Apple Pencil 2. generation

Apple Pencil 2nd Gen

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Den nye Apple Pencil leverer pixel-perfekt præcision og brancheførende lav latency, hvilket gør det velegnet til at tegne, skitsering , farve, tage noter, mærkning af e-mail, og meget mere. Og dens så let og naturligt at bruge som en blyant.

Den professionelle kilde

Alt for torsdage bedste tilbud er hovednavn ved Apple Blyant 2 nedkastning til $ 100. Thats sammen den første rabat på elagos nye W7 iPod shuffle AirTag sag og $ 40 off Apple Watch Series 7. Hit springet til alle, og mere i den seneste 9to5Toys frokostpause.

Apple blyant er en ipad must-have på $

Verizon Wireless tilbyder nu the Apple Blyant 2 FORA $ 100. Normalt henter $ 129, du leder på det næstbedste pris til dato på $ 29 off. Denne rabat kommer inden $ 1 af all-time low sæt tilbage i August.

Uanset om du for nylig hentet den nye iPad mini 6 eller en af ​​de flagskibe iPad Pros, bringing Apple Blyant 2A i mix hjælper med at få mest muligt ud af hvad iPadOS har at tilbyde. Med en frisk design, der magnetisk snaps på siden af ​​din iPad til opladning og opbevaring, itll opgradere din digital kunst spil, notatskrivning, og mere.

Elagos ny w iPod shuffle airtag tilfælde ser først rabat

elagos officielle Amazon butiksfacade tilbyder nu the allerførste rabat på sin nye W7 iPod shuffle-inspirerede AirTag sag. Lige nu er prisen faldet Toa $ 11, der leverer den bedste pris til dato den seneste udgivelse.

Havinga lanceret tidligere på month med en $ 13 pris, elagos seneste udgivelse kommer til at beskytte din AirTag med et unikt udseende, der minder om den gamle skole Apple-produkt. Inspireret af iPod shuttle, vil dette silikone etui ikke kun give nogle ekstra beskyttelse mod skader, men en indbygget ringen gør det muligt at anbringe elementet finderen til nøgler, rygsække og meget mere.

Apple ur serie ser $ rabat på Amazon

Amazon er nu diskontering aa udvalg af helt nye Apple Watch Series 7 modeller, taking $ 40 Offa at levere ny all-time nedture. At se sin første rabat, er the 45mm Grafit Rustfrit Stål GPS + Cellular Modela markeret downa Toa $ 769 med en matchende Milanese Loop-båndet. Thats $ 30 rabat, en ny all-time lav, og en sjælden chance for at redde et € ”Selvom du kan også gemme Ona andre stilarter lige her, også.

Apple Watch Series 7A ankommer som den seneste iteration af fitness tracker med nogle bemærkelsesværdige forbedringer i forhold sine forgængere. Hovednavn ved den mærkbart større skærm, theres nu tilføjet IP6X støv-resistens over for par med de sædvanlige fitness tracking-funktioner. Theres også en ny hurtig-opladning mode, som kan levere nok opladning til at bære natten over på kun 8 minutter. Her er hvordan det sammenligner Toa de tidligere modeller.

Gem $ på æbler -inch m ipad pro

Amazon er offering Æbler seneste 11-tommers M1 iPad Pro 1TB Wi-Fi i Silver FORA $ 1.299. Thats en $ 200 rabat fra dets almindelige pris og markerer en ny all-time lav, at weve spores til denne model.

Sponsoreret af æbler i huset M1 SoC til næste niveau ydeevne, denne iPad Pro er klar til at håndtere enhver opgave, du smider på det. Foto og video redaktører vil nyde en forfremmelse skærm med en P3 bred farveskala, og LiDAR Scanner hjælper også i visse scenarier. Wi-Fi 6 er på slæb med en Thunderbolt-port så godt. Plus, theres en 12MP bred kamera og 10MP UltraWide på bagsiden til at opfange flotte billeder, mens ude. Få et nærmere kig på vores hands-on anmeldelse.

Lutrons Caseta lysdæmper sæt Kickstarts hele hjemmet homekit belysning

Amazon er i øjeblikket tilbyder the Lutron Caseta Smart lysdæmper Starter Kit FORA $ 80. Typisk henter $ 100, du leder en temmelig sjælden rabat i første omgang med 20% i besparelse tidsmæssigt på at levere en ny bundrekord. Dette er også kun den anden markdown af året, og den første siden april.

Lutrons Caseta økosystem er en af ​​de mere pålidelige platforme for at bygge ud hele hjemmet intelligent belysning, with denne forret Kita giver dig alt det nødvendige for at komme i gang med det samme. Centreret omkring den krævede bro, youre også at få en in-væglysdæmper lyskontakt, som også kan styres af Pico fjernbetjening. Thats selvfølgelig sammen med støtte til HomeKit, Alexa, og assistent til runde ud pakken.

