Apple nulstiller din iPhone, før du rammer Genius Bar

Apple Chestnut Street.

Copyrightâ © 1999-2022, Simon Property Group, L.. ALLE RETTIGHEDER FORBEHOLDES. Ved at fortsætte forbi denne side og / eller ved hjælp af dette websted, accepterer du at overholde vilkårene for brug for dette websted, hvilket forbyder kommerciel brug af oplysninger på dette websted. Se vores privatlivspolitik, Cookie Policy, California Privacy Rights &

Problemer som disse ofte kører frazzled brugere til Apple Genius Bar, som selvfølgelig kræver en reservation via Apple-webstedet. Før du kan lave en, foreslår Apple nu dette:

Selvom det kan komme på tværs af, at Apple forsøger at skære ned på Genius Bar Traffic, er virkeligheden, at nulstilling kan bare rette dit problem. Faktisk, som jeg skrev sidste år, kan en nulstilling løse alle former for iPhone-problemer, især iOS-app nedbrud.

Adresse.

Apple Store er det bedste sted at prøve alle æbler produkter og finde gode tilbehør. Vores specialister vil besvare dine spørgsmål og få dig oprettet, før du forlader. Du kan lære noget nyt i et gratis værksted. Tal med forretningsholdet om løsninger til din virksomhed. Eller besøg Genius Bar for at få praktisk teknisk support. æble. om.

Sørg for, at du har en sikkerhedskopiering af dine data, før din enhed indleveres til reparation. Afhængigt af den ønskede service, slettes data og applikationer på enheden, eller enheden kan udskiftes. I det omfang, hvor det er relevant ved lov, er Stormfront ikke ansvarlig og kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle data eller følgeskader, der kan opstå som følge af de tjenester, vi leverer.

Adresse.

Reservationssystemet på Apple-webstedet synes at hente min nuværende placering automatisk, så jeg er lidt bekymret for, at når jeg forsøger at gøre dette fra oversøiske, vil det kun vise mig resultater fra det pågældende land snarere end mit hjemland.

For at få den rigtige støtte, heres en genius idé

Ud over Genius Bar for Hardware Repairs har du mere øjeblikkelige supportmuligheder. Få dine spørgsmål besvaret af en ekspert via telefon, chat eller email. Fra at oprette din enhed til Gendannelse Dit Apple ID til udskiftning af skærmen, har Apple Support du dækket.

Få hjælp til Apple-tjenester eller software

For øjeblikket var åbne for shopping ved at reservere en en-til-en-session med en specialist, afhentning af online ordrer og genius støtte ved at lave en aftale. Vi er åbne med sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger og ser frem til at byde dig velkommen.

Brug sektionen Apple Retail Store Genius Bar på Apples hjemmeside til at planlægge en aftale for at se et Apple Genius. Mens Apple-butikkerne accepterer walk-ins, er det bedre at oprette en aftale for at undgå at vente lang tid, før du kan få hjælp. Reservationsprocessen giver mulighed for at vælge dit problem, vælg den nærmeste Apple Store-sted og indstil aftaletiden.

Brug som et alternativ til Apple Store-appen på din iOS-enhed til at bestille en Genius Bar-aftale. Download Apple Store-appen, tryk på butikkerikonet nederst på skærmen, vælg Genius Bar, og tryk derefter på Lav en reservation.

Vælg din enhed og identificer dit problem

Genius Bar er en gratis service, der leveres af Apple Inc til at understøtte brugen af ​​sine produkter og tjenester. Det er et ansigt til ansigt teknisk support center inde i Apples detailforretninger med det formål at levere concierge-stil support til kunder af Apple-produkter. Ron Johnson, den tidligere senior vicepræsident for detailhandel, har ofte henvist til Genius Bar som "Heart and Soul of Our Stores". Ansatte genier er specielt uddannet og certificeret på Genius Bar, med flere niveauer af certificering afhængigt af de servicerede produkter. Deres rolle er at hjælpe kunder med Apple hardware, software og tjenester. Efter en aftale i Genius Bar kan de fleste hardware reparationer udføres på stedet, mens længere reparationer også kan sendes til reparationscentre, afhængigt af forventet omdrejningstid.

Butik layout

Layoutet af en Genius Bar bestod tidligere af mindst to 15 "eller 17" nuværende Apple Portable Computers, der ofte er monteret på "flydende" stande. Medarbejdere bruger nu iPads med lignende software til at tjekke maskiner til reparationer. Der kan være andre "flydende" notesbøger til iPod / iPhone-fejlfinding, ofte omtalt som "floaters". LCD-skærme bag baren Play Looped Videoer, der tilbyder tips til kunder, der venter på hjælp. Taburet kan findes foran baren for folk at sidde og chatte med hinanden eller med medarbejdere.

