Apple Watch Series 5 40mm vs 44mm Hvilken størrelse Apple Watch bør du få

Apple Watch Series 6 44mm vs 40mm hvilken størrelse er den rette for dig

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Ja, vil det fungere. Du kan bruge dine gamle stropper med serien 4. Kun højden er øget på Apple ur 4, men bredden remainsÃ, det samme. Du kan bare tjekke det på ovenstående billede. Husk, kun remmen af ​​de 38 mm case passer på 40mm tilfældet, og 42mm rem passer på 44mm sagen. Ikke omvendt.

Hvad er højden og bredden af ​​æble ur-serien?

Den 40mm ur vil passe børnene og folk med mindre håndled. Den 44mm er for de voksne med større håndled. Men hvis dit barn kan lide 44mm så bare gå til den. Dens din egen præference.

Større højere?

Den 44mm Apple Watch er den største Apple Watch model indtil nu, ændre 42mm variationer på Apple Watch Sequence 1 af Apple Watch Sequence tre. Denne mannequin er den ene med ekstra officielle bånd opnåelige .

Fagfolk

Den 40mm Apple Watch har en skærm måling, som er knap nok større end 38 mm Apple Watch Sequence tre, men det er primært som følge af showet er meget større. Mindre håndled vil elske denne mannequin i tillæg til din pengepung.

Fagfolk

Ikke ligesom konventionelle ure, der måler tilfælde måling vandret Apple måler Apple Watch SE, Apple Watch Sequence fire, Apple Watch Sekvens 5, og Apple Watch Sekvens 6 lodret. Den mindste af de 2 Apple Watch størrelser har en top på 40 mm; den større, 44mm. Vedrørende bredde, jo mindre Apple Watch er 34mm omfattende; den større, 38mm. Ved vurdering af Apple Watch 40mm vs 44mm, under er de vigtigste punkter i størrelse.

Variationerne af Apple Watch SE, Apple Watch Sequence fire, Apple Watch Sekvens 5, og Apple Watch Sekvens 6 mode skala lyder måske ikke som meget meget à ¢ â,¬â € Tre-4mm lige her eller der à ¢ â,¬â € dog 4mm ud af 40mm er en tiendedel af Apple watchs dimensioner.

De afrundede rektangulære form af Apple Watch gør det besværligt at matche straks sammen med din almindelige sfæriske ur. Ikke desto mindre, ingen af ​​Apple ure kunne opfattes alt for omfattende eller overdreven inden for den konventionelle ur verden. Store ure er normalt tættere på 45mm omfattende.

Selv i tilfælde af du antage, at du er nødt til at gå små, du overhovedet kan alligevel tænke over hver størrelser à ¢ â,¬â € hverken er gigantisk à ¢ â,¬â € selvom disse med mindre håndled kunne opdage 40mm matcher ekstra komfortabelt på håndleddet.

Vedrørende valg af pixeltæthed med Apple Watch 40mm vs 44mm, vil watchOS fylde ligegyldigt måling vise dig vælge, og for mange enkeltpersoner, vil det ikke gøre nogen skelnen . Det nævnes, hvis youd gerne ekstra pixels, hvilket fortolker i større tekstmæssige indhold og billeder, er det pris overvejer .

AJH, æble ur serie 4 størrelse sammenligning på håndleddet, hrdsindia. rg

Apple ur mm vs mm: dybde begreb

Som et resultat af, at der er to størrelser, og da et par af Æbler bands er karakteristisk for mindst én måling eller en anden, nogle har forsøgt at forenkle dialogen dimensioner helt ned til hendes og hans.

Folk er tilgængelige alle størrelser og former, selv om, og det gør smag. Nogle piger får brug for den større Apple Watch, og et par hanner, jo mindre. Nogle personer med små håndled skal bruge større ur og omvendt.

Alt dette for at sige à ¢ â,¬â € få de dimensioner, du går ind. Stræb hver på, og se hvilken en højere matcher dit håndled, mode, og karakter. Det er derfor, Apple har størrelser, i hvert fald, og hvorfor hver størrelser omfatter tilsvarende muligheder.

Apple ur mm vs mm: band skævhed

Da Apple udelukkende præsenterer nogle bands i nogle størrelser, hvis du har dit hjerte indstillet på en sikker band, bliver du nødt til at være interesseret i at gå sammen med de dimensioner, der matcher det. Det nævnte, kan du få tredjepart Knockoffs for hver del i hver måling, hvorefter nogle, så det ikke rent faktisk betyder noget, hvis du er på jagt efter de mest effektive Apple Watch Bands.

Begge størrelser af uret 6 tilbyder de samme funktioner bortset fra forskellene i dimension. Selvom 44 mm er større end 40 mm, er begge smartwatches stadig kompakte. Det rigtige valg for dig afhænger af din håndledsstørrelse, som bliver lettere, hvis du har brugt et ur før nu. Jeg vil anbefale den mindre 40mm for kvinder og enkeltpersoner med tyndt håndled, mens 44 mm vil gøre en bedre pasform til personer med fedt håndled og mænd.