Bedste handelsaftaler

9to5macâ Også fortsætter faner på alle de bedste handelsaftaler på iPhone, iPad, MacBook, Apple Watch og mere hver måned. Sørg for at tjekke disse måneder bedste handelsaftaler, når du beslutter dig tid til at opgradere din enhed. Eller simpelthen går over til vores handelspartner direkte, hvis du vil genbruge, handle eller sælge dine brugte enheder til kontanter og støtte 9to5mac i vejen!

Hvad i kassen

Intuitiv, præcis og magisk, den nye Apple Blyant til iPad Pro mærker notatskrivning, skrivning og tegning endnu bedre. Apple Pencil magnetisk tillægger iPad Pro og afgifter trådløst, så den altid er klar, når du har brug for det. Og det er nemt at skifte mellem de værktøjer, du har brug for med et enkelt dobbelt tryk. Gå fremad, sætte dit præg.

Specs.

* 150 rate program gælder for mofawtar 4 kunder og mofawtar 3 kunder. ** 200 rate program gælder kun mofawtar 4 kunder. *** 250 rate program gælder for mofawtar 4 privilegerede kunder. De viste priser er inklusive 15% moms

At få en enhed:

Se og betale din billsRecharge og balance transferFull adgang til og kontrol over alle numre registeredAccess til detaljeret opkald og dataGo tomystc

Mystc

gratis forsendelse på alle købt med din Militær Star-kort ordrer eller ordrer på i alt $ 49 eller mere. Ikke-militære stjerne Card køb værdsatte mindre end $ 49 vil pådrage sig en $ 4. 5 shipping gebyr. Shipping / ekspeditionsgebyrer kan anvendes på overdimensionerede elementer. Der kan gå ekstra leveringstid for varer, der sendes til APO / FPO adresser. Se detaljer>.

Finansiering Detaljer: MILITARY STAR kampagner underlagt kreditgodkendelse. Renter vil blive opkrævet på salgsfremmende køb fra købsdatoen til nedsat 9. 9% april og faste månedlige betalinger er påkrævet, indtil forfremmelse er betalt fuldt ud, og vil blive beregnet som følger: den 36-måneders kampagner, 0. 323; på 48-måneders kampagner, 0. 254; og den 60-måneders kampagner, 0. 212, initial salgsfremmende køb. Den faste månedlige betaling vil være afrundet til den næste cent. Manglende make minimum betalinger for tre fakturering cyklusser vil annullere salgsfremmende sats. vilkår Standard konto anvendelse på ikke-salgsfremmende køb. Som 16. marts, 2022 en variabel 10. 4% apr finder anvendelse på ikke-salgsfremmende indkøb, og en variabel 18. 4% apr gælder for konti underlagt straf APR. Eksisterende kortholdere bør se deres kreditkort aftale om gældende vilkår.

Funktioner:

Den anslåede leveringstid vil være 1 - 2 uger for de fleste områder fra tidspunktet for ordren. Nogle områder er genstand for længere transit, levering og planlægning gange og vil kræve en yderligere 2 - 3 uger

Medlemmer kun: Warehouse pick up er til rådighed for denne post og standard leveringstiden vil gælde. Venligst Bemærk, kun regningen-til kreditkort adressaten kan afhentning af produktet. Gyldig stat eller regering udstedt billed-id er påkrævet på tidspunktet for afhentning.

Anmeldelser

Helt ny sømløs design Den nye Apple Pencil er designet til at være en endnu mere komfortabel, naturlig redskab til brug. Den sømløse design â €”ingen stik eller bevægelige dele â €” gør det nemt at opbevare. Du kan endda få din Apple Blyant indgraveret for virkelig at gøre det til din egen.

Magisk par. Trådløs opladning. Den nye Apple Pencil begynder opladningen, når du placerer den flade del på højre side af din iPad Pro. Det er også par automatisk med din enhed. Og du kan oplade din iPad Pro og Apple Blyant på samme tid. Magic, ikke? Dens faktisk magneter, men godt tage det.

Flad overflade til parring og chargingTap at låse op for nye muligheder. Den nye Apple Pencil kan du ændre tilstand med en dobbelt-tap lige hvor din finger hviler. Og du kan tilpasse dine vandhaner til nemt at skifte mellem de værktøjer, du bruger mest.

High tech for høj kunst. Og alt andet. pple Blyant er perfekt til når inspirationen slår. Brug den til at skrive noter, male et akvarel , eller designe en bygning på stedet. Der er alle former for apps i App Store, så du kan gøre endnu mere med Apple Blyant. Uanset hvad du skal gøre, Apple Pencil er nem at bruge, men umuligt at sætte ned.

Det ideelle værktøj for kunstnere af enhver art. Apple Pencil hjælper dig udtrykke dine kreative ideer. Uanset om du male en akvarel , designe et interiør, eller retouchering lag af et foto, Apple Pencil bringer dine visioner til live.

