin ultra-tynde profil og anstændigt beskyttelse mod dråber og ridser. Det kan se tyndt ud, men det er også beskyttende fra alle hjørner. Sagen har en X-shock 4 polstret lufthjørner, der absorberer stød eller påvirker op til 200%.

Og der er også hævet læber rundt om skærmen og kameraet for at forhindre enhver form for scuffs, mens du sidder på overfladeniveau. For ikke at nævne, bruger den tysk-gjort fleksibelt TPU materiale til et krystalklart kig på bagsiden. For at konkludere, hvis du vil have et tyndt og klart tilfælde til iPhone 12 pro, samtidig med at du opretholder beskyttelsen mod dråber, er Torras et direkte valg.

moko clear case

Moko er et andet tydeligt tilfælde for iPhone 12 pro, som tilbyder drop beskyttelse i et slank og letvægtsdesign. Med dette klart tilfælde kan du vise din iPhone 12 pro i sin særskilte farve. Det klare tilfælde er lavet af TPU materiale og hårdt polycarbonat for at tilbyde et anstændigt niveau af dropbeskyttelse.

Vær sikker på, at den ikke tilføjer nogen bulk til enheden og holder din iPhone lige så tynd som den oprindelige dimension. Desuden har sagen præcise udskæringer for volumenknapper, opladningsport og sideknapper. Jeg vil sige, hvis du vil have et klart tilfælde til iPhone 12 Pro, der også tilbyder Drop Protection, så er Moko Clear Case den mest overkommelige indstilling derude.

Førsteklasses påvirkning Absorption

Langvarige protektionour telefon sager er lavet af polycarbonat, det samme materiale, der anvendes i riotskærme! Dette øger deres holdbarhed, hvilket sikrer, at din telefon er beskyttet, og din sag opretholder sit udseende over tid

Langvarig beskyttelse

Symmetry Series Clear Phone Case er det perfekte valg, når du ikke har noget at skjule. Vis din iPhone 12 og iPhone 12 Pros Iconic Design og fremvisning af din Unmistakably Unapologetic Personality med en sag, der udstråler Autenticitet .

Symmetry Series Clear Case

Telefoner kommer i alle forskellige farver â € "som sort, hvid, rose guld, sølv og meget mere. Du vil vise farven på den telefon, du valgte for verden, men du vil stadig have en sag til at beskytte det mod elementerne, ikke? Hvis dette lyder som dig, så er en klar eller gennemsigtig telefonhus perfekt til din situation! Disse tilfælde har sjove design og udskrifter, former og mønstre, mens du stadig viser en klar baggrund for at gøre det nemt for dig at vise dine telefoner True Farver!

Her på Casely har vi mange forskellige klare telefon sager for dig at vælge imellem, og hver af dem ser fantastiske ud, mens du tilbyder din telefonbeskyttelse mod ridser og tilbyder polstring i tilfælde af et fald. Med alt dette er det nemt at sikre, at din telefon står imod testen af ​​tid og sidst længere. Begynd at browse vores samling af klare telefoner i dag for at finde en, du elsker! Â

Vores klare telefon sager er tilgængelige for alle populære telefonmodeller, herunder iPhone 13, iPhone 12, iPhone 11, Â iPhone X, iPhone 8, 8 Plus, iPhone 7, 7 Plus, iPhone 6 / 6S, iPhone 6 / 6S Plus. Gennemse vores iPhone Cases Collection her. Hvis du også er en blomsterdesign elsker, skal du sørge for at tjekke vores blomstersamling!

Produktdetaljer

Beskyt din iPhone 12 Pro Max, og vis den af ​​med dette originale klare tilfælde med Magsafe fra Apple. De indbyggede magneter giver nem vedhæftning og løsrivelse af sagen og gør trådløs opladning hurtigere end nogensinde før. Denne sag er lavet af en premium TPU, der forhindrer gulning over tid. Det vil give ekstraordinær beskyttelse til din iPhone 12 Pro Max, mens din farve farve vil skinne igennem.

