Apple Watch Series 7 vs. Serie 6 Sammenligning af æbler Seneste SmartWatches

Apple Watch Series 7 vs 6 Hvad er de største forskelle værdige

En 45mm Apple Watch Series 7 Sports 1,143 kvm Displayområde, mens den mindre 41mm model tilbyder 904 kvm displayområde. Thats sammenlignet med 977 kvm og 759 sq mm displayområde på henholdsvis 44 mm og 40 mm æbleur SE. SE har samme skærmstørrelse som Apple Watch Series 4-6.

Selvom det kan se ud som en lille forbedring, sammenligner Apple Watch Series 7 og Apple Watch SE er helt indlysende. Med den større skærm er alle dele af Apple Watch-oplevelsen bedre.

For at hjælpe med at fremvise den større skærm, har Apple inkluderet kun to nye urflader på serien 7. Konturfunktioner Numbers placeret rundt om kanten af ​​skærmen. Modular Duo placerer to store, data-rige komplikationer på et enkelt ansigt.

Start med Watchos 8, Apple har også lavet på skærmen af ​​Apple Watch 7 endnu nemmere at interagere med større menuknapper og andre elementer på lager apps som stopur, aktivitet og alarmer.

En endelig forskel mellem skærmen på de to modeller er, at serien 7 har en altid-on-skærm, der ikke findes på Apple Watch SE. Som du sandsynligvis kunne gætte ved navnet, vil skærmen altid vise tiden eller andre oplysninger fra en app, selv når dit håndled er nede.

Tidligere skærmstørrelsen, begge Watch-modeller tilbyder et lignende design med den digitale krone og side-knap placeret på den ene side af uret. Sensorerne og opladningsstikket er på bagsiden af ​​begge ure.

Tilgængelige funktioner

Apple Watch Series 7 og Apple Watch See er også forskellige i de tilgængelige sundhedssporingsfunktioner. Begge tilbyder en pulsensensor, der kan måle din nuværende puls og give høje og lave hjertefrekvensmeddelelser. Enten Watch vil også give uregelmæssige hjertefrekvensmeddelelser.

Brug af EKG-appen, du vil placere din finger på den digitale krone for at tage en EKG-læsning. En EKG måler de elektriske impulser fra dit hjerte. En unormal læsning kan angive hjerteproblemer, der muligvis kræver lægehjælp.

Batteriets levetid og opladning

Apple Watch Series 7 har en fordel, når det kommer til opladningshastighed, takket være forbedret hardware. Ved hjælp af Apple Watch magnetisk hurtig oplader, inkluderet i Apple Watch Series 7, kan den oplade op til 33 procent hurtigere.

Størrelser, farve og pris

Den særlige Apple Watch Nike Series 7 er tilgængelig i samme størrelser og priser. Du kan kun vælge fra en midnat eller StarLight Case, men der er specielle Nike bands til rådighed at vælge imellem. Modellen tilbyder også en række eksklusive urflader og den nike run club app forudinstalleret.

Hvilken Apple Watch Model at vælge?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Opmærksomhed kræves Cloudflare

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Appleinsider støttes af dets publikum og kan tjene provision som Amazon Associate og Affiliate Partner om kvalificerende køb. Disse affilierede partnerskaber påvirker ikke vores redaktionelle indhold.

På sin sept. 14 "California Streaming" -hændelse tog Apple wraps fra Apple Watch Series 7. Det har ikke fundet den radikale redesign, som mange Apple Watchers forventede. Og desuden udvide det ikke Apples eksisterende suite af sundhedsfunktioner.

Imidlertid har Apple Watch Series 7 nogle forbedringer i holdbarhed, skærmstørrelse, opladning og visning af lysstyrke. Er de forbedringer nok til at berettige opgradering? Lad os bryde det ned.

Apple Watch Se vs Apple Watch Series vs Apple Watch Series - Specifikationer

Med Apple Watch Series 7 har Apple ramt størrelsen med 1 mm på både de mindre og større modeller. Mens den faktiske fysiske størrelse stigning kan være ubetydelig, siger virksomheden, at det nye flagskibs bærbare har ca. 20% mere skærmområde end de tidligere modeller.

Apple Watch Se vs Apple Watch Series vs Apple Watch Series - Materialer og Vægt

Apples nyeste Apple Watch Series 7 er tilgængelig i samme materialer: aluminium, rustfrit stål og titanium. Apple Watch Series 7 modeller er lidt tungere over tavlen. Sådan bryder de ned.

Hvad angår skærmmateriale, er det ion-X glas over bordet på aluminiumsmodellerne og Safirkrystal på rustfrit stål og titaniummodeller. Apple siger, at glasset på Apple Watch Series 7 dog er meget mere holdbart og crack-resistent.