Avanceret teknologi for maksimal flydeevne. pple Pencil er fyldt med teknologi designet til at gøre brug af den helt intuitivt. Med Imperceptabel LAG og pixel-perfekt præcision føles det som et velkendt skrive- og tegning værktøj, du altid har brugt.

Udvid din kreativitet med Apple Pencil

Den nye Apple Pencil er designet til at være et endnu mere komfortabelt, naturligt værktøj til brug, og dets sømløse design gør det nemt at opbevare væk. Det er det ideelle værktøj til kreativitet - brug det til at skrive ned noter, male en akvarel eller design en bygning på stedet. Du kan markere direkte i visse apps, mens der er masser af apps, der giver dig mulighed for at gøre endnu mere med Apple Pencil.

Hvis du har haft en konto hos en enhedsplan i 1 måned eller med SIM kun i 6 måneder, skal du logge ind og derefter vælge Tilbehørsprodukter. Du kan derefter vælge mellem en række tilføjelser til planer og spilbundt.

Ofte stillede spørgsmål

Med Tilføj til Plan Du behøver ikke at betale for dine SMART produkter alt i én gang. Du kan købe nye produkter og sprede prisen på tværs af din betalingsmånedlige regning over 11 måneder. Det koster ikke dig mere â € "Der er ingen gebyrer og ingen interesse.

Hvis du har en konto hos en enhedsplan i 1 måned eller kun med SIM-kun i 6 måneder, skal du blot logge ind, vælge Tilbehør på banneret på din Personal Shop Landing-side, og du vil blive vist med den brede vifte af ADD at planlægge produkter og spilbundter.

For at opgradere kunder, når du har valgt din nye telefon og planlægge, skal du rulle ned på kurvsiden og klikke på Tilføj for at planlægge produkter. Dette vil præsentere dig med de øverste 6 anbefalede produkter baseret på den telefon, du har valgt. Du kan vælge op til tre produkter for at tilføje til din plan. Hvis det produkt, du ønskede, ikke er foreslået på denne side, skal du vente på, at din telefon leveres, og log derefter tilbage til din konto for at se vores fulde rækkevidde og tilføje den til din plan derfra.

Bemærk venligst: Ikke alle tilføj til Plan Products and Gaming Bundles er tilgængelige med alle telefoner og planer, og antallet af produkter, du kan tilføje til din konto, afhænger af din kreditvurdering hos os.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Bluetooth er en trådløs forbindelse, som bruges til at oprette forbindelse til din Apple Watch. Du kan også bruge Bluetooth til at oprette en forbindelse til e. . et trådløst headset.

Sådan Fix Apple Watch Data Syncing Problemer

Sådan Fix Apple Watch Data Syncing Problemer

Vi har en fejlfinding guide for, hvordan man løser, når et Apple-ur ikke vil forbinde med din Peloton-cykel eller vil ikke parre. Weve har set sporadiske problemer for nylig omkring dette.

Amazon. Om Eve udvider Apple HomeKit Smart Home, Bluetooth Range Extender til Eve tilbehør, udvider rækkevidde til 8 Eve tilbehør Elektronik

Amazon. Om Eve udvider Apple HomeKit Smart Home, Bluetooth Range Extender til Eve tilbehør, udvider rækkevidde til 8 Eve tilbehør Elektronik

Theres så meget at udforske på et Apple ur, det ville være en skam, hvis du kun brugte en brøkdel af de funktioner, som gadgeten tilbyder.

Amazon. about Apple Watch Series 4

Amazon. about Apple Watch Series 4

Hovedtelefoner mistede Wunderfind hjælper dig med at finde din tabte enheder på få sekunder.

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

Apple Watch holder får bedre og bedre hvert år. Her er hvad du behøver at vide om æbler superpopular SmartWatch linje.

Apple Watch Cellular vs gpsonly, hvilken skal du få

Apple Watch Cellular vs gpsonly, hvilken skal du få

Lær hvad du kan gøre med din Applewatch, når din iPhone ikke er med dig.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Kære ATT Dens ikke mig. Det er dig.

Apple Watch Series 6 vs Verizon GizmoWatch Hvad er forskellen

Apple Watch Series 6 vs Verizon GizmoWatch Hvad er forskellen

Hvad er forskellen mellem Apple Watch serie 6 og Verizon GizmoWatch Find ud af, som er bedre og deres samlede resultater i SmartWatch ranking.

Du skal muligvis opdatere din browser

Du skal muligvis opdatere din browser

Det nye Apple Watch er nu officielt, og tilbyder en stor fremhævningsopgradering over den tidligere version Builtin Cellular Support. Trådløs cellulær LTE-forbindelse, der leveres af en indbygget chip, betyder, at det nye Apple Watch vil være i stand til at forblive tilsluttet, selvom det ikke er tæmmet til en iPhone, hvilket er et stort skridt fremad med hensyn til at gøre det til en uafhængig mobilenhed.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.