Apple Watch Series 7 Black Friday Deals 2021 Sporet af Deal Stripe

Apple Watch Series 7 Priser Lækage forud for Start til Preorders

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Vi er kun timer væk fra begyndelsen af ​​Apple Watch Series 7 pre-orders, men Apple har endnu ikke afsløret detaljer om pris og konfigurationer. Efter fortegnelser for Apple Watch Series 7, der har dukket op på Amazon tidligere i dag, har Jon Prosser nu delet en liste med Serie 7 officielle priser.

Ikke overraskende, priserne er stort set de samme som Apple Watch Series 6 â € ", som stadig er tilgængelig på Apples hjemmeside. Apple Watch Series 7 vil være tilgængelig til en startpris på $ 399 for 41mm aluminiumversionen, mens 45mm-versionen koster $ 429.

Husk på, at der også er en stigning på $ 100 for hver aluminiumsmodel, hvis du vælger den cellulære version. Dem, der ønsker en avanceret rustfrit stål Apple Watch Series 7, bliver nødt til at betale $ 699 eller mere, mens titanium versioner starter til $ 799.

Apple siger, at forudbestillinger til Apple Watch Series 7 begynder fredag ​​den 8. oktober, på 5 A. . Pt / 8 a. . Et. Dette er, når du vil være i stand til at gå til Apple Store Online eller Apple Store-programmet for at placere din Apple Watch Series 7 forudbestilling til levering eller i butikken afhentning.

Ved lancering vil Apple Watch Series 7 forudbestillinger være tilgængelige i Australien, Canada, Kina, Frankrig, Tyskland, Indien, â Japan, Â Mexico, Â Rusland, â Sydkorea, UAE, Â UK, UK, os og mere end 50 andre lande og regioner.

Læs mere:

Filipe Esp3Sito er en brasiliansk tech journalist, der begyndte at dække Apple News på Ihelp BR med nogle eksklusive scoops â € "inklusive afsløret af den nye Apple Watch Series 5 modeller i Titanium og keramik. Han sluttede sig til 9to5mac for at dele endnu mere tech nyheder rundt om i verden.

Appleinsider støttes af dets publikum og kan tjene provision som Amazon Associate og Affiliate Partner om kvalificerende køb. Disse affilierede partnerskaber påvirker ikke vores redaktionelle indhold.

Med henvisningskilder, der er bekendt med sagen, hævder Hit-or-Miss Learen Jon Prosser at have en prisliste for en række Apple Watch Series 7 konfigurationer. Den bærbare skyldes at gå op for Presale på fredag, selvom Apple endnu ikke har at videregive nøjagtige priser, siger kun, at enheden starter på $ 399.

Apple ser ud til at bære sin prisstrategi fra Apple Watch Series 6, med aluminiumsmodeller, der topper ud på $ 529 for 45 mm varianter med cellulære evner. Rustfrit stål versioner starter på $ 699 for 41 mm modeller og flyt til $ 749 for den større 45mm case størrelse. Apple Watch med et titanium chassis, sælger for $ 799 og $ 849, afhængigt af størrelse. Apple Watch Hermes er ikke inkluderet i listen.

På onsdag afslørede Amazon Canada et lille udvalg af, hvad der synes at være standardforsamling af aluminium og rustfrit stål Apple Watch Series 7 tilfælde og bands. De angivne kombinationer omfatter ikke Apple Watch Titanium, Apple Watch Hermes eller Nike Configurations og sandsynligvis afspejler, hvilke tredjeparts forhandlere der vil have til rådighed, når ordrer går i morgen.

Apple er Forventelse D For at tilbyde et bredere udvalg af tilfælde og bandpine gennem Apple Watch Studio, en Build to Order Tool, der udelukkende præsenteres gennem virksomhedens butik. Det er her, hvor kunderne forventes at finde den fulde vifte af sportsband, sportssløjfe, solo loop, flettet solo loop, læder link, moderne spænde, milanese loop og rustfrit stål link muligheder.

