Apple løfter sløret for sine mest avancerede hovedtelefoner til boost ferie salg, AirPods Max, på Rs 59.900

Apple Bare Faldt AirPods Max Trådløse hovedtelefoner på Rs 59.900 og Internet Havde Jokes

De trådløse hovedtelefoner har aktiv støjdæmpning og koste $ 549. Med dette produkt, Apple konkurrerer direkte med Sonys og Böses trådløse hovedtelefoner â €”Sony WH-1000XM4 og Bose 700. Forudbestillinger starte i dag, og de vil skib på December 15.

denne Código virksomhedens første over-ear hovedtelefoner som Apple købte Beats tilbage i 2022. Apple har udgivet nye Beats hovedtelefoner løbet af de sidste par år. For eksempel sidste år, Apple frigivet Beats Solo Pro, trådløse hovedtelefoner, der har Æbler H1 chip og koster $ 300. De har også aktiv støj annullering.

Den AirPods Max kommer i flere farver â €”sølv, plads grå, himmel blå, pink og grøn. De er foldbar og kan opbevares i en sag â €”eller, som Apple kalder det, en smart sag. Når du lægger dine hovedtelefoner i sagen, enheden kommer ind i et ultra-lavt strømforbrug staten en €” men thats om det. Apple lover 20 timers batterilevetid.

Sponsoreret af Æbler H1 chip med 10 audio kerner, de bringer mange af de funktioner, som du kan finde i de AirPods Pro â €”aktiv støj annullering, gennemsigtighed tilstand, rumlig lyd og adaptiv EQ. Hovedbøjlen er fremstillet af rustfrit stål, hvilket sandsynligvis forklarer prisstrategi. Den øverste bånd er et fleksibelt net. De ørepuder forsøge at skabe en sæl takket være hukommelse skum.

Ud over en støj kontrol knap, theres en Apple Watch digital krone, som lader dig justere lydstyrken, springe spor osv Inde enheden, vil du finde 40-mm dynamiske drivere. Kombineret med beregningsmæssige lyd og en dobbelt neodym ring magnet motor, Apple lover meget lidt forvrængning og lydkvalitet højt.

Hvis du er ikke bekendt med Adaptive EQ, den funktion blev oprindeligt introduceret med AirPods Pro. Enheden anvender mikrofoner at justere lyden baseret på pasform og forsegling af hovedtelefoner eller øretelefoner.

Når det kommer til aktiv støjdæmpning, den AirPods Max bruge tre vender udad mikrofoner på hvert øre kop. Når du parrer AirPods Max med en iPhone eller iPad, Apple bruger gyroskop og accelerometer i begge enheder til sammenligning bevægelsesdata og leverer lyd i 5., 7. og Dolby Atmos. Musikken stopper også automatisk, når du fjerner AirPods Max.

I de mange år, jeg har været gennemgang hovedtelefoner, kun to gange har jeg drejede hovedet, fordi jeg ikke vidste, hvor musikken kommer fra. Den første var, mens prøveudtagning spor på Sennheiser HE 1, som kommer med sit eget sæt af rør forstærkere og omkostninger næsten lige så meget som mit hus. Den anden instans skete tidligere i denne uge, mens teste Apple AirPods Max ved hjælp af en binaural spor streames via Apple Music.

Da sporet startede med en cello, jeg instinktivt drejede hovedet mod siden musikken kommer fra og derefter straks kigget den anden side, hvorfra nogle slagtøj havde fulgt. Dette er den effekt, du bør forvente fra Apple AirPods Max, som på trods af sin ukonventionelle design og tung bygge, ombrydes omkring dit hoved og snart blandinger i som om det ikke er der.

Apple AirPods Max er forskellige på mange måder. Designet for eksempel har nogen unikke aspekter, den mest markante del af dem er masken baldakin, der har erstattet den bløde pude bandet vi er kommet til at associere med high-end hovedtelefoner. Mens det ser anderledes, tror jeg, det går langt i at distribuere vægten af ​​hovedtelefon og gør det meget behageligt at have på i mange timer. Faktisk jeg wore AirPods Max til arbejde â €”, der kunne betyde mindst seks til otte timers opkald â €” i en hel uge og ikke føler det én bit.

Den anden forskel er i form af de anodiseret aluminium ørekopper i begge ender af rustfrit stål teleskopisk arme. De ørekopper faktisk ligne gigantiske replikaer af Apple Watch, og har endda en krone ligesom det. Der er en lille knap for lige ved siden af ​​kronen på højre øre kop. Knappen bruges til at skifte støj annullering til og fra, mens kronen kan du justere volumen og springe sange. Jeg fandt kombinationen af ​​dobbelt- og tredobbelte vandhaner at flytte frem og tilbage på afspilningslisten lidt svært at huske og sidde fast i telefonen for at skifte spor. Selvfølgelig kan du indkalde Siri med et langt tryk på knapperne for at komme hurtigt til din yndlingssang.

