Apple Watch Magnetisk Opladerkabel

2 i 1 Trådløs oplader kabel Wire til Apple Watch Series 4321 og iPhone XRXSXS MaxX88Plus77Plus66Plus Walmart. om.

Pingvin. om. D er dedikeret til at muliggøre en unik og dejlig købsoplevelse for sine kunder. Vi er helvede for at sikre den højeste kvalitet og pålidelighed for vores kunder. Dog kan der være nogle uoverensstemmelser. Ved sjældent lejligheder må du muligvis returnere en ordre.

Returpolitik:

*** Bemærk: 1. Kvaliteten af ​​produktet afhænger af producenten. Pingvin. om. D har intet at gøre med det. Du kan ikke returnere et produkt, hvis du ikke kan lide produktkvaliteten. 2. Penguin. om. D vil bære leveringsgebyrer for 7 dages udskiftningsgaranti / standardgaranti. Kunden skal bære leveringsgebyrer for generel garantikrav.

Garanti politik:

Designet til nutidens Apple-brugere, dette ONE PowerBank kan oplade din op Macbook Pro 16" , iPad 12" , iPhone 12 og Apple Watch alle på samme tid ved max hastighed. Det leveres også med MagSafe compatbility og en kølig OLED-skærm, så du ved præcis, hvor mange batteri du har tilbage.

Brug for hjælp til at finde et egnet USB-kabel eller oplader til din opladning behov?

Tag vores quiz! Det vil tage dig mindre end et minut. Vi har et stort udvalg af opladning løsninger fra magnetisk opladning kabel til høj kapacitet power banker og GaN opladere. Lad os hjælpe dig med at finde det produkt, du har brug for.

Oplev en verden, hvor du kun behøver kabel til alle dine USB-enheder

Verdens første universelle USB-C Power Delivery 3. 100W magnetisk opladning kabel til alle USB-enheder, herunder mobiltelefoner telefoner, tablets og endelig kompatibilitet for alle USB-C bærbare computere, herunder Macbook Pro.

Graphene power banker er et spil-changer, når det kommer til hurtig, sikker og pålidelig opladning. Vores Flash-serien af ​​graphene opladere er lavet til folk on-the-go, der har brug for deres enheder døgnet rundt.

Som gennemgået af

Alle bruger deres Apple Watch på en unik måde og forskellige funktioner påvirker urets batteritid forskelligt. Hvis du bruger din Apple-Watch til at arbejde ud, lytte til musik, eller taler hele tiden, kan det være nødvendigt at oplade dit ur oftere. At have en reservedel eller ekstra Apple Watch oplader på dit skrivebord, på kontoret, eller i dit køkken giver dig fleksibilitet til at oplade dit ur næsten når som helst, hvor som helst.

Induktiv opladning

Apple Watch opladning kabel kombinerer induktiv opladning med Apple MagSafe-teknologi. Induktiv opladning bruger et elektromagnetisk felt til energioverførsel fra opladeren til batteriet. Med ingen synlige kontakter på opladeren, Apple Watch forbindelse til opladeren med magneter for en sikker forbindelse. Ved at placere bagsiden af ​​uret nær stikket opladeren magnetisk klikker på plads.

Batteriets levetid og opladningstid

Er Apple Handel I det værd Ikke Præcis GadgetGone

Nogle funktioner i Apple Watch bruger mere batterilevetid end andre. Lyt til musik i op til 6. time, snakke uafbrudt i op til 3 timer, eller nyde normal brug i op til 18 timer på en fuld opladning. Uanset hvordan du bruger din Apple Watch, laderen tilbud pålidelige, hurtig opladning genoprette batteriet til 80% i 1. time og 100% i 2. time.

Tjek de produkter, der er nævnt i denne artikel:

For at få adgang til og bruge alle funktionerne i Apple Card, skal du tilføje Apple Card til Wallet på en iPhone eller iPad med den nyeste version af iOS eller iPados. Opdater til den nyeste version ved at gå til Indstillinger> Generelt> Softwareopdatering. Tryk på Download og installer.

Det er på tide at opgradere din browser

At finde en troværdig og uddannede Apple-enhed teknikere i Bangladesh er meget vanskeligt. Vi har set så mange af vores elskede kunder omvandrende rundt og få snydt af falske teknikere. Når navnet 'iFixit' blev opdaget, følte de afslappet og fri, sagde de.