Vælg et land

Flere konfigurationer er diskonteret på Amazon og Walmart lige nu med $ 30 off regelmæssige priser. Nogle er allerede udsolgt, så gå ikke glip af din mulighed for at få fat i en, mens den er tilgængelig til en rabat.

Du kan snag det større rustfrit stål æbleur på både Amazon og Walmart med $ 30 off. Forskellige konfigurationer diskonteres i hver butik, så sørg for at tjekke de forskellige modeller for at se, om din yndlingsstil er til salg.

Den mest oplagte ændring er et større display, der går fra 40 mm og 44 mm til henholdsvis 41 mm og 45mm. Den større skærm giver mulighed for nogle eksklusive nye urflader, der får mest muligt ud af den ekstra fast ejendom samt et fuld størrelse QWERTY-tastatur til at komponere hurtig tekst svar.

Andre bemærkelsesværdige forbedringer omfatter en mere revne-resistent glas skærm og en IP6X støv modstand rating, en første for Apple Watch, hvilket betyder at du kan være sikker på at bruge din 7'er på stranden. Det er oven på den allerede stellar 50m vandmodstands rating.

Ønsker nogle flere tilbud? Klik her for at shoppe det fulde udvalg af aktive tilbud på Walmarts Black Friday salg, og klik her for at shoppe Amazoner nyeste Black Friday tilbud. Deal Stripe tjener provision fra køb foretaget ved hjælp af de links.

Æblet ur SE Black Friday tilbud vi anbefaler

Apple Watch SE byder på mange af de samme funktioner som den serie 7, Æbler flagskib. Som et resultat, så har vi gjort SE budgettet pick i vores vejledning, og det er en overbevisende løsning for enhver, der ikke har brug for de avancerede funktioner i serien 7. Her er de bedste SE tilbud weve set hidtil:

Hvorfor du ikke bør købe æblet ur-serien

Nå sandsynligvis se små rabat for serie 7 denne ferie sæson. På grund af øgede omkostninger drevet af globale forsyningskædespørgsmål, du should forudse enorme kursfald eller endda kvaliteten af ​​rabat, vi så for serie 6 sidste år. Serie 7 er vores top Apple Watch vælge og tilbyder funktioner SE doesnt have, såsom en altid-på display, blod-ilt-måling, EKG, mere crack-resistent glas, og hurtigere opladning. Hvis du er opgradering fra en ældre model og ønsker de særlige træk eller have kontanter, Serie 7 er stadig den model til Geta €”du kan bare ikke se store sorte fredag ​​rabat for det.

Cyber ​​Mandag er slut, og det betyder store Cyber ​​Mandag Apple Watch tilbud lukker. De Arent alle gået, selv om. Du kan forvente at se et par flere rabatter på den nyeste Apple Watch Series 7, samt nogle dybere rabat på Apple Watch serie 6 og Apple Watch SE. Hold på læsning, mens vi guide dig gennem alle de bedste Cyber ​​Mandag tilbud. Hvis du leder efter de bedste Cyber ​​Mandag Apple Watch tilbud, så har vi dem. Theres sikker på at være det ideelle køb for dig her.

Bedste cyber mandag Apple Watch tilbud

Hvis du er på et budget, men ønsker en SmartWatch, Apple Watch Series 3 er et godt udgangspunkt. Mens dens langt fra den nyeste Apple Watch, det giver nyttige funktioner, som viser sig gavnligt at holde passe dem, der forsøger at træde væk fra deres telefon så meget som muligt. Disse omfatter en omfattende GPS og barometrisk højdemåler, som spor, hvor langt og højt youve gået. Den sporer også alle dine skridt, dit kalorieindtag og hvor meget du er i bevægelse hele dagen. Når du gør deltage i en træning, kan du indstille den til at måle det, også. Plus, itll tjekke din puls på regelmæssig intervaller .