Der er et mere unikt designelement, der har brug for en omtale. AirPods MAX har Stof-finish Memory Foam Pude, der vikler rundt om dine ører - dine lobes er inde i disse kopper â € "og dermed skabe en naturlig forsegling fra eksterne lyde. Disse puder kan trækkes ud, hvis du vil rense inde eller erstatte dem. Jeg får en følelse, at Apple kan bringe puder i forskellige materialer senere, og måske kan denne standard problemhynder ikke vare længe i tropiske forhold. Inde i ørekopperne, sammen med æbler egne dynamiske drivere, er der et sæt sensorer, der arbejder for at tilbyde den bedste lyd, uanset at være musikken eller typen af ​​dit øre. Det er lidt som hvordan HomePod fungerer, lige tættere på dit øre.

Glæden ved at bruge et Apple-tilbehør er, hvor nemt og nativt det parre med hvilken enhed du bruger. I den første dag selv brugte jeg AirPods Max med min iPhone, MacBook, Apple Watch og iPad, aldrig engang at skulle parre hovedtelefonen. Uanset hvilken enhed du kan få adgang til kontrollerne hurtigt og justere lydstyrke og støjreduktion. Hvis du lytter til musik på MacBook og et opkald, kommer på iPhone, er alt, hvad du skal gøre, tage opkaldet på telefonen til AirPods MAX for at skifte til denne kilde. Det er så bekvemt, at lufthavne altid har været.

Men hvor god er støjafbrydelsen? Som jeg sagde, gør puderne selv et godt stykke arbejde med at afskære den ydre støj. Når jeg bærer AirPods Max med støjafbrydelsen, kan jeg ikke høre den støjende vej, jeg bor ved siden af, men jeg ved, at luftrenseren whirring væk lige ved siden af ​​mig. Når støjreduktionen er tændt, er denne luftrenser pludselig tavs, næsten som om der ikke er nogen forurening i Delhi. Jeg kan heller ikke høre Harsha Bhogle på tv'et, forsøger at finde ud af, hvad der sker i Gabba-testen. I gennemsigtigheden kan jeg høre alt dette, såvel som det ed sheeran nummer, jeg lytter til. Med hensyn til effektivitet er det lige deroppe med BOSES og Sonys. Og måske en hak bedre, da der ikke er noget negativt rum eller støvsuget, når du ikke lytter til nogen musik med støjafbrydelsen på â € "en af ​​mine primære anvendelser sager, så jeg kan tænke og arbejde bedre.

Lad os komme tilbage til binaural lydfilen, stræbe af Amber Rubarth, for at tale om lydkvaliteten. Jeg har prøvet den samme fil på andre hovedtelefoner over tid. Men det lyder anderledes på lufthavne max på grund af den rumlige lyd på spil. Her er det mere som musik, der spiller i et værelse og mindre i mine ører. Når du lytter til flere ting, vokser denne oplevelse på dig, fordi det er mere naturligt.

AirPods max i mine bøger har en neutral lydprofil. BASS kan pakke en dunk, men kun når det kaldes. Ikke med hvert slag. Det er rig, og du hører hver note og instrument klart. Det er skarpt, og du hører sangerinden ind i før en temmelig lang alaap. Du kan næsten høre Kadri Gopalnath tage sine læber af saxofonen. Det er som om du er i rummet.

Med støjafbrydelsen, den rumlige lyd, der holder kilden til lydene, hvor det skal være lige så flytte dit hoved og den rige, dybe lydprofil, går luftområderne Max i mine bøger et skridt foran den anden High-end hovedtelefoner, der gør en eller to af de ovennævnte meget godt. Og så giver hele integrationen med Siri og Apple-økosystemet det en fordel, de andre klart ikke har.

Mens der er selvfølgelig musikken, hvor disse hovedtelefoner vil få dig tilsluttet, er, når du ser en film på Mac eller iPad, eller hvis du har et Apple TV hjemme. Med biografer er det nu en fjern drøm for de fleste af os, det bedste du er nødt til at få en filmisk oplevelse derhjemme, selvom en meget personlig. Når du Vin Diesel Vrooms på tværs af skærmen og glider på asfalten, kan du høre bevægelsen hele vejen, næsten som om man sidder i en Dolby ATMOS-teatreâ € | bare lidt bedre med rumlig lyd i hovedtelefonerne.