Den "røde telefon", som nogle gange ses bag Genius-baren, var en direkte linje til Apple Product-specialister, hvilket giver mulighed for problemer og spørgsmål for kompliceret for medarbejderne i butikken at svare. Fra august 2022 er denne telefon ikke længere installeret i nyere Apple-butikker og fjernet i andre.

Personale.

I september 2022 blev familieværelse specialister foldet ind i blandingen for at håndtere iPod og iPhone fejlfinding. Efter udgivelsen i 2022 faldt iPad-aftaler også under Familieværelse-specialisterne. Apple opretholder nu to Genius bar køer: Mac og mobil enhed.

Større supportteam er ledet op af "Lead Genius", som planlægger arbejdstagere og håndterer kundeserviceproblemer på Genius Bar. Lead Genius bistås af "Genius Admins", som har ansvaret for at styre det administrative papirarbejde, organisere geniuses arbejde og samarbejde med kunderne om deres reparationer.

Genius træning Student Workbook

Genius Training Student Workbook er Apples Medarbejder Training Manual til Apple Store Tech-Support medarbejdere, kaldet Geniuses. Håndbogen indeholder forskellige marketingteknikker, der drejer sig om slutningen af ​​målet om at sælge varer. En af de grundlæggende principper, der læres til medarbejderne i træning, er, at alle i Apple Store er i forretningen med at sælge.

Håndbogen var en velplejet hemmelighed, indtil en kopi lækket i august 2022 og sluttede i gizmodos senior medarbejderforfatter Sam Biddle, som kommenterede : "Dens A Penetrating Se inde i Apple: Psykologisk Mastery, forbudte ord, rollespil "Du har aldrig set noget som det." En Christian Science Monitor-artikel forbød manualets indhold til ideen om "Reality Distortion Field", et udtryk for Apples effektivitet hos charmerende kunder.

spinoffs / offshoots

Pro Labs og Open Lab blev introduceret med åbningen af ​​Apple Store på West 14th Street i New York City, New York, mens Pro Labs også tilbydes på Sydney, Australien Apple Store og Pudong, China Apple Store. Open Lab til dato tilbydes kun på West 14th Street Placering.

Referencer.

Var åbne og ser frem til at byde dig velkommen. Butik ved at gå ind, reservere en en-til-en-session med en specialist eller køb online og afhentning i butikken. Få support på Genius Bar i butikken eller ved at foretage en reservation. Bevis for COVID-19 Vaccination eller et gyldigt alternativ vil blive påkrævet.

Adresse.

Var åbne og ser frem til at byde dig velkommen. Butik ved at gå ind, lav en aftale for at oprette forbindelse på en carrier plan, eller køb online og afhentning i butikken. Få support på Genius Bar i butikken eller ved at foretage en reservation.

Adresse.

Den bedste måde at bestille en Apple Store-aftale med Apple Store i Norwich er at bruge Apple Support-appen på din Apple iPhone til at bestille og til at administrere din Apple Store-aftale. o Kom godt i gang Klik her for Apple Support App-programmet. r Åbn Apple Store-appen på din iPhone og søg efter Apple Support-app.

Ja. Apple Store Genius bar aftaler er gratis. owever. De fleste kunder, der har brug for en service til deres iPhone, iPad eller Apple Mac-computer, der er uden for garanti bliver nødt til at betale for den hardware reparation. han Apple rådgivning på Genius Bar er gratis.

Nej. Du behøver kun at lave en aftale, hvis du har brug for hjælp formularen Apple Genius Bar. r hvis du har brug for at bestille dit produkt i for en reparation, herunder reparationer garantiservice, der er behov for en aftale.

Apple store norwich støtte

Keith Thomas understøtter Apple Store Norwich ved at der gives Apple Mac teknisk support til din Apple Mac-computer, denne service er nu afen Apple Mac fjerncomputer support tjeneste, vi er åbne Skrivningafdisketteaftrykpået 09:30 til 20:30 PMA mandag til søndag 7 dage om ugen.

Apple mac support til Apple Store Norwich, Norfolk kunder

Keith Thomas giver Apple Mac Support til Apple Store Norwich kunder i Norfolk, hvilket giver en samme dag og en samme time Apple Mac-computer support til Apple iMac, MacBook Air, MacBook Pro, Apple Mac mini-computere.

Sådan booker et æble aftale med Keith thomas

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Apple Store er det bedste sted at prøve alle Apples produkter, finde store tilbehør og udnytte verificerede Apple reparationer for vores produkter. Vores specialister vil besvare dine spørgsmål og få dig oprettet, før du forlader. Du kan lære noget nyt i et gratis værksted. Tal med forretningsholdet om løsninger til din virksomhed. Eller besøg Genius Bar for at få praktisk teknisk support. En tur til Apple Store i Honolulu kan give en unik oplevelse, der ikke kan findes online, med personligt support fra vores Apple-produkteksperter og en praktisk produktoplevelse.