Andre funktioner omfatter omfattende meddelelse sporing, således at theres ingen grund til at trække telefonen bare for at se, hvad budskab har komme igennem. Du kan endda bruge den til at afspille din yndlingsmusik. Mens Watch OS isnt så hurtig på dette ur, da det er på nyere enheder, dens stadig temmelig hurtigt. Dens svømme-bevis så godt, så du nemt kan dykke i poolen eller havet uden bekymrende. Kort sagt, Apple Watch serie 3 gør en lille smule af det hele. Dens specielt velegnet til at arbejde ud, men det ser stilfuld samt, så dens gode til at bære på kontoret eller på en aften, hvis du ønsker at gøre indtryk. Okay, så dens super-gamle, og der er mange grunde til ikke at købe en serie 3. Men hvis du leder efter en ideel alt-i-ét udgangspunkt, dens rådighed til en fantastisk pris lige nu.

Apple Watch SE er den billigere fætter til de dyrere versioner af Apple Watch og kommer med alt hvad du behøver i en SmartWatch, med kun et par små udelukkelser . Det har den samme store design som Apple Watch serie 6, har søvn sporing og en stor suite af fitness og sundhed sporing muligheder, og har den samme processor som Apple Watch Series 5. Sikker på, det er ikke den nyeste processor rundt, men dens stadig mere end god nok til at tilbyde pålidelig, zippy ydeevne.

De Apple Watch Series 6 forbliver en fantastisk mulighed for langt de fleste brugere, og denne aftale gør det endnu mere attraktivt. Dybest set, medmindre du har brug for den absolut nyeste teknologi, vil du være utrolig tilfreds med Apple Watch serie 6, da det har alt hvad du behøver. I sin enkleste, det har GPS, så det kan spore alle dine ture og træning og ved præcis, hvor du har været. Det går så meget længere, selv om. Det har også evnen til at måle dit blod ilt niveau via en ny sensor og app, samt kontrollere, hvordan din hjerterytme gør via en EKG-app. Det er sammen med almindelig aktivitetssporing som trin, kalorier, hjertefrekvens og højde. Dens ideel til den aktive livsstil, sporer alt, hvad du gør, mens du belønner dig for god præstation eller slår dine tidligere poster.

Hertil kommer, at Apple Watch Series 6 har en smuk altid-på nethinden vise thats 2. gange lysere udendørs, når dit håndled er nede end tidligere modeller. Det gør en stor forskel, når du kigger på det med uret, der konstant føler sig klar til handling. Dens hurtige også takket være en hurtig processor, der betyder, at du kan forhandle sine menuer super hurtigt og effektivt. Når det kommer til svømning, har det et vandtæt design. Andre funktioner omfatter evnen til at synkronisere din yndlingsmusik og podcasts, samt modtage alle dine meddelelser til dit håndled. Det vil endda opfordre dig til at være mere opmærksomme med regelmæssig Åndedræt Øvelser Tilgængelig gennem uret.

Apple Watch Series 7 er det nyeste Apple Watch, og det er fantastisk, topping vores liste over de bedste smartwatches. Det kan kun være beskedent diskonteret med $ 10, men det er værd at hver cent takket være kun for nylig bliver lanceret, så enhver Apple Watch Series 7-aftale er sandsynligvis en god. Sammenlignet med serien 6 får du næsten 20% mere skærmområde via dets altid-on-display, hvilket gør alt meget nemmere at se og bruge. Denne skærm er også den mest crack-resistente display endnu på et æbleur, med IPX6 støvmodstand og et svømmebeskyttet design. Dens i stand til at overleve så meget mere end tidligere modeller, hvilket er fantastisk til den mere robuste udforsker. Som altid vil det spore alle dine trin, brændte kalorier, højde og meget mere, mens du går eller træner, så det er ideelt til at konkurrere med dig selv eller venner, der også ejer et æbleur.