AirPods max giver dig omkring 18-20 timers batterilevetid på en fuld opladning â € "en hel dag eller arbejde hjemmefra og to dages arbejde fra kontoret. Hvis du bruger hovedtelefonen udelukkende til afslappet lytning, så skal du muligvis kun opkræve en gang om ugen. AirPods max leveres også med et smart cover, der slukker dem, så snart hovedtelefoner glider ind og således sparer batteri. Selv ellers holder hovedtelefonerne musikken, så snart de bliver taget af hovedet, men forbliver forbundet med kilden.

Til et prispunkt på Rs 59.900 er AirPods Max klart ikke for alle. Og ærlig talt ikke alle har brug for at se på dette som en mulighed. Der er hovedtelefoner fra audio selskaber, der tilbyder stor lyd og brugervenlighed som halv pris. Den AirPods Max er klart for dem, der ønsker at gå ud over, at når det kommer til ren og skær musikoplevelse, stil og bekvemmelighed. Og det er hvad de betaler præmien for. Dette er iPhone 12 Pro Max hovedtelefoner, et hak over resten.

Hovedtelefonerne, kaldet AirPods Max, vil koste $ 549, langt mere end tilsvarende produkter fra Bose og Sony, der tilbyder mange af de samme funktioner, såsom støj annullering. Den ophøjede prisen er mere dobbelt hvad det koster at købe Apples in-ear trådløse hovedtelefoner.

Denne præmie hovedtelefoner koster Rs 59.900 i Indien, hvilket gør det dyrere end iPhone 11. I USA det koste $ 549, som kan oversættes til omkring Rs 40.500. Den AirPods Max er tilgængelige på bestilling starter i dag på Apples hjemmeside og autoriserede Apple-forhandlere.

Meddelelsen af ​​de lange rygter hovedtelefoner hætter en en af ​​Apples travleste efterår i år, på trods af en pandemi, der har holdt de fleste af sine ingeniører hjemme til at bekæmpe spredningen af ​​romanen coronavirus. Siden september har Apple lanceret sin næste generation af smartwatches, fire nye iPhones og Mac-computere, der kan køre på egne internt designede processorer i stedet for chips fra Intel.

Nogle af de nye produkter har medtaget billigere muligheder sandsynligvis appellere til forbrugerne kæmper for at få enderne mødes under en pandemi-drevet recession, som mange eksperter kan forværre i U.. uden mere økonomisk støtte fra kongressen til hep støtte økonomien indtil vacciner er vidt udbredt.

Men AirPods Max klart er bestemt til Apples mere velhavende kunder på udkig efter det bedste i akustik . De over-the-ear hovedtelefoner sigter mod at uddybe populariteten af ​​de trådløse ørepropper, at Apple først udgivet fire år siden efter eliminering hovedtelefonstikket fra sine iPhones. De in-ear AirPods sælge for $ 159 til $ 249.

Apple afslører nye g-aktiverede iPhones, at der kommer sans oplader & øretelefoner; også lancerer et s

Apple AirPods Max blev afsløret globalt denne uge, og de over-ear hovedtelefoner blev lanceret i Indien på samme tid. Disse blev tidligere rygter om at blive kaldt AirPods Studio. Lanceringen af ​​den nye over-øre, blev trådløse hovedtelefoner fra Apple forventede efter flere rapporter vink, at Apple kunne lancere et nyt stykke hardware i dag, December 8. AirPods Max er blevet annonceret globalt og vil begynde skibsfart rundt om i verden og i Indien på 15. december de har allerede været noteret på Apple Indien online butik i fem farver: pink, grøn, blå, Space Grey, og Silver. Prisen i Indien er også blevet annonceret.

Airpods max pris i Indien og tilgængelighed

Apple AirPods Max er blevet noteret på Apple Indien onlinebutik til Rs. 59.900. De vil kunne købes gennem butikken og andre Apple-forhandlere, der starter 15. december Parret vil blive leveret med en særlig "smart" en sag designet til det, som har en klap åben dæksel, sammen med en Lightning til USB-C-kabel til opladning.

Globalt de AirPods Max Pro trådløse headphones er prissat til $ 549, som arbejder ud til lige under Rs. 40.500. Dette er naturligvis tager ikke højde for told og logistik, hvilket er grunden til en direkte konvertering ikke giver mening.