Appleinsider støttes af dets publikum og kan tjene provision som Amazon Associate og Affiliate Partner om kvalificerende køb. Disse affilierede partnerskaber påvirker ikke vores redaktionelle indhold.

Der er ikke mange muligheder for skærmstørrelse på Apple Watch à ¢ â € "men der er en forfærdelig masse af anderledes håndled. Appleinsider viser dig præcis størrelsen af ​​den nye serie 4 Apple Watch i sin 44 mm og 40mm størrelse plus, hvordan det virkelig sammenligner med de foregående generationer.

Apple er usædvanligt i, hvordan det producerer to forskellige størrelser af SmartWatch i stedet for en. Det er også beundringsværdig i, hvordan det nægter at beskrive dem som Gents og Ladies Models, men det er en anden historie. Hvad skal du besætte dig, når du søger at købe, er bare præcis, hvor stor de er, og om de passer på dit håndled.

Med Apple Watch skal du også overveje, hvor stor de er i form af volumen. Hvis du aldrig har set en i kødet før, vil du blive overrasket over både hvor lille de er, og alligevel hvor hurtigt tyk og robust de er på dit håndled.

Inden for PDF finder du fuld størrelse fotografier af både Serie 4 og de foregående generationer, og du kan udskrive dem for at sammenligne. Download den integrerede PDF nedenfor, og udskrive den ud. Vi har en skala på hver side, som du skal måle, når du har udskrevet, da karakteristika for printere og chauffører kan variere noget. Skala i overensstemmelse hermed.

Apple har lavet en hel del forandringer i løbet af de sidste par år i sin Watch-serie, hvilket er netop, hvorfor det alligevel hylder en af ​​de bedste bærbare mærker alligevel. Men ja, med at introducere nye innovative funktioner, ændringer i designet, udrustning med vitale sensorer, og sort i tilfælde af størrelser, har Apple sørget for, at de opfylder alle deres kunders behov.

Den første 3 watch serie af Apple har 38mm og 42mm case størrelser, som ændrede sig, når Apple lancerede serie 4 i nye tilfælde størrelser; 40mm og 44mm. Derefter kom Apple Watch Series 5, Serie 6 og SE i 40 mm og 44 mm, det er grunden til, at disse to stadig er de mest talte-om størrelser. Men hvilken er bedre?

Hvis du spekulerer på, hvilken Apple Watch-størrelse du skal gå efter, har du landet på det rigtige sted, for i denne artikel sammenligner vi både 40 mm og 44 mm størrelser, og vil se, hvilken der er bedre for dig.

mm vs mm æble ur sammenligning ved synet

40mm Apple Watch kommer i en 1. 8-tommers nethinden LTPO OLED-skærm med en opløsning på 394 x 324 pixels, og dimensionerne på 40 x 38 x 10. mm. 44mm Apple Watch på den anden side har en 1. 8-tommer retina LTPO OLED skærm skærm, med en opløsning på 448 x 368 pixels og dimensionerne på 44 x 34 x 10. mm.

mm vs mm æbleur: vægt

Men selvom begge disse modeller har forskellige skærmstørrelser og højdeindstillinger, har de stadig samme tykkelse eller tyndhed, hvilket betyder, at hvis du går med den større urmestørrelse, der ikke betyder, at det ville være større end den mindre.

En årsag til dette er, at Apple skal sætte Retina-display, chipset og batteri osv. I en kompakt størrelse, og hvis 44 mm uret vil være større, vil brugerne gå med den slankere version af det. Det er præcis, hvorfor begge disse modeller har samme tykkelse og tyndhed.

44mm aluminium æbleur vejer omkring 36. g, mens den samme 40 mm variant vejer 30. g. Rustfrit stål tilføjer omkring 10-11g ekstra til begge modeller. Men generelt er der en forskel på 6-7 gram i 44 og 40 mm Apple ure, hvilket ikke er meget af en forskel, men 40mm er stadig mere let end 44 mm.

mm vs mm æbleur: batterilevetid

Selvom begge disse ure er beregnet til at vare i 18 timer med blandet brug, da 44 mm er konstrueret med et større batteri, vil det så teknisk vare længere end 40mm varianten. Så hvis du leder efter forbedret batterilevetid, bør du overveje 44mm-modellen.

mm vs mm Apple Watch: Tekstfunktion

Du kan sende tekstbeskeder via Apple Watch ved hjælp af teksten til taleindstilling eller skrive den i en gammel- Fashioned Way. Da 44mm Apple Watch tilbyder et større display, hvilket betyder, at hvis du er en teksting person, vil du finde alt for lettere at skrive på grund af det ekstra rum, det giver, hvilket gør det til en perfekt teksting smartwatch.

mm vs mm æbleur: håndledsstørrelse / brugervenlighed

Alle disse forskelle er uden brug, hvis du ikke er komfortabel iført uret. For at sikre, at dette ikke sker med dig, skal du overveje din håndledsstørrelse først. 40mm Apple ur er generelt beregnet til at blive båret af mennesker med mindre håndled, mens 44 mm er lavet til folk med større håndled.