Apple Watch SE vs Apple Watch Series vs Apple Watch Series - Display

Apples nye Apple Watch Series 7 har en lidt større skærm med op til 20% mere skærmområde end enten Apple Watch Series 6 eller Apple Watch SE. Det har også blødere, mere afrundede hjørner, der gør det muligt for displayet at integrere mere problemfrit med glasset.

Apple Watch Se vs Apple Watch Series vs Apple Watch Series - Processor

Apple Watch See pakker en S5 chip under hætten med en 64-bit dual-core processor. Performance Statistics er svært at komme forbi, men Apple siger, at det er op til dobbelt så hurtigt som chippen i Apple Watch Series 3.

Trods rygter om, at Apple Watch Series 7 ville bruge den samme chip som sin forgænger, har den bærbare, en næste generation S7 SIP. Selv om virksomheden ikke talte om processoren overhovedet under sin annonceringsbegivenhed, indikerer efterfølgende materialer, at det er op til 20% hurtigere end Apple Watch SE.

Apple Watch Series 7 er et af de produkter, som du næsten kunne tage for givet, skulle være god. Opbygning af succesen med sine forgængere, gør det ikke noget radikalt anderledes; I stedet er dets forbedringer subtile â € "subtile nok, at du måske ikke engang bemærker dem, hvis du ikke vidste, at de var der.

Det er ikke at sige serien 7 er ikke stor. Utvetydigt er det. Det er den bedste SmartWatch på markedet for iPhone-ejere og gader foran noget Android-telefonejere har til rådighed for dem. Men hvis du allerede ejer en Apple Watch Series 6, SE eller 5, vil du kæmpe for at finde noget her, der vil lokke dig til at opgradere.

Apple Watch Series Review: Hvad du behøver at vide

Lad os se det, der er ingen alvorlig konkurrence for Apple-uret i SmartWatch-rummet. Hvis du vil have en slidstærkt med et levende app-baseret økosystem, der fungerer problemfrit med din telefon, og det gør alt, hvad du skal forvente en smartwatch til at gøre â € ", og du tilfældigvis er en iPhone-bruger - dette er stadig smartwatch at købe. Prisen afspejler det med 45 mm fra £ 449 og prisen for den mindre 41mm model på £ 419. Cellulær tilslutning kan tilføjes for £ 100 ekstra.

Hvis du er villig til at sætte dine seværdigheder lidt lavere, når det kommer til smarte funktioner, er der dog masser af alternativer. Hvis du tænker på at hente en Apple Watch Series 7 hovedsagelig til fitness-funktionerne, kan du overveje at skifte din opmærksomhed på en af ​​Garmins Sports ure - det vil spare dig en rimelig smule penge. En af vores foretrukne mid-priced Garmins er Forerunner 245 musik til £ 300, men du kunne hente en Garmin Fenix ​​6 for £ 324, der gør lidt mere.

For mindre end dette er Theres Fitbit Sense på £ 249, som tilbyder et mindre sæt funktioner, der fokuserer på Velvære men med bedre batterilevetid end Apple Watch og til fitness fanatikere på Et budget, du kan ikke blive meget bedre end Coros PACE 2.

Plus Der er altid Apple Watch Series 3, som savner ud på funktioner som EKG, Blood Oxygen-overvågning, altid-på display og efterårdetektion, men kun Omkostninger £ 200, eller Apple Watch SE, som har en større skærm end serien 3, men også savner på nøglefunktioner, for £ 249.

Der er også en hel hær af Wear OS OS WATCHES at vælge imellem omkring £ 200 mærket og nedenfor, såsom Ticwatch E2 på £ 129, og vi synes også, at det er værd at overveje nogle af Huaweis smartwatches som uret Gt 2e og uret 3. De har ikke det brede feje af smarte funktioner og eller det brede app økosystem som Apple Watch, men batterilevetiden er langt bedre, de kommer med et anstændigt udvalg af fitness- og sundhedsfunktioner, og de koster betydeligt mindre.

Apple Watch Serie anmeldelse: Design

Selvom forskellene er ret subtile, hvis du sidder serien 7 og serien 6 ure lige ved siden af ​​hinanden, bemærker du den større skærm. En 20% boost i displayområdet er ikke ubetydeligt og det er dejligt, at grænserne omkring kanterne også er slankere.

Dette er ikke bare for æstetisk virkning. Den har en knock-on effekt på brugervenlighed, med større knapper på tværs af UI og nok skærm område nu for at introducere et fuld QWERTY tastatur til at besvare meddelelser direkte på skærmen på uret. Dette virker såvel som du muligvis kunne håbe, selvom du bruger diktat via Siri forbliver det mest effektive middel til tekstindtastning på Apple Watch.