Airpods max pro specifikationer og funktioner

Apples første over-øre headphones påstås at levere high-fidelity lyd. De bearbejdede aluminium ørepuder siges at være bundet til en unik suspension system, der bøjer med rustfri bøjle,  som er dækket med AA breathable strik mesh baldakin, til at passe en bred vifte af hovedstørrelser. THEA ørepuder af AirPods Max har en akustisk optimeret netto at omgiver de magnetisk vedhæftede hynder. Apple siger, at kombinationen af ​​materialet giver en overlegen passiv tætning til en bedre støjreducerende oplevelse.

Den AirPods Max har rumlig lyd med dynamisk hoved tracking, som i det væsentlige bruger accelerometer og gyroskop sensorer til at spore hoved bevægelse og optimere lyden i realtid. De har optiske og position sensorer til at opdage, når parret er fjernet fra ørerne â €” eller når Onea høretelefon sige lifted ⠀”  til PAUSEÅ lyden. Og også adaptiv EQ til at optimere lyden til forskellige genrer af musik.

Bortset fra en dedikeret støj kontrol-knappen for at skifte mellem ANC og tilstanden Gennemsigtighed, den AirPods Max har en digital krone på toppen af ​​den højre høretelefon til afspil / pause / springe spor, aktivere Siri, og, vigtigst af alt, volumenkontrol med præcision. De trådløse hovedtelefoner hævder at levere op til 20 timers lytningstid på en enkelt opladning med ANC aktiveret. Ifølge Apple giver fem minutters ladetid omkring en halv time og en halv listetid.

Vigtig

iPhone11 Pro Silicone Case Seafoam

iPhone11 Pro Silicone Case Seafoam

Bestil Apple iPhone 11 Pro Max Silicone Back Cover Seafoam på CoolBlue. Bestilt før 2359 leveret gratis i morgen. Coolblue noget for et smil.

iPhone 12 Pro Max 128GB

iPhone 12 Pro Max 128GB

December 2021 Den nyeste Apple iPhone 12 Pro Max 128 GB Guld pris i Singapore starter fra 0. Undersøg toppen billigste Apple iPhone 12 Pro Max 128 GB Guld pris i Singapore, check specifikationer, newused prisliste på iPrice.

Ny Apple iPhone 12 Pro 128GB Graphite Amazon. N.

Ny Apple iPhone 12 Pro 128GB Graphite Amazon. N.

Shop de nyeste iPhone-modeller og tilbehør. Spar med Apple Handel I, carrier tilbud, og fleksible månedlige betalingsmuligheder. Få eksperthjælp i dag.

iPhone 13 Pro Max Silikone Taske med MagSafe Najem Starcall

iPhone 13 Pro Max Silikone Taske med MagSafe Najem Starcall

Køb iPhone 13 Pro Max Clear Case med MagSafe i Libanon Gratis og hurtig levering over hele Libanon efterkrav 1 års garanti

Apple iPhone 13 Pro Max Silikone Taske med MagSafe Midnight

Apple iPhone 13 Pro Max Silikone Taske med MagSafe Midnight

Giv din iPhone 13 Pro Max stor beskyttelse og en hurtigere trådløs opladning med mørk marineblå Silikone Taske med MagSafe. Køb nu på æble. om.

Feudale adel og Kongeriget Jerusalem, 11741277

Feudale adel og Kongeriget Jerusalem, 11741277

APPLE IPHONE 77 PLUS ROSE GOLD SMARTPHONE ALLE farver til rådighed, i Addoussiyeh, Saida, Vivadoo, Interesserede købere og klar til at købe, bør kontakte os via vores mailEmailmarkbazaidgmail. omWhatsapp07069518779On gå promo Køb 3 få 1 gratis Køb 5 få 2 freeon salg alle New Brand

Gratis forsendelse Selling Factory Unlocked Apple iPhone 7 265GB iPhone 7 Apple

Gratis forsendelse Selling Factory Unlocked Apple iPhone 7 265GB iPhone 7 Apple

Dens tid til at markere dine kalendere, folkens. Ifølge velrenommerede leaker Evan Blass, Æbler længe ventede iPhone 7 er sat til at ramme butikshylderne den 16. fredag, September.

Testet magsafe opladningshastighed versus qi, USBC og USBA

Testet magsafe opladningshastighed versus qi, USBC og USBA

Find kabler, opladning af dokker og batterier til Apple-enheder. Oplad og synkroniser Mac, iPhone, iPod, iPad og ur. Køb online og få gratis forsendelse.

Heres hvor meget Æbler BatteryReplacement Program Hurt Salg

Heres hvor meget Æbler BatteryReplacement Program Hurt Salg

Meddelelsen kommer som regulatorer forberede sig på at slå ned på restriktive enhed reparation politikker.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.