Apple iPhone Administrer meddelelser

Opsæt MMS.

Opfundet i 1980'erne, SMS er en tekstteknologi, der giver dig mulighed for at sende beskeder via et mobilnetværk. I modsætning til moderne instant messaging apps, behøver du ikke mobile data eller wi-fi for at sende og modtage SMS-beskeder. Dette gør det til en bekvem mulighed, når du har begrænset internetforbindelse.

Den største fordel ved SMS er, at du ikke behøver at installere en separat app for at sende og modtage meddelelser. Det bruger den indfødte messaging-app til rådighed på din telefon. Desuden kan du bruge SMS uanset om du har en smartphone eller en funktionstelefon. Du kan bruge SMS til at kommunikere med alle, der har en cellulær forbindelse, uanset hvilken type telefon de bruger.

Der er dog en begrænsning af den type indhold, du kan sende SMS-beskeder. Det understøtter kun tekstkarakterer og emojis, men du kan også tilføje links og webadresser i kroppen af ​​din besked. Den største ulempe ved SMS er, at det ikke tillader dig at sende multimediefiler som billeder, videoer, lydfiler osv. Derudover understøtter det ikke Avancerede funktioner som Group Chat, Læs kvitteringer og Live Typing Indicator.

Antallet af tegn pr. SMS-besked er begrænset til 160. Langere meddelelser opdeles automatisk i separate segmenter på 160 tegn hver. Disse segmenter er kædet sammen for at sikre, at du modtager dem i den rækkefølge, de blev sendt. SMS mangler også live chat-funktionaliteten af ​​instant messaging apps.

På trods af sit manglende S, SMS er stadig meget udbredt. Faktisk bruger omkring 97% af amerikanske voksne det hver eneste dag. Dette skyldes stort set sin universelle tilgængelighed. Ved hjælp af SMS kan du kommunikere med personer i nogen del af verden, uanset om de har en smartphone eller en internetforbindelse. De fleste trådløse luftfartsselskaber tilbyder en overflod af SMS-pakker, hvilket gør det til en økonomisk valg også.

Bortset fra personlig kommunikation bruges SMS også af virksomheder til at fremme deres produkter og tjenester. For virksomheder kan du bruge SMS marketing software til at nå ud til dine potentielle kunder.

Ligesom SMS bruger MMS også et cellulært netværk til at transmittere meddelelser. Det vigtigste aspekt, der sætter MMS fra hinanden, er, at det understøtter multimediindhold. Ved hjælp af MMS kan du inkludere billeder, lydfiler, kontaktkort osv. I dine tekstbeskeder. Du kan bruge din telefon indbyggede messaging app til at sende MMS-beskeder.

En anden afgørende kendetegnende faktor er, at MMS ikke har en standard tegngrænse. Det maksimale tilladt størrelse af MMS-meddelelser varierer normalt fra en bærer til en anden. Det afhænger også af modtagerens enhed. Imidlertid beskrives 300 kb bredt som den største meddelelsesstørrelse, der kan håndteres af de fleste luftfartsselskaber.

Der er også en væsentlig forskel i, hvordan SMS- og MMS-meddelelser leveres. I modsætning til SMS skal din enhed være MMS-aktiveret for at modtage multimediebeskeder. Ellers vil du modtage en webadresse til en webbaseret platform i stedet for den faktiske besked. Du kan klikke på URL'en for at se indholdet af MMS-beskeden ved hjælp af din internetbrowser.

Imessage.

Imessage, en instant messaging service udviklet af Apple, understøttes af iOS-enheder som iPhones, iPads, MacBooks osv. Lanceret i 2022, bruger Imessage de native meddelelser app på iOS-enheder. I modsætning til SMS kræver det cellulære data eller Wi-Fi at sende og modtage meddelelser.

Imessage understøtter en bred vifte af indhold, herunder multimedie, emojis, klistermærker osv. Du kan endda sende andre datatyper, herunder placering, YouTube-links osv. Gennem den. Da det bruger internettet til at sende meddelelser, er imessage ofte mere omkostningseffektiv, når du ikke har en SMS-pakke. Det tager også mindre tid at sende store mediefiler end MMS.

