Apple Watch Series 5 anmeldelser

Renoveret Apple Watch Series5 GPS, 44mm Space Grey Aluminium Case med Sort Sport Band

AppleInsider er støttet af sit publikum, og kan tjene provision som en Amazon Associate og affiliate partner på kvalificerende køb. Disse affilierede partnerskaber påvirker ikke vores redaktionelle indhold.

Apple Watch har været en hurtigt voksende produkt i Apple økosystem, og mens hvert år ser iterativ opdateringer, er det vokser hurtigere end den ultra-populære iPod. Apple Watch Series 5 udgivet i efteråret 2022 og domineret den SmartWatch sektor i løbet af dets etårige køre før Apple Watch serie 6 erstattet det. Serie 5 kører de nyeste watchOS.

Apple Watch Series funktioner

Apples Serie 4 omfattede en LTPO OLED Retina-skærm, men det havde ikke nogen hardware, der er tilladt for en altid-på displayet. Dette ændrede sig med den serie 5. De 2022 model tillod wearers at tjekke uret uden at behøve en åbenlyst påtrængende gestus eller hanen.

Den forbedrede omgivende lyssensor af Series 5 var nøglen til at gøre Always-On display arbejde korrekt. Lyssensoren tillod uret at være korrekt belyst til optimal visning, uanset miljøet. ,EN

Apple arbejdet hårdt for at gøre dette til en levedygtig funktion, gør det muligt for skærmen at droppe opdateringshastigheden ned til så lavt som 1 Hz og dæmpe at spare energi i standby-tilstand. Disse nyskabelser er tilladt for hele dagen batterilevetid på trods af den store tilsætning af en altid-på displayet.

Mere lagerplads

Serie 5 fik et lager løft, skibsfart med 32 GB intern hukommelse i stedet for den tidligere 16GB. Med fremkomsten af ​​watchOS 6, Apple Watch nu har sin egen separate App Store.

Den ekstra lagerplads er nøglen, som Apple Watch kan bruges helt uafhængigt fra iPhone, på bekostning af større apps. Det betyder også mere musik og podcasts kan opbevares lokalt uden at skulle bekymre sig om at løbe tør for plads.

S soc

SoC står for "system-on-chip", og fungerer som hjertet og hjernen hos Apple Watch. Det kombinerer mange komponenter i Apple Watch i en enkelt chip, herunder CPU. S5 stadig har mange af de samme dele som S4, herunder en identisk CPU og 64-bit dual-core processor. ,EN

S5 har modtaget et par bemærkelsesværdige opgraderinger, herunder en indbygget magnetometer, en moderniseret display driver, og en ny strømstyring chip. Dette gør det muligt Series 5 skærm til ophold på hele tiden og samtidig bevare hele dagen batterilevetid.

Indbygget kompas

Fra og med denne model, Apple tilføjet et indbygget kompas, der giver brugerne mulighed for at se, hvilken retning de står over for, når du bruger walking retninger. Kompasset indeholder også oplysninger som højde, hældning og længde / bredde.

Case materialer

Apple Watch Series 5 nu til salg i Indien Hvad du behøver at vide

Det keramiske legeme blev fremstillet af et fint pulver, der er stærkt komprimeret før de poleret til en høj glans med en diamant opslæmning. Dette resulterer i en ren, skinnende hvidt udseende, der er naturligt resistente over for fingeraftryk og ridser.

Ny til Apple Watch var indførelsen af ​​titanium som case materiale. Efter i fodspor andre high-end ur mærker, Apple gav kunderne mulighed for enten en sølv eller rum sort titanium tilfælde.

Titanium er en høj kvalitet, højt holdbart materiale, hvilket gør titan se et glimrende valg for dem, der ønsker en kombination af både form og funktion. Apple brugte en "naturlig titanium overflade", der resulterede i en børstet metal look.

Ud over titanium og keramik, Apple Watch var også tilgængelige i aluminium og rustfrit stål organer. Sagerne rustfrit stål blev tilbudt i enten guld eller sølv, mens aluminium tilfælde var til rådighed i rummet grå, sølv eller guld.

Apple Watch Series 5 er nu tilgængelig forÃ, køb i Indien. Den nye wearable fra Apple isÃ, tilgængelig på online sites, samt offline butikker over hele landet. Ingram Micro siger, at omkring 800 detailbutikker i Indien vil sælge Apple Watch Series 5. e-handels-websteder, der har opført den nye Apple Watch Series 5 omfatter Amazon. n og Flipkart, mens offline detailforretninger som Reliance Digital og Croma vil bestanden det op også.

