Apple Pencil 1stGeneration

Køb Apple Blyant 2. generation

Apple Pencil giver dig naturlig og pixel-perfekt skrivning og tegning oplevelse. Det har lav latency til at hjælpe dig notere ned dine tanker og ideer med det samme og få flere ting gjort. Det giver raffineret præcision selv med den daintiest berøring.

Specs.

Bedømmelse: 5 ud af 5 af Yazzyziggy fra Perfect! Og ingen kabler kræves på alle! PERFEKT! Jeg var så ophidset at være i stand til at tegne og det føles som Im holde en rigtig blyant! Der er så mange forskellige typer af medier til at bruge det som, og jeg elsker at det opkræver som en magnet på din iPad. Alt, hvad jeg skal gøre er at sætte den mod siden af ​​iPad, og det holder sig til det og afgifter. Intet behov for nogen kabler overhovedet.

Bedømmelse: 5 ud af 5 af Kathryn fra Great Tilbehør til iPad ProHighly lydhør, nem at bruge - jeg ville ikke bruge min iPad uden. Når det bruges med en note tager eller tegning app resultaterne er ret utroligt. At være i stand til at snap det magnetisk på siden af ​​iPad til opladning er så praktisk - jeg har ikke løbet tør for batteri endnu!

Bedømmelse: 5 ud af 5 af Sophie L fra Apple Blyant fantastisk værktøj til productivitySuper glat og lydhør og knappernes funktioner er meget nyttigt med at strømline din arbejdsgang det er meget dyrt for en stylus, men det faktum, det afgifter magnetisk og fungerer så gnidningsløst med iPad gør det værd for sikker.

Bedømmelse: 5 ud af 5 af Anonymous fra Apple Blyant 2Everything du ville forvente fra Apple, kvalitet og funktionalitet, men til en højere pris. Dens min første Apple Blyant og jeg var næsten afskrækket af de $ 219 prisseddel. I bakspejlet tror jeg, at jeg gjorde det rigtige beslutning.

Levering

Vi tilstræber at sende ordrer inden for 2 dage. Leveringsomkostninger beregnes ud fra din placering og størrelsen af ​​din ordre. Møbler kan tage op til 8 uger at levere, da de fleste produkter er lavet specifikt til din ordre. Nogle varer kan tage længere tid at levere, hvis et produkt i øjeblikket ikke er på lager. En medarbejder vil kontakte dig, hvor dette sker.

Produktpleje

Beskyt dit køb med Product Care®. Få en helt ny udskiftning Hvis dit produkt lider en kvalificeret fejl gennem vores problemfri supportproces, plus nyde en række eksklusive fordele som en produktsundhedskontrol og gratis udskrifter hvert år, så du oplever dit nye produkt endnu mere.

Hvis du har greb selv en af ​​Apples nye bedste iPads i de seneste uger, eller du venter på en god handel at hage en Apple Blyant, så vil din tid er kommet endnu før Black Friday virkelig begynder.

Dagens bedste æble blyant tilbud

Den første generation af Apple Pencil er til rådighed lige nu på Verizon for kun $ 79. 9, ned fra $ 100 til en besparelse på 20%. Det virker med tidligere modeller af IPAD Pro og har detektion for position, vinkel, tryk og mere. Den perfekte forret model for alle, der ønsker at tage deres iPad oplevelse til det næste niveau.

Apple Blyant bragte præcision tegning, skitsering, maleri, notatskrivning, og mere til iPad for første gang. Meget mere end en stylus, den revolutionære input værktøj hæver iPad til en uovertruffen status, når det kommer til skabelse.

Begge er fantastisk, og vælge mellem dem vil i høj grad dreje sig om kompatibilitet med din iPad. Når det er sagt, Apple Pencil 2 har en meget slankere, fladtrykt udformning og behøver ikke at blive sat i en Lightning-port til opladning.

Spekulerer gør Apple Blyant arbejde med iPhone? Dens en meget almindelig spørgsmål folk har især som Apple har fortsat med at tilføje funktioner og design ændringer til Apple Pencil nogensinde Ince sin introduktion.

Apple blyant historie

Apple Blyant blev introduceret tilbage i 2022 sammen med den første iPad Pro. Dette er før iPad Pro havde Face ID og var bare alt væsentligt en meget større iPad. Kendsgerning, en af ​​de vigtigste salgsargumenter for den oprindelige iPad Pro var Apple Pencil støtte.

Men dengang Apple Blyant var temmelig anderledes, end det var i dag. Det originale Apple Blyant tilsluttet via Bluetooth og havde en cylindrisk design og en aftagelig hætte. Under hætten efficient et sletning, dog. Det var en Lightningplug, hvilket er, hvordan du genoplades Apple Blyant.