Andre funktioner er ligeledes nyttige. Der er mulighed for at måle dit blod iltniveau via en ny sensor, spore din puls og rytme via en EKG-funktion, plus du modtager meddelelser, når der ikke er noget, der virker forkert eller usædvanligt. Det er muligt at spore alle dine træningsprogrammer her, med ny støtte til Tai Chi og Pilates samt regelmæssige favoritter. Mindfulness app hjælper også med at holde dig i øjeblikket lidt mere. Alternativt kan du lytte til din yndlingsmusik eller podcasts via automatisk synkronisering. Det hele kombinerer for at skabe et ur, der føles som en udskiftning til din telefon, men alt på dit håndled, hvilket sparer dig behovet for at bære endnu flere enheder.

Vi stræber efter at hjælpe vores læsere med at finde de bedste tilbud på kvalitetsprodukter og -tjenester, og vi vælger det, vi dækker omhyggeligt og uafhængigt. Priserne, detaljer og tilgængelighed af produkterne og tilbud i dette indlæg kan eventuelt ændres. Sørg for at kontrollere, at de stadig er i kraft, før de køber.

Clover Sport Band

'Tis sæsonen at købe et Apple ur. I løbet af 2022 Â Black Friday Deals, kan du spare på Apple Watch Seâ € "En af de bedste smartwatchesâ penge kan købe sig" og andre top-rated Apple Watch-modeller. Du kan endda få et æbleur for fri til at gave, som nogen speciel på din liste for en utrolig besparelse på op til $ 330.

Vigtig

Denne browser understøttes ikke længere

Denne browser understøttes ikke længere

iShop af Leal er ejet af Leal Communications og Informatik LCI, medlem af LEAL Group. Vi har 20 års erfaring som autoriseret Apple-forhandler ...

Wheres App Stores opdateringer Tab Heres hvordan du installerer App opdateringer manuelt Nu i iOS 13

Wheres App Stores opdateringer Tab Heres hvordan du installerer App opdateringer manuelt Nu i iOS 13

Ikke alene har Æbler iOS 14 lanceret et væld af avancerede nye funktioner, men udrulningen har også været ganske glat. Vi fandt et par mindre fejl og rettelser.

Sådan Bloker indgående og udgående opkald på Android

Sådan Bloker indgående og udgående opkald på Android

Du kan fjerne spærring på din Vodafone tjeneste ved at give os et opkald. Opkaldsspærring begrænser din tjeneste fra at foretage og modtage opkald. Find ud af mere i dag.

Andre Brug SD-kort som interne lager

Andre Brug SD-kort som interne lager

Loading NVIDIA GeForce Forum

Xperia Transfer 2 App Sådan overfører du DataContent fra en gammel Android-telefon eller iPhone til din nye Xperia-telefon

Xperia Transfer 2 App Sådan overfører du DataContent fra en gammel Android-telefon eller iPhone til din nye Xperia-telefon

Migrering af data fra Android til iPad er ret vanskelig, og her er nogle af de bedste metoder til at overføre filer fra Android til iPad eller en anden IOS-enhed.

InApp opdateringer Kom godt i gang

InApp opdateringer Kom godt i gang

Google giver udviklere værktøjer til at skubbe brugere til at opdatere deres apps.

Område kode 813 ReportedCalls

Område kode 813 ReportedCalls

Find 813 områdenummer detaljer, herunder byen, tidszone, og kortet. Opslag områdenummer 813 telefonnummer, navn og placering.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Specialudgave af Federal Register, der indeholder en kodificering af dokumenter af generel anvendelighed og fremtid effekt ... med tilbehør.

Philipsburg Area Code 814

Philipsburg Area Code 814

Kunder i 814-områdekoden vil blive påkrævet for at bruge 10DIGIT-opkald, effektiv 3. april 2021.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.