Apple iPhone betale et månedligt tilbud Kontrakter

Sidste Apple iPhone tilbud betale et månedligt iPhone Kontrakter

Og AppleCare Service inkluderet betyder, at du får det bedste af Apples service og support, herunder reparation hos Apple Stores og Apple Authorized Service Providers, prioriteret adgang til Apples eksperter via chat eller telefon, og software support til iOS, iCloud, og Apple- iPhone apps.

Fuld Cover: Med fuld Cover, kan du slappe af vide, at uanset om enheden er beskadiget, tabt eller stjålet, godt få en erstatning for dig den næste dag. Og selvfølgelig youll få alle de samme AppleCare Services fordele som anført ovenfor.

Uanset om du foretager et køb eller ej, så har vi gjort det nemt at handel i et støtteberettiget iPhone enten i en butik eller online. Bare besvare et par spørgsmål om model og stand og godt give en anslået handel-i værdi eller en simpel måde at genbruge det.

Hvis du handler i nettet, godt anvende din forventede trade-in værdien til køb af din nye iPhone. Så godt sørge for dig at sende os din gamle iPhone. Når vi har modtaget det, godt inspicere det og kontrollere dets tilstand. Hvis betingelsen kampe hvad du har beskrevet, theres intet mere du skal gøre. Hvis tilstanden gør ikke matche, vil en ny trade-in værdien gives.

Ofte stillede spørgsmål

Køb et SIM-fri iPhone fra Apple. about giver dig mulighed for at vælge dine egne carrier og ændre luftfartsselskaber til enhver tid. iPhone kan også være til rådighed til en lavere pris med en kontrakt direkte fra din trådløse luftfartsselskab.

esim teknologi giver dig mulighed for at tilføje en stemme og data plan til din iPhone uden at bruge en nano-SIM-kort. Aktivering af en esim vil kræve at scanne et gyldigt QR-koden distribueres af en trådløs luftfartsselskab, eller tilmelding til en deltagende plan gennem en trådløs luftfartsselskab app. *

De fleste funktioner vil arbejde med dit netværk. Visse funktioner, såsom Visual Voicemail, kræver carrier støtte og kan ikke fungere på dit luftfartsselskaber netværk. Kontakt din udbyder for yderligere oplysninger eller læs trådløse udbyder støtte og funktioner artiklen for mere information.

Carriers typisk sælge iPhone med en kontrakt, der subsidierer den oprindelige købspris på telefonen. Ved at købe din iPhone uden en kontrakt, kan du bruge alle SIM-kort fra en kompatibel luftfartsselskab, herunder din nuværende.

Ja. iPhone er aktiveret til arbejdet med netværk ved hjælp af GSM rundt omkring i verden. Fordi iPhone-modeller sælges af æble. about er låst op, kan du købe et SIM-kort og service fra en lokal luftfartsselskab på din destination. Eller tjek med dit hjem luftfartsselskab vedrørende international roaming.

Nej Ordrer placeret gennem æble. about kan sendes kun i det land eller område produktet er købt. Du kan også købe venner og familie i lande eller regioner, hvor iPhone er solgt. Bare besøge den lokale butik i det land eller område, hvor du vil have dine produkter leveret. Eller for hurtig, nem bestilling og ekspertrådgivning, kalder en Apple Store specialist på 1800A 92A 38A 98.

Dens vores handel-in og genbrug program thats godt for dig og planeten. Hvis din nuværende iPhone er berettiget til trade-in kredit, kan du kompensere for købsprisen på en ny. Hvis det ikke berettiget til kredit, kan du genbruge det gratis.

Uanset om du foretager et køb eller ej, så har vi gjort det nemt at handel i et støtteberettiget iPhone online. Bare besvare et par spørgsmål om modellen og tilstand, og vel give en anslået gensalgsværdi eller en simpel måde at genbruge det. Hvis enheden er berettiget til kredit, godt anvende din forventede trade-in værdien til køb af din nye iPhone. Nuvel sørge for dig at sende os din gamle iPhone. Når weve modtaget den, vel inspicere det og kontrollere dets tilstand. Hvis betingelsen kampe hvad du har beskrevet, theres intet mere du skal gøre. Hvis tilstanden gør ikke matche, vil en ny trade-in værdien gives. Youll have mulighed for enten at acceptere denne reviderede værdi eller afvise den. Nå arbejde med dig for at bekræfte, at du stadig ønsker at bevæge sig fremad med trade-in.