Apple blyant omkostninger og kompatibilitet

Hverken den første generation eller anden generation Apple Pencil kommer med iPad. Dens ekstra tilbehør. Den første generation af Apple Pencil koster $ 99 og den anden generation af Apple Pencil koster $ 129.

Men hvilken en du kan købe, afhænger af hvilken iPad du ejer. Thats fordi den første generation og anden generation Apple Blyanter kun arbejde med udvalgte iPads. Heres som Apple Pencil arbejder med hvilke iPads, ifølge Appleâ € |

Nej, Apple Pencil virker ikke med iPhone. Hverken den første generation eller anden generation Apple Pencil virker med alle iPhone, herunder iPhone 13-serien eller enhver iPhone Pro model.

At Apple Pencil ikke virker med alle iPhone er en stor bummer at gøre iPhone-brugere. Thats gælder især som iPhones får hele tiden større skærme år efter år. Mange tror, ​​at denne grund alene er mere end nok grund til Apple for at tilføje Apple Pencil støtte til iPhones.

Efter alt, iPad mini 6. generation, som arbejder med Apple Pencil har en 8. tommer skærm. Men den største iPhone, iPhone 13 Pro Max har en 6. tommer skærm, hvilke Código meget mindre. Det er nemt at se, hvordan det iPhone, i det mindste, kunne arbejde godt sammen med Apple Blyant.

Ofte stillede spørgsmål

Nej. Den første generation af Apple Blyant oplades via en Lightning-port. Anden generation Apple Pencil gør Tilslutning og opladning til / fra iPad magnetisk, men Apple gør ikke mærke denne funktion som MagSafe.

Q: hvor meget er æble blyant?

Apple ekspert og forfatter, Michael Grothaushas blevet dækker tech på KnowYourMobile for den bedste del af 10 år. Forud for dette, arbejdede han hos Apple. Og før det, var han en film journalist. Michael er en offentliggjort forfatter; hans bog Epiphany Jones blev stemt som en af ​​de bedste romaner om Hollywood ved Entertainment Weekly. Michael er også en forfatter på andre publikationer including VICE ogen Fast Company.

Hvad i kassen

Apple Pencil sætter standarden for, hvordan tegning, noteâ € ’tage, og mærkning af dokumenter bør føle en €” intuitiv, præcis, og magisk. Alle med umærkelig forsinkelse, PIXELA € ’perfekt præcision, tilt og trykfølsomhed, og støtte til håndfladen afvisning . Utrolig nem at bruge og klar, når inspirationen rammer.

Find den rigtige apple blyant til din iPad

Steve Jobs berømte hadede tanken om at tilføje en stylus til iPad, opsummering af oplevelsen på scenen i 2022 med ét ord: "Yuck" Men Apple Pencil er siden blevet et populært tilbehør til kompatible iPad modeller - på trods af at så darned dyrt. Det originale Apple Pencil koster $ 99 og den anden generation Blyant, som forvirrende har nøjagtig samme navn uden selv et versionsnummer for at fortælle det fra hinanden, koster $ 129. Der er en række af billigere Apple Blyant alternativer derude, men jeg har for nylig fundet, hvad kan meget vel være den mest overkommelige aftale endnu. Den Aceirst Stylus Pen til Apple iPad koster jævnligt $ 37, men du kan nu få det til $ 22 på Amazon, når du bruger rabatkoden 94AHMNOP ved kassen. Hvis dette ser bekendt, du er ikke hallucineret. Jeg fortalte dig om en lignende aftale tidligere på måneden, men det hurtigt udsolgt. Det er tilbage, og Aceirst forsikrer mig denne gang det har meget mere opgørelse til at beskæftige sig med den typiske Cheapskate syndflod.

Ligesom den nye Apple Blyant, den Aceirst pennen har en flad side, så det ikke vil rulle væk ligesom mange modeller, herunder den originale Apple Blyant. Også gerne den nye Blyant, vil det magnetisk holde fast i din iPad, forudsat du har Aa tredje generation iPad Pro. Det vil ikke oplade trådløst, men - der er en USB-C-porten på siden af ​​pennen til dette formål.

Vi har ikke haft en chance for at afprøve denne stylus os selv, så jeg hælder lidt på Amazons overvejende positive brugeranmeldelser. FakeSpot markeret en masse af de anmeldelser som uægte, hvilket er bekymrende, men ReviewMeta gav anmeldelser et ren sundhedsattest. Og ligesom Cheapskate Rick Broida lide at sige, "falske anmeldelser ikke nødvendigvis afspejler kvaliteten af ​​selve produktet." Hvis du er villig til at tage en gamble, kunne denne $ 22 stylus være en værdig afløser for Apples Blyant.