Flydende skade

Indtil da, er du nødt til at stole på tredjeparts trådløs opladning puder, der, for at være ærlig, er slet ikke dårligt. Jeg har testet en række billige trådløse hurtig opladning pads - såsom denne $ 15 pad fra RAVPower - og fandt dem til at være acceptabel.

Jeg har testet snesevis af tredjeparts-kabler, og ingen støttet hurtig opladning. Jeg har fået fortalt af kontakter inden for branchen, at tredjeparts-kabler kommer, men for nu, skal du have Apples særlige megabucks kabel.

Bortset fra de vanvittige omkostninger ved Apples USB-C til lynkabel, tror jeg, at hurtig opladning er den bedste mulighed for at oplade iPhone X / 8, med trådløs opladning er god til en overnatning eller til opladning af håndsættet under dagen.

Hvis du er den stolte ejer af et Apple Smart Watch, ved du, hvordan slick disse stilfulde, brugervenlige tilbehør er. Apple ure er designet til problemfrit integreret med din hverdag, og tilbyder et smart, ubesværet brugbart livsstil tilbehør, der vil hjælpe dig med at holde sig i form og forblive forbundet, da du lever dit daglige liv.

Sundhed og fitness er centralt for æbler Seneste Smart Ure, som går ud over standard Watch-funktionalitet, der skal tilbydes, vil Series 6-samlingen endda måle dit Blood Oxygen-niveau og tage elektrokardiogrammer fra dit håndled, når du vil.

Apple ure er smukt intuitive og brugervenlige. Alt du skal gøre er at holde dem opkrævet. Heldigvis er vores Apple Smart Watch opladere lige så kloge som ure, der er designet til at holde juiced. Disse ubesværet brugbare Smart Watch-opladere handler om brugervenlighed - Der er ikke brug for at tilslutte dit ur i, blot holde stikket på bagsiden af ​​dit ur, lad magneterne automatisk snappe på plads, og dit batteri vil snart blive fuldt opladet. Alt du skal gøre er at vælge en kabellængde â € "Vores udvælgelse tilbyder 0. m, 1 m og 2 m opladere.

æbler samling er svært at slå, hvis du leder efter et smart ur, men det er langt fra det eneste spil i byen. Likes af Fitbit og Samsung er bestemt værd at overveje. Vores omfattende samling Showcases de nyeste smarte ure fra begge mærker, herunder et valg af FITBIT og Samsung Smart Watch-opladere.

Forskningen

Hvis du har et opladningskabel, men vil have dit ur til at opkræve oprejst og ikke glide rundt, kan vi lide spidsen S350. De fleste stande ser temmelig lignende ud og koster ikke meget, men vi kan lide denne, fordi den har en læbe på forsiden, der holder dit ur fra at glide af, når de oplader.

Et billigt opladningsstativpar med dine Apple-ur, der oplader puck, så du kan oplade uden dit ur, der glider af puden, plus det gør skærmen nemt synlig, så du kan tjekke tiden og kende dens sikker for at ramme snooze-knappen. Weve brugte omkring et dusin modeller, og vores overordnede favoritter er Spigen S350 Apple Watch Stand og Elago W3 stand, som opfyldte alle vores kriterier og ikke havde nogen signifikant irritationer . Stande er enkle tilbehør, og nogle modeller vi kunne godt lide lige så meget, som Moko Apple Watch TPU stand, undlod at tjene vores anbefaling simpelthen fordi de havde tendens til at gå ud af lager ofte eller havde svingende priser.

S350 rummer ethvert æbleurbånd, lukket eller åbent, og har en nanosuktionsplade på bunden for at holde stativet fra at glide rundt. Plop dit ur på standen, og S350 holder det i landskabsorientering lige over overfladen af ​​dit sengebord eller skrivebord. En lille kant på forsiden understøtter bunden af ​​uret, mens den er docket. Læben gør det nemt at centrere uret på den magnetiske oplader og holder det fra at falde fra opladeren eller flytte, når du trykker på urknapperne - især nyttige i natbordstilstand, hvor urens side-knap fordobles som en snooze-kontrol.

Spigen S350 fungerer perfekt, men er lige så almindelig og diskret som en stand kan få. Hvis du vil have noget med lidt mere personlighed, drejer ELAGOS W3 stativ din opladning puck i en sød AS-A-knap Miniature Classic Macintosh, men det er stadig funktionelt, ret stabilt og overkommeligt.