Men der er ingen hård og hurtig regel for det, da folk kommer i alle former og størrelser, og det er også deres præferencer. En person med en mindre håndled kan gå til et 44 mm ur, og den med et relativt større håndled kan også gå i et 40 mm ur. Det hele afhænger af din præference og brugervenlighed.

Ifølge Apple er 40mm Apple Watch beregnet til personer med 130 til 140 mm håndled, og 44mm Apple Watch kan gå godt med folk, der har 140 til 220mmwrits. Men det kan variere for forskellige mennesker, derfor ville den bedste mulighed være den, der ville få dig til at føle sig godt tilpas i at bære, og vil ikke blive en byrde på dit håndled.

mm vs mm æbleur: prisfastsættelse

Theres sandsynligvis en forskel på 30-40 $ i begge disse varianter, hvilket ikke er meget i betragtning af, at du allerede bruger 350 + $. At have en sådan minutforskel bør ikke påvirke dig ved at vælge det ur, der kan gå sammen med din personlighed og tilføje æstetik til det.

Hvilken størrelse Apple ur skal jeg få

Det er præcis, hvorfor din prioritet skal vælge den rigtige størrelse. Derefter skal du se, om du vil have et større display ur eller en forholdsvis mindre? Hvis sidstnævnte er dit svar, skal du gå med 40 mm, mens du kan lide større ure generelt, skal du gå med 44 mm.

44mm Apple Watch kan vare længere end 40 mm ur, men det ville også koste ekstra bucks. Tilsvarende er et 40 mm ur noget let i forhold til et 44 mm ur. Når det er sagt, er alle disse forskelle subjektive , og dermed er der ingen klar vinder her. Derfor bør du kun gå med det ur, du finder nemt og behageligt at bære.

Vigtig

Telefonnumre, der starter med 905450, Områdekode 905, Telefon Prefix 450, 411 Reverse Lookup

Telefonnumre, der starter med 905450, Områdekode 905, Telefon Prefix 450, 411 Reverse Lookup

Quebec Telefonnumre Lookup og 450 Områdekode Søg. Gratis Reverse Phone Lookup til personer, adresse, områdekode 450, Canada ZIP-koder, hvordan man ringer.

Mesa, AZ lokale telefonnumre

Mesa, AZ lokale telefonnumre

Startende søndag, skal telefonen brugere i store dele af Arizona omfatte områdenumre ved opkald til at foretage alle opkald, herunder lokalopkald, der tidligere krævede kun syv cifre.

Hvad er CareCredit CareCredit

Hvad er CareCredit CareCredit

Forbered dine smagsløg ...

Tmobile annoncerer 4G LTE-cellespot, et mini-celletårn til dit hjem

Tmobile annoncerer 4G LTE-cellespot, et mini-celletårn til dit hjem

Mobile Personal CellsPot 4G LTE Signal Boosters Tmobile Personlige 4G LTE cellspot er et mini celletårn til dit hjem eller lille kontor. Det skaber et 3G4G og 4G LTE signal for at skabe bedre indendørs ...

Tmobile Amps Uncarrier 7. Leverer en anden verdens først med personlig 4G LTE dækning tmobile Newsroom

Tmobile Amps Uncarrier 7. Leverer en anden verdens først med personlig 4G LTE dækning tmobile Newsroom

Den mest komplette ressource om mobilteknologi, der tilbyder de seneste nyheder og anmeldelser på smartphones, tabletter og bærbare enheder.

Tmobile 4G LTE CELLSPOT OPSÆTNING OG RESULTATER dideo

Tmobile 4G LTE CELLSPOT OPSÆTNING OG RESULTATER dideo

Små celler kan hjælpe med at forbedre mobiltelefon modtagelse. Læs om ATTS Microcell, Verizons netværk Extender Femtocells, TMobiles LTE CellSpot, Sprints Airave.

Tmobile annoncerer gratis 4G LTE-cellespot, der fungerer som et mini-celletårn til din hjemmevideo

Tmobile annoncerer gratis 4G LTE-cellespot, der fungerer som et mini-celletårn til din hjemmevideo

Tmobile giver væk gratis 4G LTE-cellespot til enkle valg abonnenter

LTE Cat 4 Mobile Network Siretta Aktivering Industrial tingenes internet

LTE Cat 4 Mobile Network Siretta Aktivering Industrial tingenes internet

4G er den fjerde generation af cellulær kommunikation teknologi, som superceeds GSM- og HSPA standarder med hurtigere datahastighed og reduceret latens

Samsung Galaxy Victory 4G LTE L300

Samsung Galaxy Victory 4G LTE L300

Oplev de nyeste funktioner og innovationer tilgængelige i Galaxy Victory 4G LTE Sprint. Find den perfekte telefoner til dig

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.