Apple ur serie pris i Indien, tilgængelighed

Apple Watch Series 5 er prissat i Indien starter ved Rs. 40.900 til GPS kun 40mm variant tilgængelig i Aluminium sagen. Apple Watch Series 5 GPS 44mm Aluminium variant på den anden side, er prissat til Rs. 43.900.

Kommer til de cellulære muligheder, er Apple Watch Series 5 GPS + Cellular 40mm Aluminium variant prissat på Rs. 49.900, mens Apple Watch Series 5 GPS + Cellular 44mm Aluminium model bærer en prisseddel på Rs. 52.900. Apple Watch Series 5 GPS + Cellular 40mm Rustfrit stål variant er prissat på Rs. 65.900, mens Apple Watch Series 5 GPS + Cellular 44mm rustfrit stål mulighed er prissat på Rs. 69.900.

Der er også Apple Watch Nike Serie 5 GPS 40mm Aluminium variant, der er prissat i Indien på Rs. 40.900, mens Apple Watch Nike Serie 5 GPS 44mm Aluminium option er prissat på Rs. 43.900. I modsætning hertil Apple Watch Nike Series 5 GPS + Cellular 40mm Aluminium varianten kommer på Rs. 49.900 og Apple Watch Nike Series 5 GPS + Cellular 44mm Aluminium option er prissat på Rs. 52.900.

Online-websteder, hvor du kan købe Apple Watch Series 5 omfatter Amazon. n, Flipkart, Paytm Mall. Især er Paytm stadig tager forudbestillinger, hvorimod Flipkart og Amazon er begyndt at tage normale ordrer på SmartWatch. Selv Flipkart og Amazon er allerede solgt ud af en række varianter. De e-handels-websteder i øjeblikket liste no-cost EMI muligheder, og Rs. 4.000 øjeblikkelig cashback på HDFC debet- og kreditkort som præ-order tilbud, men det er ikke sikker på, om disse stadig vil forblive levende, når Apple Watch Series 5 er til salg åbent.

Hvis du ønsker at købe det via offline detailforretninger, Ingram Micro siger, at omkring 800 detailbutikker over hele landet vil begynde at sælge den nye bærbare. Dette omfatter Reliance Digital, Maple, Croma, og mere. For at finde en butik i nærheden af ​​dig, hoved til Apples hjemmeside og indtaste din PIN-kode sammen med det produkt, du ønsker at købe og en liste over nærliggende butikker skal dukke op, baseret på din lokalitet.

Apple ur serien specifikationer, funktioner

The Apple Watch Series 5 er drevet af den 64-bit dual-core Apple S5 SoC, parret med W3 trådløs chip, og 32GB intern hukommelse. Sensorer om bord omfatter elektrisk puls sensor, anden generation optisk sensor, kompas, barometrisk højdemåler, accelerometer, og en lyssensor.

Apple Watch Series 7 blev annonceret på Apples i rabat på begivenhed sammen med iPhone 13 lineup og de nye iPad-modeller. Men i modsætning til sine søskende, Apple Watch Series 7 er ikke tilgængelig for kunder à ¢ â,¬â € œ og theres ingen ord fra Apple om, hvornår det vil være. Ifølge Jon Prosser, er den næste generation af Apple Watch forventes at ramme butikkerne i oktober.

Prosser delt en rapport tirsdag baseret på flere kilder bekendt med udgivelsen, der fortalte ham, at Apple Watch Series 7 vil blive frigivet til kunder i midten af ​​oktober. Apple blogger sagde også, at forudbestillinger kunne begynde så tidligt som i næste uge.

Ifølge flere kilder bekendt med udgivelsen, hørte, at forudbestillinger kunne ske så tidligt som i næste uge, med forsendelse sker midten af ​​oktober. Apple er begyndt informere pressen at forvente mere information i de kommende uger om anmeldelse enheder, men fra hvad jeg forstår, blev de ikke givet en præcis dato for forudbestillinger eller lancering endnu.

I løbet af keynote september didnt Apple sige præcis, hvornår Apple Watch Series 7 vil ramme butikkerne. I stedet har virksomheden været at sige, at det vil være tilgængelig senere på efteråret, og ved udgangen af ​​året, som det ses på Apples hjemmeside. Som efteråret ender på December 21, at dens næsten umuligt forudsige, hvornår Series 7 vil blive officielt frigivet.

Interessant, Æbler partner Hermès synes at bekræfte Prossers lække. Virksomheden, der igen vil tilbyde sine egne brugerdefinerede Apple Watch modeller, fortalte en kunde, at Series 7 forudbestillinger vil begynde den 8. oktober, 2022. Dens uklart, om dette er en legitim svar, men det passer tidsplanen rapporteret af Prosser.

