Apple iPhone X Mobiler Priser Specs i Jordan

Du skal muligvis opdatere din browser

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Den dyreste komponent i iPhone XS Max er dens 2.-generations OLED-skærm, som tilfældigvis er den største nogensinde i en iPhone på 6. -inches prissat til $ 80. 0. Den anden dyreste komponent er processoren / modem, der gik fra $ 66 iPhone X til $ 72 iPhone XS Max, hvilket er en stigning på 10%. Mens kameraet komponenter sigende koste Apple $ 58 og $ 44 henholdsvis. Den smartphone huser en lidt større batteri, som er vurderet til $ 9. Men TechInsights forklarede, den samlede pris på $ 443 er prissætningen af ​​rå komponenter og ikke tage hensyn til andre fremstillingsprocesser udgifter som F & U, software, logistik og mere.

sælge noget på opensooq

Apple afslørede sin længe ventede iPhone X under sin keynote begivenhed den 12. september på Steve Jobs Teater inde i virksomhedens rumskib campus. Æbler næste generations iPhone kommer med en opdateret processor, lysere og større kant-til-kant skærm, trådløs opladning gennem et glas tilbage og optimeringer til augmented reality, blandt andre funktioner. Det koster $ 999, hvilket gør det den dyreste iPhone Æbler nogensinde er lavet.

Apple også annonceret ekstra iPhone-modeller, iPhone 8 og iPhone 8 Plus, som tilbyder mere traditionelle opdaterede funktioner og pris mere på linje med året versioner tidligere. Her er, hvor meget de nye telefoner koster:

Hvor meget iphone x omkostninger

De seneste Samsung Galaxy Android smartphone, 64GB Galaxy Note8 koster omkring $ 960. Det er omkring $ 40 mindre end iPhone X, men stadig dyrere end iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Andre Android-telefoner er tilgængelige til en meget lavere pris punkt, herunder Motorola Moto G5 Plus, som er tilgængelig for omkring $ 230.

"Fast stereoanlæg med gode funktioner til en fantastisk pris, lige så god på et stereoanlæg og halvdelen af ​​prisen på en masse andre s .. hans stereo var til salg i løbet af Black Friday Denne stereo er stor muligheder inkluderet mærker dette stereo.. et glimrende valg for ethvert køretøj."

Pioneer MVH-S622BS digitale medie receiver havde et slankt interface og en fed display. Det kan gøre så mange ting som håndsving op musik fra din smartphone enhed, afspille FLAC-filer fra en USB-dunk-drev, eller tune ind Spotify® eller Pandora® at nyde dine foretrukne afspilningslister. Du får også SiriusXM kompatibilitet, indbygget Bluetooth®, Siri®Eyes Gratis funktionalitet, AM / FM-radio, og en indbygget forstærker. Plus, med multi-farve belysning, kan du matche din skærm til bilens indvendige belysning. Kombineret med Pioneer Smart Sync downloades til din smartphone-enhed, vil du være i stand til at bruge din sin touchscreen til en let interface til at spille musik, adfærd håndfri opkald, brug navigation, og endda giver dig 31 bands af EQ. Derudover Amazon Alexa er indbygget i Pioneer Smart Sync til også gøre håndfri betjening endnu nemmere.

De nye telefoner alle starter med 64 gigabyte lagerplads, hvilket er heftier end i de forløbne år, når Apple tilbydes 16 GB og 32 GB lagerplads. I de senere år har apps bliver data svin, spise væk på opbevaring, når telefonen kameraer skyde fotos og videoer i høj opløsning.

Forbrugerne kan spare lidt penge på de nye telefoner ved optagning Apple Card, et kreditkort, der tilbyder 3% tilbage på Apple-produkter. At $ 1.449 iPhone 11 Pro Max ville koste $ 1.405 med rabatten.

Dette skøn misser det store billede, selvom

Forrige IHS Markit rapporter anslået udgifterne til iPhone 8 og iPhone 8 Plus - to billigere iPhones annonceret sammen præmien iPhone X - på $ 247. 1 og $ 277. 6. Disse rapporter synes at bekræfte, hvad der er intuitivt indlysende: IPhone X er dyrere at bygge, så Apple afgifter mere for det.