Funktioner: - Original Apple Clear Case med Magsafe til iPhone 12 Pro Max - Integrerede magneter Gør trådløs opladning hurtigere og nem anvendelse af sagen - tynd, lys og nem at greb, giver dig mulighed for at nyde din iPhone 12 pro max Smukt design - en ridsefast belægning Det er anvendt på både det indre og udvendige for bedre beskyttelse - lavet af en premium TPU, der tilbyder nogle af de bedste ikke- gulning kvaliteter

Anmeldelser

$ 49 Minimum køb for tilbehør finansiering. Skatter yderligere; Samlede tilbehørsskatter på salg. Mens forsyningerne varer Vælg kun tilbehør. Brug af kuponer kan ændre betalingsbeløbet. Udstyrs afdragsplan: Hvis du annullerer trådløs service, bliver resterende saldo på tilbehør forfalden. Tilgængelighed og beløb af EIP-finansiering underlagt kreditgodkendelse. Down Payment & Unfinanceret del, der kræves ved køb. Balance betalt i månedlige rater. Skal forblive på kvalifikationstjeneste i god stand for varighed af EIP-aftale. Skatter og lateon-betaling gebyrer kan gælde. Kun deltagende steder. Eksempler vist afspejler nedbetaling og månedlige betalinger af vores mest kreditværdige kunder; Beløb for andre vil variere.

For at få adgang til og bruge alle funktionerne i Apple Card, skal du tilføje Apple Card til Wallet på en iPhone eller iPad med den nyeste version af iOS eller iPados. Opdater til den nyeste version ved at gå til Indstillinger> Generelt> Softwareopdatering. Tryk på Download og installer.

Find din enhed

Vis af din telefons skønhed uden Kompromitterende Klarhed. Vores perfekte klare belægning modstår misfarvning og anti- gulning Materialer Hold din sag ser perfekt klar. Hvis det ikke forbliver helt klart, skal du godt erstatte det gratis.

Kun speck har Microban®. Deres antimikrobielle produktbeskyttelse leverer en 99% reduktion i bakterievækst på sagen, hvilket skaber en renere overflade. Livet bliver snavset, vi holder din case renere.

Pil-højrehætte med skitse. 2000451-E5A8-4D53-9C9C-99CA334E157B2x80DBCA04-D5D2-4C2F-AA21-C079CB73A0A88A92C1BA-C3AD-48AC-8034-6167396F66BBAA28C8C4-A7AD-48CF-9C3A-B51596B645212x0137F936-0B51-4FCA-A934-AC24EEE049052x1 Oprettet af potrace 1. 5, som er skrevet af Peter Selinger 2001-2022 Pathcreated med skitse. athcreated med skitse. 9CD96FC-C00B-4DFB-8DE3-93926786ADDEF3329BBC-F37C-4451-877B-9653180AF2873xcreated med SketchTool. 0350F22-F946-4812-AF3A-98ACFBBCFACDACC667C6-3890-4843-BC1E-0F965AC8B63384063AAD-9878-4919-A386-D7CF201CF7E43XCREATED MED SketchTool. 55E1533-21D1-4D4C-89E3-BCB8A8C12DB22X98DF2797-38FF-4354-8A6A-3BE55B364A5F2X8F90AD5C-F596-4A65-B71C-D5C882EAEA4943xcreated med SketchTool. sercreated med skitse.

iPhone 12 bryder væk fra det afrundede design af tidligere år og ushers i en retro æra af flade sider og kvadratkanter. Det er et køligt udseende, der på en eller anden måde er retro, men alligevel frisk og ny på samme tid. Hvis du elsker det nye look så meget som vi gør, vil du ikke gerne dække alt det med en uigennemsigtig sag. Derfor har du brug for denne liste over de bedste iPhone 12 klare tilfælde for at vise det dejlige nye design.

Den klare combo: incipio slank sag

Incipio Slim er en kombination af attraktiv enkelhed og pålidelig dropbeskyttelse. Med 14 fods dråbebeskyttelse sammen med i det væsentlige hævede bezels omkring skærmen og kameraet, behøver du ikke bekymre dig om nogen skade på din iPhone, mens det er i dette tilfælde. Det er også krystalklart og skinnende med en række gennemsigtige farvevalg.

