Apple Magsafe 15 Watts Wireless Charger Qicertified, Mhxh3zma, White

Køb Apple Magsafe 15 Watts Wireless Charger Qicertified, Mhxh3zma, Hvid Online CROMA

Brug Apple Magsafe 15 Watts Wireless oplader, der tilbyder perfekt opladning. Det gør trådløs opladning af en cinch. Den magnetiske justeringsoplevelse gælder kun for iPhone 12 og iPhone 12 Pro-modeller. Køb Apple Magsafe 15 Watts Wireless oplader, der er udstyret med perfekt justerede magneter, der vedhæfter til din iPhone 12 eller iPhone 12 pro og giver hurtigere trådløs opladning op til 15 watt.

Tilbage I oktober annoncerede Apple Magsafe Duo, en foldet rejselader, der kunne oplade både iPhone og enten et Apple ur eller Airpods samtidigt / trådløst. I et usædvanligt skridt, selskabet ikke angav nøjagtigt, når ITD begynder at sende â € "eller endda når ITD går til salg. Nogle rygter foreslog slutningen af ​​december, mens andre var usikre, ville det endda gøre det ud inden årets udgang. Hvornår var denne ting faktisk at blive frigivet?

TechCrunch Editor-chief Matthew Panzarino gav opladeren et spin et par uger siden, kaldte det nyttigt, men dyrt og underwhelming, mens det bemærkede, at det føles som noget, der skulle koste omkring $ 70 i stedet for $ 129.

I går ankom Apples Magsafe Duo Charger på min hoveddør, og jeg var ivrig efter at få det unboxed og tage det til et testdrev. Denne $ 129. 0 Trådløs oplader blev først afsløret på iPhone 12-arrangementet, hvor Apple officielt annoncerede ankomsten af ​​New MagSafe-tilbehør til alle fire af Companys nye iPhone 12 modeller. Er det værd den stejle spurgte pris? Se vores Magsafe Duo Charger Review video for detaljerne.

Specifikationer

Magsafe Duo Charger kommer pakket i en lille hvid boks, der er umiskendeligt Apple. Indenfor finder du Magsafe Duo opladeren, 1 meter USB-C til lynkabel og en designet af Apple i California-pakken med sikkerhed og håndtering, lovgivningsmæssig overholdelse af overholdelse og et garantioversigt.

Magsafe Duo Charge har en soft-touch silikone overflade i en off white farve. Midt i opladeren har et fleksibelt område, der kan foldes i halvdelen for nem opbevaring. Der er to opladningsflader på toppen af ​​Magsafe Duo opladeren â € "En standard magsafe trådløs opladningsstik og en drejning af Apple Watch Puck-Style-stik. Bag Apple Watch Charger finder du belysningsindgangen til tilslutning af USB-C til lynkabel, og under MagSafe-overfladen finder du et subtilt præget Apple-logo.

Trådløs opladning

Sammenlignet med kablet opladning er trådløs opladning en ineffektiv måde at slukke dine enheder på, og som følge heraf tager det længere tid at genoplade din iPhone ved hjælp af denne metode. Den primære fordel ved trådløs opladning er bekvemmelighed, og mange mennesker er klar og villige til at opgive effektiviteten for bekvemmeligheden af ​​at bare at kunne placere din iPhone på en trådløs opladningsflade i stedet for at tilslutte den i.

MagSafe, æbler magnetiske Tilbehør lineup til iPhone 12, forbedrer trådløs opladning ved hjælp af automatisk justering til opladningsfladen via strategisk -placed magneter. Med andre ord behøver du ikke længere at håndtere den interminable udøvelse af at forsøge at justere en iPhone 12 lige højre med opladningsspolerne inde i den trådløse opladningsflade. I Apple Legacy taler det bare.

Apple indeholder en 1 meter USB-C til lynkabel til tilslutning til Magsafe Duo-opladeren, men det er strategisk udeladt den nødvendige USB-C-strømforsyning, der kræves for at drive elektricitet til opladningsfladerne . Hvad hvis du ikke allerede har en USB-C-strømadapter? Apple vil heldigvis sælge dig enten sine nye 20W eller 30W USB-C versioner.