Det er værd at påpege, at iMessage er en live chat-service, der understøtter læse kvitteringer og indikator i realtid. Desuden får du adgang til avancerede funktioner som gruppechat, stemme og videoopkald osv. Du kan også synkronisere imessage på tværs af alle dine iOS-enheder. Derudover bruger den end-to-end kryptering for at beskytte dine samtaler.

Den store mangel på er, at den kun er kompatibel med iOS-enheder. Hvis en modtager ikke bruger en Apple-enhed, konverteres din besked til en normal SMS-besked. Ligeledes kan du kun modtage imessages fra andre IOS-brugere. Desuden er der i en gruppechat, selv om én person doesnt have en iOS-enhed, hele samtalen vil bruge SMS eller MMS.

RCS understøtter forskellige dataformater, herunder billeder, videoer, placering, klistermærker, humørikoner mv Virksomheder kan også bruge RCS til at sende billetter, boardingkort, produkt levering advarsler og betaling links. Det bedste er, at modtagerne kan gennemføre transaktioner uden at afslutte messaging app. Standard OTT messaging app funktioner såsom kvitteringer for læsning, skrive indikator, gruppechat og videoopkald er også tilgængelige.

Opmærksomhed kræves Cloudflare

RCS er en relativt ny teknologi, som stadig bliver rullet ud til Android-brugere over hele verden. Ligesom iMessage, det er ikke tilgængelig på iOS-enheder i øjeblikket. Derfor, hvis du er en Android bruger og ønsker at kommunikere med en iOS bruger, bliver du nødt til at ty til sms eller anden sms'e apps såsom WhatsApp.

Det er også vigtigt at bemærke, at RCS er en opt-in service, på nuværende tidspunkt. For at kontrollere, om din enhed er kompatibel med RCS, er du nødt til at åbne menuen Indstillinger på din messaging app. Hvis der er en muliggøre indstilling i Chat sektion, din enhed understøtter RCS. Alternativt når din trådløse operatør beslutter sig for at gøre det muligt for RCS, vil du modtage en advarsel for at aktivere tjenesten.

Ligesom iMessage, hvis modtageren af ​​din besked gør ikke har en RCS-kompatible enhed, det omdannes til en SMS eller MMS. Desuden RCS gør ikke har en bestemmelse til end-to-end kryptering i øjeblikket. Mens dette vil sandsynligvis ændre sig i fremtiden, er det en årsag til bekymring for nu.

Konklusion.

SMS, MMS, iMessage og RCS er forskellige tekster mobil-teknologier. Mens SMS er primært tekstbaseret, er det stadig et foretrukket valg for forretningsfolk relateret kommunikation. I modsætning til iMessage og RCS, SMS og MMS ikke stole på internet-forbindelse. Men både RCS og iMessage tilbyde, et væld af avancerede funktioner, der kan overvinde den mangel s af SMS.

Apple iPhone

Meddelelser, der indeholder billeder, videoer og andre mediefiler omtales som MMS eller MMS-beskeder. Dens en avanceret messaging-teknologi, der tilbydes af nutidige mobile enheder ved hjælp af enten Android eller iOS-platforme. De fleste netoperatører / transportører støtter allerede MMS. Så længe din konto er sat op for en MMS-dataabonnement, bør tjenesten bliver tilgængelig fra det øjeblik du indsætter og installere dit SIM-kort i enheden.

Alt du skal gøre er så at konfigurere telefonen til MMS og aktivere MMS funktioner. Hvis MMS-beskeder gør ikke arbejde, eller du kan ikke sende MMS-beskeder på din nye Apple iPhone XR, dette indlæg fremhæver et par enkle løsninger, du kan henvise til. Læs videre og få hjælp.