Apple Watch Series 7 er udstyret med en opdateret design og en større skærm i begge modeller, men ingen nye processor eller sundhedsmæssige sensorer. Theres en mysteriet omkring dette års Apple Watch, som mange rygter pegede på det at have en ny flad design, der endte med ikke sker.

Læs også:

Filipe Espósito er en brasiliansk tech Journalist, der startede som dækker Apple nyheder på iHelp BR med nogle eksklusive scoops à ¢ â,¬â € herunder afslører de nye Apple Watch Series 5 modeller i titanium og keramik. Han kom 9to5Mac at dele endnu mere tech nyheder rundt om i verden.

Vælg et land

Vigtig kommunikation: Der kan være en forsinkelse i ordreafgivelser på grund af forstyrrelser forårsaget af COVID-19-pandemi. Vi er forpligtet til at sikre sikkerhed for alle vores interessenter og overholde de administrative retningslinjer, der er fastsat af staten og staten, inden vi forsøger enhver levering. Vær venlig at bære med os, hvis der er en forsinkelse i rækkefølge levering. Bliv hjemme, vær sikker, og hold dig sund.

Er det ikke tid til at opgradere til et Apple Watch?

Apple Watch Series 5 er over et år gammel nu, og takket være nyere udgivelser kan du nu finde fantastiske tilbud fra dine yndlings online-forhandlere. For at hjælpe dig med at finde alle de bedste tilbud, har vi afrundet det bedste Apple Watch 5 priser og salg, der er tilgængelige i dag.

Apple Watch 5 har en altid-på nethinden, hvilket gør det nemmere at læse tid, beskeder og andre vigtige meddelelser. SmartWatch indeholder nu placeringsfunktioner som et indbygget kompas og en opdateret kortapp, der nu viser dig, hvilken vej du står overfor. Apple Watch 5 har også forbedrede sikkerhedsfunktioner med evnen til at foretage internationale nødopkald i over 150 lande, selv uden din iPhone i nærheden. De ekstra sundheds- og fitness funktioner omfatter cykelsporing, støj app og aktivitetstendenser.

Apple Watch 5 havde en startpris på $ 399 / Â £ 399 / AU $ 649 for GPS-only-modellen og $ 499 / Ã, £ 499 / AU $ 799 for at have både GPS og Cellular. Takket være Apple Watch 6 og SE-frigivelsen kan du ikke længere finde serien 5 til salg fra Apple Store. Det betyder, at det har været svært at finde Apple Watch 5 tilbud på andre online-forhandlere, så hvis du ser en pris, du kan lide nedenfor, anbefaler vi at udnytte i dag, før det er for sent.

De bedste Apple Watch tilbud

Apple Watch 5 med GPS-teknologi er prissat til $ 399 / £ 399 / AU $ 649 for 40mm størrelse og koster $ 429 / ã, £ 429 / AU $ 699 for den større 44mm størrelse. GPS-only-modellen er det billigste nye Apple-ur og mangler LTE-forbindelse. Hvis du ikke er interesseret i en cellulær plan for din smartwatch, ville denne model være bedst for dig.

Apple Watch GPS Cellular Deals

SmartWatchen indeholder LTE-forbindelse, som giver dig mulighed for at få internet- og telefonforbindelse på dit ur, selvom din iPhone er langt væk. Du kan streame musik, foretage opkald, modtage meddelelser med bare dit appleÃ, Â watch. Du skal købe en separat cellulær plan for din smartwatch fra understøttede luftfartsselskaber i din region.

Du kan finde tilbud på andre modeller med vores Roundup af de bedste billige Apple Watch tilbud Hvis du er interesseret i en fitnessinspireret smartwatch, kan du se vores liste over det bedste Fitbit-salg og tilbud.

MacKenzie Frazier er tilbuddet redaktør i USA for Techradar på fremtiden PLC. Hun har delet deal rådgivning til fremtiden for de sidste tre år og elsker at finde produkter, som forbrugeren ønsker til den bedst mulige pris. Hun har haft otte års erfaring med at arbejde i e-handelsrummet og elsker at være en mor til sin baby dreng.