Interessant nok, begge af disse wattage ratings mangler en standalone magsafe trådløs oplader + 20W USB-C strømadapter setup. Apple siger, at op til 15W trådløs opladningshastighed er mulig for iPhone 12 brugere med den pågældende konfiguration.

Brug af Magsafe Duo

At sætte Magsafe Duo til brug var let nok. Jeg tilsluttede 30W-adapteren fra min M1-baserede MacBook Air, og væk gik jeg væk. Som forventet resulterede min iPhone 12 eller iPhone 12 pro ned på Magsafe Duo-opladeren i en hurtig auto-justerende magnetisk forbindelse. Efter Præsentere en MagSafe-animation og tilsvarende lydeffekt for at verificere tilslutning, begyndte iPhone 12 opladning.

Jeg finder Magsafe Duo mere pålidelig end Single-Area Qi opladere, når det kommer til at etablere en forbindelse med iPhone 12, men du skal stadig betale lidt opmærksomhed for at sikre, at en magnetisk forbindelse er lavet. I modsætning til den nu skrotede Airpower Wireless Charging Mat, eller Nomad Base Station / Base Station Pro, kan du ikke bare slowpily lægge det overalt på overfladen og have en garanteret ladning.

Apple Magsafe 15 Watts Wireless Charger Qicertified, Mhxh3zma, White

På højre side af Magsafe Duo opladeren er hvor du vil finde Apple Watch Puck Oplader. Ligesom Apple Watch Magnetic Charging Dock introducerede flere år tilbage, kan Magsafe Duo Chargers Apple Watch Connection ligge fladt eller kan pivot 90 grader via et indbygget metalhængsel for at rumme Watchos Nightstand-tilstand.

Hvis du ikke endnu ejer en iPhone 12, skal du ikke bekymre dig, fordi Magsafe Wireless Charger på venstre side af enheden kan oplade enhver QI-aktiveret enhed, som AirPods eller Ældre iPhone-modeller, der understøtter den trådløse opladningsstandard. Bare husk på, at du ikke får de fulde fordele ved Magsafe, nemlig auto-justerende magnetisk tilslutning og de hurtigere hastigheder, der er muliggjort af æbler proprietære tech.

En af de fine ting om Magsafe Duo opladeren er, at den kan folde i halv når ikke i brug, hvilket er praktisk til rejser. Og fordi strømkablet ikke er mere end en aftageligt USB-C til lynkabel, kan dets formfaktor blive temmelig kompakt, når den foldes.

Foldningsfunktionaliteten fungerer begge veje, så du kan folde enheden for at rejse eller folde den modsatte måde for en enkelt opladningsoverflade med et mindre fodspor. Dette vender i det væsentlige Magsafe Duo i en Magsafe Solo.

Opladningshastighed

Jeg løb fire tests med Magsafe Duo. To under opladning kun iPhone med 20W og derefter 30W adapter og to under opladning af både iPhone 12 og Apple Watch med 20W og derefter 30W adapter. Det gjorde jeg, fordi jeg ønskede at se, hvilken forskel den mere kraftfulde adapter havde på opladningshastigheden, og hvordan tilføjelsen af ​​et Apple Watch-berørt opladningshastighed. Resultaterne er nedenfor.

Tomacs tager

Magsafe Duo opladeren er bemærkelsesværdigt for dets evne til at opkræve både et Apple Watch og en iPhone eller anden Qi-aktiveret enhed på samme tid. Det er også værd at se på, hvis du er en iPhone 12 ejer, og ønsker de hurtigere opladningshastigheder og magnetisk tilslutning, der kun tilbydes af Magsafe. Derudover gør opladereportabiliteten og alsidigheden Magsafe Duo værd at overveje også.