For dem, der er på udkig efter en løsning på et andet problem, dråbe for vores fejlfinding side for vi allerede har behandlet nogle af de mest almindelige problemer med denne telefon. Gennemse gennem for at finde emner, der ligner med din, og bruge de løsninger, vi foreslog. Hvis de ikke arbejde for dig, eller hvis du stadig har brug for vores hjælp, kontakt os når som helst gennem vores iPhone spørgsmål spørgeskema .

Først løsning: turn MMS-beskeder fra og til igen

MMS-beskeder funktion skal være aktiveret for din telefon til at udføre MMS funktioner. Som enhver anden til og fra funktioner, kan mindre fejl, der påvirker MMS-beskeder også afhjælpes ved at skifte funktionen, og tænd den igen. Således dette bør også overvejes blandt de første mulige løsninger. Du skal blot henvise til disse trin:

Indstillinger for opdatering iphone xr software og carrier til den nyeste version: anden løsning

Bortset fra iOS opdateringer, installere den nyeste luftfartsselskab indstillinger opdatering kan også hjælpe fix netværksrelaterede spørgsmål, herunder dem, der påvirker dine telefoner MMS funktioner. Carrier-indstillinger opdateringer tilføje understøttelse til dit luftfartsselskaber netværk og relaterede indstillinger for mobilnetværk tilslutningsmuligheder og ydelsesforbedringer.

Et par sekunder senere, bør du se en mulighed for at opdatere dine operatørindstillinger, hvis et nyt luftfartsselskab opdatering er tilgængelig. Du skal blot følge instruktionerne på skærmen for at fortsætte. Hvis du ikke kan se nogen underretninger, betyder det, at intet luftfartsselskab indstillinger opdatering er tilgængelig.

Tredje løsning: reset APN-indstillinger på din iPhone xr

Hvis en indstilling ikke er tilgængelig på din iPhone XR-menu, skal du kontakte din udbyder for yderligere assistance. Du kan også prøve at konfigurere dine telefoner APN-indstillinger manuelt, hvis din trådløse udbyder tillader.

Fjerde løsning: Nulstil netværksindstillinger på din iPhone XR

SIM-kort problemer er også blandt de bagvedliggende årsager. Heldigvis kan sådanne problemer let kan afhjælpes ved at fjerne og geninstallation SIM-kortet på din iPhone XR. Hvis du ønsker at give det en chance, heres hvordan dens udført:

Søg mere hjælp

Bemærk, at MMS er en funktion, der tilbydes af din trådløse netværksoperatør / luftfartsselskab. Dette betegner også, at de servere, der er ansvarlige for at sende MMS-data fra din iPhone XR til andre kompatible telefoner og omvendt, styres af din transportør. Hvis problemet fortsætter, og du stadig ikke kan sende MMS-besked på din iPhone XR, kan du bede din operatør om at nulstille din MMS-tjeneste fra deres ende. Ellers, prøv at bede om en ny SIM-kort udskiftning, hvis det er nødvendigt.

Forbind med os

Hvis du nyder at sende multimediebeskeder, hvorfor ikke bruge en populær app som WhatsApp eller Facebook Messenger? Chat apps som disse bruger dine telefoner internetforbindelse, så hvis du er på wi-fi det vil ikke koste dig noget. Hvis du sender en MMS, når du er ude om, vil de data, du bruger, bare komme ud af din månedlige godtgørelse.

Kan jeg stoppe min telefon fra at sende en MMS?

En MMS er en besked, der kan indeholde billeder og andre mediefiler og kan sendes til andre mobiltelefoner. Du kan sende og modtage MMS, så snart du har indsat dit SIM. Hvis dette ikke er tilfældet, kan du konfigurere din mobiltelefon til MMS manuelt.

Vi bruger cookies til at hjælpe dig med at få den bedste oplevelse fra vores hjemmeside og vise dig mere relevante produkter. Fortsæt browsing uden at ændre dine indstillinger, hvis du accepterer vores brug af cookies. Se vores cookie-politik og find ud af, hvordan man styrer cookies. De cookies, vi bruger, omfatter Analytics og reklame cookies.