Din anslåede trade-in kredit vil blive anvendt til betaling metode, der anvendes til at købe din nye iPhone, når weve bekræftet tilstanden af ​​din handel-in-enhed. Hvis trade-in værdien overstiger dit køb alt, godt refundere forskellen på en Apple Store-gavekort. Og hvis din enhed er ikke berettiget til kredit, kan vi genbruge det gratis eller returnere den til dig.

Generelt tager det 2A € ”3 uger. Men jo før du sender os din enhed, jo før vi kan bekræfte dets tilstand og behandle din trade-in. Genbrug en enhed er meget hurtigere. Når vi e-maile dig en forudbetalt forsendelsesmærkat, bare send din enhed til vores genbrug partner.

For at få adgang til og bruge alle funktionerne i Apple Card, skal du tilføje Apple Card til Wallet på en iPhone eller iPad med den nyeste version af iOS eller iPados. Opdater til den nyeste version ved at gå til Indstillinger> Generelt> Softwareopdatering. Tryk på Download og installer.

iphone

Apple iPhones er den bedste følgesvend i dagens forbindelse med arbejde hjemmefra eller studere fra hjemmet. Med den mest brugervenlige operativsystem, der problemfrit integreres med de fineste hardware, Apple iPhones er intuitive, hurtige og de mest pålidelige multi-tasking enheder man kan finde. De imødekomme til et tværsnit af mennesker med forskellige behov og budgetter. De kommer i skærmstørrelser spænder fra 4. â € ³ til 6. â € ³ og med et væld af farvemuligheder for fed, smuk og underspillet .

De seneste Apple iPhones i Indien, som omfatter de iPhone 12-serien kommer med A14 Bionic chip, den hurtigste chip i enhver smartphone i verden. Apple iPhones i Indien tilbyder også en medrivende oplevelse med kant til kant OLED skærm og kommer med en keramisk skjold mod dråbe beskyttelse.

Besøg din nærmeste opfinde Apple Store for at opleve hele spektret af Apple iPhones i Indien. Dens det sted, hvor du vil finde den mest vidende Apple uddannet personale til at guide dig gennem købsprocessen og finde det produkt der passer bedst til dine behov og krav.

Apple iphone

SIM-frie midler din iPhone doesnt skib med et luftfartsselskab nano-SIM. SIM-gratis iPhone sælges på æble. om og i Apple Store er låst op. Det betyder, kan du bruge en nano-SIM eller esim fra ethvert luftfartsselskab, der leverer service til iPhone. *

esim teknologi giver dig mulighed for at tilføje en cellulær plan til din iPhone uden at bruge en nano-SIM-kort. Aktivering af en esim vil kræve at scanne et gyldigt QR-koden distribueres af en trådløs luftfartsselskab, eller tilmelding til en deltagende plan gennem en trådløs luftfartsselskab app. *

Carrier-tilsluttede modeller af iPhone købt fra Apple kommer med en fysisk nano-SIM, som vil blive brugt til at aktivere din trådløse konto. For at aktivere esim på din nye iPhone, skal du kontakte din udbyder, når du modtager den. *

Den iPhone-modeller for AT & T, T-Mobile, Sprint og Verizon er de samme. Hvis du vælger at betale med en AT & T afbetaling, vil din iPhone blive låst til transportøren. For yderligere oplysninger om netværksunderstøttelse, se venligst support. pple. about / en-os / HT204039.

Hvis du gennemført trinnene til Godkend aktivering med AT & T, Sprint, T-Mobile, eller Verizon, da du købte din nye iPhone online, det vil ankomme klar til brug. Bare tænde den og følg instruktionerne på skærmen for at sætte den op og aktivere med luftfartsselskabet. Hvis du vælger at springe luftfartsselskab tilladelse på købstidspunktet, vil du behov for at kontakte din udbyder eller besøge en Apple Store for at aktivere cellulære tjenester.