Den originale magsafe: Apple Clear Case med Magsafe

Den første sag nogensinde lavet med fuld magsafe kompatibilitet, æble klare tilfælde er stærk, klar og slank. Da det er lavet af Apple, kan du regne med en perfekt pasform med SNUG, Clicky-knapper. Og selvfølgelig fungerer sagen godt med alle MagSafe-tilbehør.

Slimmest pasform: Peel Ultra Thin Case

For den tyndeste klare sag muligt leverer skræl af en blød sag, der er mindre end en millimeter tyk! Det er det nærmeste, du finder til en nøgen iPhone. Selvom det ikke vil give robust beskyttelse, gemmer peel-sagen din iPhone 12 fra mindre bump og ridser.

BEDSTE BESKYTTELSE: OTTERBOX SYMMETRY CLEAR SERIES

Når tung beskyttelse er, hvad der kræves, kan du ikke gå galt med Otterbox. Otterbox-symmetrien giver robust militær-grad-dropbeskyttelse for hver overflade på din iPhone 12. Mens det ikke er det slankeste tilfælde på denne liste, er symmetrien ret tynd til Otterbox-standarder.

Vigtig

Apple iPhone 12 tilfælde

Apple iPhone 12 tilfælde

Shop iPhone-tasker designet til at påvirke og tage en. Speck har de bedste beskyttende tilfælde til iPhone. Besøg speck i dag. Speck.

Den bedste sidste minut julegave tilbud på Walmart lige nu

Den bedste sidste minut julegave tilbud på Walmart lige nu

Din kilde til de bedste telefoner, streaming, apps, hovedtelefoner, tilbud, spil, chromebooks, smart hjem tech og meget mere.

12 måder at Fix iPhone Mobildata Ikke i orden Problem

12 måder at Fix iPhone Mobildata Ikke i orden Problem

I webcontactus. om Du finder kontaktoplysninger. Hjælp dig med at kontakte hurtigt med de oplysninger, du har brug for at finde

Apple introducerer iPhone 12 og iPhone 12 mini i en fantastisk ny lilla

Apple introducerer iPhone 12 og iPhone 12 mini i en fantastisk ny lilla

Apple har tilføjet en ny farve option til iPhone 12 lineup en sjælden midcycle ansigtsløftning for virksomhedens flagskib. Den nye farve er lilla, og ligner en lavenderish pastel nuance, hvilket er i overensstemmelse med de toner på resten af ​​farvemuligheder på 12 lineup, som omfatter en

iPhone 12 12 Pro Clear Case med Magsafe

iPhone 12 12 Pro Clear Case med Magsafe

Vis den smukke finish af iPhone 12 eller iPhone 12 pro med det klare tilfælde med Magsafe. Køb nu hos Apple. om.

Rip gratis indbakke tilbehør, da alle nye Apple iPhones nu vil sende uden oplader og earpods

Rip gratis indbakke tilbehør, da alle nye Apple iPhones nu vil sende uden oplader og earpods

Køb Apple Mobile Phone Boxes og få de bedste tilbud til de laveste priser på eBay Great Savings Free Delivery Collection på mange varer

Mobiltelefon skærmen beskyttere til salg Shop med Afterpay eBay AU

Mobiltelefon skærmen beskyttere til salg Shop med Afterpay eBay AU

En eBay encuentras fabulosas ofertas da Protectores de Pantallas para telfonos Celulares Apple. Encontrars artculos nuevos o usados ​​da Protectores de Pantallas para telfonos Celulares Apple en eBay. ENVO gratis da artculos seleccionados. Tenemos la seleccin ms grande y las mejores ofertas da Protectores de Pantallas para telfonos Celulares Apple. Compra con confianza da eBay

Apple iPhone 12 5G grøn 64GB

Apple iPhone 12 5G grøn 64GB

Køb Apple iPhone 12 Mini, featuring 5. Inch Super Retina XDR display A14 Bionic Chip. Lær, hvordan du får Apple iPhone 12 mini startende på 1MO. for 64 GB.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.