Hvis iPhone X virkelig koster $ 370 til bygge, så skal du måske være fristet til at tro, at Apple genererer mindst $ 629 i bruttoresultatet pr iPhone X solgt, til en bruttomargin på ca. 63%. Kørsel af matematik til iPhone 8 og iPhone 8 Plus vi får bruttoavancer på 64.% og 65%, hhv.

Venner Mobil Tilbage Case til iPhone 12 Pro Max Design 200

Vi ved imidlertid for en kendsgerning, at der ikke er nogen måde, at Apples Pocketing Bruttovinstmargener på mellem 63% og 65% på sine nye iPhones. Det meste af kvartalsalgs salgsstigning, at Apple forventes at nyde i at gå fra sit senest rapporterede kvartal til det nuværende kvartal, kommer fra rampen i overførsler i iPhone 8, iPhone 8 Plus og den angivne TOUGH- To-Build iPhone X. Hvis Apples nye iPhones virkelig genererede bruttovinstmargener på over 60%, ville Apple ikke lede til bruttoresultatmargener på mellem 38% og 38% for det nuværende kvartal; det ville være meget højere.

Manglende omkostninger

Den første ting, der kunne køre denne frakobling mellem de implicitte marginer, som IHS Markit offentliggjort, og den økonomiske virkelighed, der foreslås af Apples vejledning, er, at IHS Markits tal er bare almindelige forkerte.

I virkeligheden sagde Apple CEO Tim Cook en gang berømt, at tredjepartsprisen Breakdowns , der offentliggøres estimering af omkostningsopbygningen af ​​Apples enheder "er meget anderledes end virkeligheden" og at han er "aldrig set en, der er hvor som helst tæt på at være præcis."

Hvis vi antager, at de komponentomkostningsberegninger, der udgives af IHS, i hvert fald i Ballpark, er det ikke svært at se, hvor mismatchen mellem Apples estimerede margener og de underforståede marginer fra omregningerne kommer fra.

For eksempel er en omkostning, der ikke synes at være , der er tegnet for, udbyttetab, som refererer til komponenter eller telefoner, der bare ikke gør det til salg. Selvom omkostningerne for hver komponent, der er opført i denne rapport, er korrekte, er virkeligheden, at samlingsprocessen for disse telefoner ikke er perfekt.

Der er mere. Apples enheder lukker ikke bare på Apple-butikker, transportforretninger og på kundernes dørtrin. Apples kontraktproducenter skal sende disse enheder verden over, og fragt er langt fra fri. Apple selv tilbyder gratis to-dages forsendelse på varer, der sælges via Apple Online Store. Kunden betaler ikke udtrykkeligt for fragt, men Apple gør, som yderligere påvirker mængden af ​​bruttoresultat Apple ser fra hver enhedssalg.

Der er simpelthen mange omkostninger, at disse komponentomkostninger estimerer savner, som jeg mener er, hvorfor disse estimater synes at indebære vildt højere bruttovinstmargener for æble end hvad Apples finansielle virksomheder foreslår.

Denne artikel repræsenterer forfatterens mening, som måske er uenige med den officielle anbefalingsstilling for en Motley Fool Premium Advisory Service. Var motley! At sætte spørgsmålstegn ved en investeringsopgave - selv en af ​​vores egen - hjælper os alle med at tænke kritisk på at investere og træffe beslutninger, der hjælper os med at blive klogere, lykkeligere og rigere.

Motley Fool Returns

Så $ 1.000 iPhone x â € "thats for en 64-gigabyte model â €" vil ende med at koste dig $ 49. 1 om måneden, hvis du finansierer din telefon via Apples Upgrade-program. Du vil ende med at betale mere end det, selvfølgelig, når du faktor i en trådløs plan, som du skal købe separat fra en transportør.