Du kan også oprette din iPhone uden et nano-SIM via Wi-Fi. Du skal bruge en aktiv nano-SIM for at aktivere cellulære tjenester. Hvis du valgte SIM-fri iPhone, vil du behov for at indsætte dit eget nano-SIM-kort eller få en fra den understøttede bærer af dit valg og aktivere det for at kunne bruge mobiltjenester på din iPhone. Hvis Sprint er din udbyder, vil du behov for at få en ny nano-SIM-kort for at aktivere din iPhone 12 eller iPhone 12 Pro.

Alle iPhone-modeller solgt på æble. about og i Apple Store er låst op, hvilket betyder, at de Arent bundet til et enkelt luftfartsselskab, og du kan bruge et SIM fra transportøren, som du vælger. Undtagelsen er, når man køber en iPhone med en AT & T afbetaling. Det vil blive låst til AT & T som transportøren og vil kun arbejde på AT & T-nettet i den periode af din afbetaling aftale.

Når du vælger Apple Card månedlige rater ved kassen, du betaler for iPhone over tid og interesse-freeâ-sa-S med Apple-kort, og du vil modtage 3% daglige cash back up front. Udgifterne til din iPhone er spredt over 24 måneder. Du kan tilføje en trade-in til at gøre dine betalinger endnu lavere.

Apple Handel I programmet gør det nemt at handel i et støtteberettiget smartphone. Bare besvare et par spørgsmål om model og stand, og vi vil give en estimeret handel-in§ værdi eller en simpel måde at genbruge det.

Hvis du køber online og vælge at betale med Apple Card månedlige rater eller Apple iPhone Betalinger, godt det samme gælder din forventede trade-in værdien til køb af din nye iPhone. Så godt sørge for dig at sende os din støtteberettiget smartphone. Når vi har modtaget det, godt inspicere det og kontrollere dets tilstand. Hvis betingelsen kampe hvad du har beskrevet, theres intet mere du skal gøre. Hvis tilstanden gør ikke matche, vil en ny trade-in værdien gives. Youll have mulighed for enten at acceptere denne reviderede værdi eller afvise den. Nå arbejde med dig for at bekræfte, at du stadig ønsker at gå videre med det trade-in. Hvis du betaler i fuld, er din gensalgsværdi anvendt som en tilbagebetaling til din oprindelige betalingsmetode. Dette sker, når vi har modtaget din støtteberettiget smartphone og bekræft, at betingelsen er dem, du beskrevet, og efter en 14-dages vinduet afkast.

Hvis du vælger Verizon Special Trade-in tilbud, youll handel i din kvalificeret enhed med Apple Handel I. Du vil modtage en øjeblikkelig kredit for den enkeltstående værdi af enheden og ekstra regning kreditter er på dine bærere månedlige afdrag lovforslag, som vil begynde inden 1A € ”2 fakturering cyklusser efter du aktivere din nye iPhone.

Hvis du accepterer en trade-in estimat på en Apple Store, godt give dig øjeblikkelig kredit mod din iPhone køb. Og hvis du vælger at genbruge din smartphone, godt enten tage sig af det i butikken eller give en forudbetalt forsendelsesmærkat så du kan sende din enhed til vores akkrediteret genbrug partner.

I de fleste tilfælde, hvis du køber en iPhone på æble. about eller på en Apple Store, kan du aktivere det senere. visse særlige tilbud eller rabatter, kan dog kræve, at du Godkend aktivering med din udbyder på købstidspunktet.

Alle iPhone-modeller er verdens telefoner, så du kan bruge dem næsten overalt. Du kan roame internationalt i over 200 lande og områder over hele verden. Hvis du finansieret din iPhone med din netudbyder, at kontakt dem bekræfte, at du kan roame internationalt.

Tilgængelighed af 5G og LTE-data varierer i nogle lande eller regioner og afhænger af netværksunderstøttelse af visse 5G og LTE radiofrekvenser. Kontakt din netværksudbyder for mere information om international roaming politikker og priser.