W3S silikone krop forbliver generelt på plads på et skrivebord eller natbordâ € "Det har ikke en klæbrig pad på bunden, så det er ikke som stationær som spiddenstandâ € og W3 Fungerer med både åbne og lukkede urbånd. Én nitpick: Med 38 mm Apple Watch, hvis du kigger op på computerskærmen nedenunder, kan du se en lille smule dagslys langs den øverste kant af urens krop. I normale visningspositioner "kigger ned på det på dit skrivebord, eller på øjenhøjde på din natbordâ €" vil du sikkert ikke bemærke dette.

Den bedste udskiftning til et Apple Watch opladningskabel: Ugreen Magnetic Charging Cable til Apple Watch

Hvis du har brug for en erstatning Apple Watch opladningskabel eller en ekstra til rejse, gå med Ugreens magnetisk opladningskabel til Apple Watch. Det fungerer lige så godt som den fra Apple, dets æble certificeret, og dens relativt billige. Den eneste reelle forskel er det lidt større magnetiske opladningsflade, som ikke vil sige det meste af tiden.

I vores tests opladede Ugreen-kablet en drænet Apple Watch Series 4 lige så hurtigt som et Apple-kabel. Om en halv time gik æbleuret fra nul til 36 procent, et resultat, der faktisk var et par procentpoint højere end det, vi fik fra Apple og Insignia Cables, vi forsøgte. Selvom et Apple-ur ikke kan oplade så hurtigt som en iPhone, vil ethvert anstændigt kabel fuldt ud oplade et Apple-ur inden for et par timer, mens du sover.

Vigtig

Forældre kan nu styre børns Apple Ure med familie opsætning

Forældre kan nu styre børns Apple Ure med familie opsætning

Familie Opsætningen er en Apple Watch funktion i watchOS 7 thats designet til at give forældre til at oprette Apple ure til deres børn uden dem at skulle ejer en iPhone så godt. Familie opsætning er primært rettet mod familier med børn, men det kan også bruges til at oprette ...

Apple Watch SE for børn En gennemgang af Familie opsætning efter to uger

Apple Watch SE for børn En gennemgang af Familie opsætning efter to uger

Den nemmeste måde at sælge noget, er at fortælle folk det vil hjælpe dem ikke dø eller komme til skade. Dette er absolut sandt, når det kommer til Apple Watch, et produkt whosearguably excellentmarketing budskab er, Bær dette, og du kan overleve et hjerteanfald.

Dens billigere at bruge en Apple ur med Verizon nu S..

Dens billigere at bruge en Apple ur med Verizon nu S..

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Apple Watch Carriers

Apple Watch Carriers

New Delhi, har juni 13 teleoperatør Vodafone endelig lanceret esim eller mobiltjeneste til Apple Watch GPSCellular i Indien. Indtil nu, kun Airtel og Reliance jio Network havde esim støtte.

Sådan laver du familieopsætning på Apple Watch

Sådan laver du familieopsætning på Apple Watch

Hvilken ekstra bekvemmelighed du får, når du køber en GPS-cellulær variant af Apple Watch, og hvilke kompromiser du har brug for at lave

Æbler Foneless SmartWatch-funktion, der skal rulles ud i Australien

Æbler Foneless SmartWatch-funktion, der skal rulles ud i Australien

Movistar har netop annonceret en plan, som vi nu kan bruge operatørtjenesterne til at bruge et cellulært Apple-ur i Family Setup-tilstand. Planen, som har en cos

Få en ny iPhone 11 Pro og Apple Watch serie 6 med op til 249 besparelser

Få en ny iPhone 11 Pro og Apple Watch serie 6 med op til 249 besparelser

Vælg mellem Activbody, Apple, Arccos, Beats by Dr. Dre, Glød, Hidrate Spark, JAXJOX, One Drop, Tangram Factory, Upright Technologies, Withings

Apple Watch fast på Apple logo de bedste rettelser for at prøve nu

Apple Watch fast på Apple logo de bedste rettelser for at prøve nu

Apple-uret kan være en meget enklere enhed end din iPhone, men det betyder ikke sin fri for fejl, glitches og styrter ligesom dine andre enheder. Et fælles problem, som du vil løbe ind i, er en frosset skærm på grund af en funktionsdygtig app. Selvom dette kan være frustrerende, kan løsningen være så simpel som en hurtig genstart.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.