Men på trods af sine fordele har Magsafe Duo begrænsninger. Det faktum, at det kun kan opkræve en enkelt Qi-enhed eller iPhone 12 er værd at bemærke. Denne enhed er primært fordelagtig, hvis du er en Apple Watch ejer. Hvis du ikke ejer et Apple Watch, glæder du på anden måde på halvdelen af ​​funktionaliteten.

Det andet udestående problem med Magsafe Duo opladeren er, at det ikke kommer med en strømadapter, og den medfølgende 1-meter USB-C til lynkabel kan stå for at være længere. I stedet skal du hoste en anden $ 35. 0 For en 2-meter USB-C til lynkabel, hvis din opsætning kræver den ekstra slap. For dem, der tæller, bringer os til $ 213 før skat for Magsafe Duo Charger + 30W USB-C strømadapter + 2-meter USB-C til lynkabel. Heldigvis kan du finde nogle rabatter på disse produkter, når du bestiller fra online-forhandlere som Amazon.

Som nice-looking og som bærbar som duoen kan være, kan jeg ikke hjælpe, men føler, at dens overpris givet hvad det gør, og hvad det mangler. Det giver dig mulighed for at oprette forbindelse til to enheder - så længe en af ​​disse enheder er et Apple-ur ", og det giver marginalt hurtigere opladning i en pakke, der kan foldes op til bærbarhed. Men hvis hastigheden er, hvad du leder efter, så kablet opladning kan ikke være beat, og hvis den samlede ladning bekvemmelighed er, hvad du har efter, så gør virksomheder som Nomad det bedre, efter min mening.

Vigtig

Månedlig Katalog over amerikanske regering Publikationer

Månedlig Katalog over amerikanske regering Publikationer

Udnyt Sunglass Huts aktive særtilbud, tilbud og kampagner på solbriller. Oplev mere på SunglassHut. om.

Shoppingaftale Apple.

Shoppingaftale Apple.

Den ultimative besparelsesvejledning til canadiske statsansatte. Spar stort med vores føderale, provinsielle, kommunale og territoriale regeringsrabatter.

Apple Lightning til 3. mm stik til hovedtelefoner Adapter Intercomp Malta

Apple Lightning til 3. mm stik til hovedtelefoner Adapter Intercomp Malta

Apple Lightning til 3. mm stik til hovedtelefoner Adapter MMX62ZMA til gode priser. Komplet produktbeskrivelse, tekniske specifikationer og kundeanmeldelser fra BT Shop

Italien bøder Apple og Amazon løbet Beats hovedtelefoner

Italien bøder Apple og Amazon løbet Beats hovedtelefoner

Score den nyeste Apple AirPods Pro, en af ​​de mest populære par øretelefoner, for 70 af ved Amazon lige nu.

Apple AirPods Max gennemgang

Apple AirPods Max gennemgang

Vælg mellem AirPods 2ndgeneration, AirPods 3rdgeneration, AirPods Max Green, AirPods Pro, EarPods med Lightning Connector, HomePod mini Blå

Apple Bare Faldt AirPods Max Trådløse hovedtelefoner på Rs 59.900 og Internet Havde Jokes

Apple Bare Faldt AirPods Max Trådløse hovedtelefoner på Rs 59.900 og Internet Havde Jokes

Nyd førsteklasses lydkvalitet på iPhone. Få hovedtelefoner, øretelefoner og mikrofon højttalere til iPhone fra Apple. Køb online nu på æble. om.

Hvordan laver Yahoo din søgning på Internet Explorer 6

Hvordan laver Yahoo din søgning på Internet Explorer 6

Køb nu, betal senere laptops, gaming pc'er, iPhones og mere med Fremhævelse. Nyd ingen skjulte gebyrer, ingen sent gebyrer, ingen renters rente, og så lavt som 0 apr.

Hvordan laver Yahoo din søgning på Internet Explorer 6

Hvordan laver Yahoo din søgning på Internet Explorer 6

Shop for iPhone øretelefoner på Walmart. om. Spare penge. Lev bedre

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Sådan bruger du din Apple-id til at logge ind på Spotify, og hvad man skal gøre, hvis det gør ikke arbejde.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.