Ofte stillede spørgsmål

Carriers typisk sælge iPhone med en kontrakt, der subsidierer den oprindelige købspris på telefonen. Ved at købe din iPhone uden en kontrakt, kan du bruge alle SIM-kort fra en kompatibel luftfartsselskab, herunder din nuværende.

Se det fra alle vinkler

Alle iPhone 12 og iPhone 12 Pro-modeller er 5G stand. For 5G adgang, skal du aktivere din iPhone med et netværk, som tilbyder 5G tjeneste. Nogle udbydere kan også kræve en 5G serviceplan eller et nyt SIM-kort. Kontakt din udbyder for at få flere oplysninger. Lær mere om netudbydere i dit land her.

Et SIM-gratis iPhone købt fra Apple. about er låst op. Dette betyder at du Arent bundet til en enkelt netværksudbyder og en flerårig servicekontrakt. Du kan vælge netværket og tarif, der er rigtige for dig. Når din nye iPhone er aktiveret, forbliver det låst op, hvilket betyder at du kan bruge den med alle netværk, der leverer service til iPhone.

iPhone-modeller i øjeblikket sælges på æble. about arbejde med kompatible netværk rundt om i verden, herunder 5G og 4G LTE-netværk. Check med dit hjemmenetværk udbyder vedrørende international roaming, eller købe en kompatibel nano-SIM til din destination.

Vi accepterer Apple betalingskanaler, de fleste kredit-og betalingskort, PayPal og Apple Store gavekort. Finansiering muligheder for at kvalificere kunderne. Ikke alle betalingsmuligheder er tilgængelige på alle produkter.

Vigtig

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

Apple Watch holder får bedre og bedre hvert år. Her er hvad du behøver at vide om æbler superpopular SmartWatch linje.

Apple Watch Cellular vs gpsonly, hvilken skal du få

Apple Watch Cellular vs gpsonly, hvilken skal du få

Lær hvad du kan gøre med din Applewatch, når din iPhone ikke er med dig.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Kære ATT Dens ikke mig. Det er dig.

Apple Watch Series 6 vs Verizon GizmoWatch Hvad er forskellen

Apple Watch Series 6 vs Verizon GizmoWatch Hvad er forskellen

Hvad er forskellen mellem Apple Watch serie 6 og Verizon GizmoWatch Find ud af, som er bedre og deres samlede resultater i SmartWatch ranking.

Du skal muligvis opdatere din browser

Du skal muligvis opdatere din browser

Det nye Apple Watch er nu officielt, og tilbyder en stor fremhævningsopgradering over den tidligere version Builtin Cellular Support. Trådløs cellulær LTE-forbindelse, der leveres af en indbygget chip, betyder, at det nye Apple Watch vil være i stand til at forblive tilsluttet, selvom det ikke er tæmmet til en iPhone, hvilket er et stort skridt fremad med hensyn til at gøre det til en uafhængig mobilenhed.

Ugreen Trådløs oplader til Apple Watch

Ugreen Trådløs oplader til Apple Watch

Apple Watch Magnetisk Opladning Kabel. Dens en fuldstændig forseglet system fri for udsatte kontakter. Og dens meget tilgive, som ikke kræver

Apple Watch Service Center i Dhaka Bangladesh ClickBD

Apple Watch Service Center i Dhaka Bangladesh ClickBD

Apple Watch Service Center i Dhaka Bangladesh

2 i 1 Trådløs oplader kabel Wire til Apple Watch Series 4321 og iPhone XRXSXS MaxX88Plus77Plus66Plus Walmart. om.

2 i 1 Trådløs oplader kabel Wire til Apple Watch Series 4321 og iPhone XRXSXS MaxX88Plus77Plus66Plus Walmart. om.

Istyle er en Premium Reseller til Apple-produkter i Dubai, Sharjah, Al Ain Abu Dhabi. Køb tradein 100 ægte Apple-produkter til de bedste priser i UAE.

Ægte Apple Watch Oplader iOutlet

Ægte Apple Watch Oplader iOutlet

Elite Enterprise Offering Auslese Trådløs Apple Watch Charger for alle serier, på Rs 900piece i Delhi, Delhi. Læs om virksomheden. Få kontaktoplysninger og adresse id 17719915330

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.