Alle de nyeste tilbud leveret til din indbakke det er gratis!

CNET Cheapskate gennemsøger internettet efter et godt tilbud på tech produkter og meget mere. For de seneste tilbud og opdateringer, følg Cheapskate på Facebook og Twitter. Find flere store køber på tilbud siden CNET og tjek vores CNET Kuponer side for de nyeste promo koder fra Best Buy, Walmart, Amazon og mere. Spørgsmål om Cheapskate blog? Find svarene på vores FAQ side.

Oversigt Video

Siden begyndelsen af ​​iPad har Apple forblevet resolut, at iPad er beregnet til at blive nydt sans-pennen. Så når iPad Pro debuterede med en $ 99 must-have tilbehør i form af en stylus, var vi selvfølgelig fascineret . Hvad gør Apple Pencil så speciel? Fra hvad vi har hørt, er det fik nogle smarte funktioner, men vi er mere interesseret i, hvad der foregår inde i den skinnende hvide cylinder. Deltag i os som vi finder ud af!

Dette sandsynligvis forbinder til en af ​​de to emittere i spidsen, der tillader IPAD Pro at bestemme blyantens vinkel og orientering i forhold til displayet, og justere penstroke i overensstemmelse hermed.

Apple-blyanten toppe listen over de bedste stiluser til brug sammen med din iPad Pro. Hvis du regelmæssigt bruger din iPad Pro til at tage noter, kan skitsere, annotere eller redigere dokumenter, Apple-blyanten kan forbedre din produktivitet umådeligt .

Hvis du er blevet revet mellem de to versioner af Apple-blyant, som Apple tilbyder, er det ikke længere et problem - den 2. generation Apple Pencil er nu tilgængelig for $ 99, det samme som basisprisen på originalen. Det såvel som muligheden for trådløs opladning gør det det indlysende valg for os.

Millie er en tilbudsforfatter på Tom's Guide, der dækker de nyeste teknologiske nyheder og Specialisering af i tilbud indhold og vejledning om artikler om alt fra telefoner, streaming enheder og hovedtelefoner til spil og software. I sin fritid nyder hun at læse, spil på sin Nintendo-switch og skabe digital kunst.

Vigtig

Hvordan du aktiverer din iPhone uden SIM eller WiFi

Hvordan du aktiverer din iPhone uden SIM eller WiFi

Aktiver din iPhone efter at have modtaget SIM-kortet fra Tello mobil ved at følge et par enkle trin. Nyd de besparelser

Metro-kort Genoplad Online Genoplad din Mumbai Delhi Metro Smart Card på Paytm

Metro-kort Genoplad Online Genoplad din Mumbai Delhi Metro Smart Card på Paytm

LetLøn giver dig mulighed for at betale for forlystelser automatisk med et kredit- eller betalingskort. Når du tilmelder dig, dine Metrocard påfyldninger når balancen er lav.

Sådan sparer sms eller mms på iphone alle ios

Sådan sparer sms eller mms på iphone alle ios

Jeg har tændt Send som sms-funktionen og MMS-beskeder funktion, jeg har min 4G på, men kan stadig ikke sende en gif via tekst eller anden grund kunne

Sådan aktiveres og bruger GPS på Motorola Moto E5 Sådan Fix 2022

Sådan aktiveres og bruger GPS på Motorola Moto E5 Sådan Fix 2022

Sådan bypasse Setup WizardActivation Four Corners

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Få mere at vide om aktivering af en ny telefon.

Apple iPhone 13 Pro Max Aktiver telefon Vodafone UK

Apple iPhone 13 Pro Max Aktiver telefon Vodafone UK

Tænd og oprette iPhone med en internetforbindelse. Du kan overføre dine data fra en anden iPhone, iPad, iPod touch eller Android-enhed.

Find os Business Directory her

Find os Business Directory her

Hvis din iPhonecant være activatedor en advarsel, siger theactivation server ikke er tilgængelig eller theSIM kort er ikke understøttet, lære, hvad de skal gøre.

Kan ikke få tmobile sim kort til arbejde

Kan ikke få tmobile sim kort til arbejde

Mit nye tmobile SIM-kort vil ikke arbejde på min ene. Det indsættes korrekt, det virker på andre tmobile-telefoner, det er fuldt aktiveret. Jeg har prøvet andre ...

AirPlay fungerer ikke HERES QUICK FIX

AirPlay fungerer ikke HERES QUICK FIX

Du kan bruge AirPlay til at streame indhold fra BBC IPlayer til dit Apple TV, der giver dig en understøttet enhed. Heck vores komme i gang på en mobil eller tablet side for at finde ud af, om din enhed understøttes til brug sammen med BBC IPlayer App eller BBC iPlayer hjemmeside.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.