Hvis du finansierer din telefon via din transportør, skal du ende med en lignende regning. Heres et kig på, hvad forskellige Apple iPhone-modeller vil koste dig via æbler internt finansieringsprogram. En ny base-niveau iPhone 7 vil nu gå til $ 22. 8 om måneden. Og en top-of-the-line iPhone X vil koste dig $ 1.149, eller $ 56. 6 om måneden.

strålende på alle måder

All-New Liquid Retina Display - den mest avancerede i branchen. Selv hurtigere ansigts id. Den smarteste, mest kraftfulde chip i en smartphone. Og et gennembrudskamera system. iPhone XR. Det er smukt, at du ser på det.

Introduktion af flydende nethinden. Han New Display på iPhone XR er den mest forskud LCD i branchen. Et innovativt baggrundslysdesign gør det muligt for skærmen at strække sig ind i hjørnerne. Så du ser sand-til-livsfarve fra en smuk kant til den anden.

Avanceret ansigt ID. Sikkerhed er enkel, når dit ansigt er dit kodeord. Du kan låse op for din iPhone, logge ind på apps og betale for ting med et blik. Det er den mest sikre ansigtsautentificering nogensinde i en smartphone. Og nu er det endnu hurtigere.

Intelligent A12 Bionic. Dette er den smarteste, mest kraftfulde chip i en smartphone, med Apples næste generations neurale motor. For fantastiske forstørrede virkelighed erfaringer. Utrolige portrætter med dybt kontrol. Og hastighed og fluiditet i alt, hvad du gør.

Gennembrud Dual-Camera System. Han verdens mest populære kamera definerer en ny æra af fotografering. Hvor en innovativ sensor fungerer sammen med ISP og neurale motor for at hjælpe dig med at oprette billeder som aldrig før.

Ingen anden telefon er som iPhone. Hver beslutning, der går ind i iPhone, gør det til at stå fra hinanden. Fra den måde, den er lavet til, hvordan privatlivets fred og sikkerhed er bygget ind i starten, til den måde, Apple ansvarligt genbruger det.

Den bedste tilgængelige pris på Apple iPhone X i Tyskland er 931 / - EUR og i øjeblikket er den tilgængelig på tværs af flere onlinebutikker i Tyskland samt Berlin og Berlin sammen med den komplette garanti som pr. Storepolitik.

Apple iPhone x pris i Tyskland og tilgængelige lande

Apple iPhone X frigivet ved udgivet 2022, oktober med attraktive specifikationer med 174g, 7. mm tykkelse, Super Performance Operating System i IOS 11.. , op til iOS 12. og tung opbevaring af 64 GB / 256 GB opbevaring, ingen kortspor. PPPE iPhone X er fantastisk valg inden for lignende mobiltelefoner Catgory med 3 GB RAM sammen med 64 GB / 256 GB opbevaring, ingen kort slot builtin opbevaring med addon power på 12mp fremragende kamera og 5. "Super display størrelse skærm med batterikapacitet på 2716 mAh. Fantastiske rabatter og tilbud på Apple iPhone X Mobiltilbehør

Apple iPhone X udgivet 2022, oktober med avancerede funktioner: 174g, 7. mm tykkelse, iOS 11.. , op til iOS 12. Ekstra ydeevne OS; Grafisk brugervenlig grænseflade, tung hukommelse med 64 GB / 256 GB opbevaring, ingen kortspor. Apple iPhone X er det bedste valg i samme gruppe som mobiltelefoner med 3 GB RAM, 64GB / 256 GB opbevaring, ingen kortspor med 12 addon megapixels, powered kamera og 5. "skærm med 2716 mAh kapacitet af tungt batteri.

Fordele og ulemper ved Apple iPhone X

Uanset om du leder efter en handel på den nyeste iPhone 13 eller en billig forudbetalt iPhone SE, har vi alle denne uges bedste iPhone-tilbud alle afrundede lige her på denne side. Du finder masser af købtips, anbefalinger og gode måder at gemme den hårdt tjente kontanter på din næste Apple-enhed.