Apple Watch Series 5, med en altid-på nethinden. Du har aldrig set et ur som dette. Apple Watch Series 5 har en skærm, der altid er på, viser tiden og vigtige oplysninger â, â € ikke nødvendigt at hæve dit håndled. Det hjælper dig med at navigere med det indbyggede kompas. Giver dig mulighed for at tjekke dit hjerte med EKG-appen. Spor dine træningsprogrammer og aktivitet. Og gør det nemt at forbinde med de mennesker og oplysninger, du bryr dig om, lige fra dit håndled.

funktioner

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Cupertino, Californien à ¢ â € œ Apple i dag annoncerede Apple Watch Series 5, der diskuterede en altid-on retina display, der aldrig sover, så det er nemt at se tid og andre vigtige oplysninger uden at hæve eller tappe displayet. Nye lokaliseringsfunktioner, fra et indbygget kompas til den nuværende højde, hjælper brugerne med at navigere deres dag, mens International Emergency Calling1 giver kunderne mulighed for at ringe til nødtjenester direkte fra Apple Watch i over 150 lande, selv uden iPhone i nærheden. Apple Watch Series 5 er tilgængelig i et bredere udvalg af materialer, herunder aluminium, rustfrit stål, keramik og et helt nyt titanium. Kombineret med Watchos Power 6 er brugerne bemyndiget for at tage ansvaret for deres helbred og fitness med nye funktioner som cykelsporing, støjapp- og aktivitetstendenser.

Weve set Apple Watch har en meningsfuld indvirkning på vores kunder liv og var spændte på at levere endnu flere muligheder med Apple Watch Series 5 og Watchos 6, sagde Jeff Williams, Apples Chief Operating Officer. Den sømløse integration af ny hardware og software leverer en forbedret oplevelse, der gør det endnu nemmere at forblive aktiv og forbundet med folk og informationsbrugere bekymrer sig om.

Vigtig

Apple Watch serie 6 falder tilbage til 249

Apple Watch serie 6 falder tilbage til 249

Amazon og Best Buy giver dig endnu en chance for at få fat i en 40mm Apple Watch serie 6 til sit laveste pris på hjemmesiderne endnu ..

Apple Watch Series 7 Pris I Indien, lanceringsdato Annonceret

Apple Watch Series 7 Pris I Indien, lanceringsdato Annonceret

Sidste måned, Apple afslørede den helt nye Watch Series 7 sammen med iPhone 13, 13 Pro, iPad mini 6th gen og iPad 9. gen under den virtuelle Californien streaming begivenhed. Selvom de nye iPhones og iPads har gjort deres vej til markedet, var der ingen ord om, når Æbler nyeste smarte bærbare ville ankomme til butikshylderne. Nu Cupertinobased teknologi store har

Apple Watch Series 6 pris, udgivelsesdato, specs, forudbestillinger og alt hvad du behøver at vide

Apple Watch Series 6 pris, udgivelsesdato, specs, forudbestillinger og alt hvad du behøver at vide

Apple har fulgt ordningen for at frigive en ny SmartWatch hvert år siden 2015. Faktisk er den Cupertino gigant udgivet to smartwatches sidste år. det giver

Apple Watch Series 6 anmeldelser Update, ikke en opgradering

Apple Watch Series 6 anmeldelser Update, ikke en opgradering

Best Buy har ærlige og upartiske kundeanmeldelser for Apple Watch Series 6 GPS 40mm Guld aluminiumskasse med Pink Sand Sport Band Gold. Læs nyttige anmeldelser fra vores kunder.

De Apple Watch 6 lodder til recordlow pris forud for Apple Watch 7 lancering

De Apple Watch 6 lodder til recordlow pris forud for Apple Watch 7 lancering

Nike tilbyder en ekstra 20 procent fra den tilbagediskonterede Apple Watch serie 6, når du bruger koden CYBER.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Køb Apple Watch Series 6 44mm GPS Silver Aluminum Taske med White Sport Band M00D3 i Pakistan med kontanter ved levering til bedste pris.

Apple iOS Sprint Smart ure til salg eBay

Apple iOS Sprint Smart ure til salg eBay

De tre store forår nationale serie har Kombineret 2022 Sprint Tidsplaner, at de samlede næsten 200 løb i 24 stater med hver kryds og tværs af nationen.

Apple Watch Series 7 vs 6 Hvad er de største forskelle værdige

Apple Watch Series 7 vs 6 Hvad er de største forskelle værdige

Sammenlign Apple Watch Series 7, Series 6 og Apple Watch SE. Find funktioner, Sundhedsapps Udforsk farver. Shop og sammenlign Apple Watch på Verizon.

Bedste Apple Watch Series 7 Bands for enhver stil og budget

Bedste Apple Watch Series 7 Bands for enhver stil og budget

Uanset om du leder efter beskyttelse, stil eller lidt af begge begge, er disse de bedste Apple Watch Bands til rådighed lige nu.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.