Bortset fra grundlæggende tekster eller SMS, er moderne smartphones inklusive æbler nyeste iPhone-serien også i stand til at sende multimedia messaging service eller MMS. Dette er de meddelelser, der integrerer multimediindhold, såsom billeder og videoer. For at sende MMS-beskeder med din iPhone, kan du bruge iMessage. Dette betegner også behovet for dataforbindelse. Hvis du har problemer med at sende MMS med din iPhone 11, skal jeg kortlægge et par potentielle løsninger, du kan prøve. Fortsæt læsning for mere detaljerede løsninger.

Mulige årsager til MMS-problemer

Følgende procedurer bruges til at eliminere softwarelaterede faktorer, der måske har standset din iPhone i at sende MMS-beskeder. Du kan prøve hver af disse metoder før Escalating Problemet til din Carriers Technical Department.

Første løsning: Genstart / Soft Reset din iPhone

Udførelse af en soft reset kan hjælpe med at løse forskellige typer software problemer på din iPhone. Det er også en måde at dumpe junk-filer og forfriskende telefonens interne hukommelse og operativsystem. Det kræver ikke backup-oprettelse, fordi det ikke påvirker nogen gemte oplysninger på din iPhone. Bare følg disse trin, hvis du ikke har endnu Genstartet Din iPhone:

Vigtig

Udnyttelse MMS Sårbarheder til listende Udstødning Mobiltelefoner Batteri

Udnyttelse MMS Sårbarheder til listende Udstødning Mobiltelefoner Batteri

Mint Mobile er en af ​​de mest populære teleselskaber i USA og leverer sine tjenester siden 2015. I de seneste par år, har det

Strategisk Mobile Marketing med sms mms

Strategisk Mobile Marketing med sms mms

Tag din virksomhed messaging til det næste niveau med ClickSend MMS-tjeneste. Send MMS-beskeder til kunder og personale både, alvorligt øge engagement. Find ud af mere.

MMS Konvertering til SMS med Web Link

MMS Konvertering til SMS med Web Link

Tag din virksomhed messaging til det næste niveau med ClickSend MMS-tjeneste. Send MMS-beskeder til kunder og personale både, alvorligt øge engagement. Find ud af mere.

SMS og MMS, der er bedst for din virksomhed

SMS og MMS, der er bedst for din virksomhed

SMS er en af ​​de mest effektive kanaler for at nå og engagere med dine kunder og kundeemner. Lær forskellen mellem MMS vs MMS-beskeder og hvordan du kan anvende dem i din markedsføring strategi.

MMS vs SMS til SMS Marketing forretning. om.

MMS vs SMS til SMS Marketing forretning. om.

SMS Short Message Service er hovedsageligt en 160character tekstbesked, der kan indeholde links, mens MMS Multimedia Messaging Service

SMS MMS Marketing Mobile Strategies for 2020

SMS MMS Marketing Mobile Strategies for 2020

SMS-besked markedsføring er en effektiv måde at nå din målgruppe. I dette indlæg ser vi på de vigtigste fordele ved at bruge SMS og MMS-beskeder.

MMS til hjemmeside

MMS til hjemmeside

Unik personlig gave til alle lejligheder Ønsker en brugerdefineret gave til en speciel person eller milepæl begivenhed Opret personlige gaver og part favoriserer ved at besøge MyMMs. om i dag.

MobiFone 3G 4G 5G dækning i Hu, Vietnam

MobiFone 3G 4G 5G dækning i Hu, Vietnam

Kontakt og generelle oplysninger om Mobitel 3G selskab, hovedkvarter placering i Irak. E-mail-formater telefonnumre på Mobitel 3G 5001000 medarbejdere. telekommunikation

Handlinger blokeret

Handlinger blokeret

En verden af ​​online shopping har aldrig været så nemt. Mobicred er en simpel praktisk kreditfacilitet, der giver dig mulighed for sikkert handle online med vores deltagende forhandlere.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.