Denne uges iPhone-tilbud omfatter et par besidder fra årets Black Friday og Cyber ​​Monday Sales Events, især hos de store luftfartsselskaber. Mens tilgængeligheden er lidt lavt på nogle modeller, opfordrer vi helt sikkert til at få den ordre ind før 2022 ruller rundt - det er sandsynligt, at disse kampagner ikke varer meget længere!

Hvilken iPhone leder du efter? 1. Telefon 13 og 13 mini2. iPhone 13 PRO og 13 PRO MAX3. Telefon 12 og 12 mini2. Telefon 12 Pro og 12 Pro Max3. Telefon 11 og 11 PRO4. Telefon SE6. Ældre iPhones8. IPS og FAQ.

Hvis du er her for det nyeste og største, så er den gode nyhed, du finder et ton af gode muligheder på iPhone 13-serien her, herunder flere muligheder for at taske en gratis enhed med en rækkefølge. Selvfølgelig er disse iPhone tilbud ikke lige så billige som dem, der findes på de ældre modeller, men da vi begge er afrundet her lige ved hånden, er det nemt at bestemme, hvilken serie der er bedst for dig. Hvis du virkelig er på et budget også, er der endnu bedre nyheder stadig, der er faktisk muligheder for at afhente en gratis enhed lige nu med de nyeste iPhone SE-kampagner på førende luftfartsselskaber.

Vigtig

Apple Watch for Dummies

Apple Watch for Dummies

Ud over dit normale SIM, kan du også bruge en ESIM i din telefon. En ESIM er et digitalt SIM, der gør det muligt at aktivere en prisplan uden brug af et fysisk SIM. For at aktivere din ESIM skal du oprette din telefon til internettet eller etablere en forbindelse til et WiFi-netværk.

Medbring din egen iPhone-skifte til cricket cricket

Medbring din egen iPhone-skifte til cricket cricket

Så hvis den enkle aktiveringsproces fejler, er det tilrådeligt at straks kontakte dit telefonnetværk for at få problemet sorteret ud.

iPhone 7 The Complete User Manual For Dummies, begyndere og seniorer Brugervejledningen som ingen andre 2nd Edition

iPhone 7 The Complete User Manual For Dummies, begyndere og seniorer Brugervejledningen som ingen andre 2nd Edition

iPhone 7 Home-knappen er ubrugelig med handsker eller i sportsudsendelser armbånd

Aktiver din nye eller Certified preowned Smartphone

Aktiver din nye eller Certified preowned Smartphone

Her Lær hvorfor du har brug for at aktivere eller Genetabler en Old Verizon Device Sådan aktiveres en gammel Verizon Phone hvordan du aktiverer Hvis du ikke har et SIM-kort

Sådan Aktiver iPhone uden SIM-kort

Sådan Aktiver iPhone uden SIM-kort

Aktiver iPhone uden et luftfartsselskab SIM hurtig, enkel og hurtig i 4 måder af iTunes, kalder SOS, ved RSim, XSim eller ved Jailbreak. Klik se nu

Hvordan du aktiverer din iPhone uden SIM eller WiFi

Hvordan du aktiverer din iPhone uden SIM eller WiFi

Aktiver din iPhone efter at have modtaget SIM-kortet fra Tello mobil ved at følge et par enkle trin. Nyd de besparelser

Metro-kort Genoplad Online Genoplad din Mumbai Delhi Metro Smart Card på Paytm

Metro-kort Genoplad Online Genoplad din Mumbai Delhi Metro Smart Card på Paytm

LetLøn giver dig mulighed for at betale for forlystelser automatisk med et kredit- eller betalingskort. Når du tilmelder dig, dine Metrocard påfyldninger når balancen er lav.

Sådan sparer sms eller mms på iphone alle ios

Sådan sparer sms eller mms på iphone alle ios

Jeg har tændt Send som sms-funktionen og MMS-beskeder funktion, jeg har min 4G på, men kan stadig ikke sende en gif via tekst eller anden grund kunne

Sådan aktiveres og bruger GPS på Motorola Moto E5 Sådan Fix 2022

Sådan aktiveres og bruger GPS på Motorola Moto E5 Sådan Fix 2022

Sådan bypasse Setup WizardActivation Four Corners

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.