Andetsteds, displayteknologien er blevet opgraderet, hvilket er tydeligt i en bump i lysstyrke, når uret er i håndledsstativet. Igen, en temmelig lille ændring, men det gør det altid-on-display mere læsbart, hvis du bare glider ned for at tjekke tiden.

Det grønne 45mm Apple Watch jeg blev sendt til anmeldelse er meget mørk, til det punkt, hvor du skal få at vide, det var grønt, hvis du ikke havde set det i lige det rigtige lys. Id har ønsket at være en lille smule lettere i tone, hvis intet andet til differentierer det lidt mere fra midnatsmodellen.

Apple Watch Series Review: Batteriets levetid, opladning og sensorens nøjagtighed

Skuffende, Apple har ikke gjort noget for at forbedre batteriets levetid. Det er stadig citeret på 18 timer med skærmen i altid-på visningstilstand og i min erfaring, det er stort set spot på. Hvis du altid deaktiverer, kan du strække det ud til næsten to dage, selvom jeg fandt ud af at bruge uret til at spore et løb ville skære det ned til en smidge i løbet af 24 timer.

I min erfaring hidtil har æbler krav vist sig ret præcist, og det gør en forskel, især hvis du bruger uret til søvnsporing. Pop det på opladeren efter at have vågnet op og du er langt mere tilbøjelige til at nå 100% på det tidspunkt, du har færdig med at lave og spise morgenmad og er klar til at forlade huset end med serien 6.

Det er også godt at se, at Apple Watchs GPS og hjertefrekvensmonitor er begge så præcise som nogensinde. Jeg sammenlignede GPS-sporene til dem, der blev produceret af en Garmin Enduro, og Apple Watch Series 7 udførte usædvanligt Godt, hvilket gav glatte spor, der sjældent skærer hjørner eller vandrede signifikant af sporet.

Afstand og tempo nøjagtighed kunne ikke helt matche den af ​​min slydt fod pod, men så har jeg ikke fundet nogen GPS-enhed, der kan, især under tungt trædæksel og Apple-uret var så tæt som de bedste GPS-fitnessure, ive testet i denne henseende.

Vigtig

Cosel Produkt Selector App CODICO.com

Cosel Produkt Selector App CODICO.com

Den mest alsidig samling af ikoner nogensinde. Hent SVG og PNG. Millioner af gratis ikoner eller ubegrænset royaltyfree ikoner med NounPro.

10 praktisk skjulte Android funktioner, du sandsynligvis glemmer at bruge

10 praktisk skjulte Android funktioner, du sandsynligvis glemmer at bruge

Hvordan at slippe af med de Indhold skjult besked på Samsung Galaxy enheder og indhold meddelelse skærmen viser lås

Dialux og andre downloads Philips

Dialux og andre downloads Philips

Hent Locale selector APK 643 KB Gratis LocaleSelector APK Locale vælgeren App Seneste version. Udvikler hugh.park Pakke Navn com.rfh.localeselector

Pro Vinkel 9

Pro Vinkel 9

oplysning Reference herunder syntaks og eksempler til Vælg funktion i Power Apps.

Denne browser understøttes ikke længere

Denne browser understøttes ikke længere

iShop af Leal er ejet af Leal Communications og Informatik LCI, medlem af LEAL Group. Vi har 20 års erfaring som autoriseret Apple-forhandler ...

Wheres App Stores opdateringer Tab Heres hvordan du installerer App opdateringer manuelt Nu i iOS 13

Wheres App Stores opdateringer Tab Heres hvordan du installerer App opdateringer manuelt Nu i iOS 13

Ikke alene har Æbler iOS 14 lanceret et væld af avancerede nye funktioner, men udrulningen har også været ganske glat. Vi fandt et par mindre fejl og rettelser.

Sådan Bloker indgående og udgående opkald på Android

Sådan Bloker indgående og udgående opkald på Android

Du kan fjerne spærring på din Vodafone tjeneste ved at give os et opkald. Opkaldsspærring begrænser din tjeneste fra at foretage og modtage opkald. Find ud af mere i dag.

Andre Brug SD-kort som interne lager

Andre Brug SD-kort som interne lager

Loading NVIDIA GeForce Forum

Xperia Transfer 2 App Sådan overfører du DataContent fra en gammel Android-telefon eller iPhone til din nye Xperia-telefon

Xperia Transfer 2 App Sådan overfører du DataContent fra en gammel Android-telefon eller iPhone til din nye Xperia-telefon

Migrering af data fra Android til iPad er ret vanskelig, og her er nogle af de bedste metoder til at overføre filer fra Android til iPad eller en anden IOS-enhed.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.