Apples kinesiske reservationssystem nedskæres igen på linjer, scalpers til iPhone

Reagerer for at bekymre sig over relativt små linjer på Apples detailsted i Kina på fredag ​​mindede Gene Munster of Piper Jaffray investorer om, at Apples reservationssystem var designet til at undgå folkemængder.

Det er det samme scenario for en uge siden, da iPad mini debuterede i Kina til få folkemængder på Apples butikker. Dette produkt blev også lanceret med Apples reservation-kun-system, hvilket også hjælper med at forhindre, at scalpers får deres hænder på virksomhedens nyeste enheder.

Systemet blev indført, efter at iPhone 4S-lanceringen i januar i år var forstyrret ved en urolig crowd i Beijing. Publikum forhindrede Apple i at åbne sin butik i Sanlitun, og selskabet besluttede at udskyde lanceringen af ​​iPhone 4S i Beijing og Shanghai.

Preorers for iPhone 5 gennem Carrier China Unicom var på mere end 300.000 forud for produktlanceringen, hvilket tyder på, at efterspørgslen var stærk. Munster bemærkede fredag, at Kina Unicom så 200.000 præorders for iPhone 4S, hvilket tyder på efterspørgslen, er endnu større for Apples nyeste model.

Munster citerede også øget distribution som en anden potentiel årsag til små linjer til fredags lancering. Han mener, at Apple har omkring to gange så mange salgssteder til iPhone 5 som det gjorde, da iPhone 4S debuterede.

Munster estimerer, at Apple vil sælge 45 millioner iPhones i december-kvartalet, med mellem 4 millioner og 5 millioner af dem, der kommer fra Kina. Piper Jaffray har gentaget Dens "overvægtige" rating for AAPL-lager, med et prismål på $ 900.

Vigtig

Apple Watch Cellular vs gpsonly, hvilken skal du få

Apple Watch Cellular vs gpsonly, hvilken skal du få

Lær hvad du kan gøre med din Applewatch, når din iPhone ikke er med dig.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Kære ATT Dens ikke mig. Det er dig.

Apple Watch Series 6 vs Verizon GizmoWatch Hvad er forskellen

Apple Watch Series 6 vs Verizon GizmoWatch Hvad er forskellen

Hvad er forskellen mellem Apple Watch serie 6 og Verizon GizmoWatch Find ud af, som er bedre og deres samlede resultater i SmartWatch ranking.

Du skal muligvis opdatere din browser

Du skal muligvis opdatere din browser

Det nye Apple Watch er nu officielt, og tilbyder en stor fremhævningsopgradering over den tidligere version Builtin Cellular Support. Trådløs cellulær LTE-forbindelse, der leveres af en indbygget chip, betyder, at det nye Apple Watch vil være i stand til at forblive tilsluttet, selvom det ikke er tæmmet til en iPhone, hvilket er et stort skridt fremad med hensyn til at gøre det til en uafhængig mobilenhed.

Ugreen Trådløs oplader til Apple Watch

Ugreen Trådløs oplader til Apple Watch

Apple Watch Magnetisk Opladning Kabel. Dens en fuldstændig forseglet system fri for udsatte kontakter. Og dens meget tilgive, som ikke kræver

Apple Watch Service Center i Dhaka Bangladesh ClickBD

Apple Watch Service Center i Dhaka Bangladesh ClickBD

Apple Watch Service Center i Dhaka Bangladesh

2 i 1 Trådløs oplader kabel Wire til Apple Watch Series 4321 og iPhone XRXSXS MaxX88Plus77Plus66Plus Walmart. om.

2 i 1 Trådløs oplader kabel Wire til Apple Watch Series 4321 og iPhone XRXSXS MaxX88Plus77Plus66Plus Walmart. om.

Istyle er en Premium Reseller til Apple-produkter i Dubai, Sharjah, Al Ain Abu Dhabi. Køb tradein 100 ægte Apple-produkter til de bedste priser i UAE.

Ægte Apple Watch Oplader iOutlet

Ægte Apple Watch Oplader iOutlet

Elite Enterprise Offering Auslese Trådløs Apple Watch Charger for alle serier, på Rs 900piece i Delhi, Delhi. Læs om virksomheden. Få kontaktoplysninger og adresse id 17719915330

Betællingsafgift for Apple Watch iPhone

Betællingsafgift for Apple Watch iPhone

Hold din Apple Watch Powered, uanset hvor du går med SateChi USBC magnetisk opladning dock. Designet til at passe til alle Apple Watch-størrelser, har den magnetiske opladningsdocker en USBC-forbindelse til at genoplade dit Apple Watch, når du er tilsluttet til en hvilken som helst Powered Typec-enhed.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.